موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم من رسیدم اینور آب و بهم ۱ ماه فرصت دادن تا بسته رو براشون ببرم.کسی هست توی این چند روز آینده بیاد آمریکا؟؟؟پست نمیرفسته چون بسته رو باز میکنن،خواهش میکنم اگه کسی رو میشناسید به من خبر بدید..
خیلی منون ازتون
3 نفر
مصاحبه 24 جون
ایروان
برگه آبی
کیس نامبر: 51XX
[/code]
موضوعها: 0
رتبه:
69
1 تشکر در 0 ارسال
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﻳﺰ
ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﭘﺮﻭاﺯ ﺩاﺧﻠﻲ ﺑﻴﻦ ﺷﻬﺮ ها و اياﻻت اﻣﺮﻳﻜﺎ اﮔﺮ ﺗﻮﺻﻴﻪ و ﺗﺠﺮﺑﻪ اﻱ ﺩاﺭﻳﻦ ﻟﻂﻒ ﻣﻴﻜﻨﻴﺪ ﺑﻔﺮﻣﺎﻳﻴﺪ
ﻧﺮﺥ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﭘﺮﻭاﺯ?
ﺳﺎﻳﺖ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺭﺯﺭﻭ?
ﻟﺴﺖ ﻣﻴﻨﺘﺲ?
ﺯﻣﻴﻨﻲ ﭼﻲ? ﻗﻂﺎﺭ ﻳﺎ اﺗﻮﺑﻮﺱ?
ﻟﻂﻔﺎ .... ﺗﻨﻚ ﻳﻮ!
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
ما حدودا 40 روزه که به امریکا وارد شدیم 10 روز پس از ورود سوشیال سکوریتی من و بچه هام از طریق پست به دستمون رسید ولی برای همسرم نیومد حدود 10 روز بعد از ان به اداره سوشیال مراجعه کردیم وگفتند که کارت شوشیال همسرم ظرف مدت دو هفته خواهدرسید و همانطور هم شد یک هفته بعداز مراجعه به دستمون رسید و اما امروز گرین کارتها رسید و این بار نیز برای من و بچه هام اومد ولی برای همسرم نیومده حالا سوالی که ازتون دارم اینه آیا ما صبر کنیم تا گرین کارت همسرم برسه یا پیگیری کنیم و از چه طریق پیگیری کنیم؟ممنون میشم اگه جواب بدید
کیس نامبر:2013as6200 کنسولگری:ایروان مقصد:لس آنجلس(ولی)
رتبه:
69
1 تشکر در 0 ارسال
dana ﺟﺎﻥ ﻣﺒﺎﺭﻛﻪ
ﻟﻂﻒ ﻣﻴﻜﻨﻲ اﮔﻪ ﺑﺎ ﺟﺰﻳﻴﺎﺕ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺗﻮﺿﻴﺢ ﺑﺪﻱ
اﺩاﺭﻩ ﺳﻮﺷﺎﻝ ﻣﺮاﺟﻌﻪ ﻛﺮﺩﻳﻦ?
ﺑﺮاﻱ ﮔﺮﻳﻦ ﻛﺎﺭﺩ ﭼﻜﺎﺭا ﻛﺮﺩﻳﻦ?
ﻛﺪﻭﻡ ﺑﺮﻧﺪﻩ اﺻﻠﻲ ﻫﺴﺘﻴﻦ?
ﺑﺒﺨﺸﻴﺪ ﻛﻨﺠﻜﺎﻭﻱ ﻣﻴﻜﻨﻢ
ﻣﺎ ﺑﻌﺪ اﺯ ﺣﺪﻭﺩ 3 ﻫﻔﺘﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻴﭽﻲ ﻧﺪاﺭﻳﻢ
ﻧﻪ ﺗﻐﻴﻴﺮ اﺩﺭﺱ ﺩاﺷﺘﻴﻢ و ﻧﻪ ﻫﻴﭻ
ﺗﺎ ﺣﺪﻭﺩ 3-2 ﻫﻔﺘﻪ ﺩﻳﮕﻪ ﻫﻢ ﻗﺮاﺭﻩ ﺑﺮﮔﺮﺩﻳﻢ و ﻛﻢ ﻛﻢ ﻧﮕﺮاﻥ ﺷﺪﻡ
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻟﻂﻔﺎ اﻃﻼﻋﺎﺗﺘﻮﻥ ﺭﻭ ﺩﺭ اﻳﻦ ﻣﻮاﺭﺩ ﺷﺮ ﻛﻨﻴﺪ.
ﺳﻼﻣﺖ ﺑﺎﺷﻴﺪ. ﺩﻱ
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-27 ساعت 10:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-27 ساعت 11:10 توسط aghaghia.)
(2013-12-27 ساعت 09:53)AsemanAbee نوشته: ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﻳﺰ
ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﭘﺮﻭاﺯ ﺩاﺧﻠﻲ ﺑﻴﻦ ﺷﻬﺮ ها و اياﻻت اﻣﺮﻳﻜﺎ اﮔﺮ ﺗﻮﺻﻴﻪ و ﺗﺠﺮﺑﻪ اﻱ ﺩاﺭﻳﻦ ﻟﻂﻒ ﻣﻴﻜﻨﻴﺪ ﺑﻔﺮﻣﺎﻳﻴﺪ
ﻧﺮﺥ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﭘﺮﻭاﺯ?
ﺳﺎﻳﺖ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺭﺯﺭﻭ?
ﻟﺴﺖ ﻣﻴﻨﺘﺲ?
ﺯﻣﻴﻨﻲ ﭼﻲ? ﻗﻂﺎﺭ ﻳﺎ اﺗﻮﺑﻮﺱ?
ﻟﻂﻔﺎ .... ﺗﻨﻚ ﻳﻮ!
دوست گرامی
ما برای رفتن از شیکاگو به لوس آنجلس از سایت http://www.expedia.com/ استفاده کردیم که بسیار عالی بود . در این سایت شما میتونید برای مسیر و زمان مشخص شده پیشنهاد های ایر لاین های مختلف رو ببینید ( البته به محدودیت بار در هر پرواز توجه کنید ، خیلی از مواقع هزینه بار ها از هزینه بلیط بیشتر میشه ) شما حتما هزینه های چمدان اول ، دوم و در برخی ایرلاین ها کریان رو هم نگاهی بیندازید. ضمنا در پرواز های داخلی خبری از پذیرایی نیست ( در پرواز های طولانی شاید کمی اذیت کننده باشه ) البته بعضی از ایرلاین ها نوشیدنی سرو می کنند.
گرچند که شما مسیرتون رو مشخص نکردین ولی معمولا به دلیل بعد مسافت در امریکا، مسافرت زمینی خیلی مرسوم نیست
آنكارا - ٣نفر - مصاحبه هفته آخر مى - كلير هفته سوم آگوست
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-27 ساعت 10:25)AsemanAbee نوشته: dana ﺟﺎﻥ ﻣﺒﺎﺭﻛﻪ
ﻟﻂﻒ ﻣﻴﻜﻨﻲ اﮔﻪ ﺑﺎ ﺟﺰﻳﻴﺎﺕ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺗﻮﺿﻴﺢ ﺑﺪﻱ
اﺩاﺭﻩ ﺳﻮﺷﺎﻝ ﻣﺮاﺟﻌﻪ ﻛﺮﺩﻳﻦ?
ﺑﺮاﻱ ﮔﺮﻳﻦ ﻛﺎﺭﺩ ﭼﻜﺎﺭا ﻛﺮﺩﻳﻦ?
ﻛﺪﻭﻡ ﺑﺮﻧﺪﻩ اﺻﻠﻲ ﻫﺴﺘﻴﻦ?
ﺑﺒﺨﺸﻴﺪ ﻛﻨﺠﻜﺎﻭﻱ ﻣﻴﻜﻨﻢ
ﻣﺎ ﺑﻌﺪ اﺯ ﺣﺪﻭﺩ 3 ﻫﻔﺘﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻴﭽﻲ ﻧﺪاﺭﻳﻢ
ﻧﻪ ﺗﻐﻴﻴﺮ اﺩﺭﺱ ﺩاﺷﺘﻴﻢ و ﻧﻪ ﻫﻴﭻ
ﺗﺎ ﺣﺪﻭﺩ 3-2 ﻫﻔﺘﻪ ﺩﻳﮕﻪ ﻫﻢ ﻗﺮاﺭﻩ ﺑﺮﮔﺮﺩﻳﻢ و ﻛﻢ ﻛﻢ ﻧﮕﺮاﻥ ﺷﺪﻡ
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻟﻂﻔﺎ اﻃﻼﻋﺎﺗﺘﻮﻥ ﺭﻭ ﺩﺭ اﻳﻦ ﻣﻮاﺭﺩ ﺷﺮ ﻛﻨﻴﺪ.
ﺳﻼﻣﺖ ﺑﺎﺷﻴﺪ. ﺩﻱ
سلام
همونطوری که گفتم 10 روز پس از ورود سوشیال منو بچه هام اومد ولی برای همسرم نیومد و ما بعد از گذشت حدودا 20 روز به اداره سوشیال در خیابون ون نایس مراجعه کردیم که ظرف یک هفته سوشیال همسرم هم اومد به نظر من الان دیگه وقتشه شما هم حضوری اقدام کنید و بیش از این منظر نمونید البته برای سوشیال سکوریتی ولی در مورد گرین کارت هیچ نظری نمیتونم بدم امیدوارم مشکل شما به زودی حل بشه نگران نباشید
کیس نامبر:2013as6200 کنسولگری:ایروان مقصد:لس آنجلس(ولی)
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-27 ساعت 15:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-28 ساعت 00:46 توسط alirezass.)
سلام دوستان
من خودم رو با یه بدبختی بیمه کردم از اونایی که بعدا برام میشه سابقه البته من یه سال کار کردم بعد تونستم خودم رو بیمه کنم
حالا من یه جا شنیدم اگر اونور بدونن تو اینجا بیمه هستی برام مشکل میشه مثل اینکه دیگه خدمات به من نمیدن
کسی در مورد این مسله اطلاعاتی داره؟
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-24 ساعت 23:26)AsemanAbee نوشته: (2013-12-24 ساعت 20:54)sepidarx نوشته: سلام دوستان عزیزم.من به یک مشکل خیلی بزرگی برخوردم.من الان سوار هواپیما هستم و توی راه لس آنجلس.ولی اون بسته ی زرد رو توی تهران جا گذاشتم و الان خودم و پدر و مادرم با هم هستیم.به نظرتون میشه ۱ شب فرودگاه لس آنجلس بمونیم بعد یکی از ما سه تا بره و بسته هارو بیاره؟؟؟توروخدا کمک کنید.داریم سکته میکنیم
ﻧﻪ ﺑﺎﻭﺭﻡ ﻧﻤﻴﺸﻪ
اﺻﻞ ﻛﺎﺭﻱ ﻳﺎﺩﺗﻮﻥ ﺭﻓﺘﻪ
ﺑﻬﺮﺣﺎﻝ اﺗﻔﺎﻕ ﺩﻳﮕﻪ
ﻧﮕﺮاﻥ ﻧﺒﺎﺷﻴﺪ ﺷﻤﺎ ﻛﻪ ﺗﻮﻱ ﭘﺎﺳﺘﻮﻥ ﻭﻳﺰا ﻫﺴﺖ
اﺣﺘﻤﺎﻻ ﺑﺮاﻱ ﻭﺭﻭﺩ ﻣﺸﻜﻞ ﻧﻴﺴﺖ ﻓﻘﻄ ﻛﺎﺭاي ﻣﻬﺎﺟﺮﺗﻲ ﺗﻮﻥ ﺗﺎ اون ﭘﺎﻛﺖ ﺯﺭﺩ ﺗﺤﻮﻳﻞ ندين اﻧﺠﺎﻡ ﻧﻤﻴﺸﻪ
ﺑﺎﻳﺪ ﺑﮕﻴﻦ ﺩﺭ اﺳﺮﻉ ﻭﻗﺖ ﺑﺎ ﻣﺴﺎﻓﺮ ﭘﺮﻭاﺯ ﺑﻌﺪﻱ ﺑﺮاﺗﻮﻥ ﺑﻔﺮﺳﺘﻦ
اﻣﻴﺪﻭاﺭﻡ ﺑﺪﻭﻥ ﻣﺸﻜﻞ و ﺳﺮﻳﻊ ﻛﺎﺭﺗﻮﻥ ﺩﺭﺳﺖ ﺑﺸﻪ
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﺎ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﻣﺸﺎﺑﻪ ﻟﻂﻔﺎ ﺑﻪ اﻳﻦ ﺩﻭﺳﺘﻤﻮﻥ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﻛﻨﻴﺪ
من امشب دارن ميام لوس آنجلس،برسونيد به من تا بيارم بزاتون
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما برای هفته دوم آوریل، به مدت یک ماه به لوس انجلس میریم. لطفا اگر کسی سایتی سراغ داره که بشه برای ۱ ماه خونه مبله با امکانات اجاره کرد رو به ما معرفی کنه ، و یا اگر کسی در این تاریخ قصد سفر داره و میخواد خونش اجاره بده به ما پیام خصوصی بده. ممنون میشیم
***Case No: 2014000]- کنسولگری: مادرید - تعداد: ۳ نفر - تاریخ رویت: ۹ می - ارسال مدارک: ۱۹ جون - کارنت: نیمهٔ آگوست ۲۰۱۳- تاریخ مصاحبه: 3 دسامبر- ویزا یک ضربمقصد:لوس انجلس-تاریخ ورود :7 آوریل
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
کسی می دونه ارزون ترین جا برای رنت ماشین کجاست ؟ به نظرتون از فرودگاه لس انجلس رنت کنم بهتره یا جای دیگه؟
**2013000016 / مصاحبه : w2 dec آنکارا / کلیرنس : بعد از هفت ماه و چهار ساعت