موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای فرستادن دعوتنامه با سوشال نامبر میشه این کار رو کرد یا گریین کارت میخواد
2013As89## ،٢ نفر، آنكارا، مصاحبه: ٢٢ جولاي
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-04 ساعت 20:54)soheila_chem نوشته: دوستان سلام.کلا چه مقدار میشه به این روند ادامه داد؟ تا چه زمانی افیسرها روی این ورود و خروج حساس نیستند؟ (میدونم که راه حلی به نام پاس سفید هست البته)
متشکرم از لطف تون برای پاسخ
يكي از دوستاي خوبمون به اين سوال خيلي خوب پاسخ داده:
اينجا
2013AS00003xxx (٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرمها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-04 ساعت 20:54)soheila_chem نوشته: دوستان سلام. من به دنبال یه پاسخ درست و مطمئن برای سوالم هستم چون تقریبا زندگیم تحت الشعاع این موضوع قرار گرفته. سوالم اینکه اگر بعد از دریافت گرین کارت خارج شیم تا چه مدت "بدون دردسر" می تونیم به آمریکا "رفت و آمد" کنیم؟ من بار اول یک ماه موندم و برگشتم. ماه دیگه میشه شش ماه که خارج از آمریکا هستم. آیا الزاما بایستی سر شش ماه برگردم یا میتونم تا 11 ماه خارج آمریکا باشم؟
و سوال مهم تر اینکه اگر این بار هم بیام و به هر علت نتونم بمونم و خارج شم بعد یه مدت کوتاه، آیا در بازگشت سوم به آمریکا آفیسر گرین کارتم راتوقیف می کنه؟
کلا چه مقدار میشه به این روند ادامه داد؟ تا چه زمانی افیسرها روی این ورود و خروج حساس نیستند؟ (میدونم که راه حلی به نام پاس سفید هست البته)
دوست عزیز اولین بار میتونید بیشتر از 6 ماه و کمتر از یکسال بیرون از آمریکا باشید ولی برای بار دوم و سوم نمیتونید گرین کارتتون ضبط میشه برای بارهای بعدی باید کمتر از 6 ماه بیرون باشید ولی کلا این مسئله رفت و آمد مال قدیمها بوده که کاری نداشتن و خیلیها 6 ماه اینور بودن 6 ماه اونور الان دیگه چند سالی هست که گیر میدن و اجازه نمیدن از گرین کارت به جای ویزای توریستی استفاده بشه حتی برای بار اول و دوم هم سلیقه ای عمل میشه و بستگی به نظر آفیسر داره حالا یکبار برید و ایران بمونید اشکال نداره ولی این ریسک رو نکنید که این کار رو هی تکرار کنید
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی میدونه برای گرفتن وقت حضوری از uscisبعد از اینکه وارد infopassشدیم چیکار کنم؟چونکه فقط گزینه childhoodداره /اگه توضیح گام به گام بدید ممنون.تازه اگه سایت ثبت نام اوباماکر رو هم زحمت بکشید بذارید و نحوه ثبت نامش خیلی لطف کرده اید
case number 2013as1##//مصاحبه 4فوریه/ویزا 9می/مقصد اولیه واشنگتن دی سی/مقصد نهایی LA
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بچه ها کسی میدونه این دوتا چی ما باید چیکار کنیم
Represented Applicants/Petitioners - If your Representative provided you with a Case Passcode, select Enter Case Passcode to access and review your pending application or petition.
-----------
EB-5 Immigrant Investors - If your Document Library Manager provided you with a Deal Package Passcode, select Deal Packages to access and review your Deal Packages.
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-05 ساعت 11:20)golesang نوشته: (2014-01-04 ساعت 20:54)soheila_chem نوشته: دوستان سلام. من به دنبال یه پاسخ درست و مطمئن برای سوالم هستم چون تقریبا زندگیم تحت الشعاع این موضوع قرار گرفته. سوالم اینکه اگر بعد از دریافت گرین کارت خارج شیم تا چه مدت "بدون دردسر" می تونیم به آمریکا "رفت و آمد" کنیم؟ من بار اول یک ماه موندم و برگشتم. ماه دیگه میشه شش ماه که خارج از آمریکا هستم. آیا الزاما بایستی سر شش ماه برگردم یا میتونم تا 11 ماه خارج آمریکا باشم؟
و سوال مهم تر اینکه اگر این بار هم بیام و به هر علت نتونم بمونم و خارج شم بعد یه مدت کوتاه، آیا در بازگشت سوم به آمریکا آفیسر گرین کارتم راتوقیف می کنه؟
کلا چه مقدار میشه به این روند ادامه داد؟ تا چه زمانی افیسرها روی این ورود و خروج حساس نیستند؟ (میدونم که راه حلی به نام پاس سفید هست البته)
دوست عزیز اولین بار میتونید بیشتر از 6 ماه و کمتر از یکسال بیرون از آمریکا باشید ولی برای بار دوم و سوم نمیتونید گرین کارتتون ضبط میشه برای بارهای بعدی باید کمتر از 6 ماه بیرون باشید ولی کلا این مسئله رفت و آمد مال قدیمها بوده که کاری نداشتن و خیلیها 6 ماه اینور بودن 6 ماه اونور الان دیگه چند سالی هست که گیر میدن و اجازه نمیدن از گرین کارت به جای ویزای توریستی استفاده بشه حتی برای بار اول و دوم هم سلیقه ای عمل میشه و بستگی به نظر آفیسر داره حالا یکبار برید و ایران بمونید اشکال نداره ولی این ریسک رو نکنید که این کار رو هی تکرار کنید
سلام
چون یکی از بستگان خودم از برندگان سال 2012 است همچنان در رفت وآمد است در این مورد شک ندارم بار اول حدود 1ماه در آمریکا ماندند بعد از گرفتن گرین کارت دقیقا اول مهر برگشتند و اسفند همان سال تا پایان تعطیلات عید در امریکا بودند بار سوم دوباره شهریور امسال و الان که پرسیدم دوباره اسفند پرواز دارند اما خودشان می گویند ممکن است در ان پروسه ی رفت برگشت بسیار پر هزینه هر بار افیسر آنها ر ا مجبور به ماندن کند اما این که چرا پاس سفید نمی گیرند چون میگویند بعد از 5 سال که 2.5 سال آخر را بآید اقامت مستمر داشته باشی می توانی سیتیزن شوی که پاس سفید ان مدت را به تعویق می اندازد این جواب سوال شما از کسی که در حال رفت وآمد است
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-05 ساعت 17:48)moji20 نوشته: سلام دوستان
کسی میدونه برای گرفتن وقت حضوری از uscisبعد از اینکه وارد infopassشدیم چیکار کنم؟چونکه فقط گزینه childhoodداره /اگه توضیح گام به گام بدید ممنون.تازه اگه سایت ثبت نام اوباماکر رو هم زحمت بکشید بذارید و نحوه ثبت نامش خیلی لطف کرده اید
بچه ها یاری برسانید.ممنون
case number 2013as1##//مصاحبه 4فوریه/ویزا 9می/مقصد اولیه واشنگتن دی سی/مقصد نهایی LA
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کسی در مورد گرفتن کارت اوباما کر و اینکه چه کاربردی داره؟
2013As89## ،٢ نفر، آنكارا، مصاحبه: ٢٢ جولاي
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام اگر سوال من مربوط به اینجا نیست معذرت می خوام ما ۲۹ نوامبر وارد امریکا شدیم ولی هنوز نه از نامه خوش آمد گویی خبری هست و نه از گرین کارت شماره سوشیال رو ۱۰ روز بعد از ورود گرفتیم کسی اطلاع داره برای پیگیری کجا باید بریم؟