موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز در مورد پاس سفید لطفا منو راهنمایی کنید ،متشکرم
شماره کیس:2013AS2XXX
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: ارمنستان
تاریخ مصاحبه:18 دسامبر
کلیر:23 ژانویه
مقصد:کالیفرنیا
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای خوبم میشه سریع منو در 2 چیز راهنمایی کنید؟من آتلانتام یه سیم کارت ارزون میخوام اینجا هست؟
بعد مساله ی مهم تر اینکه میخوام بیمه بشم اما اطلاعاتی از اوباما کر را هر چیز دیگه ندارم چون من هر 3 ماه باید آزمایش بدم و تحت نظر پزشک باشم.کسی میتونه کمکم کنه؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-08 ساعت 03:29)ani_sheiton نوشته: دوستای خوبم میشه سریع منو در 2 چیز راهنمایی کنید؟من آتلانتام یه سیم کارت ارزون میخوام اینجا هست؟
بعد مساله ی مهم تر اینکه میخوام بیمه بشم اما اطلاعاتی از اوباما کر را هر چیز دیگه ندارم چون من هر 3 ماه باید آزمایش بدم و تحت نظر پزشک باشم.کسی میتونه کمکم کنه؟
شما میتونید سیم کارتهای پری پید بگیرید همه کمپانی ها دارن بعد یه پلن انتخاب کنید مثلا من از T-mobile گرفتم .اولش یه 14 دلار دادم واسه سیم کارت بعد یه 10 دلار شارژ کردم 90 روز اعتبار داشت بعد دفعه دوم یه 30 دلار شارژ کردم البته این دو تا پلن فقط تکست داشت و مکالمه محدود دفعه سوم به بعد 50 تا دادم تکست و مکالمه نامحدود اینترنت 500 مگابایت 4G بقیه 3G البته برای یکماه .
خلاصه هر کمپانی کلی پلن داره تو اتلانتا یه کمپانی هست مترو پی سی اس اون خیلی ارزون هست کیفیتش هم بدک نیست.
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
بالاخره بعد از گذشت 50 روز گرین کارد من و همسرم امروز رسید حالا تونستم یه نفس راحت بکشم
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنس ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روز دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کمک فوری میخوام
من واسه یه کاری اینجا دارم اقدام میکنم اینجا که از من سی وی خواستن،حالا مشکل اینجاست که سی وی نوشتن به سبک اینا یه داستانه و اصطلاحات تحصصی کار من هم یه داستانه دیگه که من در کل هیچ کدومو نمی دونم. کسی جایی یا شخصی رو میشناسه که فارسی زبان باشه و بتونه به من کمک کنه؟ یعنی من شفاهی براشون بگم سوابقمو و اونا سی وی بنویسن برام؟من حوالیه سانتا مونیکا هستم در ضمن
ممنون از توجه و همراهیتون
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيزم.من يلو پك هام رو توي ايران جا گذاشتم و وقتي رسيدم آمريكا فقط ىيزا دستم بود.خانومي كه اونجا بود پاسپورتهاي مارو گرفت و به ما ٣٠ روز وقت داد تا بسته هارو بياريم براشون.من الان بسته ها رسيده دستم اما اونا گفتن ٢٤ ژانويه بايد بيايد حتما.من الان اينجا نميتونم سوشيال بگيرم؟؟خيلي زندگي سخته اينجا بدون اس اس ان...
كجا بايد مراجعه كنم؟؟كمكي ميتونيد به ما بكنيد؟
3 نفر
مصاحبه 24 جون
ایروان
برگه آبی
کیس نامبر: 51XX
[/code]
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
البته این بنگاه کلا کارش اینه که واسه افراد بیکار ایرانی کار پیدا میکنه . دوستانی که واسه تهیه مسکن و مسائل دیگه مشکل دارند خوشحال میشم اگه کمکی از دستم بر بیاد انجام بدم
سلام دوست عزيز
مي شه يكسره اطلاعات در مورد اين بنكاه بديد، ما ٢ماه اينجاييم و دنبال كار مي گرديم، ممنون
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-08 ساعت 10:49)mariana نوشته: دوستان کمک فوری میخوام
من واسه یه کاری اینجا دارم اقدام میکنم اینجا که از من سی وی خواستن،حالا مشکل اینجاست که سی وی نوشتن به سبک اینا یه داستانه و اصطلاحات تحصصی کار من هم یه داستانه دیگه که من در کل هیچ کدومو نمی دونم. کسی جایی یا شخصی رو میشناسه که فارسی زبان باشه و بتونه به من کمک کنه؟ یعنی من شفاهی براشون بگم سوابقمو و اونا سی وی بنویسن برام؟من حوالیه سانتا مونیکا هستم در ضمن
ممنون از توجه و همراهیتون
سلام
برای CV با توجه به رشتتون توی اینترنت جستجو کنین و فقط مشخصات و تخصص هاتون رو در اون اضافه کنین به نظر من لازم نیست ریاد تو جرئیات برین فقط مختصر و مفید
موفق باشین
شماره کیس:Case Number 2012AS00011xxx
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:دسامبر
تاریخ دریافت ویزا: 2011 Dec
ورود :Apr 2012
محل زندگی :Orange County