موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی 165 برای تمام 2013 ایها بود؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان
راستش گرین کارت های ما البته سه تاش بعد از حدودا 40 روز اومد ولی یکی از گرین کارتها که مال دخترم هست هنوز نیامده الان 2هفته از اومدن گرین کارت های ما گذشته و هنوز هیچ خبری از گرین کارت دخترم نیست به نظر شما صبر کنیم یا اینکه پیگیری کنیم ضمنا توی سایت هم چک کردیم زده کارت ها صادر شده و مراحل کیس ما تموم شده لطفا راهنمایی بفرمایید که ازچه طریق باید پیگیری کنیم موفق باشید
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستانی که به امریکا رفتند اگر برای کار میتونن به من کمک کنند پیام بدند.
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها دل من براي خيابونها و كوچه ها و باغها و شب نشينيهاي خانوادگي و ساحل شمال ووووووووو ايران يكذره شده، شما چطور؟
فكر كنم اگر اينطور پيش بره برگردم ايران و قيد همه وقت و هزينه و زحمتي كه تا حالا كشيدم را بزنم و همون زندگي قبليم را شروع كنم.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ایروان،کلیربعداز۱۲۱روز
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-12 ساعت 10:36)Ali.US نوشته: بچه ها دل من براي خيابونها و كوچه ها و باغها و شب نشينيهاي خانوادگي و ساحل شمال ووووووووو ايران يكذره شده، شما چطور؟
فكر كنم اگر اينطور پيش بره برگردم ايران و قيد همه وقت و هزينه و زحمتي كه تا حالا كشيدم را بزنم و همون زندگي قبليم را شروع كنم.
سلام دوست خوبم
شما کدام ایالت و شهر تشریف بردید؟بچه ها تون جا افتادند؟کار رو چکار کردید؟ راضی هستید؟
78$$ - 4persons
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-12 ساعت 11:33)Ali.US نوشته: (2014-01-12 ساعت 11:07)sadfar نوشته: (2014-01-12 ساعت 10:36)Ali.US نوشته: بچه ها دل من براي خيابونها و كوچه ها و باغها و شب نشينيهاي خانوادگي و ساحل شمال ووووووووو ايران يكذره شده، شما چطور؟
سلام دوست خوبم
شما کدام ایالت و شهر تشریف بردید؟بچه ها تون جا افتادند؟کار رو چکار کردید؟ راضی هستید؟
دوست خوبم من لس آنجلس هستم و دو فرزندم مدرسه ميرن، كاري هم پيدا نكردم و اصلا از زندگي در اينجا راضي نيستم، اون شور و هيجان و زندگي كه در ايران وجود داشت در اينجا خوابش هم نمي بينيم، منتظرم تا مدرسه بچه ها تمام بشه برگردم ايران تا بعدأ يك تصميم درست بگيرم.
من هم دو فرزند دانش آموز دارم و دوماهی هم تکزاس بودم و بچه ها مدرسه هم رفتند ولی ما برگشتیم و خداروشکر بچه ها هم عقب افتادگی شون جبران شد.اما برای تابستان بعد مجددا باید برای حفظ گرین کارت به امریکا بیایم . مهمترین موضوع کار من هست که باید به دنبال راهکار باشم از شما سوال کردم به این دلیل بود که شما در این مدت برای این موضوع چه کارهاای کردید . اگر خواستید ادامه دیالوگمون را از طریق پیام و یا روشهای دیگر داشته باشیم . لطفا وضعیت شغلیتون را در ایران هم برایم توضیح دهید. باسپاس
78$$ - 4persons
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-11 ساعت 02:14)niloo-kh نوشته: دوستانی که بزرگواری کردید و جواب دادید لطفا در خصوص این سوالات هم پاسخ بدید:
1- فرمی که در بدو ورود و احتمالا در هواپیما داده میشه توضیح بدید . اگر مقدور است نمونه فرم را بگذارید . آیا این فرم است ؟
https://i94.cbp.dhs.gov/I94/request.html
2-این نکته رو هم دیدم یعنی لیمو عمانی نمیشه برد
-Spices- most dried spices are allowed except for orange, lemon, lime and other citrus leaves and seeds, lemongrass, and many vegetable and fruit seeds
3- در خصوص بردن قالیچه ابریشم برای استفاده شخصی کسی میتونه توضیح بده لطفا.
4- ما بعد از ورود به آمریکا چند هزار دلار می تونیم وارد کنیم مثلا شامل مال و اموال در ایران که می فروشیم و .... لطفا بگید تا 500 هزار تا میشه نفری وارد کرد بدون مالیات و دردسر؟
سپاسگزارم از راهنمایی همیشگی دوستان مهاجرسرایی.
کسی نیست مرا یاری کند
CN:20138xxx/ دونفر / آنکارا / مصاحبه آخر آگوست/ یکضرب/کالیفرنیا
رتبه:
7
2 تشکر در 1 ارسال
سلام و میشه ادرس سایتی که باید برای فعال ساز گرین کارت لازمه رو به من بگین
شماره کیس***2014AS00000
تاریخ رویت قبولی:ارديبهشت
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :١
ارسال فرم: 10 Jun