موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان چند تا سوال دارم...
1-اگه من 2 تا تابلوی طلا کاری شده به عنوان کادو به قیمت هر کدوم 150 هزار تومان با خودم بیارم توی فرودگاه ایران یا آمریکا ( واشنگتن) مشکلی پیش میاد؟
2-تنقلات مثل پسته یا گردو میتونیم با خودمون بیاریم؟
3-قیمت تقریبی مواد غذایی یا اون تابلوهای طلا رو هم باید توی فرم آبی بنویسیم؟
4-راهنمای پر کردن فرم آبی رو کسی داره؟
ممنونم.
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه های عزیز مهاجرسرا,
من یک سوال مهم دارم . نیاز دارم که از ایران واسم پول فرستاده بشه . بنظر شما برای ارسال پول از ایران چه راهی هست ؟ ااصلا به نظرتون تو شرایط ت ح ر ی م می شه پول با ایران رد و بدل کرد؟ از طریق بانک ها می شه اقدام کرد؟ ممنون می شم راهنماییم کنید.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
كجايي و چقدر ميخواهي انتقال بدهي منظورم كدوم شهر ايراني و به كدوم ايالت ميخواهي بفرستي
***2013AS7 (٢ نفر) ღ مصاﺣﺒﮧ: 15 مي۲۰۱۳، ابوظبي، برگهٔ سفيد ღ كليرنس ღ كلير 30جون ღمقصد: فلوريدا *ویزا 16 جولای2013 تا 15 جون2014 @
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من نزديك به ١ماه ونيمه كه اومد اينجا،از اوضاع و احوال نميگم چون توضيح واضحات و همه ميدونن،ميرم سر اصل مطلب،من ميخوام تا ١ ماه ديگه سمت سانتا مونيكا خونه بگيرم حالا يك خوابه يا دو خوابه. اگه تو اين فاصله كسي از ايران مياد يا اينجا هست كه بخواد هم خونه بشيم لطفا بم پيام خصوصي بده
همخونه خانم نيازمنديم،به تمام معنا خانوماااااااااااا
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان عزيزم، من الان ٥ ماهه كه در ال اي هستم، ميخداستم بدونم كه ما هم بايد براي اداره ماليات يا همون irs اقدام كنيم. حتي اگر شغل نداشته باشيم؟
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ایروان،کلیربعداز۱۲۱روز
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها ایا هنوز م باید ظرف 10 روز اول ورود ادرس پستی خونه رو در فرم AR-11 پر کرد و ارسال کرد؟ اگر بله ایا انلاین هست - این موضوع رو من در تاپیکهای سال 2009 دیدم- برای 2014 هنوز کاربرد داره یا نه ؟
ممنونم از راهنماییتون
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوالی از دوستان دارم که بیشتر حالت مشاوره داره اگه کسی میدون لطفا راهنمای کنه ،، سوال اینه که اگر در سفر اول به آمریکا اصلا تقاضای دریافت گرین کارت رو نکنیم و فقط برای مدت کوتاهی مثلا چند روز داخل آمریکا بشیم تا ویزای ۱ سالمون فعال بشه و بعدا بعد از یه سال دوباره بیاییم آمریکا و ایندفعه تقاضای صدور گرین کارت رو بدیم و بعد از گرفتن گرین کارت دوباره برگردیم ایران و قبل از ۱۱ ماه بیایم آمریکا ، ممکن اشکالی ایجاد بشه ؟
اینجوری بدون اینکه پاس سفید بگیریم حدود ۲ سال میتونیم فرجه داشته باشیم تا کارهامنو کامل تو ایران انجام بدیم و با خیال راحت زندگیمونو تو آمریکا استارت بزنیم ..
البته من میدونم که با گرفتن پاس سفید هم میتونم این زمان رو داشته باشم و اینقدر هم هزینه متحمل نشوم ،ولی برای گرفتن پاس سفید اینطور که خوندم باید مدتی تو آمریکا باشم که این امکانش برام نیست .
ببخشید که طولانی و یه کم پیچیده نوشتم
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep