موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-10 ساعت 02:13)saeid-ss نوشته: سلام دوستان چند تا سوال دارم...
1-اگه من 2 تا تابلوی طلا کاری شده به عنوان کادو به قیمت هر کدوم 150 هزار تومان با خودم بیارم توی فرودگاه ایران یا آمریکا ( واشنگتن) مشکلی پیش میاد؟
2-تنقلات مثل پسته یا گردو میتونیم با خودمون بیاریم؟
3-قیمت تقریبی مواد غذایی یا اون تابلوهای طلا رو هم باید توی فرم آبی بنویسیم؟
4-راهنمای پر کردن فرم آبی رو کسی داره؟
ممنونم.
کسی از دوستان جواب نداره؟
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-12 ساعت 02:33)Ali.US نوشته: (2014-02-11 ساعت 12:19)Ali.US نوشته: با سلام به دوستان عزيزم، من الان ٥ ماهه كه در ال اي هستم، ميخداستم بدونم كه ما هم بايد براي اداره ماليات يا همون irs اقدام كنيم. حتي اگر شغل نداشته باشيم؟
كسي از دوستان در اين مورد اطلاعي نداره كه جواب بده؟ شايد جوابش براي خيليها مهم باشه
سلام
ببینید بهترین کار این هست که یک سر بروید والمارت و پیش نماینده شرکت jackson hwitt اونجا بهش بگید که من اولین بارم هست و شاغل هم نیستم ایا باید پر کنم یا نه. خیلی خوب راهنمایی میکنن.
من و شوهرم هم رفتیم و اول اطلاعات گرفتیم بعدا وقت گرفتیم و رفتیم پیشش.
حتی من گفتم که الان 2 هفته شده که ما بیکار شدیم و درامدی نداریم ولی ایشون گفت که باید پر کنیم.
اما اگر وضعیتتون رو بهشون بگید خیلی خوب راهنمایی میکنن.
موفق باشید.
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان پس این قضیه سوشیال هم شانسی نه؟که به بعضی دوستان از یک ایالت درخواست دادن اما آدرس شهر دیگه دادن و گرفتن؟ اما بعضی دوستان نتونستن؟
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
يه سوال ويزاي مهاجرت تا مدت اعتباري كه تو ويزا خورده اجازه ورود به امريكا هست ديگه درسته ؟ مثلا براي من ٦ ماه زده مي تونم ٣-٤ ماه بعد از صدور ويزا برم؟؟؟
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین