موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
آقا من به سلامتی اومدی
فقط یه مشکلی دارم چون از من اون cd رو از من نگرفت من هم یادم رفت البته اونم از من نخواست
حالا به نظر شما مشکلی پیش میاد؟؟؟
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز میشه جواب بدین اگر کسی به ایالتی غیر از ایالت ذکر کرده در فرم ها وارد شود و بخواهد که آدرس را عوض نکند و گرین کارت به همان آدرس قبلی برود در مورد سوشیال چکار می توان کرد؟میشه درخواست کرد سوشیال به همان ادرس قبلی برود؟ آیا هر ایالت سوشیال مخصوص خود را دارد؟یا می توان از یک ایالت سوشیال گرفت و درجای دیگه استفاده کرد؟
آیا می توان از یک ایالت درخواست سوشیال کرد ولی برای پست کردن آدرس یک ایالت دیگه ر داد؟ ببخشید که طولانی شد دوستان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من یه سوال دارم، از کسانی که قبل از دریافت گرین کارتشون برگشتن ایران، با توجه به اینکه اون ویزا تا یکسال اجازه ورود مجدد به شما میده، ولی همونطور که میدونید یه تاریخ انقضا داخل ویزا هست، و یه جمله زیرش که نوشته تا ۱ سال این ویزا اعتبار داره، من میخواستم بدونم که اینجا در فرودگاه امام ، مسوولین این موضوع رو میدونن، یعنی نکنه صرفاً تاریخ انقضا رو نگاه کنن و هنگام خروج مشکلی ایجاد کنن، من ۲ ماه برگشتم ایران و الان که میخوام برگردم، نگران این موضوع هستم، کسی تجربهای داره؟
مرسی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان، من یه سوال دیگه هم داشتم کسی میدونه که آیا ما تا زمانی که کار پیدا کنیم، و درامد داشته باشیم لازم هست که تکس فرم رو پر کنیم یا نه؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
در فرودگاه NY برای من تو پاسبورد فقط یه مهر زدن و چیزی از یه سال اعتبار آن نگفتن
حالا میخواستم بدونم اصلا این مهر چه شکلی چیزی نوشته یا نه
اصلا در فرودگاه کاغذی به من میدن یا نه
به من که چیزی ندادن!!!!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-21 ساعت 05:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-21 ساعت 06:00 توسط pooyani.)
با درود به همه دوستان.من الان نزدیک به دو ماه و نیم اومدم اینجا گرین کارت خانمم اومده ولی برای من هنوز تو سایت in processs هست از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه باید چکار کنیم،پول هم پرداخت کردیم من زیر مجموعه همسرم بودم هنگام پرداخت.
****case number :2013AS***2
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-21 ساعت 16:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-21 ساعت 16:52 توسط alirezass.)
(2014-02-21 ساعت 05:58)pooyani نوشته: با درود به همه دوستان.من الان نزدیک به دو ماه و نیم اومدم اینجا گرین کارت خانمم اومده ولی برای من هنوز تو سایت in processs هست از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه باید چکار کنیم،پول هم پرداخت کردیم من زیر مجموعه همسرم بودم هنگام پرداخت.
آقا کار خاصی نمیشه کرد جز انتظار
آقا من وقتی عدد خودم تو این ساعت میزنم میگه ولید نیست مشکلی هست یا نه چه باید کرد ؟
https://egov.uscis.gov/cris/Dashboard/CaseStatus.do