موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='mechanicalengineer' pid='466688' dateline='1393395528']
دوستان در مورد کالیفرنیا
1) کسی طلاعاتی در مورد کتاب ایین نامه رانندگی داره و خود کتابش فایل هم داره که بخونیم ؟
2) یکی از بچه ها میگفت اونجا طرز رانندگیشون با ما فرق میکنه وباید یه پول جدا بدی که تو شهر هم کسی باهات رانندگی کنه ! برای کسانی که توایران چندین سال پشت فرمون میشینن لازمه این واقعا؟
3) برای امتحان شهرشون باید خودمون ماشین داشته باشیم یا اونا در اختیارت میذارند؟ واگر لازم کسانی که ماشین ندارند باید رنت کنند ،هزینش چقدره برای اینکار؟
سلام دوست عزيز
ما هم دو روز پيش امتحان به قول خودمون شهر رو داديم وبراي بار دوم قبول شديم با اينكه تو ايران ده سال رانندگي كرده بوديم، اينجا قوانين فرق مي كنه ولي واقعا رانندگي راحتتره.اگه گواهينامه بين المللي تون رو بياريد احتياجي نيست كسي پيشتون بشينه،در مورد كتاب هم اگه به دي أم وي بريد كتابچه ها به صورت رايگان هست (تو كاليفرنيا فارسي هم هست) براي ماشين هم اگه نداشته باشيد بايد خودتون رنت كنيد ما از اينتر پرايز ماشين رنت كرديم وبا بيمه كه اجباري هم هست براي يه رو ٦٠ دلار داديم
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
من الان یک هفته است که برای اولین بار وارد آمریکا شدم
الان خونه یکی از دوستانم ساکن شدم
می خواستم بپرسم برای گرفتن آیدی کارت یا گواهینامه یا باز کردن حساب همه مدارکی میخوان مثل قرارداد اجاره یا قبض برق و ... که به اسم خودم باشه ولی من هیچ کدوم رو ندارم
راه دیگه ای هست به نظرتون؟؟؟
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان در مورد فوداستمپ اطلاعات می خواستم . ممنون می شم اگر لینک هم بدین بخونم ؟ و به چه اداره ای باید مراجعه کرد؟
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا داستان وروود من به این کشور رو باید داستان کنن.
قشنگ توی همه چی برام مشکل پیش اومد از همون اولش که مدارک جا گذاشتم تا گرفتن سوشیال و پی گیری گرین کارت و گرفتن موبایل و ....
3 نفر
مصاحبه 24 جون
ایروان
برگه آبی
کیس نامبر: 51XX
[/code]
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-27 ساعت 09:08)mr88 نوشته: (2014-02-26 ساعت 02:43)alirezass نوشته: (2014-02-26 ساعت 02:03)mozhgangh نوشته: (2014-02-26 ساعت 00:42)ali234 نوشته: (2014-02-26 ساعت 00:37)Mehrdadordi نوشته: دوست من ، حالا اونايي كه هنوز كار بيدا نكردن چي ميشه ؟ بيمه نميشن ؟؟
بايد حتما برن سر كار ؟؟
سلام دوست من. اونی که کار پیدا نکرده درامدش رو میزنه صفر شامل طرح رایگان میشه .
سلام
خیلی خوشحالم یکی به طرح این مطلب پرداخت. من و شوهرم الان یک ماه هست که بیکار شدیم و درامد نداریم . از 13 دسامبر هم درگیر این بیمه هستم هرچی زنگ میزنم یا ایمیل میدم یا انلاین چت میکنم ، جواب نمیدن. اخر نامه اومده که من غیر قانونی هستم ، شوهرم هم مدیکل . کلی مدرک اتچ کردم ، دو باره نامه اومده که شوهرم حالا غیر قانونی هست و منم .....
دیگه اعصاب ندارم. اما طبق گفته شما درامد رو پس صفر برنم درسته؟ نه درامد زمانی رو که کار میکردم.؟
آقا من هم تازه یه هفته هست اومدم NY دارم زبان میخونم حالا دنبال امتحان زبانم هستم
سوال من اینه که من کار که ندارم الان هم تو خونه یکی از فامیلها هستم ادرس اینجا رو نمیتونم بدم حالا چه باید کرد ؟
اگر در مورد اجاره خونه در NY کسی اطلاعات داره ممنون میشم من رو کمک کنید
خیلی سخته منم هی apply میکنم نمیشه میگه یه مشکلی با اطلاعاتم هست.بهشونم زنگ زدم گفتن کپی مدارک رو برامون فکس کن
سلام به دوستان گل مهاجرسرایی
امروز قرار بود کتابخونه یک نفر نماینده از بیمه covered california بیاره که به سوال مردم جواب بدن.
من هم دو تا نامه ای که برام اومد رو بردم.
خانومه وقتی نامه هارو دید ، گفت متوجه نمیشم ، این یعنی چی.
بعد توضیح داد که :
-این نامه ها اتوماتیکی و سیستمی برای شما ارسال میشه و نه اینکه شخص خاصی نامه هارو بفرسته. برای همین ممکنه اشکال زیاد داشته باشه.
-بعد ایشون گفتن که سعی کنید تا 15 مارچ حتما اپلای کنید و سابمیت کنید که بعدا مشمول جریمه نشید.
- یعنی ایشون یک توصیه ای به من کردن که هروقت یه کاری با دولت دارید ،حتی اگه تلفنی هست ، حتما تاریخ تلفنتون رو جایی یادداشت کنید ، که اگر بعدا ازتون پرسیدن کی تماس گرفتید ، بتونید تاریخ تماستون رو بگید که تو اون برهه زمانی خاص تماس گرفتید .یعنی مدرک داشته باشید که بگید اگر قرار بوده بین یکم تا دهم اون کار رو انجام بدید ، شما مثلا ششم تماس گرفتید.
-این خانوم یک شماره به من دادن که فکر کنم همتون بلدین ، همون 211 معروف.
به این شماره زنگ میزنید ، و کلی کارها رو پوشش میدن. از جمله : بیمه covered california ، food stamp( calfresh) ، بقیشم یادم نیست.
من چون الان یکماه هست که بیکارم ، مشمول medical شدم و اون خانومه گفت ازینجا پیگیری کنم. زنگ زدم و اون شخص پای تلفن گفت که دو هفته طول میکشه که کاراش انجام بشه ، چون بعد از مشخص شدن واجد شرایط بودن medical ، پرونده ارسال میشه به شهرداری. و این اقا هم گفت دو هفته طول میکشه.
ببخشید اگه خیلی توضیح دادم
نمیخواستم چیزی از قلم بیوفته
- اهان راستی ، کسانی که مثل ما در حال حاظر درامد ندارن قسمت درامد رو صفر بزنید.
بازم اگه کسی سوال داشت خوشحال میشم کمکی کنم . دیگه میخوام برم به عنوان نماینده بیمه وایسم تو خیابون به ملت کمک کنم.
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من نزديك به ١ماه ونيمه كه اومد اينجا،از اوضاع و احوال نميگم چون توضيح واضحات و همه ميدونن،ميرم سر اصل مطلب،من ميخوام تا ١ ماه ديگه سمت سانتا مونيكا خونه بگيرم حالا يك خوابه يا دو خوابه. اگه تو اين فاصله كسي از ايران مياد يا اينجا هست كه بخواد هم خونه بشيم لطفا بم پيام خصوصي بده
همخونه خانم نيازمنديم،به تمام معنا خانومااااااااااا
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر