موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
همسر من برنده اصلی بودن یعنی dv-1 و من هم dv-2 هستم الان 1 ماه هست که برگشتیم گرین کارت و آی دی ها به آدرسی که دادیم ارسال شده حالا میخوام بدونم اگر همسرم که برنده اصلی هست نتونه فعلا برگرده ...آیا من میتونم به تنهایی با گرین کارته خودم وارد آمریکا بشم؟ یا حتما باید برنده اصلی هم با من بیاد؟
شماره کیس ***4 , افراد :2نفر ,کنسولگری : ابوظبی, مصاحبه :june، مقصد :لس آنجلس ويزا يك ضرب
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-03 ساعت 10:59)mechanicalengineer نوشته: سلام
بچه ها اگر از فرودگاه نیویورک وارد بشی و مقصر ت ایالت دیگه ای باشه پروسه کارای گرین کارتت رو همون نیویورک چک میکنه ؟و دروراقع از هر شهری که تو آمریکا وارد بشی چک میشی؟
2) من پرواز دومم به سمت شهر مقصد بعد از توقف 5 ساعته تو نیریورکه ، این زمان باید کافی باشه برای چک کردن مدارک گرین کارت و... دیگه نه؟ چقدر طول میکشه مدارک رو چک کنند
3( با توجه به اینکه پرواز دو استاپه و اولی 2*23 کیلو میگیره ، وباید اونجا بار رو تحویل گرفت ودوباره تحویل امریکن ایرلاین داد امکان داره اونا دو تا 23 کیلو رو مربوط به بار مجاز پرواز اول بوده از نگیرن و بار مجازشون یه 23 کیلو باشه یا خیر ؟بعضیا میگن برای بسته دوم امریکن 100 دلار میگیره بعضیا میگن 50 تا یا 25 !
4) کسی تجربه پروازهای دواستاپه امرکا که دومیش با امریکن ایرلاینه داره که کلا شرایط چطوریه ؟
دوست عزیز من از فرودگاه JFK وارد شدم و کل زمان پروسه ورود تا خروجی فرودگاه و تاکسی کمتر از یک ساعت انجام شد.
در خصوص پروازهای داخل آمریکا هم اصلا شوخی ندارن و همون میزان بار مجاز میتونین ببرین و بیشتر از آن شامل هزینه خیلی زیادی میشید. پیشنهاد من اینه اگه ایر لاین پرواز اصلیتون از نیویورک کانکشن داره بگیری که خیلی به صرفه تر و از لحاظ حمل و نقل بارم راحت تر هستید.
2013AS00010XXX دریافت ویزا 19 سپتامبر،
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان پروسه صدور گرین کارت و سوشیال، به چه شکلی میشه ردیابی کرد. من سایت USCIS رو چک کردم و نتیجه ایی نگرفتم دوستان میتونن راهنمایی کنن.
ممنون
2013AS00010XXX دریافت ویزا 19 سپتامبر،
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
من receipt number که سایت ازم می خواد رو ندارم با اینکه 165 دلارم رو ریختم و یک ماه و نیم پیش وارد امریکا شدم هنوز نتونستم گرین کارتم رو پی گیری کنم به نظرتون این رسیپت نامبر رو چه طوری دوباره بگیرم؟
**2013000016 / مصاحبه : w2 dec آنکارا / کلیرنس : بعد از هفت ماه و چهار ساعت
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
کمک فوری
کسی میدونه من کجا میتونم خونه کرایه کنم تو نیویورک سایت معتبر
چون من شنیدم اگر شغل نداشته باشی بهمون خونه نمیدن درسته یا نه?
من جایی نتونستم پیدا کنم؟
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز