موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز ما یعنی من اقای شوهر و پسرم جمعه واسه لس انجلس از دبی بلیط گرفتیم اگه از بچه های 2014 کسی اونجاست یا داره میره یه هتل بسیار ارزان به ما تو san diegoمعرفی کنه خیلی مهمه دارم از استرس میمیرم میشه راهنمایی و کمک کنید اخه ما هیچ کسو اونجا نداریم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ممنون میشم جواب من رو بدین
میشه لطف کنین یک توضیح کامل راجع به پولی که برای ورود به امریکا باید بریزیم یعنی نفری 165$ بدین که به چه صورت از ایران بریزیم
رتبه:
31
1 تشکر در 0 ارسال
با سلام به اعضا عزیز .از تمام راهنماییهایتان ممنون .ببخشید یک سوال برام پیش امده .برای کسی که همسرش ویزای مهاجرت نگرفته وقتی وارد امریکا شدم برای همسرم کی اقدام کنم .درضمن چقدر لازم هست در امریکا تنها باشم تا ایشان به من بپیوندد .ایا با گرفتن پاس سفید میتوانم به ایران برگردم و کار ویزای همسرم را به جریان بیندازم .دولت امریکا از من ایراد میگیرد که در خاک امریکا نیستم با تشکر
خدایا چه بگویم .....
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-30 ساعت 14:58)shiva.usa نوشته: برای کسی که همسرش ویزای مهاجرت نگرفته وقتی وارد آمریکا شدم برای همسرم کی اقدام کنم .درضمن چقدر لازم هست در آمریکا تنها باشم تا ایشان به من بپیوندد .ایا با گرفتن پاس سفید میتوانم به ایران برگردم و کار ویزای همسرم را به جریان بیندازم .دولت آمریکا از من ایراد میگیرد که در خاک آمریکا نیستم با تشکر
تعداد کسانی که وضعیت مشابه شما رو دارن در مهاجر سرا کم نیستند ، با مراجعه به این تاپیک بهتر راهنمائی میشید
اما قطعا به محض ورود میتونید با مشورت افراد مطلع براشون اقدام کنید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
31
1 تشکر در 0 ارسال
2014-07-30 ساعت 19:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-31 ساعت 07:41 توسط shiva.usa.)
سلام عزیزان .ببخشید سوالم را درست ننوشته بودم .هنوز ویزای همسرم نیامده اما ما بلیطهامون رو گرفتیم و امیدواریم تا 17سپتامبر ویزای ایشان امده باشد که این شرایط دو حالت دارد یا با هم یا بدون هم .س،ال قبلم هم بدون هم بود.اگر تا هفده سپتامبر ویزای ایشان امده باشد با هم عازمیم .پس لطفا اگر کسی در لس انجلس هست که بتواند ما را راهنمایی کند پیغام بگذارد .ممنون
خدایا چه بگویم .....
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-30 ساعت 14:58)shiva.usa نوشته: وقتی وارد آمریکا شدم برای همسرم کی اقدام کنم .درضمن چقدر لازم هست در آمریکا تنها باشم تا ایشان به من بپیوندد .ایا با گرفتن پاس سفید میتوانم به ایران برگردم و کار ویزای همسرم را به جریان بیندازم .
(2014-07-30 ساعت 19:59)shiva.usa نوشته: سلام عزیزان من وهمسرم 17سپتامبر عازم لس انجلسیم
شما تو یه پست راهنمائی خواستین برای گرفتن ویزا برای همسرتون و در پست بعدی میگید با ایشون عازم هستید؟!!
یعنی تونستین برای ایشون ویزای توریستی بگیرین ؟
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-30 ساعت 23:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-31 ساعت 03:56 توسط deineath.)
دوستان کسی که 3 ماهه مونده برگشته ایران می خواد بعد شش ماه بیاد چند روز بمونه برگرده ، اگه از 6 ماهش 2-3 هفته دیر تر بشه مشکل بر می خوره ؟
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، من و خانواده ام الان یک ماهه که به امریکا اومدیم، تصمیم داریم بعد از گرفتن گرین کارد به ایران باز گردیم و کارهایمان را در ایران تمام کنیم تا برای همیشه به امریکا بیاییم،میخواستم بدونم هر نفر در یک خوانواده چه مقدار پول میتواند از ایران با خود به امریکا باورد؟ ممنون میشوم کمک کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه بچه های 2013
1. من 5 سپتامبر 2013 وارد شدم و 2 هفته بعد خارج شدم و گرین کارتمم پست کردن به ادرس دوستم که متاسفانه پست گمش کرده :-( میخوام بدونم میتونم بعد 11.5 ماه که تو ایرانم با همین ویزای رو پاسپورت دوباره وارد شم؟؟؟
2. تو اون مدتی که اونجا بودم واسه پاس سفید اقدام کردم اما منتظر نامه ها نشدم و برگشتم الان باید از اول اقدام کنم یا میشه کرد؟
3. الان که من تو ایرانم میتونم ادرسم تو امریکا رو از طریق سایت uscus عوض کنم؟ آخه لعنتی پورت ورود می خواد! می تونم همون پورت ورود ( فرودگاه) پارسالمو بدم.