موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا یکی به این سوالم جواب بده وقتم داره تموم می شهههههه:
الان که من تو ایرانم میتونم ادرسم تو آمریکا رو از طریق سایت uscis عوض کنم ( فرم AR-11)؟ آخه لعنتی پورت ورود می خواد! می تونم همون پورت ورود ( فرودگاه) پارسالمو بدم؟؟؟
خواهش می کنم اگه می دونید بگین.
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، بالاخره بعد از ده ماه گرين كارتهاي من و خانواده ام بدستمان رسيد،،،،،البته من بيش تر از ده بار زنگ زدم و مثمر ثمر واقع نشد و در آخر ايميل دادم و تمام مداركي كه نياز بود رو براشون ايميل كردم و بعد از يكماه كه از ايميل من گذشت، گرين كارتها رسيد به در منزل
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ایروان،کلیربعداز۱۲۱روز
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-12 ساعت 23:51)farnama نوشته: سلام
تو تلوزیون میگفت پروازهایی که به آمریکا میرن رو خیلی جدی دارن چک می کنن به خاطر مسائل تروریستی
مثلا موبایل یا تبلت حتما باید شارژ داشته باشه که روشن کنن ببینن بمبی چیزی نباشه
من تازه کامپیوتر گرفتم.قصد دارم مادربورد رو باز کنم جدا ببرم.یعنی ایراد میگیرن؟
کسی تجربه ای داره؟
دوست عزيز سلام. من حدود چهار ماه پيش با پرواز امارات اومدم سانفرانسيسكو
ازونجا كه كامپيوترم برام خيلي اهميت داشت كيس و مونيتور رو تو يك چمدون گذاشتم و آوردم. هيچ مشكلي هم نبود. فقط دقت كن پاور ت با برق 110 سازگار باشه. سوالي بود در خدمتم.
پ.ن كلا خيلي ها بهم ميگفتن چرا بيست كيلو بارتو خرجه كامپيوتر ميكني. ولي خيلي خوشحالم كه سيستمم رو آوردم. خيلي به دردم خورد و ميخوره
2013AS00003xxx (٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرمها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-16 ساعت 10:13)azar1348 نوشته: سلام دوستان
من 1 آگوست سفر دومم را برای دو هفته به یو اس داشتم ، چند تا نکته :
1 - من گرین کارت دستم نبود و با همون ویزا که تو پاسم بود رفتم با امارات ، نه تو فرودگاه امام مشکلی بود و نه توی دوبی ، با اینکه من پاسم رو هم عوض کرده بودم و ویزا توی پاس قدیمیم بود . اینو گفتم چون بعضی از بچه ها یه کم نگرانی داشتن
2 - در فرودگاه ورودی به یو اس ( دالس ویرجینیا/واشینگتون دی سی ) با اینکه فقط 5 ماه از سفر اولم گذشته بود ، به شدت مورد بازخواست قرار گرفتم که چرا سفر اولم کوتاه مدت بوده ( 2 هفته ) و چرا اینقدر دیر برگشتم و آیا دیگه این دفعه میمونم یا .... که مجبور شدم یه عالمه توضیح بدم و عکس مادرم که زمینگیره رو رو موبایلم نشون بدم و با اینکه رفته بودم برای پاس سفید ولی گفتم آره بابا دیگه میمونم و ..... ، شاید این شانس من بود که یه کارمند بداخلاق به پستم خورد ولی گفتم که تو شرایط مشابه یه آمادگی ذهنی داشته باشین چون من توقع نداشتم و یهو اونجا استرس گرفتم
3 - مدارک پاس سفید را دو ماه قبل از اینکه برم از همونجا توسط برادر همسرم که اونجا ساکنه پست شده بود و تو یه نامه جدا درخواست تاریخ انگشت نگاری برای اون تاریخی که میخواستم برم داده بودم ، که اونا هم تاریخ مورد نظر من رو اعمال کرده بودن ( تو نامه چیزی راجع به اینکه در یو اس هستم یا بیرون ننوشته بودم )
بسیار عالی . می تونم بپرسم روی چه فرمی تاریخ رو مشخص کرده بودید برای پاس سفید؟ من میخوامدقیقا این کارو انجام بدم همش نگرانم توی بازه زمانی ۱۲ روزه ای کهاونجام کارا انجام نشه .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
جای بدی رفتید. بگردید صاحب خانه ای که شرایط شما رو قبول کند بسیار زیاد است. قانونی در ایالت متحده آمریکا برای این مواردی که گفتید وجود ندارد و کسی که پیشش رفته اید خیلی سختگیر است و سختگیری شخصی است نه قانونی
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
البته ما هر دفعه برای اجاره ی مجتمع های آپارتمانی رفتیم، شاید قوانین خانه ها فرق می کند،
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوست گرامي آيا شما پاس سفيد داشتيد و اين همه بهتون گير دادن
با اين حساب پاس سفيد براي چي صادر ميشه
با تشكر
***2013AS7 (٢ نفر) ღ مصاﺣﺒﮧ: 15 مي۲۰۱۳، ابوظبي، برگهٔ سفيد ღ كليرنس ღ كلير 30جون ღمقصد: فلوريدا *ویزا 16 جولای2013 تا 15 جون2014 @