موضوعها: 0
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-14 ساعت 11:04)ایلیا8118 نوشته: سلام دوستان عزیزم . امروز بعد از 6 روز از تاریخ ورودم به اداره سوشیال سکیوریتی رفتم و پس از یک ساعتی که منتظر موندم تا نوبتم بشه وقتی تاریخ ورودم رو دید گفت باید سه هفته از این تاریخ بگذره و بعدش بیاین برای درخواست سوشیال نامبر....! می خواستم ببینم برای دیگر دوستان نیز چنین موردی پیش اومده ؟چون بدون این تقریبا هیچ کاری نمی شه کرد...
من توصیه میکنم به یه مرکز دیگه برید .من دو روز بعد از اومدنم رفتم و فرم مخصوص پر کردم و چیزی هم ازم نخواستن فقط پاسپورت و گفت تا دو هفته دیگه باید برسه دستتون
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به مدیران سایت. در مورد ادامه تحصیل در آمریکا با استفاده از شرایط گرین کارت و ... از کدام بخش فروم می تونم استفاده کنم. بنده در تاپیک ها قبلا موضوعی مشابه ادامه تحصیل در امریکا دیده بودم ولی امروز پیداش نکردم. ممنون می شم راهنمایی کنید.
کیس نامبر:--2013AS96 : نامه اول:22 اکتبر
افراد کیس:یک نفر :کارنت: 10 می 2013 : نامه دوم 18 می 2013
تاریخ مصاحبه: هفته اول جولای 2013
ویزای یک ضرب. مقصد اول کالیفرنیا.
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-14 ساعت 12:27)kopenhak84 نوشته: سلام ما یک خانواده 4 نفری هستیم و 30 اردیبهشت باید برم انکارا برای دریافت ویزا ... و حدود 20 تیر ماه باید بریم آمریکا . راستش خیلی اضطراب دارم یه نفرو تو ی ساندیگو دارم که با هاش تماس داشتم .که از خوبی ها و از بدیهای آمریکا گفت و گفت اگه بخواین بیاین اینجا من هفته ی اول کارهاتونو انجام میدم متاسفانه تو این یک ماه پیش مادرم هم از دنیا رفت. و بسیار غمگینم. حالا نگرانم نکنه با دو تا بچه و این همه هزینه بریم اونجا برامون مشکل بشه.. کسی از ساندیگو و شرایطش خبر داره چه جوریه ما به سفارت برای مصاحبه ادرس ساندیگو رو دادیم. دو روزه با خبر شدیم دوستمون از زنش جدا شده و رفته هوستون من از هوستون خوشم نمیاد یعنی روحیاتم به جا های گرم نمیخوره حالا کسی رو ساندیگو نداریم چکار کنیم کسی میتونه تو شهر کمکمون کنه راه بیوفتیم ..ممنونم
دوست عزيز ضمن عرض تسليت بنظر من داشتن يك آشنا براي اون اول خيلي خوبه و كمك بزرگيه ولي بيشتر و مهمتر از همه اينكه ببينيد كجا بريد ميتونيد از نظر كاري موفقتر باشيد مطمئن باشيد مهمترين نكته تو آمريكا داشتن درآمده، موفق باشيد.
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز امیدوارم که همگی خوب و سلامت باشین
میخواستم بدونم آیا کسی از دوستان مخصوصاً اونایی که یه مدتی هست از مهاجرتشون گذشته و فارغ از کارهای اولیه شدند،آیا اقدام به ارزیابی مدارک تحصیلیشون کردند؟ اگه آره ممنون میشم که اطلاعاتتون رو به ما هم بگین؟ در مورد اینکه چه ارگانی باید رفت؟ چند روز طول میکشه؟ دانشگاههای ایران رو چه دولتی و چه آزاد باهاش مشکلی ندارند؟ و هر گونه اطلاعات دیگه...
خیلی ممنون
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-14 ساعت 22:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-14 ساعت 22:28 توسط Almond.)
دوستان ب ا ن ک توی فرودگاه 24 ساعته است؟ کسانی که پروازشون بامداد هست میتونند از آنجا ا***ر****ز رو دریافت کنند؟
بعد یک سوالی که برایمان پیش آمده اینه که برای دادن چاقاله بادوم کپی ویزا رو میخواهند، حالا اگه برایمان برگه صادر بشه دادن کپی ویزا باعث نمیشه توی فرودگاه اصلش رو ندهند ؟
C/N:2*** office: ایروان Interview: W2 DEC
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها اسم پورت ورودی به کالیفرنیا چیه؟ برای فرم 9سوالی می خوام.
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
رتبه:
1
1 تشکر در 1 ارسال
(2013-05-13 ساعت 00:46)farokhi21 نوشته: سلام دوستان ، من برنده اصلی 2013 هستم و ویزامون 3-4 ماه دیگه وقت داره آیا من میتونم الان تنها برم و خانواده ام 2 ماه دیگه به من ملحق بشن.اگه کسی رو میشناسید که تجربه این کار رو داره معرفی کنید تا از تجربه شون استفاده کنم.
ما بنا به دلایلی نمیتونیم همه الان بریم و من میخواهم وقت رو از دست ندهیم.
متشکرم.(من این سئوال رو عصر توی همین صفجه گذاشتم و لی الان دیدم حذف شده!!!!!!)
حذف نشده دوست غزیز
شما اولی رو در سال 2012 مطرح کردین که همونجا هم دوستان جواب دادند
بله نفر اصلی میتونه زودتر بره و بقیه قبل از اتمام وقت ویزا باید ورود کنند.
شماره کیس2012AS6xxx -آنکارا- مصاحبه: آپریل2012
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستانی که تشریف بردند اگه جواب بدن ممنون میشم. راستش من شنیدم شرکتهای مخابراتی پلنهای مختلفی رو ارائه می دن که بعضی از اونها مثل AT&T یک گوشی آیفون 5 هم می ده. از اونجایی که من مطمئنم هزینه این گوشی رو یه جوری از آدم دریافت می کنند ممنون میشم اگه راجع به پلنهای مختلفی که میشه با اون اینترنت و گوشی گرفت رو توضیح بدبد ( سامسونگ هم داره!). به خصوص راجع به هزینه های پنهان اون و اینکه ما کردیت کارد نداریم آیا میشه گرفت یا نه؟
من یکی از دوستام که آمریکا هست میگه گوشیتو با خودت بیار و از اونجائیکه گوشیم تقریبا" مرخصه حالا می خوام ببینم اینجا گوشی بخرم یا نه؟
با تشکر و امتنان
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-15 ساعت 00:57)rayanmoli نوشته: با سلام
دوستانی که تشریف بردند اگه جواب بدن ممنون میشم. راستش من شنیدم شرکتهای مخابراتی پلنهای مختلفی رو ارائه می دن که بعضی از اونها مثل AT&T یک گوشی آیفون 5 هم می ده. از اونجایی که من مطمئنم هزینه این گوشی رو یه جوری از آدم دریافت می کنند ممنون میشم اگه راجع به پلنهای مختلفی که میشه با اون اینترنت و گوشی گرفت رو توضیح بدبد ( سامسونگ هم داره!). به خصوص راجع به هزینه های پنهان اون و اینکه ما کردیت کارد نداریم آیا میشه گرفت یا نه؟
من یکی از دوستام که آمریکا هست میگه گوشیتو با خودت بیار و از اونجائیکه گوشیم تقریبا" مرخصه حالا می خوام ببینم اینجا گوشی بخرم یا نه؟
با تشکر و امتنان
شما این لینک بخونی خیلی از سوالاتت جواب داده میشه دوست عزیز
مهاجرسرا-تلفن و اینترنت
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
رتبه:
122
3 تشکر در 0 ارسال
2013-05-15 ساعت 02:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-15 ساعت 02:29 توسط afs.)
در مورد تلفن و پلن های سالیانه یه موضوع به نظر من مغفول مونده.
برای گرفتن لانگ ترم کانترکت که گوشی هم روش باشه معمولا فرد رو کردیت چک می کنند و تا زمانی که تایید نشدید این خدمت رو بهتون نمی دن.
البته یکم هم شانسیه اما این جور نیست که فکر کنید اگر تصمیم گرفتم این پلن رو بگیرم حتما همین می شه و همون موقع همه چیز آماده است حتی اگر کلی پول هم همراهتون باشه یا توی بانک داشته باشید.
در مورد اجاره منزل، لیزکردن خودرو و همه این ها کردیت چک انجام می شه و یه فرد مهاجر بدون سابقه کردیت از دریافت خیلی از این سرویس ها به کیفیت و خدماتی که بقیه به راحتی می تونند اون ها رو دریافت کنند تا مدت ها با محدودیت هایی روبه رو می شه.
مثال می زنم، مثلا شما بر اساس آفرهای سایت هوندا می تونید با ماهی ۲۳۰ دلار یه سیویک ۲۰۱۳ نو لیز کنید. شاید در بدو ورود خیلی رویایی به نظر برسه اما حتی اگر شرایط لیزکردن و اینکه خیلی می گند انتخاب آگاهانه ای نیست رو درنظر نگیریم، نمایندگی اصلا شما رو واجد شرایط نمی دونه که بخواد چنین سرویسی به شما بده.
در مورد کردیت هم همه از کردیت اسکور صحبت می کنند، پارامتر دیگه ای که خیلی مهمه کردیت هیستوریه و عملا صرف داشتن کردیت اسکور بالا دلیل نمی شه که شما واجد شرایط بشید. البته کردیت هیستوری به صورت جدی روی کردیت اسکور تاثیر می گذاره اما اسکور به تنهایی ممکنه برای کسی که تازه شروع به استفاده از کردیت کارت کرده خیلی بالا بره که همین باعث شده که هیستوری رو هم در نظر بگیرند و خوش حساب بودن شما رو در بازه زمانی بلندمدت تر بسنجن.
پس لطفا این مورد رو هم به معادلاتتون اضافه کنید.