کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-05-13 ساعت 17:06)mahb نوشته:  من یه سوالی در مورد تاریخ اولین ورود دارم
ویزای من تا اول سپتامبر اعتبار داره، من اگه بخوام بلیط رو برای 10 روز قبل از این تاریخ بگیرم مشکلی پیش نمیاد؟

نه دوست عزیز مشکلی پیش نمیاد ما هم یکهفته قبل از اتمام اعتبار ویزامون رفتیم آمریکا و مشکلی برامون پیش نیومد
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
من دارم لپ تاپم رو میبرم یه نفر منو خیلی ترسونده میگه برسی تو فرودگاه یو اس لپ تاپ رو روشن میکنن اگه ویندوزش اوریجینال نباشه فرمتش میکنن... صحت داره این چیزا که میگن؟
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

تشکر کنندگان: rezagh ، sce ، amir82 ، nika ، mhb161 ، nina22 ، مرآت74 ، Tomas
(2013-05-13 ساعت 20:45)asal1907 نوشته:  من دارم لپ تاپم رو میبرم یه نفر منو خیلی ترسونده میگه برسی تو فرودگاه یو اس لپ تاپ رو روشن میکنن اگه ویندوزش اوریجینال نباشه فرمتش میکنن... صحت داره این چیزا که میگن؟

باهات شوخی کرده
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
(2013-05-13 ساعت 20:45)asal1907 نوشته:  من دارم لپ تاپم رو میبرم یه نفر منو خیلی ترسونده میگه برسی تو فرودگاه یو اس لپ تاپ رو روشن میکنن اگه ویندوزش اوریجینال نباشه فرمتش میکنن... صحت داره این چیزا که میگن؟

نه اینطور نیست هیچ فرودگاهی لپ تاپ رو چک نمیکنن حتما منظور دوستتون این بوده که اونجا به اینترنت وصل بشین از اون طریق امکان تشخیصش هست ولی بازم مشکلی پیش نمیاد حتی اونجا میشه از پکهای کینگ و امثالهم استفاده کرد با خیال راحت لپ تاپتونو ببرید موفق باشید

دوستان عزیز از حضورتون یک سوال داشتم. فرمهایی که در هواپیما میدهند که مربوط اقلام و میزان پولی هست که با خود وارد یو اس میکنیم، یک فرم است یا دو فرم؟ ما یک فرم آبی رنگ پشت و رو داریم که 15 سوال دارد و اسمش یو اس دکلیریشن فرم است. یک فرم دیگر هم داریم به نام فین سن 105 که پی دی اف دو صفحه ای است و 2 پارت هم داره. کدامشان را در هواپیما میدهند و شما کدامها را پر کردید؟

این فرمها رو برای هر خانواده فقط یک برگه پر کنند؟ یعنی فقط فرد برنده باید آن را پر کند یا اینکه هر فردی باید یک برگه پر کنند؟
C/N:2*** office: ایروان Interview: W2 DEC
تشکر کنندگان: mhb161 ، nina22 ، Tomas

دوست عزیز خیالت راحت باشه از این خبر ها نیست و به لب تاپ هیچ کس کاری ندارند. تازه من که اومدم ویندوز لب تابم 7 بود اومدم اینجا دیدم همه جا ویندوز 8 دارن استفاده میکنن رفتم سی دی شو بخرم دیدم 200 دلاره بی خیال شدم رفتم خونه به روش ایران از اینترنت آخرین ورژنشو دانلود کردم و تو یکی از همین سایتهای ایرانی کرکشو هم پیدا کردم الان 2 ماهه دارم ازش استفاده میکنم هیچ مشکلی نداره تازه آپدیت هم میشه Big Grin
در مورد آنتی ویروس هم رفتم نورتون بگیرم 80 دلار قیمتش بود. از اینترنت دانلود کردم (از خود سایت نورتون) 30 روز تریال ورژن بهم داد بعد رفتم از سایت های ایرانی که لایسنس اورجینال میفروشن یه لایسنس یکساله خریدم به مبلغ 25000 تومان از طریق اینترنت با کارت نقدی پاسارگاد Wink لایسنس رو وارد کردم 460 روز بهم داد Big Grin و نورتون هم برام ایمیل زد و تشکر بابت خرید ازشون Big Grin و به همین راحتی نورتونم هم اورجینال شد با 25000 تومان یا تقریبا 7 دلار در صورتیکه اگر میخواستم از آمریکا بخرم باید 80 دلار پول میدادم Smile
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
دوستان عزیز دنبال سایتی هستم که بتونم قیمت بعضی از اجناس رو از توش پیدا کنم و با ایران مقایسه ای داشته باشم //اجناسی مثل حوله. ملحفه.جوراب .ممنون می شم اگه اطلاعاتی دارید در اختیارم قرار دهید.
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: گل نهال ، hushmandco ، nina22 ، Danoosh ، sadeghi897 ، مرآت74 ، پروا ، mhb161 ، Tomas ، powerb
(2013-05-13 ساعت 22:07)SOROUSHSOFT نوشته:  

دوست عزیز خیالت راحت باشه از این خبر ها نیست و به لب تاپ هیچ کس کاری ندارند. تازه من که اومدم ویندوز لب تابم 7 بود اومدم اینجا دیدم همه جا ویندوز 8 دارن استفاده میکنن رفتم سی دی شو بخرم دیدم 200 دلاره بی خیال شدم رفتم خونه به روش ایران از اینترنت آخرین ورژنشو دانلود کردم و تو یکی از همین سایتهای ایرانی کرکشو هم پیدا کردم الان 2 ماهه دارم ازش استفاده میکنم هیچ مشکلی نداره تازه آپدیت هم میشه Big Grin
در مورد آنتی ویروس هم رفتم نورتون بگیرم 80 دلار قیمتش بود. از اینترنت دانلود کردم (از خود سایت نورتون) 30 روز تریال ورژن بهم داد بعد رفتم از سایت های ایرانی که لایسنس اورجینال میفروشن یه لایسنس یکساله خریدم به مبلغ 25000 تومان از طریق اینترنت با کارت نقدی پاسارگاد Wink لایسنس رو وارد کردم 460 روز بهم داد Big Grin و نورتون هم برام ایمیل زد و تشکر بابت خرید ازشون Big Grin و به همین راحتی نورتونم هم اورجینال شد با 25000 تومان یا تقریبا 7 دلار در صورتیکه اگر میخواستم از آمریکا بخرم باید 80 دلار پول میدادم Smile

خوب چرا از microsoft security essentials استفاده نمیکنی که هم مجانیه و هم اورجینال ویندوز هم هستش! میتونید از سایت خود مایکروسافت دانلود کنید.خیلی هم سبکه و آپدیت هم میشه.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
سلام دوستان ، با عرض معذرت سئوالم رو دوباره مطرح میکنم امیدوارم مدیرای محترم منو ببخشند.من برنده اصلی 2013 هستم و ویزامون 3-4 ماه دیگه وقت داره آیا من میتونم الان تنها برم و خانواده ام 2 ماه دیگه به من ملحق بشن.اگه کسی رو میشناسید که تجربه این کار رو داره معرفی کنید تا از تجربه شون استفاده کنم.
ما بنا به دلایلی نمیتونیم همه الان بریم و من میخواهم وقت رو از دست ندهیم.
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
تشکر کنندگان: مرآت74 ، mrr777 ، mhb161 ، Tomas ، powerb
(2013-05-14 ساعت 00:31)farokhi21 نوشته:  سلام دوستان ، با عرض معذرت سئوالم رو دوباره مطرح میکنم امیدوارم مدیرای محترم منو ببخشند.من برنده اصلی 2013 هستم و ویزامون 3-4 ماه دیگه وقت داره آیا من میتونم الان تنها برم و خانواده ام 2 ماه دیگه به من ملحق بشن.اگه کسی رو میشناسید که تجربه این کار رو داره معرفی کنید تا از تجربه شون استفاده کنم.
ما بنا به دلایلی نمیتونیم همه الان بریم و من میخواهم وقت رو از دست ندهیم.

برنده اصلي ميتونه در اولين سفرش، يا زودتر يا بهمراه اعضاي خانواده بره، و اعضاي خانواده اش هم تا وقتي كه ويزاشون اعتبار داره بعداً برن. ميتونين از خانوم maryam2 كه برنده اصلي بودن و زودتر از همسرشون رفتن بپرسين
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: hushmandco ، sadeghi897 ، Danoosh ، payam62 ، مرآت74 ، ikamaly ، mk_2002ir ، rezagh ، mrr777 ، mhb161 ، مانترا ، Tomas ، powerb
(2013-05-14 ساعت 00:17)mgolchin13 نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 22:07)SOROUSHSOFT نوشته:  

خوب چرا از microsoft security essentials استفاده نمیکنی که هم مجانیه و هم اورجینال ویندوز هم هستش! میتونید از سایت خود مایکروسافت دانلود کنید.خیلی هم سبکه و آپدیت هم میشه.

دوست عزیز من CABLE و اینترنت از AT&T گرفتم و خود AT&T به کسانی که ازشون سرویس میگیرن MACAFEE رایگان میده و قابل آپدیت ولی احساس کردم سرعت کامپیوترمو بد جوری اورده پایین و دائما هم در حال آلرت دادن بود که اگر MACAFEE رو بخری این امکاناتو هم بهت میدیم و ... به این نتیجه رسیدم که اینجا الکی چیزی رو رایگان نمیدن Big Grin ضمنا نورتون اینجا بدجوری محبوبه و همه از نورتون استفاده میکنن به همین خاطر تصمیم گرفتم از نورتون سرویس بگیرم و سرعت لپ تابم هم از وقتی از نورتون استفاده میکنم حسابی خوب شده Wink
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
(2013-05-13 ساعت 01:26)shaso نوشته:  سلام
شايد سوالم تكراري باشه ببخشيد
اون ستاره هايي كه تو ويزاهست واسه چيه؟

برای اینکه بیای اینجا بگیو دل ما رو آب کنی همشهریBig Grin
شماره کیس: 2013AS000086xx، دو نفر، تاریخ رویت قبولی: 4 می 2012، ارسال فرمهای سری اول: 17 می 2012، کنسولگری: ابوظبی، زمان مصاحبه: 18 جون 2013، ویزای یکضرب، سفرنامه
تشکر کنندگان: shaso ، lonelyman ، ikamaly ، mk_2002ir ، payam62 ، tajhizgaran ، majid194 ، rezagh ، bayat_r ، kouroshd ، mhb161 ، Tomas ، jazirehh ، powerb
(2013-05-14 ساعت 02:38)mehdi110 نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 01:26)shaso نوشته:  سلام
شايد سوالم تكراري باشه ببخشيد
اون ستاره هايي كه تو ويزاهست واسه چيه؟

برای اینکه بیای اینجا بگیو دل ما رو آب کنی همشهریBig Grin
انشا..... شما هم بزودي ويزاتون رو مي گيريد
اين كه غصه نداره
:-)
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: مرآت74 ، mehdi110 ، payam62 ، mhb161 ، Tomas ، powerb
(2013-05-14 ساعت 00:11)shayangh نوشته:  دوستان عزیز دنبال سایتی هستم که بتونم قیمت بعضی از اجناس رو از توش پیدا کنم و با ایران مقایسه ای داشته باشم //اجناسی مثل حوله. ملحفه.جوراب .ممنون می شم اگه اطلاعاتی دارید در اختیارم قرار دهید.

یه سر به اینجا بزنید. البته بعید می دونم توی همه فروشگاه هاش همش پیدا بشه اما خوبه
http://www.walmart.com
لطفا با ایران هم مقایسه نکنید چون کار درستی نیست
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
هیوستون چه خبر ؟
خب نکات هیوستون به تدریج اضآفه میکنم
سیاها خیلی زیادن شست درصدن و سفیدای رد نک ده درصد بقیه هم مکزیکی و یکمم سفید عادی و بقیشم که ماییم
شهر خیلی بزرگ و فلاته بدون ماشین فلجید اساسی
میگن نآمنه راستش منم پیاده کسیو ندیدم
هوا مثله کیشه و معماریشم مثله کیشه با خیابونای پهن تر حالا میاد میبینید
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان