کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام دوستان،
1سوال داشتم راجع به زمان ورود به آمريكا بر اساس اعتبار مديكال. جاهاي مختلف نظريات مختلفي داده شده ولي يك رفرنسي من پيدا كردم كه شايد شما هم ديده باشين، ميگه اعتبار مديكال 1 سال است، اين مطلب در مورد سفارت خاصي عنوان نشده،
IMPORTANT NOTE: Medical examination results are valid for one year in normal circumstances. But if you have certain medical conditions your examination results could expire in as little as 3 months
و رفرنس اون:http://travel.state.gov/visa/immigrants/info/info_3744.html
ممنون ميشم نظر بدين.
**2013AS61-مصاحبه 16 آپريل-كليرانس 13 آگوست-تعداد كيس2نفر
تو خود آفتاب خود باش، طلسم كار بشكن
تشکر کنندگان: afshinghwink ، mhb161 ، kouroshd
سلام دوستان ما دیروز به اداره سوشیال سکیورتی رفتیم به ما گفتند اگر بعد از 4هفته نیامد مراجعه کنید آیا لازم به اداره دیگه ای برم.
با تشکر
ceac No :1900- آنکارا 2-نفر- کلیر یک نفر 12 مارچ بعد از 90روز.نفر دوم 26 اپریل بعد از 134 روز - گرفتن ویزا 3 may- مقصد LA
تشکر کنندگان: mhb161 ، گل نهال ، Mahbaran ، bayat_r
(2013-05-31 ساعت 20:18)تی تی موسوی نوشته:  سلام دوستان ما دیروز به اداره سوشیال سکیورتی رفتیم به ما گفتند اگر بعد از 4هفته نیامد مراجعه کنید آیا لازم به اداره دیگه ای برم.
با تشکر

نه دوست عزیز لازم نیست جای دیگه ای برین.
کیس نامبر:2013AS00000XXX -کنسولگری:آنکارا - افراد کیس:3 -مصاحبه:NOV,دریافت برگه آبی و فرم 9 سئوالی -20 DEC کلیر شدیمBig Grin
تشکر کنندگان: mhb161 ، گل نهال
(2013-05-31 ساعت 18:04)hosseinshokri نوشته:  سلام دوستان،
1سوال داشتم راجع به زمان ورود به آمريكا بر اساس اعتبار مديكال. جاهاي مختلف نظريات مختلفي داده شده ولي يك رفرنسي من پيدا كردم كه شايد شما هم ديده باشين، ميگه اعتبار مديكال 1 سال است، اين مطلب در مورد سفارت خاصي عنوان نشده،
IMPORTANT NOTE: Medical examination results are valid for one year in normal circumstances. But if you have certain medical conditions your examination results could expire in as little as 3 months
و رفرنس اون:http://travel.state.gov/visa/immigrants/info/info_3744.html
ممنون ميشم نظر بدين.
تاریخی که برای اتمام مهلت ویزا تو پاسپورت می زنند بر اساس اعتبار مدیکال هست مثلا برای انکارا 6 ماه بعد از تاریخ مدیکال را حساب کرده و می زنند و اگر می خواهید مدت اعتبار ویزا بیشتر گردد خصوصا دوستان با مدت کلیر بالا حتما باید مدیکال مجدد در زمان تحویل پاس ها به سفارت ارایه نمایند . (برای من که بهمن مدیکال دادم و بعد از کلیر شدن در اپریل و دادن پاس ها به سفارت در می تاریخ اعتبار ویزا را 6 ماه از مدیکال و اخر تیر زده اند.)
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
تشکر کنندگان: hosseinshokri ، mhb161 ، گل نهال ، mdna ، kouroshd ، afshinghwink ، bayat_r ، آنی ، amir0_0amir ، jazirehh
دوستان با پرواز ترکیش اگه هر چمدان بیشتر از 23 کیلو باشه مثلا 30 کیلو باشه مشکلی پیش میاد؟ آخه به من گفتن دو تا
23 کیلو می تونم ببرم.

منظورم اینه که در کل همون 46 کیلو باشه اما یه چمدون مثلا 30 کیلو و اون یکی 16 کیلو یا حتما باید هر چمدون زیر 23 کیلو باشه؟
تشکر کنندگان: mhb161 ، afshinghwink
(2013-05-31 ساعت 20:39)mehrdad_khabiri نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 18:04)hosseinshokri نوشته:  سلام دوستان،
تاریخی که برای اتمام مهلت ویزا تو پاسپورت می زنند بر اساس اعتبار مدیکال هست مثلا برای انکارا 6 ماه بعد از تاریخ مدیکال را حساب کرده
ظاهرا" آنكارا اينگونه عمل ميكنه.درسته ولي منظور من كلا"اعتبار خود مديكال است. آيا 1 سال درست است؟
**2013AS61-مصاحبه 16 آپريل-كليرانس 13 آگوست-تعداد كيس2نفر
تو خود آفتاب خود باش، طلسم كار بشكن
تشکر کنندگان: mhb161 ، afshinghwink ، bayat_r ، sadeghi897
(2013-05-31 ساعت 12:29)azar1348 نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 10:45)2013selectee نوشته:  سه روز بعد از دریافت گرین کارت، نامه های ولکام لتر ما هم اومد.....

میشه بگید از بدوورود برای کارهای اداری و گرین کارت تا دریافت گواهینامه و حساب بانکی چقدر طول کشید از نظر زمان

گرین کارت که گرفتنش دست خودمون نیست Smile باید منتظر بشینیم تا برسه.
ولی برای بقیه کارها، روز اول اداره سوشال و بانک انجام میشه. بعد منتظر میمونید تا شماره سوشال برسه دستتون. پاکت پستی اداره سوشال یا بانک رو نگه دارید (واسه اینکه Proof of Address داشته باشید). معمولا بین 4-6 روز طول میکشه تا برسه. بعد از دریافت شماره سوشال، میتونید واسه آی دی و گواهینامه اقدام کنید. دو تا مدرک شناسایی عکسدار میخواد و یک نامه با نام و آدرس شما. واسه مدرک عکسدار، من فقط پاسپورت رو دادم. پاسپورت یک مدرک و ویزا دومین مدرک حساب میشه. وقتی اقدام کنید و امتحان رانندگی قبول بشید 7-10روز بعد کارتهای آی دی و گواهینامه میرسه دستتون.
اینهایی که گفتم واسه این منطقست؛ جاهای دیگه ممکنه زمانها و قوانین فرق کنه (ولی تا جایی که میدونم روال همینطوره - غیر از اداره سوشال که بعضیا میگن باید صبر کنید بعد از 3 هفته اگر نیومد بیاید فرم پر کنید)
سوال دیگه ای بود در خدمتم
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
کالیفرنیا چه قدر از نظر ساعت از ما عقب تر یا جلوتره؟ می خواوم بدونم وقتی از ایران به مقصد لس آنجلس با ترکیش پرواز دارم چه تاریخی می رسم؟ مثلا دوشنبه صبح که پرواز به استامبول هست و بعد 14 ساعت که میرسم لس آنجلس چه روزیه. دوشنبه یا سه شنبه ؟ می خوام هتل رزرو کنم گیج شدم
تشکر کنندگان: mhb161 ، bayat_r
بین 12 -13 اختلاف است میتونی تو لوکال کالیفرنیا چککنید
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: mhb161 ، bayat_r ، hamedhamed
سلام
لطفا در مورد 165 دلار و اینکه برای dos id caseنامبر چی رو وارد کنیم کسانی که اطلاعات دارند توضیح میدن؟
case number 2013as1##//مصاحبه 4فوریه/ویزا 9می/مقصد اولیه واشنگتن دی سی/مقصد نهایی LA
تشکر کنندگان: mhz_ir ، shatsi ، mhb161
(2013-05-31 ساعت 21:30)2013selectee نوشته:  ولی برای بقیه کارها، روز اول اداره سوشال و بانک انجام میشه. بعد منتظر میمونید تا شماره سوشال برسه دستتون.
مگه برای باز کردن جساب SSN نمیخان؟
تشکر کنندگان: mhb161

(2013-05-31 ساعت 21:54)StarIR نوشته:  کالیفرنیا چه قدر از نظر ساعت از ما عقب تر یا جلوتره؟ می خواوم بدونم وقتی از ایران به مقصد لس آنجلس با ترکیش پرواز دارم چه تاریخی می رسم؟ مثلا دوشنبه صبح که پرواز به استامبول هست و بعد 14 ساعت که میرسم لس آنجلس چه روزیه. دوشنبه یا سه شنبه ؟ می خوام هتل رزرو کنم گیج شدم
کالیفرنیا مثلاً لس آنجلس از ما یازده ساعت و نیم عقبتره...
دوست عزیز همون روز میرسید... تازه شما روی بلیتتون نوشته که چه ساعت و تاریخی به چه فردوگاهی میرسین.، راحت میتونین از روی اون روز رو پیدا کنین و هتل رزرو کنین
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: alirezass ، shatsi ، Szsanazsz ، mhb161 ، گل نهال ، Alirezaa2013 ، afs ، jazirehh
(2013-05-31 ساعت 02:32)mrr777 نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 01:43)shima1364 نوشته:  امروز دوباره رفتم اداره سوشيال و گفتم كه دوستام توي ايالت هاي ديگه سوشيال ناميرشون رو بعد از ورود گرفتن و حتي گفتم من با اداره مركزي سوشيال تماس گرفتم و اونا گفتن لازم نيست ٣ هفته صبر كنم و ..... ولي دوباره گفتند نميشه و اگر تا ٣ هفته ديگه ssn ات اتوماتيك نيومد اونوقت ميتوني بياي اينجا درخواست بدي! گفتم اين قانون جديده؟ گفت نه هميشه همين بودهSad اين هم از ssn ما !!!

ولي خدا رو شكر خونه رو تونستيم بدون ssn اجاره كنيم Smile

خوب برو یه جای دیگه دوست عزیز. تجربه دوستان می گه کارامده

(2013-05-31 ساعت 02:23)afs نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 23:02)amir2013 نوشته:  سلام دوستان
من متوجه نشدم چرا حساب سیوینگ باز میکنید و همه پولتون رو نمیذارید تو همون حساب چکینگ؟
ضمنا این نامه ولکام چیز مهمی توش نوشته؟
ممنون از راهنمایی شما

واقعا سوال خوبیه؟ من که خودم نمی دونم.
قسمت جالب ماجرا اینه که اگر درماه بیشتر از چند مرتبه (فکر می کنم ۶ بار باشه) از حساب سیوینگ پول برداشت کنید طبق قوانین ایالتی بانک شما رو شارژ می کنه.
توی نامه که چیز مهمی نیست. اما یه شماره داره که برای پیگیری های بعدی پرونده در اداره مهاجرت قبل از رسیدن گرین کارد به درد می خوره.
مورد استفاده مهم دیگه این نامه، آدرس شماست که با داشتن این نامه و پاکتش جاهایی که از شما پروف آو آدرس می خوان رو می تونید قانع کنید.

تا اونجا که من میدونم حساب سیوینگ مثل کوتاه مدت خودمونه و ماهانه سود میاد روش ولی چکینگ مثل جاریه و سود نداره، پس بهتره مانده تون بیشتر در سیوینگ باشه.Tongue
البته نه از این سودایی که اینجا میدن سالانه یکی دو درصد بیشتر نیست.Cool
اخه سالانه یکی دو درصد اونم این پول کمی که میذارین توش چیزی نمیشه که... من واقعا نمیفهمم؟
راسته که میگن اگه تو حساب چکینگ از یه مقداری بیشتر بذاری شارژت میکنن؟
(2013-05-30 ساعت 10:26)tajhizgaran نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 09:45)shaso نوشته:  سلام دوستان
اگه امسال موقع رفتن به مصاحبه ارز گرفته باشيم
دوباره امسال ميتونيم با ويزا هم ارز بگيريم؟
ممنون از راهنماييتون

در هر سال شمسی شما فقط یک بار می توانید ارز مسافرتی بگیرید .

چند روز قبل پرواز میشه ارز گرفت؟
(2013-05-31 ساعت 22:41)StarIR نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 10:26)tajhizgaran نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 09:45)shaso نوشته:  سلام دوستان
اگه امسال موقع رفتن به مصاحبه ارز گرفته باشيم
دوباره امسال ميتونيم با ويزا هم ارز بگيريم؟
ممنون از راهنماييتون

در هر سال شمسی شما فقط یک بار می توانید ارز مسافرتی بگیرید .

چند روز قبل پرواز میشه ارز گرفت؟

بانکهایی که من سروکار داشتم همه زودتر از یک هفته ارز نمیدن
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
تشکر کنندگان: mhb161 ، shatsi ، Alirezaa2013 ، afshinghwink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان