موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
درباره فرق بین سیوینگز و چکینگ و اینکه چرا سیوینگز لازمه، دلیلش اینه که سیوینگز امن تره. شما چک که می کشید شماره حساب رو هم تحویل طرف می دید. اگر بخواد تقلبی و خلافی کنه کل مبلغ چکینگ در خطره. اما سیوینگز حساب مجزاییه که لزومی نیست شماره اش رو به کسی بدید. بعضی بانک ها روی سیوینگز سود هم می دن که روی چکینگ نمی دن. برای انتقال از سیوینگز به چکینگ محدودیت دفعات هست. فکر کنم چهار تا پنج بار در ماه. بیشتر از اون بهتون جریمه تعلق می گیره. صحیح ترین روش استفاده اینه که به اندازه مصرف هر ماه به چکینگ منتقل کنید.
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-31 ساعت 23:15)Vendetta نوشته: (2013-05-31 ساعت 12:10)nina22 نوشته: دوستان کسی در مورد فرم w4 و i-9 چیزی میدونه؟
http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/fw4.pdf
http://www.uscis.gov/files/form/i-9.pdf
فکر میکنم فرم w4 برای ایالاتی که income tax ندارن کاربردی نداره. ولی فرم بعدی رو نمیفهمم چی هست.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
فرم w4 یک فرم فدراله. هر کارفرمایی هر ایالتی باشه باید این رو ازتون دریافت کنه. اطلاعاتیه درباره اینکه چند سر عائله هستید و اینها. بر اساس اون هست که حسابداری کارفرما حساب می کنه چقدر از فیش حقوقی رو به عنوان علی الحساب مالیات نگه داره. آخر سال موقع فایل کردن مالیات خودتون مبلغ دقیق رو حساب می کنید و یا طلبکار می شید یا بدهکار که باید اضافیش رو بدید یا دریافت کنید. اون یکی فرم برای اینه که کارفرما بدونه شما قانونا اجازه کار دارید.
خوب حالا این فرمها رو باید کی پر کنه؟خودمون؟چه زمانی باید پر کنیم؟جای خاصی تاییدش میکنن؟میشه لطف کنید کاملتر توضیح بدین؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام کسی هستش ۲۰ تیر یا زودتر یا دیرتر بخواد بره لوس انجلس?
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-01 ساعت 00:11)پروا نوشته: سلام دوستان
ديروز دبيت كارتهاي اصليمون اومد و تقاضاي سكيور كارت هم كرديم كه هنوز نيومده،
اينجا همه چيز طبق روال بوده و لي هنوز من دنبال كار نگشتم فكر كنم داره دير ميشه!
گرين كارت ها و نامه ولكام هم هنوز نيومده.
يك سوال براي اتوبوس ميتونيم كارتي بگيريم كه هر دفعه بليط نخريم و مثلا يك ماهه باشه كه ارزون تر هم دربياد؟؟
سوال ديگه اينكه چطوري ميتونيم براي برگرداندن تكس و يا ندادن ماليات ، البته تا زماني كه كار نداريم اقدام كنيم؟
من هم دقیقا تمام این سوالهای دوستمون رو دارم ضمن اینکه تفوت دبیت کارت و سکیور کارت چیه؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-01 ساعت 00:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-01 ساعت 00:54 توسط farokhi21.)
(2013-06-01 ساعت 00:36)r91 نوشته: (2013-06-01 ساعت 00:11)پروا نوشته: سلام دوستان
من هم دقیقا تمام این سوالهای دوستمون رو دارم ضمن اینکه تفوت دبیت کارت و سکیور کارت چیه؟
-----------------------------------------------------------------------
سلام دوستان عزیز ،زحمت بکشید صفحه 88 رو مطالعه کنید آقا افشین و در ادامه سایر دوستان توضیحات کاملی ارائه دادن.خواهش میکنم پست های قدیمی رو هم مطالعه کنید اگه جوابتون رو نیافتید اونوقت بپرسید.ممنون.
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN