کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
درباره فرق بین سیوینگز و چکینگ و اینکه چرا سیوینگز لازمه، دلیلش اینه که سیوینگز امن تره. شما چک که می کشید شماره حساب رو هم تحویل طرف می دید. اگر بخواد تقلبی و خلافی کنه کل مبلغ چکینگ در خطره. اما سیوینگز حساب مجزاییه که لزومی نیست شماره اش رو به کسی بدید. بعضی بانک ها روی سیوینگز سود هم می دن که روی چکینگ نمی دن. برای انتقال از سیوینگز به چکینگ محدودیت دفعات هست. فکر کنم چهار تا پنج بار در ماه. بیشتر از اون بهتون جریمه تعلق می گیره. صحیح ترین روش استفاده اینه که به اندازه مصرف هر ماه به چکینگ منتقل کنید.
(2013-05-31 ساعت 09:10)صوفیا صوری نوشته:  سلام دوستان,از عزیزانی که آ م ر ی ک ا تشریف دارین کسی تونسته بچه اش رو دی اچ اس بیمه کنه ؟من که همش بصورت آن لاین درخواست میدم همش دینایم میکنه حضوری هم دفتر دی اچ اس رفتم گفتن باید آنلاین اپلای کردنمیدونم آیا سیتی زن بودن شرط هست یا نه؟ ممنون

سلام شما کدوم ایالت هستید؟ کالیفرنیا باید حضوری تشریف ببرید. ما هنوز اقدام نکردیم البته برای بچه امون. اما یک راه دیگه که اینجا دیدیم اینه که بچه رو می برید دکتر ( ویزیتها از 90 دلار به بالاست ) به دکترش اعلام می کنید که توانایی پرداخت ویزیت رو ندارید ، خود دکتر شماره سوشال بچه رو میگیره براش اقدام می کنه برای سکرامنتو که کارتش رو بفرستن به ادرستون. ولی در کل بهتون بگم اینجا به ما اطمینان خاطر دادن که خدایی نکرده برای بچه زیر 18 سال اتفاقی بیوفته و به دارو و درمان نیاز داشته باشه دولت همه جوره ساپورت می کنه و نگران نباشید.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
تشکر کنندگان: گل نهال ، Alirezaa2013 ، mgolchin13 ، Saiban ، tabim4 ، Saeedv13 ، mhb161 ، nora ، Gerdoo ، AsemanAbee
(2013-05-31 ساعت 12:10)nina22 نوشته:  دوستان کسی در مورد فرم w4 و i-9 چیزی میدونه؟
http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/fw4.pdf
http://www.uscis.gov/files/form/i-9.pdf
فکر میکنم فرم w4 برای ایالاتی که income tax ندارن کاربردی نداره. ولی فرم بعدی رو نمیفهمم چی هست.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

فرم w4 یک فرم فدراله. هر کارفرمایی هر ایالتی باشه باید این رو ازتون دریافت کنه. اطلاعاتیه درباره اینکه چند سر عائله هستید و اینها. بر اساس اون هست که حسابداری کارفرما حساب می کنه چقدر از فیش حقوقی رو به عنوان علی الحساب مالیات نگه داره. آخر سال موقع فایل کردن مالیات خودتون مبلغ دقیق رو حساب می کنید و یا طلبکار می شید یا بدهکار که باید اضافیش رو بدید یا دریافت کنید. اون یکی فرم برای اینه که کارفرما بدونه شما قانونا اجازه کار دارید.
(2013-05-31 ساعت 01:43)shima1364 نوشته:  امروز دوباره رفتم اداره سوشيال و گفتم كه دوستام توي ايالت هاي ديگه سوشيال ناميرشون رو بعد از ورود گرفتن و حتي گفتم من با اداره مركزي سوشيال تماس گرفتم و اونا گفتن لازم نيست ٣ هفته صبر كنم و ..... ولي دوباره گفتند نميشه و اگر تا ٣ هفته ديگه ssn ات اتوماتيك نيومد اونوقت ميتوني بياي اينجا درخواست بدي! گفتم اين قانون جديده؟ گفت نه هميشه همين بودهSad اين هم از ssn ما !!!

ولي خدا رو شكر خونه رو تونستيم بدون ssn اجاره كنيم Smile

بستگی به کارمند سوشال داره. جایی که ما رفتیم بهمون تاکید کرد که حتما باید دستی هم فرم رو پر کنید توی اداره وگرنه هر چقدر بنشینید منتظر سوشال ، نمیاد!! کارمندش به اصطلاح خودشون نایس بود و یه جورایی اصرار داشت کار مارو راه بندازه.

شما برای اینکه دنبال کار بگردید باید حتما شماره سوشالتون رو داشته باشید به نظرم پی گیری کنید که حداقل شماره رو بهتون بدن. بعد از پر کردن فرمها 48 ساعت بعد شماره اختصاص پیدا می کنه و همون شماره رو بدونید کافیه که بتونید سریعتر کار پیدا کنید.

(2013-05-31 ساعت 21:26)StarIR نوشته:  دوستان با پرواز ترکیش اگه هر چمدان بیشتر از 23 کیلو باشه مثلا 30 کیلو باشه مشکلی پیش میاد؟ آخه به من گفتن دو تا
23 کیلو می تونم ببرم.

منظورم اینه که در کل همون 46 کیلو باشه اما یه چمدون مثلا 30 کیلو و اون یکی 16 کیلو یا حتما باید هر چمدون زیر 23 کیلو باشه؟

نه! هر چمدون باید زیر 23 کیلو باشه.. باید به صورت مساوی تقسیم کنید با ترازو توی خونه وزن کنید هر دونه اش زیر 23 باید باشه و ابعاد هم رعایت کنید. حواستون باشه اشتباه نکنید.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
(2013-05-31 ساعت 22:16)mhz_ir نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 21:30)2013selectee نوشته:  ولی برای بقیه کارها، روز اول اداره سوشال و بانک انجام میشه. بعد منتظر میمونید تا شماره سوشال برسه دستتون.
مگه برای باز کردن جساب SSN نمیخان؟

بدون SSN حساب رو باز میکنن و ازتون میخوان وقتی شماره اومد واسشون ببرید.
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
سلام دوستان
ديروز دبيت كارتهاي اصليمون اومد و تقاضاي سكيور كارت هم كرديم كه هنوز نيومده،
اينجا همه چيز طبق روال بوده و لي هنوز من دنبال كار نگشتمSmile فكر كنم داره دير ميشه!
گرين كارت ها و نامه ولكام هم هنوز نيومده.
يك سوال براي اتوبوس ميتونيم كارتي بگيريم كه هر دفعه بليط نخريم و مثلا يك ماهه باشه كه ارزون تر هم دربياد؟؟
سوال ديگه اينكه چطوري ميتونيم براي برگرداندن تكس و يا ندادن ماليات ، البته تا زماني كه كار نداريم اقدام كنيم؟
(2013-05-30 ساعت 10:48)r_ent نوشته:  من امروز تو بنک آو آمریکا حساب جاری و کوتاه مدت!!! باز کردم، حداقل موجودی برای حساب چکینگ، 1500 دلار باید باشه وگرنه 12$ در ماه کارمزد میگیرن و 300$ تو حساب سیوینگ باید باشه تا 5$ کارمزد نگیرن!
کردیت کارد هم نداد، گفت میشه بدم اما باید معادل پولشو بذاری تو حساب بمونه، و بهت پیشنهاد میکنم بری با همین دبیت کارتت خریداتو بکنی، SSN رو هم بگیری بعد بیای 2باره اقدام کنی شاید مشمول بشی

امروز برای ssn هم تو سانتا باربارا رفتم، تقریبا خلوت بود 1 فرم بود که پر کردم بعد هم نوبتم که شد اطلاعاتم درج شد و 1 رسید دادن که گفت تا 2 هفته دیگه کارتش پست میشه
شماره اش هم ممکنه از فردا مشخص بشه و میتونم 1 دفتر سوشسال سکیوریتی برم و بپرسم!

من به همه توصیه می کنم در اولین فرصت و در همون موقع حساب باز کردن تقاضای کردیت کارت وثیقه ای (Secured CC) بدید. به اندازه وثیقه ای که توی حساب بگذارید بهتون اعتبار می دن. احتمال کردیت کارت معمولی بدون سابقه کردیت خیلی کمه. این کردیت کارت ابتدایی کمکتون می کنه که سابقه بسازید و بعدا هم وثیقه نقدی کردیت کارت رو آزاد کنید. سابقه خوش حساب و طولانی کردیت اینجا خیلی مهمه. اینجا کسی از شما امضای ضمانت بقال محله رو نمی خواد که بهتون وام بده. همین سابقه کردیت است و بس.

در درخواست کردیت هم زیاده روی نکنید که اون هم خودش سابقه بد به حساب میاد (وارد جزییات نمی شم).
(2013-05-31 ساعت 23:15)Vendetta نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 12:10)nina22 نوشته:  دوستان کسی در مورد فرم w4 و i-9 چیزی میدونه؟
فکر میکنم فرم w4 برای ایالاتی که income tax ندارن کاربردی نداره. ولی فرم بعدی رو نمیفهمم چی هست.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

فرم w4 یک فرم فدراله. هر کارفرمایی هر ایالتی باشه باید این رو ازتون دریافت کنه. اطلاعاتیه درباره اینکه چند سر عائله هستید و اینها. بر اساس اون هست که حسابداری کارفرما حساب می کنه چقدر از فیش حقوقی رو به عنوان علی الحساب مالیات نگه داره. آخر سال موقع فایل کردن مالیات خودتون مبلغ دقیق رو حساب می کنید و یا طلبکار می شید یا بدهکار که باید اضافیش رو بدید یا دریافت کنید. اون یکی فرم برای اینه که کارفرما بدونه شما قانونا اجازه کار دارید.

خوب حالا این فرمها رو باید کی پر کنه؟خودمون؟چه زمانی باید پر کنیم؟جای خاصی تاییدش میکنن؟میشه لطف کنید کاملتر توضیح بدین؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: afshinghwink ، tajhizgaran ، mhb161 ، sce
سلام کسی‌ هستش ۲۰ تیر یا زودتر یا دیرتر بخواد بره لوس انجلس?
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری

تشکر کنندگان: Saiban ، afshinghwink ، tajhizgaran ، mhb161 ، sce
(2013-06-01 ساعت 00:11)پروا نوشته:  سلام دوستان
اينجا همه چيز طبق روال بوده و لي هنوز من دنبال كار نگشتمSmile فكر كنم داره دير ميشه!
يك سوال براي اتوبوس ميتونيم كارتي بگيريم كه هر دفعه بليط نخريم و مثلا يك ماهه باشه كه ارزون تر هم دربياد؟؟
سوال ديگه اينكه چطوري ميتونيم براي برگرداندن تكس و يا ندادن ماليات ، البته تا زماني كه كار نداريم اقدام كنيم؟
من هم دقیقا تمام این سوالهای دوستمون رو دارم ضمن اینکه تفوت دبیت کارت و سکیور کارت چیه؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: shatsi ، پروا ، afshinghwink ، tajhizgaran ، mhb161 ، sce
(2013-05-29 ساعت 12:55)babybug نوشته:  دوستان برای حساب بانکی من از یک دوست آمریکایی پرسیدم بهم Credit Union ها رو پیشنهاد کرد. فکر می کنم مثل موسسه های مالی و اعتباری خودمون باشه ولی همه کارهایی که با یک بانک انجام می دید با این نوع بانکها هم می تونید انجام بدید. حتی کردیت کارت هم می دند. اگر کسی اطلاع بیشتری داشته باشه خوبه که به اشتراک بذاره

کردیت یونیون عالیه. من تو این همه سال تمام حساب اصلی رو توی کردیت یونیون نگه می دارم. اما عجله نکنید. برای زندگی جدید از همون بانک های معروف شروع کنید. اول اینکه راحت تر تجربه مشترک و نظر بقیه رو پیدا می کنید. دوم اینکه بانک معمولی شعبه های بیشتری داره. سوم اینکه عضویت کردیت یونیون محدودتره و باید بخاطر تعلق به چیز دیگه عضوش بشید (تنها فرقش با بانک همینه). مثلا یک شرکت کردیت یونیون خودش رو داره. یا یک محله.

بعد از اینکه جاگیر شدید حتما کردیت یونیون رو در نظر بگیرید. معروفه که برای بانک های بزرگ شما فقط یک شماره هستید. اما برای کردیت یونیون یک مشتری که رابطه رو در رو دارید و طی سال ها باهم همراه خواهید بود.
(2013-06-01 ساعت 00:36)r91 نوشته:  
من هم دقیقا تمام این سوالهای دوستمون رو دارم ضمن اینکه تفوت دبیت کارت و سکیور کارت چیه؟
-----------------------------------------------------------------------
سلام دوستان عزیز ،زحمت بکشید صفحه 88 رو مطالعه کنید آقا افشین و در ادامه سایر دوستان توضیحات کاملی ارائه دادن.خواهش میکنم پست های قدیمی رو هم مطالعه کنید اگه جوابتون رو نیافتید اونوقت بپرسید.ممنون.
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
تشکر کنندگان: kasrafo ، Danoosh ، afs ، mgolchin13 ، afshinghwink ، آنی ، mhb161 ، sce
(2013-06-01 ساعت 00:29)r91 نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 23:15)Vendetta نوشته:  

خوب حالا این فرمها رو باید کی پر کنه؟خودمون؟چه زمانی باید پر کنیم؟جای خاصی تاییدش میکنن؟میشه لطف کنید کاملتر توضیح بدین؟

دبلیو فور رو شما روز اول یا همون هفته های اول قبل از اولین حقوق پر می کنید و به کارفرما می دید. خیلی فرم حساسی نیست. می شه بعدا تغییر داد. بعضی کارفرماها سالی یک بار اجازه اصلاح می دن. اگر اشتباه پر کنید ممکنه ازتون زیاد یا کم مالیات علی الحساب بردارند که هر چند خیلی حیاتی نیست و قابل اصلاحه اما باید از اشتباه اجتناب کنید.

آی ناین رو همون ساعت اول احتمالا خود کارگزینی در حضور شما مدارک شناسایی تون رو چک می کنه و پر می کنه. اونجا دقیقا نوشته که چه مدارکی یا چه ترکیبی از مدارک به عنوان اجازه کار قانونی شناخته می شه.
تشکر کنندگان: afs ، mohajer13 ، gbtm ، afshinghwink ، آنی ، mhb161 ، sce ، nina22 ، amir0_0amir ، jazirehh ، AsemanAbee ، remarya
(2013-06-01 ساعت 00:30)taba60 نوشته:  سلام کسی‌ هستش ۲۰ تیر یا زودتر یا دیرتر بخواد بره لوس انجلس?
سلام دوست عزيز شما بالاخره واسه ٢٠ تير بليط گرفتيد؟ ما هم احتمالا اخر تير ميريم ولي هنوز بليط نگرفتيم ، امارات گرفتيىد؟
تشکر کنندگان: mhb161 ، sce
(2013-06-01 ساعت 00:36)r91 نوشته:  

دبیت کارت به حساب چکینگ شما وصله. مثل اون چیزیه که قدیم ها ملی کارت و اینها بود. من کارت های جدید ایران رو نمی شناسم. شما فقط مبلغی که توی حساب چکینگ داری رو خرج می کنی. همون لحظه هم از حساب کم می شه. صفر که بشه دیگه نمی شه باهاش چیزی خرید تا اینکه دوباره بریزی به حساب.

اما سکیورد کردیت کارت مثل کردیت کارت معمولی یک مقدار اعتبار داره. برای این که بانک مطمئن بشه شما اعتبار رو که خرج کردی این قدر مایه داری که پس بدی به همون اندازه ازت می خواد که توی یک حساب دیگه وثیقه اش رو بذاری. سکیورد کردیت کارت به اون حساب وصل نیست. اون حساب با مبلغش سر جاش نشسته. شما هر چی خرج کنی از کردیت خرج می کنی و آخر ماه می تونی اعتباری که خرج کردی رو پس بدی و بهره هم روش ندی. یا اینکه بدهکار بمونی و هی سود بیاد روی بدهی (که البته احمقانه است و نباید بگذاری به اونجا بکشه).

در واقع سکیورد کردیت کارت تنها مذیتی که داره اینکه بتونی باهاش سابقه کردیت درست کنی تا حدود شش ماه تا یک سال بعد بتونی کردیت کارت معمولی آنسکیورد بگیری.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان