کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای EB-2
(2015-11-30 ساعت 14:15)yasesepid نوشته:  Receive date 01 april ۲۰۱۵.بله دقیقا آخرین فرمی که برای چک کردن به من ایمیل کردن همین فرم بود که اشتباهاتش رو تصحیح کردم .بعد از اون هیچ اطلاع دیگه ایی ندادن که در چه مرحله ایی هستم از اون فرم حدودا ۹ ماه میگذره .شما میدونید بعد از این مرحله چه چیز دیگه ایی باید باشه ؟

دوست عزيز approval فرم I-140 كه تحت عنوان I-797c ارسال ميشه دستتون رسيده ؟ اگه رسيده approval date شما چه تاريخيه ؟ ضمناً فرم ٢٦٠ براتون ارسال شده و همچنين كيس نامبر جديد از NVC براتون صادر شده ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-30 ساعت 14:20)yasesepid نوشته:  خواهش میکنم راهنمایی کنید از اول که اقدام کردم تا الان حدودا 16 ماه گذشته تا الان باید یه خبری میشد .نه؟

نگران نباشيد فقط پاسخ سوالات منو كامل بديد خدمتتون عرض ميكنم ولي مشكلي نيست و دير هم تشده چون NVC خيلي شلوغه
پاسخ
تشکر کنندگان: yasesepid
هیچکدوم رو خبر ندارم .باید بپرسم .تنها چیزهایی که میدونستم همونهایی بود که نوشتم غیر از اون خبر جدیدی بهم ندادن ولی سعی میکنم بپرسم .
پاسخ
تشکر کنندگان:
اگه کیس نامبرم رو بگیرم معلوم میشه تویه چه مرحله ایی هستم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-30 ساعت 17:33)yasesepid نوشته:  هیچکدوم رو خبر ندارم .باید بپرسم .تنها چیزهایی که میدونستم همونهایی بود که نوشتم غیر از اون خبر جدیدی بهم ندادن ولی سعی میکنم بپرسم .
شما بپرسيد كه ١-تاييديه اداره مهاجرت صادر شده يا خير؟اگه شده بود چه تاريخي و بعد بپرسيد فرم ٢٦٠ و civil document ارسال شده به NVC يا خير ؟ باز هم اگه شده چه تاريخي و جوابشو گرفتيد بقيه اش حله !!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان .در مورد کیس من اینطور که فهمیدم اداره کار تایید کرده فرم i140 رو ولی هنوز هیچ فرمی از اداره مهاجرت اپروو نشده .ولی مثل اینکه تا ماه آینده نهایتا جوابش خواهد آمد .با توجه به این شرایط فکر میکنید الان در چه مرحله ایی هستم و اینکه زمان برای مصاحبه چقدر بعد خواهد بود ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
چه سکوت سنگینی .مثل اینکه دیگه کسی اینجا نمیاد .خیلی گشتم که جایی رو برای پرسیدن سوالاتم راجع به eb2 پیدا کردم .دوستان اگر کسی با این روش اقدام کرده بیاد لطفا تا از اطلاعات هم استفاده کنیم . این روش خیلی درخواست کننده های کمی داره و اطلاعات ما هم خیلی کنه لطفا یاری کنید .Sad(((
پاسخ
تشکر کنندگان:
به سلامتی پرونده من به اداره مهاجرت فرستاده شد .دیشب مطلع شدم که با اسپانسرم تماس گرفته شده و پرونده به اداره مهاجرت فرستاده شده .فکر میکنم ایشالا نهایتا تا 2 یا 3 ماه آینده برای مصاحبه فرا خوانده خواهم شد .خدا رو شکر یکم از نگرانیهام کم شد امیدوارم کار همه به خوبی پیش بره .
پاسخ
تشکر کنندگان: kavevfarahzad
سلام
من هم EB3 اقدام کردم هفته پیش LC من اومد
پاسخ
تشکر کنندگان: m_vaziran ، yasesepid ، Masbafa ، مریم49
3si تبریک میگم .من الان استرس مصاحبه رو دارم .کسی میدونه معمولا چه سوالاتی میپرسن ؟یا سایتی هست که نمونه ایی از سوالات احتمالی توش باشه
پاسخ
تشکر کنندگان:
در مورد دوستی که راجع به وکیلم پرسیدن باید بگم که وکیل من در آمریکاست و من هیچ شناختی ازشون ندارم رابط من و ایشون عمو من هستند که اونم آمریکاست .ولی اون هزینه ای که به شما گفتن فکر میکنم کمی زیاد باشه .معمولا با نصف این مبلغ این پروسه انجام میشه .ببخشید اطلاعات من خیلی زیاد نیست چون همه کارام رو عموم میکنه و من جز انتظار و یک امضا تا حالا هیچ کاری نکردم .شرمنده :-(
پاسخ
تشکر کنندگان:
وقتی پرونده به اداره مهاجرت فرستاده میشه معمولا چند ماه بعد برای مصاحبه دعوت میشیم؟کسی میدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا لگه کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه:-(((((
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان خواهش مي كنم براي جمع اوري امضا بيشتر اطلاع رساني كنيد هنوز خيلي ها يا نشنيدن يا بي تفاوتند يا بي حوصله يا فكر مي كنند دارند خيلي ريسك مي كنند و يا پشت گوش مي ندازند.
لطفن همه امضا كنند من حتي بجاي بچه ي ٤ سالم هم امضا كردم بخاطر اينكه روي او و آينده اش ممكنه اثر بزاره، پس لطفن امضا كنيد هيچ اتفاق بدي براي شما و كيس تون نمي افته.
پاسخ
تشکر کنندگان: JAVID2015 ، m_vaziran ، Masbafa
مخلص آقا جاويد عزيز؛
از پيشرفت پرونده چه خبر؟
Category: EB3 - unskilled worker
PERM filed with DOL: Apr 2015
PERM Approved: Oct 2015
I-140 Filed with USCIS: PENDING
I-140 Approved: PENDING
Visa Interview: PENDING
Clearance: PENDING
Visa Granted: PENDING
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-06 ساعت 10:58)Masbafa نوشته:  مخلص آقا جاويد عزيز؛
از پيشرفت پرونده چه خبر؟
سلام
فرم I-140 من می بایست به اداره مهاجرت ارسال می شد که متاسفانه یکدفعه تقاضای ارسال مدارک گواهی عدم سوء پیشینه و عدم اعتیاد باعث ایجاد تاخیر در روند پرونده ام شد . بهر حال مدارک خواسته شده را تهیه کرده ام و ظرف این هفته به وکیل ارسال خواهد شد.
قبلاً در فرم درخواست I-140 مکان مصاحبه را ابوظبی انتخاب کرده بودم ولی با شرایط سیاسی فعلی قصد دارم که آنکارا را انتخاب کنم.
از پرونده شما چه خبر؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Masbafa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان