کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای EB-2
سلام دوستان .کیس من eb2 هست و پرونده من الان رفته به ویزا سنتر و منتظر وقت مصاحبه هستم .کسی میدونه از الان چند ماه طول میکشه که برای مصاحبه دعوت بشیم ؟و اینکه از کی باید واکسن ها رو شروع کنیم به زدن؟لطفا هر کس اطلاعاتی داره کمک کنه .ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: JAVID2015
(2016-02-07 ساعت 10:15)alirezadehghan2000 نوشته:  سلام به همه دوستان با شنيدن خبرهاي خوب اين روزها انشاله كه دغدغه هاي عزيزان در مورد مهاجرت از طريقeb3به حداقل رسيده باشه

سلام عليرضا خان
حتماً همينطوره؛
منتظر شنيدن خبرهاى خوب بيشتر از جانب شما و باقى دوستان هستيم ؛)
Category: EB3 - unskilled worker
PERM filed with DOL: Apr 2015
PERM Approved: Oct 2015
I-140 Filed with USCIS: PENDING
I-140 Approved: PENDING
Visa Interview: PENDING
Clearance: PENDING
Visa Granted: PENDING
پاسخ
تشکر کنندگان:
هیچکس نیست جواب سوالات من رو بدونه ؟؟؟؟؟ کسی از ایران هست که از طریق eb2 اقدام کرده باشه .؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-02-11 ساعت 17:17)yasesepid نوشته:  هیچکس نیست جواب سوالات من رو بدونه ؟؟؟؟؟ کسی از ایران هست که از طریق eb2 اقدام کرده باشه .؟
سلام
تا آنجایی که می دانم شاید شما اولین عضو این تاپیک باشید که به مرحله ارسال مدارک به nvc رسیده اید. من برای eb3 اقدام کرده ام و تازه I-140  تایید شده و بایستی DS-260 را تکمیل کنم. برای گرفتن جواب سوالاتتان شاید بهتر باشه که در سایر تاپیکها هم جستجو کنید. مثلاً در تاپیک کلیرنس یکی از اعضا هستند که EB3 بوده و حتی مصاحبه سفارت هم رفته اند و منتظر کلیرنس هستند. شما می توانید از تجربه آنها استفاده نمایید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-02-07 ساعت 16:43)yasesepid نوشته:  سلام دوستان .کیس من eb2 هست و پرونده من الان رفته به ویزا سنتر و منتظر وقت مصاحبه هستم .کسی میدونه از الان چند ماه طول میکشه که برای مصاحبه دعوت بشیم ؟و اینکه از کی باید واکسن ها رو شروع کنیم به زدن؟لطفا هر کس اطلاعاتی داره کمک کنه .ممنون

سلام کیس من eb2 بود واز طریق niw اقدام کرده بودم. از وقتی پرونده به  nvc رسید دو ماه و نیم طول کشید تا برای مصاحبه دعوت کردن. البته بستگی به خودتون داره که چقدر فرم ds260  یا مدارکتون رو سریع ارسال کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: JAVID2015
(2016-02-11 ساعت 18:03)JAVID2015 نوشته:  
(2016-02-11 ساعت 17:17)yasesepid نوشته:  هیچکس نیست جواب سوالات من رو بدونه ؟؟؟؟؟ کسی از ایران هست که از طریق eb2 اقدام کرده باشه .؟
سلام
تا آنجایی که می دانم شاید شما اولین عضو این تاپیک باشید که به مرحله ارسال مدارک به nvc رسیده اید. من برای eb3 اقدام کرده ام و تازه I-140  تایید شده و بایستی DS-260 را تکمیل کنم. برای گرفتن جواب سوالاتتان شاید بهتر باشه که در سایر تاپیکها هم جستجو کنید. مثلاً در تاپیک کلیرنس یکی از اعضا هستند که EB3 بوده و حتی مصاحبه سفارت هم رفته اند و منتظر کلیرنس هستند. شما می توانید از تجربه آنها استفاده نمایید.

دوست عزیز من نتونستم اون شخصی که گفته بودید از طریق eb3 به مرحله مصاحبه رسیده و منتظر کلیرنس هست رو در تاپیک کلیرنس پیدا کنم.
خیلی سئوالات زیادی ازشون دارم هم خودم و هم مطمئنا بقیه دوستانی که اقدام کرده اند
میشه لطفا مشخصاتی ازشون بذارید یا حداقل یکی از پستهاشون رو برامون اینجا لینک کنید که بتونیم دعوتشون کنیم به این تاپیک و از تجربیاتش استفاده کنیم؟
no sign
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من چطور میتونم در مورد EB-2 ,EB-3 اطلاعات بگیرم
بازمانده لاتاری 2014Sad

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-03-24 ساعت 01:40)masoudyara نوشته:  سلام دوستان
من چطور میتونم در مورد EB-2 ,EB-3 اطلاعات بگیرم

سلام
شما می توانید اطلاعات جامعی را در تاپیک ویزای EB3 پیدا کنید۰ توضیحات مدیر گروه LORDSARAMON بسیار کامل و جامع می باشد۰
پاسخ
تشکر کنندگان: masoudyara
سلام. من برای ویزای eb3 در سال 2016 اقدام کردم. اما هنوز وکیلم به من شماره پرونده نداده. طبق اظهارات ایشان اداره کار آمریکا از هفته اول می شروع به دادن شماره پرونده می کنه. آیا این صحت داره؟ یعنی سالهای قبل هم وضع به همین منوال بوده؟
کسی اطلاعاتی داره در این زمینه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: مریم49
(2015-12-07 ساعت 17:48)yasesepid نوشته:  چه سکوت سنگینی .مثل اینکه دیگه کسی اینجا نمیاد .خیلی گشتم که جایی رو برای پرسیدن سوالاتم راجع به  eb2 پیدا کردم .دوستان اگر کسی با این روش اقدام کرده بیاد لطفا تا از اطلاعات هم استفاده کنیم . این روش خیلی درخواست کننده های کمی داره و اطلاعات ما هم خیلی کنه لطفا یاری کنید .Sad(((

سلام به عزیزان،
باید عرض کنم که من و همسرم از طریق eb2/niw از طریق یک وکیل اقدام کردیم و پس از اپرووال الان منتظریم تا پاسخ مون از مرکز ملی ویزا بیاد تا برای مصاحبه اقدام کنیم. ما از طریق یک وکیل کیس رو ایجاد کردیم و وکیل تضمین به ما داد که تایید خواهد شد و همینطور هم شد. البته زمان حدود هشت و نیم ماه طول کشید تا پرونده 140 تایید بشه. اگر کمکی از دست من ساخته است بفرمایید.

با آرزوی بهروزی برای همگی مهاجران عزیز
پاسخ
تشکر کنندگان: JAVID2015 ، نسل سوخته ، skakooei59
(2016-05-05 ساعت 00:41)hamedYBG نوشته:  
(2015-12-07 ساعت 17:48)yasesepid نوشته:  چه سکوت سنگینی .مثل اینکه دیگه کسی اینجا نمیاد .خیلی گشتم که جایی رو برای پرسیدن سوالاتم راجع به  eb2 پیدا کردم .دوستان اگر کسی با این روش اقدام کرده بیاد لطفا تا از اطلاعات هم استفاده کنیم . این روش خیلی درخواست کننده های کمی داره و اطلاعات ما هم خیلی کنه لطفا یاری کنید .Sad(((

سلام به عزیزان،
باید عرض کنم که من و همسرم از طریق eb2/niw از طریق یک وکیل اقدام کردیم و پس از اپرووال الان منتظریم تا پاسخ مون از مرکز ملی ویزا بیاد تا برای مصاحبه اقدام کنیم. ما از طریق یک وکیل کیس رو ایجاد کردیم و وکیل تضمین به ما داد که تایید خواهد شد و همینطور هم شد. البته زمان حدود هشت و نیم ماه طول کشید تا پرونده 140 تایید بشه. اگر کمکی از دست من ساخته است بفرمایید.

ببخشید میشه اسم وکیلتون رو بگید پ ی شماره ای چیزی بزارید از ایشون... ما هرچی میگیم به دوستان که اگه از وکیلتون راضی بودید و خوب بوده به ما هم معرفی کنید، این کار را نمیکنن
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-05-08 ساعت 15:31)farnoush.gh نوشته:  
(2016-05-05 ساعت 00:41)hamedYBG نوشته:  

سلام به عزیزان،

ببخشید میشه اسم وکیلتون رو بگید پ ی شماره ای چیزی بزارید از ایشون... ما هرچی میگیم به دوستان که اگه از وکیلتون راضی بودید و خوب بوده به ما هم معرفی کنید، این کار را نمیکنن
ممنون

سلام دوباره،
متاسفانه من نمی توانم پیام خصوصی بدهم به خاطر پست های اندکم و طبق قوانین سایت اجازه عنوان نام به صورت عمومی را ندارم. اما می توانم به صورت کوتاه فرآیند یافتن جناب وکیل را برای شما توضیح بدهم. از طریق گوگل واژگان , top NIW lawyer را جستجو کنید و تمامی 10 نتیجه مشاهده شده اول را بررسی کنید معمولا سایت های کاملی دارند همراه با درصد بالای پذیرفته شدگان به هر کدام (کدامها ) از آنها که مایل بودید ایمیل بزنید به همراه سی وی آکادمیک خود به اضافه اسکرین شات از صفحه گوگل اسکالر خودتان (در صورت آکادمیک بودن درخواست تان) و راهنمایی بخواهید. معمولا به صورت رایگان و بسیار سریع شما را راهنمایی خواهند کرد. من به خاطر دارم که در آغاز بیش از 20 ایمیل بین من و وکیل رد و بدل شد (که معمولا پاسخ به سوالات بی انتهای من بود) تا به پای قرارداد رسیدیم و همه این راهنمایی ها به صورت رایگان بود حال آن که بصورت مشابه با وکیلی از آلمان مکاتبه داشتم و ایشان بدون رسید دریافت حق مشاوره کلمه ای به ما پاسخ گو نبودند. البته این صرفا تجربه شخصی است و عمومیت ندارد.

با آرزوی موفقیت برای همه مهاجران عزیز
پاسخ
تشکر کنندگان: رضا٨٦
(2016-05-08 ساعت 22:43)hamedYBG نوشته:  
(2016-05-08 ساعت 15:31)farnoush.gh نوشته:  
(2016-05-05 ساعت 00:41)hamedYBG نوشته:  سلام به عزیزان،

ممنون

سلام دوباره،
متاسفانه من نمی توانم پیام خصوصی بدهم  به خاطر پست های اندکم و طبق قوانین سایت اجازه عنوان نام به صورت عمومی را ندارم. اما می توانم به صورت کوتاه فرآیند یافتن جناب وکیل را برای شما توضیح بدهم. از طریق گوگل واژگان , top NIW lawyer را جستجو کنید و تمامی 10 نتیجه مشاهده شده اول را بررسی کنید معمولا سایت های کاملی دارند همراه با درصد بالای پذیرفته شدگان به هر کدام  (کدامها ) از آنها که مایل بودید ایمیل بزنید به همراه سی وی آکادمیک خود به اضافه اسکرین شات از صفحه گوگل اسکالر خودتان (در صورت آکادمیک بودن درخواست تان) و راهنمایی بخواهید. معمولا به صورت رایگان و بسیار سریع شما را راهنمایی خواهند کرد. من به خاطر دارم که در آغاز بیش از 20 ایمیل بین من و وکیل رد و بدل شد (که معمولا پاسخ به سوالات بی انتهای من بود) تا به پای قرارداد رسیدیم و همه این راهنمایی ها به صورت رایگان بود حال آن که بصورت مشابه با وکیلی از آلمان مکاتبه داشتم و ایشان بدون رسید دریافت حق مشاوره کلمه ای به ما پاسخ گو نبودند. البته این صرفا تجربه شخصی است و عمومیت ندارد.

با آرزوی موفقیت برای همه مهاجران عزیز

سلام بر نسل سوخته عزیز،

متاسّفانه من قادر به ارسال پیام خصوصی نیستم (min ۵ posts is required)

اما شما این اطلاعات رو میتونید از طریق همین وبسایت‌ها بگیرید، مدارک + هزینه‌ها رو معمولاً اعلام کردن.

موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: نسل سوخته
(2016-02-04 ساعت 17:23)m_vaziran نوشته:  
(2016-02-03 ساعت 14:38)JAVID2015 نوشته:  
(2016-01-20 ساعت 10:22)m_vaziran نوشته:  انشاله به سلامتي

سلام به تمام دوستان
چه سکوت سنگینی بر این تاپیک حکم فرما شده است! دوستان و یاران قدیمی EB3 و EB2 لطفاً از آخرین وضعیت پرونده هاتون بنویسید.
ممنون

سلام جناب جاويد عزيز ما كه كماكان در مرحله NVC هستيم و اتفاق خاصي نيفتاده ! شما چه خبر از I-140

اصل Lcرسیده تهران وباید برای فرم I140مراجعه کنم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-08 ساعت 19:08)3si نوشته:  سلام
من هم EB3 اقدام کردم هفته پیش LC من اومد

تبریک میگم..فکرکنم من باشما دریک مرحله هستیم..فقط یک سوال، من ازوکیلم پرسیدم گفت نیاز به گواهی عدم سوءپیشینه وعدم اعتیاد ندارم به همراه فرم i 140 وکیل شما دراین مورد نظری نداده اند ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان