موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کیس خانم من هم (NIW (EB2 هست. ایشون ۹ May در سفارت آنکارا مصاحبه داشتن. سوالی داشتم در مورد این آپدیت دوخطی و ممنون میشم دوستان کمک کنند. نمیدونم چی هست این آپدیت دوخطی و معنی دوخط رو کلا متوجه نشدم. ما همیشه استاتوس را از وب سایت سفارت آنکارا و همچنین CEAS چک میکنیم. تا چند روز پیش هم در وب سایت سفارت آنکارا و همچنین CEAS استاتوس ایشون (Adimistrative Processing (AP بود ولی از ۳۱ August در وب سایت سفارت آنکارا به استاتوس جدید تغییر کرده و شده: Processing Pending . حالا سوال ما اینه: از کجا میشه چک کرد ایا استاتوس ایشون دو خطی شده و چه چیزی در استاتوس ایشون ببینیم به معنی دو خطی شدن استاتوس هست؟
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کسی از دوستان خبر داره الان پرونده های اشخاص با استاتوس AP که در چه ماههایی مصاحبه داشتن نوبت بررسیشون شده؟
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
(2016-09-03 ساعت 20:10)kavevfarahzad نوشته: (2016-09-02 ساعت 15:30)shahr2831 نوشته: سلام کیس من NIW ( یکی از زیرگروه های eb2 ) است. 16 ژوئن در سفارت آنکارا مصاحبه داشتم و بهم کلیرنس خورد. 29 آگوست آپدیت دوخطی داشتم.
دوست عزیز بهتون تبریک میگم ایشالله بزودی or میشید شما حدود دو ماه و نیم کلیرنس تون طول کشیده من پیامهای بالاتر شما رو خوندم و اومدم که پاسختون رو بدم که دیدم خودتون خبر خوب رو گذاشتید براتون آرزوی موفقیت و بهترینها رو دارم
سلام و بسیار سپاسگزارم امیدوارم شما هم هر چه زودتر ویزایتان را بگیرید. اگر ممکن است شما هم بیشتر راجع به خودتان توضیح دهید. در په مرحله ای هستید؟
کتگوری ویزا: EB-2 زیرگروه: NIW
تاریخ مصاحبه: 16 ژوئن 2016 - آنکارا
نتیجه مصاحبه: AP
دوخطی: 29 آگوست 2016
OR شدن: 4 اکتبر 2016
دریافت ایمیل درخواست اطلاعات بیشتر: 5 اکتبر ۲۰۱۶
ارسال اطلاعات درخواستی از طریق ایمیل: 6 اکتبر ۲۰۱۶
دریافت ایمیل اتمام پروسه کلیرنس: 18 اکتبر 2016
تحویل پاسپورتها به دفتر پستی در آنکارا: صبح 24 اکتبر
ایمیل از سفارت مبنی بر دریافت مدارک: عصر 26 اکتبر
آپدیت ها: 26 اکتبر، 27 اکتبر، اول نوامبر، دوم نوامبر ، دوم نوامبر (تغییر OR به /)
Issued : سوم نوامبر ۲۰۱۶
دریافت پاسپورتها از دفتر پستی: چهارم نوامبر
ورود به آمریکا: 24 نوامبر 2016
دریافت گرین کارت در آمریکا: 29 دسامبر 2016
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کیس خانم من هم (NIW (EB2 هست. ایشون ۹ May در سفارت آنکارا مصاحبه داشتن. ما همیشه استاتوس را از وب سایت سفارت آنکارا و همچنین CEAC چک میکنیم. تا چند روز پیش هم در وب سایت سفارت آنکارا و همچنین CEAC استاتوس ایشون (Adimistrative Processing (AP بود ولی از ۳۱ August در وب سایت سفارت آنکارا به استاتوس جدید تغییر کرده و شده: Processing Pending و در CEAC هم OR شدن. category ویزای ایشون در اون برگه که سفارت داده و همینطور در نامه ای که NVC برا ما فرستاده بود E2 خورده ( Eb2 نیست بلکه E2 هست) . میخواستم بدونم ایا همه افرادی که از طریق NIW اقدام کردن category ویزاشون E2 هست؟ و اینکه اگه میشه بپرسم category ویزای شما چی هست؟
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کیس خانم من هم (NIW (EB2 هست. ایشون ۹ May در سفارت آنکارا مصاحبه داشتن. ما همیشه استاتوس را از وب سایت سفارت آنکارا و همچنین CEAC چک میکنیم. تا چند روز پیش هم در وب سایت سفارت آنکارا و همچنین CEAC استاتوس ایشون (Adimistrative Processing (AP بود ولی از ۳۱ August در وب سایت سفارت آنکارا به استاتوس جدید تغییر کرده و شده: Processing Pending و در CEAC هم OR شدن.
category ویزای ایشون در اون برگه که سفارت داده و همینطور در نامه ای که NVC برا ما فرستاده بود E2 خورده ( Eb2 نیست بلکه E2 هست) . میخواستم بدونم ایا همه افرادی که از طریق NIW اقدام کردن category ویزاشون E2 هست؟ و اینکه اگه میشه بپرسم category ویزای شما چی هست؟
با تشکر
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
(2016-09-05 ساعت 10:12)m_vaziran نوشته: (2016-09-05 ساعت 02:11)ABZF نوشته: سلام
کیس خانم من هم (NIW (EB2 هست. ایشون ۹ May در سفارت آنکارا مصاحبه داشتن. ما همیشه استاتوس را از وب سایت سفارت آنکارا و همچنین CEAC چک میکنیم. تا چند روز پیش هم در وب سایت سفارت آنکارا و همچنین CEAC استاتوس ایشون (Adimistrative Processing (AP بود ولی از ۳۱ August در وب سایت سفارت آنکارا به استاتوس جدید تغییر کرده و شده: Processing Pending و در CEAC هم OR شدن.
category ویزای ایشون در اون برگه که سفارت داده و همینطور در نامه ای که NVC برا ما فرستاده بود E2 خورده ( Eb2 نیست بلکه E2 هست) . میخواستم بدونم ایا همه افرادی که از طریق NIW اقدام کردن category ویزاشون E2 هست؟ و اینکه اگه میشه بپرسم category ویزای شما چی هست؟
با تشکر
دوست عزيز مباركتون باشه ما هم تقريباً همزمان با شما در انكارا بوديم ! درسته اسم ويزاي مربوط به اين كتگوري e2 هست ! انشاله بزودي ويزاتونو ميگيريد
سلام تبریک می گم. فکر کنم مدت زمان زیادی تا اتمام فرآیند کلیرنس شما باقی نمانده است. در نامه ای هم که بعد از مصاحبه، به ما دادند E2 نوشته شده بود. ممکن است بفرمایید بین دوخطی شدن و OR شدن کیس شما در سایت سیس چقدر طول کشید؟
کتگوری ویزا: EB-2 زیرگروه: NIW
تاریخ مصاحبه: 16 ژوئن 2016 - آنکارا
نتیجه مصاحبه: AP
دوخطی: 29 آگوست 2016
OR شدن: 4 اکتبر 2016
دریافت ایمیل درخواست اطلاعات بیشتر: 5 اکتبر ۲۰۱۶
ارسال اطلاعات درخواستی از طریق ایمیل: 6 اکتبر ۲۰۱۶
دریافت ایمیل اتمام پروسه کلیرنس: 18 اکتبر 2016
تحویل پاسپورتها به دفتر پستی در آنکارا: صبح 24 اکتبر
ایمیل از سفارت مبنی بر دریافت مدارک: عصر 26 اکتبر
آپدیت ها: 26 اکتبر، 27 اکتبر، اول نوامبر، دوم نوامبر ، دوم نوامبر (تغییر OR به /)
Issued : سوم نوامبر ۲۰۱۶
دریافت پاسپورتها از دفتر پستی: چهارم نوامبر
ورود به آمریکا: 24 نوامبر 2016
دریافت گرین کارت در آمریکا: 29 دسامبر 2016
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان گرامی , از سال گذشته یک تعدادی از بچه های eb3 تقریبا همزمان با هم بودن که الان خیلی وقت هست که ازشون خبری نیست. مثل جناب JAVID2015, Masbafa, sara.e, و تعدادی دیگر که خیلی خوب میشه اگر اطلاع بدن وضعیت پروندشون به چه مرحله ای رسیده؟ نمیدونم شاید هم الان آمریکا باشند که دیگه اینجا سر نمیزنند جناب m_vaziran هم که فکر کنم در مرحله AP هستن.