کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای EB-2
(2016-06-07 ساعت 18:19)Man47 نوشته:  مریم جون من با وکیلم صحبت کردم  گفت تا سه هفته دیگه کار شما میره برای Nvc درصورتی که شمامیگید سه ماه،حالا میشه بدونم اصلا شمااز چه تاریخی این پروسه رو شروع  کردین و قرار داد نوشتین من خودم پارسال خرداد قرار داد بستم ، اینو می پرسم تا روال  زمان اجرای مراحل دستمون بیاد و بدونم بطور تقریبی چقدر دیگه زمان باقی مونده
من زمان پرم تا اپروال i140 رو گفتم سه ماه بعد حدود یکماه طول کشید تا ان وی سی کیس نامبر بیاد و الان که منتظر بقیه کار هستیم تا نامه مصاحبمون
ما از تیر پارسال استارت زدیم نگران نباشید تاریخها متفاوته بعضی خیلی زودتر و بعضی کمی دیرتر مراحل رو طی میکنن در هر صورت دیر یا زود انجام میشه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-06-08 ساعت 13:57)مریم خورشید نوشته:  
(2016-06-07 ساعت 18:19)Man47 نوشته:  مریم جون من با وکیلم صحبت کردم  گفت تا سه هفته دیگه کار شما میره برای Nvc درصورتی که شمامیگید سه ماه،حالا میشه بدونم اصلا شمااز چه تاریخی این پروسه رو شروع  کردین و قرار داد نوشتین من خودم پارسال خرداد قرار داد بستم ، اینو می پرسم تا روال  زمان اجرای مراحل دستمون بیاد و بدونم بطور تقریبی چقدر دیگه زمان باقی مونده
من زمان پرم تا اپروال i140 رو گفتم سه ماه بعد حدود یکماه طول کشید تا ان وی سی کیس نامبر بیاد و الان که منتظر بقیه کار هستیم تا نامه مصاحبمون
ما از تیر پارسال استارت زدیم نگران نباشید تاریخها متفاوته بعضی خیلی زودتر و بعضی کمی دیرتر مراحل رو طی میکنن در هر صورت دیر یا زود انجام میشه

با سلام به دوستان بزرگوار
بنظر اینجانب با مختصر تحقیقی که نمودم مدت زمان لازم تا تایید در USCIS وپس از آن در NVC هیچ قاعده و قانون مشخصی ندارد و به عوامل متعدد بستگی دارد بنابراین از همه دوستان عزیز تقاضا دارم بجای ذکر زمان مراحل مختلف که می تواند شخص به شخص و مورد به مورد متفاوت باشد اگر صلاح می دانید از شرایط علمی خودتان مثل میزان تحصیلات، سوابق آموزشی و پژوهشی جهت اطلاع سایرین توضیحاتی اعلام فرمایید تا شانس موفقیت را در کل فرایند مهاجرت بتوان ارزیابی نمود.
پاسخ
تشکر کنندگان:
کاش دوستان مصاحبه رفته هم اینجا پیغام بزارن تا از تجربیاتشون استفاده کنیم
پاسخ
تشکر کنندگان:
از دوستان قدیمی کسی نامه مصاحبه دریافت نکرده؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان من مطلع شدم که ظرف دوسه هفته گذشته کسانی که برای مصاحبه رفته اند این مدارک را افسر از آنها خواسته:
1- قرارداد فی مابین با وکیل اصلی که کارها را قانوناً انجام میدهد.
2- قرارداد یا پیش قرارداد فی مابین اینجانب با شرکتی که اینجانب میبایستی به صورت Permanent برای این شرکت کار کنم.
3- تمام رسیدهای پرداختی به وکیل و مبلغ کل قرارداد.
4- کلیه ایمیلهای مبادله شده با وکیل.
5- این کار از چه طریقی پیدا شده و مشخصات فرد مربوطه شامل اسم، آدرس، تلفن.
آیا کسی ازدوستان اطلاعاتی در این زمینه دارد ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-07-09 ساعت 21:12)مریم49 نوشته:  دوستان من مطلع شدم که ظرف دوسه هفته گذشته کسانی که برای مصاحبه رفته اند این مدارک را افسر از آنها خواسته:
2- قرارداد یا پیش قرارداد فی مابین اینجانب با شرکتی که اینجانب میبایستی به صورت Permanent برای این شرکت کار کنم.
با سلام و تشکر
ظاهرا موضوع عمومیت ندارد چون من از چند مورد مشابه تحقیق کردم چنین چیزی را اعلام نکردند. بر حسب آنچه که متوجه شدم فرایند ارزیابی فنی شخص به لحاظ صلاحیت های آموزشی، پژوهشی و حرفه ایی با اداره مهاجرت و فرایند ارزیابی اداری و امنیتی با افسران کنسولگری پس از پاسخ مثبت اداره مهاجرت است. در ضمن اینکه وضعیت کاری فرد متقاضی پس از ورود به خاک امریکا بررسی شود منطقی بنظر می رسد اما بررسی کلیه سوابق ارتباطی با وکیل و تبادل دهها ایمیل و مبالغ رد و بدل شده اصلا منطقی و عقلانی بنظر نمیرسد، مگر اینکه اساسا این روند به طریقی دیگر باشد که من از آن بی خبر باشم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-07-10 ساعت 14:46)rostamkhani نوشته:  
(2016-07-09 ساعت 21:12)مریم49 نوشته:  دوستان من مطلع شدم که ظرف دوسه هفته گذشته کسانی که برای مصاحبه رفته اند این مدارک را افسر از آنها خواسته:
با سلام و تشکر
ظاهرا موضوع عمومیت ندارد چون من از چند مورد مشابه تحقیق کردم چنین چیزی را اعلام نکردند. بر حسب آنچه که متوجه شدم فرایند ارزیابی فنی شخص به لحاظ صلاحیت های آموزشی، پژوهشی و حرفه ایی با اداره مهاجرت و فرایند ارزیابی اداری و امنیتی با افسران کنسولگری پس از پاسخ مثبت اداره مهاجرت است. در ضمن اینکه وضعیت کاری فرد متقاضی پس از ورود به خاک آمریکا بررسی شود منطقی بنظر می رسد اما بررسی کلیه سوابق ارتباطی با وکیل و تبادل دهها ایمیل و مبالغ رد و بدل شده اصلا منطقی و عقلانی بنظر نمیرسد، مگر اینکه اساسا این روند به طریقی دیگر باشد که من از آن بی خبر باشم.

سلام وازتوضیحاتی که دادید سپاسگزارم.ولی ظاهرا چنین اتفاقی افتاده است و مدارکی که در بالا به آن اشاره نموده ام درخواست شده است .من از چندین دفتر وکالت دراینباره تحقیق کردم ومتفق القول درخواست مدارک فوق را تایید نموده اند.ولی این سوال مطرحه که آیا دفاتر وکالت قادر به ارایه این مدارک به همراه موکل در زمان مصاحبه هستند یا خیر ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sherwean001
(2015-07-13 ساعت 20:42)lordsaroman نوشته:  
(2015-06-19 ساعت 23:08)m_vaziran نوشته:  سلام خدمت همه عزيزان ، اين فروم خيلي خلوته ظاهراً EB2 خيلي كمه ! عزيزاني كه تو اين پروسه هستند لطفاً مشاركت بيشتري داشته باشند تا باعث دلگرمي بقيه عزيزان باشه !

سلام.
خوشبختانه من چند روز پیش گرین کارت رو دریافت کردم.
واقعا این پروسه فشار و استرس خیلی بالایی داشت ولی بالاخره و با کمک خدا این قضیه هم برای ما تمام شد.
برای ما که در آمریکا هستیم بعد از قبولی I-140 باید منتظر قبولی I-485 باشیم که آخرین مرحله است که یک جورایی مثل کلیرنس می مونه. حداقل دو-سه ماه، به طور میانگین 6 ماه و بعضا ممکنه یکی-دو سال طول بکشه. ولی خدا رو شکر برای من فقط 3 ماه طول کشید این قسمت.
خلاصه گفتم این خبر رو اینجا اعلام کنم به عنوان اولین مهاجرسرایی که تو EB گرین کارتش به دستش رسید.
من همون سال 2009 که عضو مهاجرسرا شدم و برای اولین بار تو لاتاری شرکت کردم و دیدم اسمم درنیومد همون موقع عزمم رو جزم کردم که باید روی شانس و اقبال حساب نکنم و خودم باید تلاش کنم. خلاصه یادش به خیر.

تبریک میگم
فقط امضاهای شما باز نمیشه
لطفا لینک ها رو زحمت بکشید اصلاح کنید
از لاتری 2006 تا الان هستیم
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز...
من چند وقتی میشه که راجع به ویزای مهاجرتی EB-2 NIW علاقه مند شده و تحقیق کردم...تقریبا تمامی پیغام های این فروم رو هم خوندم... با چندین وکیل مکاتبه کردم و تقریبا همشون گفتن که برای EB-2 NIW و EB-1 شانس دارم...برای اینکه مطمئن بشم و از نظرات ارزشمند شما استفاده کنم خلاصه ای از رزوممو میگم و ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن که بدونم شانس دارم و از طریق وکیل اقدام کنم یا به تنهایی؟؟
-مدرک کارشناس و دانشجوی ترم آخر ارشد
- 35 مقاله کنفرانسی بین المللی
- 6 مقاله چاپ شده در مجلات
- یکی از مقالات 8 بار cite شده و بیشتر از 750 بار دانلود شده
- 3 اختراع ملی
- داور کنفرانس های بین المللی
- پژوهشگر برتر در سطح یکی از وزارت خانه های معتبر
- کسب چندین عنوان پژوهشگر برتر در استان و دانشگاه
- کسب یک عنوان سوم در مسابقات بین المللی علمی معتبر
- چاپ مقاله در خصوص اختراعاتی که انجام دادم در روزنامه های داخلی و ....
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-05-08 ساعت 22:43)hamedYBG نوشته:  
(2016-05-08 ساعت 15:31)farnoush.gh نوشته:  
(2016-05-05 ساعت 00:41)hamedYBG نوشته:  سلام به عزیزان،
باید عرض کنم که من و همسرم از طریق eb2/niw از طریق یک وکیل اقدام کردیم و پس از اپرووال الان منتظریم تا پاسخ مون از مرکز ملی ویزا بیاد تا برای مصاحبه اقدام کنیم. ما از طریق یک وکیل کیس رو ایجاد کردیم و وکیل تضمین به ما داد که تایید خواهد شد و همینطور هم شد. البته زمان حدود هشت و نیم ماه طول کشید تا پرونده 140 تایید بشه. اگر کمکی از دست من ساخته است بفرمایید.

با آرزوی بهروزی برای همگی مهاجران عزیز

ببخشید میشه اسم وکیلتون رو بگید پ ی شماره ای چیزی بزارید از ایشون... ما هرچی میگیم به دوستان که اگه از وکیلتون راضی بودید و خوب بوده به ما هم معرفی کنید، این کار را نمیکنن
ممنون

سلام دوباره،
متاسفانه من نمی توانم پیام خصوصی بدهم  به خاطر پست های اندکم و طبق قوانین سایت اجازه عنوان نام به صورت عمومی را ندارم. اما می توانم به صورت کوتاه فرآیند یافتن جناب وکیل را برای شما توضیح بدهم. از طریق گوگل واژگان , top NIW lawyer را جستجو کنید و تمامی 10 نتیجه مشاهده شده اول را بررسی کنید معمولا سایت های کاملی دارند همراه با درصد بالای پذیرفته شدگان به هر کدام  (کدامها ) از آنها که مایل بودید ایمیل بزنید به همراه سی وی آکادمیک خود به اضافه اسکرین شات از صفحه گوگل اسکالر خودتان (در صورت آکادمیک بودن درخواست تان) و راهنمایی بخواهید. معمولا به صورت رایگان و بسیار سریع شما را راهنمایی خواهند کرد. من به خاطر دارم که در آغاز بیش از 20 ایمیل بین من و وکیل رد و بدل شد (که معمولا پاسخ به سوالات بی انتهای من بود) تا به پای قرارداد رسیدیم و همه این راهنمایی ها به صورت رایگان بود حال آن که بصورت مشابه با وکیلی از آلمان مکاتبه داشتم و ایشان بدون رسید دریافت حق مشاوره کلمه ای به ما پاسخ گو نبودند. البته این صرفا تجربه شخصی است و عمومیت ندارد.

با آرزوی موفقیت برای همه مهاجران عزیز

سلام،
من می خوام برای EB-2 NIW اقدام کنم. می تونید نام وکیلتون و شماره تماسشو به صورت خصوصی برای بنده ارسال کنید؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-01 ساعت 21:52)mcjet نوشته:  سلام دوستان عزیز...
من چند وقتی میشه که راجع به ویزای مهاجرتی EB-2 NIW علاقه مند شده و تحقیق کردم...تقریبا تمامی پیغام های این فروم رو هم خوندم... با چندین وکیل مکاتبه کردم و تقریبا همشون گفتن که برای EB-2 NIW و EB-1 شانس دارم...برای اینکه مطمئن بشم و از نظرات ارزشمند شما استفاده کنم خلاصه ای از رزوممو میگم و ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن که بدونم شانس دارم و از طریق وکیل اقدام کنم یا به تنهایی؟؟
- 3 اختراع ملی
ماشاله رزومه پروپيموني داريد ، مطمئن باشيد كه قبول خواهيد شد ! فقط مطمئن نيستم كه مدرك ارشد در شروع كار نيازه يا بعداً ميشه ارايه كرد ، كه اونهم با مشورت وكيل مشخص خواهد شد ! هر چه سريعتر اقدام كنيد دوست عزيز
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-02 ساعت 11:12)m_vaziran نوشته:  
- 3 اختراع ملی
ماشاله رزومه پروپيموني داريد ، مطمئن باشيد كه قبول خواهيد شد ! فقط مطمئن نيستم كه مدرك ارشد در شروع كار نيازه يا بعداً ميشه ارايه كرد ، كه اونهم با مشورت وكيل مشخص خواهد شد ! هر چه سريعتر اقدام كنيد دوست عزيز

ممنون بابت پاسخ. من در حال آماده سازی مدارک هستم...به نظرتون از طریق وکیل اقدام کنم بهتره یا خودم به تنهایی؟ برای کدام ویزا اقدام کنم؟ EB-1 یا EB-2 NIW؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-03 ساعت 09:35)mcjet نوشته:  
(2016-08-02 ساعت 11:12)m_vaziran نوشته:  
- 3 اختراع ملی

ممنون بابت پاسخ. من در حال آماده سازی مدارک هستم...به نظرتون از طریق وکیل اقدام کنم بهتره یا خودم به تنهایی؟ برای کدام ویزا اقدام کنم؟ EB-1 یا EB-2 NIW؟
اگه مدرك فوق را گرفته بودين شايد هر دو كتگوري فرقي نميكرد ولي در اين حالت شايد eb2 مناسبتر باشه ! ولي در هر صورت شما شرايطي داريد كه ختماً بايد با وكيل مشورت كنيد
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-04 ساعت 02:08)m_vaziran نوشته:  
(2016-08-03 ساعت 09:35)mcjet نوشته:  
(2016-08-02 ساعت 11:12)m_vaziran نوشته:  ماشاله رزومه پروپيموني داريد ، مطمئن باشيد كه قبول خواهيد شد ! فقط مطمئن نيستم كه مدرك ارشد در شروع كار نيازه يا بعداً ميشه ارايه كرد ، كه اونهم با مشورت وكيل مشخص خواهد شد ! هر چه سريعتر اقدام كنيد دوست عزيز

اگه مدرك فوق را گرفته بودين شايد هر دو كتگوري فرقي نميكرد ولي در اين حالت شايد eb2 مناسبتر باشه ! ولي در هر صورت شما شرايطي داريد كه ختماً بايد با وكيل مشورت كنيد

تو EB-2 مستقیما ذکر شده که مدرک بالای لیسانس یا داشتن reocommendation مرتبط با مدرک لیسانس که نشون بده 5 سال تو فیلد لیسانس سابقه کار داری. ولی تو EB-1 راجع به مدرک صحبتی نکرده...درسته؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-04 ساعت 12:25)mcjet نوشته:  
(2016-08-04 ساعت 02:08)m_vaziran نوشته:  
(2016-08-03 ساعت 09:35)mcjet نوشته:  ممنون بابت پاسخ. من در حال آماده سازی مدارک هستم...به نظرتون از طریق وکیل اقدام کنم بهتره یا خودم به تنهایی؟ برای کدام ویزا اقدام کنم؟ EB-1 یا EB-2 NIW؟

تو EB-2 مستقیما ذکر شده که مدرک بالای لیسانس یا داشتن reocommendation مرتبط با مدرک لیسانس که نشون بده 5 سال تو فیلد لیسانس سابقه کار داری. ولی تو EB-1 راجع به مدرک صحبتی نکرده...درسته؟
در eb1 درسته ولي در مورد eb2 NIW دقيقاً نميدونم البته در eb2 تخصصي همونبه كه فرموديد !
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان