کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ایالت کارولینای شمالی
به نظرم شارلوت جای خوبیه برای زندگی .بالاخره دارم قرار داد کار میبندم فعلا 2جا پارت تایم ولی نمی دونم میتونم ساعات کاریش را با هم جورش کنم.جاهایی که مصاحبه رفتم یکی یکی دارن تماس می گیرند.تا جایی که من تحقیق کردم میگن چون تجربه کاری اینجا را ندارین اول پارت تایم یا سیزنال میگیرند.ببینیم چی میشه.
فقط اگر کسی تجربه داره بگین اگه جایی قرارداد ببندیم و بعد بگیم این کار را دوست ندارم یا نمی تونم بیام چی میشه؟قانونشون چی میگه که کار اشتباهی نکنم.
ممنونم.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، houmanmir ، maryam_a ، tabim4 ، msar ، radman87 ، lighthouse ، hamed402 ، rezahoorjandi
(2015-02-19 ساعت 08:49)AZAR 1335 نوشته:  به نظرم شارلوت جای خوبیه برای زندگی .بالاخره دارم قرار داد کار میبندم فعلا 2جا پارت تایم ولی نمی دونم میتونم ساعات کاریش را با هم جورش کنم.جاهایی که مصاحبه رفتم یکی یکی دارن تماس می گیرند.تا جایی که من تحقیق کردم میگن چون تجربه کاری اینجا را ندارین اول پارت تایم یا سیزنال میگیرند.ببینیم چی میشه.
فقط اگر کسی تجربه داره بگین اگه جایی قرارداد ببندیم و بعد بگیم این کار را دوست ندارم یا نمی تونم بیام چی میشه؟قانونشون چی میگه که کار اشتباهی نکنم.
ممنونم.

من چند بار خواستم جوابتونو بدم ولی متاسفانه سایت کار نمیکرد!
همه چیز بستگی داره به قراردادی داره که مینویسید ( بین شما و بیزنس اونر )
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: AZAR 1335 ، romance33 ، tabim4 ، idn ، msar ، lighthouse ، rezahoorjandi
سلام به همه ی دوستان خوب مهاجر سرا...من برنده ی سال 2014 هستم...شهر شارلوت رو انتخاب کردم و الان در اینجا ساکن هستم
در صورت اینکه هر سوالی یا کاری داشتین به بنده ایمیل بدین
به امید اینکه بتونم کاری کنم...زندگی شادی داشته باشین همه گیییییییییی hajian.sarah7@gmail.com
پاسخ
تشکر کنندگان: Abdorrezaa ، behjat ، radman87 ، romance33 ، tabim4 ، taherifar ، houmanmir ، babak_m ، pari pariaaa ، msar ، lighthouse ، rezahoorjandi ، amindv15
(2015-04-11 ساعت 09:24)sarahajian نوشته:  سلام به همه ی دوستان خوب مهاجر سرا...من برنده ی سال 2014 هستم...شهر شارلوت رو انتخاب کردم و الان در اینجا ساکن هستم
در صورت اینکه هر سوالی یا کاری داشتین به بنده ایمیل بدین
به امید اینکه بتونم کاری کنم...زندگی شادی داشته باشین همه گیییییییییی hajian.sarah7@gmail.com

با سلام و شادباش به دوست عزیزم اگه لطف کنی در مورد شرایط زندکی و کار و قیمت خانه و هزینه زندگی و هر چیز دیگه ای که بتونه برای انتخاب شهر به مهاجران جدید کمک کنه توضیح بدی خیلی تشکر میکنیم همچنین از زندگی روزمره و روش گذران زندگیتون تو شارلوت ما رو بی نصیب نذارید سپاسگزارم
پاسخ
تشکر کنندگان: tabim4 ، mojgan m ، taherifar ، msar ، lighthouse ، rezahoorjandi
سلام دوستان لطفا در مورد هزینه های زندگی در ایالت کارولینای جنوبی اگر اطلاعاتی دارید بفرمایید. مهم ترینش برامهزینه اجاره استودیو تو محله امن و متوسطه
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: radman87 ، tabim4 ، msar ، rezahoorjandi
خدا رو شکر این تاپیک هم بعد مدت ها تکون خورد Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: mojgan m ، radman87 ، tabim4 ، pari pariaaa ، msar ، rezahoorjandi
(2015-04-16 ساعت 18:52)mojgan m نوشته:  سلام دوستان لطفا در مورد هزینه های زندگی در ایالت کارولینای جنوبی اگر اطلاعاتی دارید بفرمایید. مهم ترینش برامهزینه اجاره استودیو تو محله امن و متوسطه

سلام دوست عزيز
نمي دونم كدوم شهر موردنظرتون هست اما قيمت آپارتمان مبله يكه خوابه حدود ١٥٠٠ دلار با تلويزيون و اينترنت و ....
قيمت ها بسته به شهر ، موقعيت مكاني ، مساحت ، تميزي و .... داره. و در مجموع به نظرم در هر قيمت و با هر سليقه اي ميتوني مورد مناسب پيدا كرد.
قيمت استوديو هم بسته به زمان اقامت متغير هست و آفرهاي خاص خودش رو داره
پاسخ
تشکر کنندگان: mojgan m ، houmanmir ، tabim4 ، radman87 ، msar ، rezahoorjandi
دوستان سلام

عزیزانی که ساکن کارولینای شمالی و علی الخصوص شهر شارلوت هستند امکان داره برای یک تازه وارد کمی توضیحات در خصوص استقرار در سه چهارماه اول بدهند؟
برای کسی که تازه قرار است از ایران به آنجا بیاید و در گستونیا مشغول بکار شود. آیا بهتر است در گستونیا ساکن شویم یا در خود شارلوت. تامین مایحتاج زندگی آیا در گستونیا امکانپذیر است یا حتماً باید به شارلوت مراجعه شود. برا کودکستان خوب برای بچه 5 ساله آیا وضعیت گستونیا و شارلوت چگونه است؟
.............
هزینه های زندگی - اجاره منزل یکساله - اقامت موقت یک ما - بهترین و مناسبترین مسیر پروازی از ایران - وسایل و مایحتاج زندگی خانواده که از ایران میشود همراه آورد و درآنجا هم واقعاً لازم و بصرفه است. و... هرآنچه که به نظر دوستان دانستن آن الزامی و ضروری است ...

باتشکر و آرزوی سلامتی و موفقیت برای همه عزیزان
پاسخ
تشکر کنندگان: radman87 ، mhb161 ، houmanmir ، rezahoorjandi
دوستای عزیزی که به کارولینای شمالی میایید متاسفانه من تو شارلوت نیستم که اطلاعاتی از اونجا داشته باشم ، اینو گفتم که یه موقع کم کاری یا بی محلی احساس نشه ، در محدوده رالی ، کری و موریسول اگه سوالی دارید تا جایی که بتونم کمکتون میکنم Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: mhb161 ، pari pariaaa ، tabim4 ، lighthouse ، rezahoorjandi ، پرسپولیس6
(2015-05-13 ساعت 12:14)sf_home81 نوشته:  دوستان سلام

عزیزانی که ساکن کارولینای شمالی و علی الخصوص شهر شارلوت هستند امکان داره برای یک تازه وارد کمی توضیحات در خصوص استقرار در سه چهارماه اول بدهند؟
برای کسی که تازه قرار است از ایران به آنجا بیاید و در گستونیا مشغول بکار شود. آیا بهتر است در گستونیا ساکن شویم یا در خود شارلوت. تامین مایحتاج زندگی آیا در گستونیا امکانپذیر است یا حتماً باید به شارلوت مراجعه شود. برا کودکستان خوب برای بچه ۵ ساله آیا وضعیت گستونیا و شارلوت چگونه است؟
.............
هزینه های زندگی - اجاره منزل یکساله - اقامت موقت یک ما - بهترین و مناسبترین مسیر پروازی از ایران - وسایل و مایحتاج زندگی خانواده که از ایران میشود همراه آورد و درآنجا هم واقعاً لازم و بصرفه است. و... هرآنچه که به نظر دوستان دانستن آن الزامی و ضروری است ...

باتشکر و آرزوی سلامتی و موفقیت برای همه عزیزان

سلام دوست عزیز
اگر محل کارتون گستونیاست بهتره گستونیا ساکن بشید گستونیا نبودم اما پرس و جو میکنم
راجع به مهد کودک نمیدونم
با 1000-1200 در ماه میتونید آپارتمان دو خوابه اجاره کنید
لپ تاپ و موبایل
من اینبار برگردم لباسامو ادویه و زرشک و تخمه میارم
من با قطر اومدم الانو نمیدونم کدوم هواپیمایی بهتر باشه
زبانتونو تقویت کنید اینجا واقعا ضروریه
خوشحال میشم بتونم کمکی انجام بدم
dv 2013, Ankara
پاسخ
تشکر کنندگان: mojgan m ، tabim4 ، houmanmir ، پیوند ، rezahoorjandi ، پرسپولیس6 ، pedam700
سلام بر همگی..من برنده 2016 لاتاری هستم..شوهرم اصرار بر رالی دارن بخاطر دوتا آشنا که راضی بودن از اونجا..البته من بخاطر دانشگاه خوبش کمی متقاعد شدم که اونجا رو انتخاب کنیم..ولی سوت و کور بودن اونجا رو زیاد دوس ندارم..شوهرم سابقه ی 13 ساله در مکدونالدز کویت با سمت مدیریت رستوران رو داره..از لحاظ کار شعبه های اونجا سریع استخدامش میکنن..ولی بیشتر دغدغم همزبون که توو کویت کم داشتیم و امیدوارم بشه یه جورایی ما ایرانیا همدیگه رو پیدا کنیم راحتتر..راجع به دانشگاه و هزینش در رشته ی آموزش و پرورش(معلمی) و هزینه و همچنین کلاسهای زبان که رایگان هستن یا نه اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم
برنده 2016
کیس:::**24
ارسال فرم:::16 may
تعداد نفرات کیس(3نفر)
برنده(خانم)...خانه دار..رشته مترجمی زبان...
تاریخ مصاحبه::::4 اکتبر(انکارا تغییر به ابوظبی)
ویزای یک ضرب خودم و دخترم
شوهرم کلیرنس (س:ارتش..)(.شرکت خصوصی)
آپدیت ها..9دسامبر؛؛؛25 ژانویه؛؛؛؛6مارچ؛؛؛9مارچ
مقصد کارولینای شمالی(شهر رالی)
ورود به امریکا ...خودم و دخترم25 مارچ ..
ویزای همسرم?⌛?✅?
پاسخ
تشکر کنندگان: lighthouse ، hassan8ir ، rezahoorjandi ، milaveh
دوستانی که در شارلوت هستن میشه ی کم اطلاعات بدن از مردم ، و وضعیت کار در این شهر ؟ کلا این شهر رو چه طور میبینید؟
پاسخ
تشکر کنندگان: hassan8ir ، rezahoorjandi
(2015-06-05 ساعت 20:28)مهسا محمدی نوشته:  دوستانی که در شارلوت هستن میشه ی کم اطلاعات بدن از مردم ، و وضعیت کار در این شهر ؟ کلا این شهر رو چه طور میبینید؟

من الان بیشتر از یکساله که شارلوت هستم و اینجا فقط تو شارلوت زندگی کردم
بنابراین نمیتونم شارلوت را با شهرهای دیگه مقایسه کنم به نظرم شهر خوبیه و مردم خوبی داره برای شروع میتونه جای مناسبی باشه اما هیاهوی شهرهای بزرگو نداره اینجا تو کمتر از دو ماه کار پیدا کردم و تا الان خدارو شکر از نظر کاری وضعیت خوبی داشتم
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه Smile
dv 2013, Ankara
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، tabim4 ، rezahoorjandi ، rkm
(2015-06-06 ساعت 06:19)mhb161 نوشته:  
(2015-06-05 ساعت 20:28)مهسا محمدی نوشته:  دوستانی که در شارلوت هستن میشه ی کم اطلاعات بدن از مردم ، و وضعیت کار در این شهر ؟ کلا این شهر رو چه طور میبینید؟

بنابراین نمیتونم شارلوت را با شهرهای دیگه مقایسه کنم به نظرم شهر خوبیه و مردم خوبی داره برای شروع میتونه جای مناسبی باشه اما هیاهوی شهرهای بزرگو نداره اینجا تو کمتر از دو ماه کار پیدا کردم و تا الان خدارو شکر از نظر کاری وضعیت خوبی داشتم

مرسی دوست عزیز میشه لطفا از آب و هواش و اجاره یک خانه یک خوابه هم چیزی بگید ؟ آیا با گواهینامه بین المللی میشه اونجا ماشین خرید ویا رانندگی کرد؟
باز هم ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: rezahoorjandi
(2015-06-06 ساعت 18:00)مهسا محمدی نوشته:  
(2015-06-06 ساعت 06:19)mhb161 نوشته:  

مرسی دوست عزیز میشه لطفا از آب و هواش و اجاره یک خانه یک خوابه هم چیزی بگید ؟ آیا با گواهینامه بین المللی میشه اونجا ماشین خرید ویا رانندگی کرد؟
باز هم ممنونم
آب و هوا خوبه سرما و گرمای هوا تو این مدت بیش از حد نبوده اما خیلی متغیره مثلا خیلی اتفاق میفته که تو طول یک روز آب و هوای آفتابی و بارونی و تجربه کنید اجاره آپارتمان هم بستگی به محلش داره ولی جاهای خوب میشه آپارتمان یکخوابه بین 750 تا 950 پیدا کرد
راجع به گواهینامه بین المللی نمیدونم اما با پرمیت میشه ماشین خرید و ماشین رو بیمه کرد اما با پرمیت فقط وقتی میشه رانندگی کرد که شخصی که گواهینامه داره و سنش از 21 (اگه اشتباه نکنم ) بالاتر باشه کنار راننده نشسته باشه. گواهینامه گرفتن راحته از همین حالا میتونید کتاب قوانینشو دانلود کنید و بخونید امتحان عملی هم با یکم تمرین و آشنایی با رانندگی اینجا خیلی راحت قبول میشید
میتونید برای آشنایی بیشتر ویدیوهاشو از یوتیوب ببینید.
dv 2013, Ankara
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، houmanmir ، radman87 ، rezahoorjandi ، pedam700

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان