موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
به نظرم شارلوت جای خوبیه برای زندگی .بالاخره دارم قرار داد کار میبندم فعلا 2جا پارت تایم ولی نمی دونم میتونم ساعات کاریش را با هم جورش کنم.جاهایی که مصاحبه رفتم یکی یکی دارن تماس می گیرند.تا جایی که من تحقیق کردم میگن چون تجربه کاری اینجا را ندارین اول پارت تایم یا سیزنال میگیرند.ببینیم چی میشه.
فقط اگر کسی تجربه داره بگین اگه جایی قرارداد ببندیم و بعد بگیم این کار را دوست ندارم یا نمی تونم بیام چی میشه؟قانونشون چی میگه که کار اشتباهی نکنم.
ممنونم.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و اثر داشت!!!
بعد از مدیکال مجدد در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ی دوستان خوب مهاجر سرا...من برنده ی سال 2014 هستم...شهر شارلوت رو انتخاب کردم و الان در اینجا ساکن هستم
در صورت اینکه هر سوالی یا کاری داشتین به بنده ایمیل بدین
به امید اینکه بتونم کاری کنم...زندگی شادی داشته باشین همه گیییییییییی hajian.sarah7@gmail.com
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان لطفا در مورد هزینه های زندگی در ایالت کارولینای جنوبی اگر اطلاعاتی دارید بفرمایید. مهم ترینش برامهزینه اجاره استودیو تو محله امن و متوسطه
شماره کیس 2015as6500 , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می , نامه دوم: 2 جون، مصاحبه: 15 جولای , ویزا: ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
رتبه:
2
2 تشکر در 2 ارسال
دوستان سلام
عزیزانی که ساکن کارولینای شمالی و علی الخصوص شهر شارلوت هستند امکان داره برای یک تازه وارد کمی توضیحات در خصوص استقرار در سه چهارماه اول بدهند؟
برای کسی که تازه قرار است از ایران به آنجا بیاید و در گستونیا مشغول بکار شود. آیا بهتر است در گستونیا ساکن شویم یا در خود شارلوت. تامین مایحتاج زندگی آیا در گستونیا امکانپذیر است یا حتماً باید به شارلوت مراجعه شود. برا کودکستان خوب برای بچه 5 ساله آیا وضعیت گستونیا و شارلوت چگونه است؟
.............
هزینه های زندگی - اجاره منزل یکساله - اقامت موقت یک ما - بهترین و مناسبترین مسیر پروازی از ایران - وسایل و مایحتاج زندگی خانواده که از ایران میشود همراه آورد و درآنجا هم واقعاً لازم و بصرفه است. و... هرآنچه که به نظر دوستان دانستن آن الزامی و ضروری است ...
باتشکر و آرزوی سلامتی و موفقیت برای همه عزیزان
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همگی..من برنده 2016 لاتاری هستم..شوهرم اصرار بر رالی دارن بخاطر دوتا آشنا که راضی بودن از اونجا..البته من بخاطر دانشگاه خوبش کمی متقاعد شدم که اونجا رو انتخاب کنیم..ولی سوت و کور بودن اونجا رو زیاد دوس ندارم..شوهرم سابقه ی 13 ساله در مکدونالدز کویت با سمت مدیریت رستوران رو داره..از لحاظ کار شعبه های اونجا سریع استخدامش میکنن..ولی بیشتر دغدغم همزبون که توو کویت کم داشتیم و امیدوارم بشه یه جورایی ما ایرانیا همدیگه رو پیدا کنیم راحتتر..راجع به دانشگاه و هزینش در رشته ی آموزش و پرورش(معلمی) و هزینه و همچنین کلاسهای زبان که رایگان هستن یا نه اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم
برنده 2016
کیس:::**24
ارسال فرم:::16 may
تعداد نفرات کیس(3نفر)
برنده(خانم)...خانه دار..رشته مترجمی زبان...
تاریخ مصاحبه::::4 اکتبر(انکارا تغییر به ابوظبی)
ویزای یک ضرب خودم و دخترم
شوهرم کلیرنس (س:ارتش..)(.شرکت خصوصی)
آپدیت ها..9دسامبر؛؛؛25 ژانویه؛؛؛؛6مارچ؛؛؛9مارچ
مقصد کارولینای شمالی(شهر رالی)
ورود به امریکا ...خودم و دخترم25 مارچ ..
ویزای همسرم?⌛?✅?
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که در شارلوت هستن میشه ی کم اطلاعات بدن از مردم ، و وضعیت کار در این شهر ؟ کلا این شهر رو چه طور میبینید؟