کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ایالت کارولینای شمالی
چقدر اینجا خلوته لطفا اطلاعاتتون روشیر کنید ما سال دیگه به امید خدا میایم گاستونیا دو تا بچه 9، 12 ساله داریم میخوام ببینم مدارسش خوبه؟ و آیا امنیت داره یا نه ممنون میشم راهنماییم کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: mhb161
(2015-08-01 ساعت 17:53)مریم خورشید نوشته:  چقدر اینجا خلوته لطفا اطلاعاتتون روشیر کنید ما سال دیگه به امید خدا میایم گاستونیا دو تا بچه ۹، 12 ساله داریم میخوام ببینم مدارسش خوبه؟ و آیا امنیت داره یا نه ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام من تجربه ای در خصوص مدارس ندارم اما توی کانتی مثل گاستونیا مطمئنن هم مدارس خوب پیدا میشه و هم محله های امن برای زندگی
من شارلوت زندگی میکنم و تو این مدت اینجا از نطر امنیت به مراتب بهتر از ایران بوده
dv 2013, Ankara
پاسخ
تشکر کنندگان: pedam700 ، tabim4
سلام
لطفا چندتا از zip code های خوب شارلوت را بذارید. میخام حدود قیمت اجاره خونه رو بررسی کنم تو اون مناطق.
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-01 ساعت 23:29)mhb161 نوشته:  
(2015-08-01 ساعت 17:53)مریم خورشید نوشته:  چقدر اینجا خلوته لطفا اطلاعاتتون روشیر کنید ما سال دیگه به امید خدا میایم گاستونیا دو تا بچه ۹، 12 ساله داریم میخوام ببینم مدارسش خوبه؟ و آیا امنیت داره یا نه ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام من تجربه ای در خصوص مدارس ندارم اما توی کانتی مثل گاستونیا مطمئنن هم مدارس خوب پیدا میشه و هم محله های امن برای زندگی
من شارلوت زندگی میکنم و تو این مدت اینجا از نطر امنیت به مراتب بهتر از ایران بوده

ممنون از توجهتون. بازم اگر سوالی داشتم ازتون میپرسم
پاسخ
تشکر کنندگان: rezahoorjandi
(2015-08-02 ساعت 14:10)مریم خورشید نوشته:  
(2015-08-01 ساعت 23:29)mhb161 نوشته:  

ممنون از توجهتون. بازم اگر سوالی داشتم ازتون میپرسم

سلام به همه دوستان، منم تا يكي دو سال ديگه ميام كاروليناي شمالي شهر گستونيا،، به نظرم از سايتهاي اصلي ايالت ميشه خيلي چيزها رو فهميد، ميدونم گستونيا تقريبا نزديك به شارلوت هستش و اجاره خونه هاش از ٥٠٠ دلار هست به بالا،،البته بستگي به تعداد خواب و منطقه اش داره،،، از دوستاني كه اونجا زندگي ميكنن ميخوام كه بيشتر از نوع زندگي، برخورد مردم، حسشون نسبت به زماني كه توي ايران بودن صحبت كنن، ممنون از همه
پاسخ
تشکر کنندگان:
درود.من این مطلب رو در تاپیک اولین سفر هم مطرح کردم.بین این استیت و کالیفرنیا دچار تردیدم.مهارت های خودم در عمران، تبلیغات، ژورنالیسم و یه مقداری دکوراسیون و رشته همسرم میکروبیولوژیه.همسرم به زبان تسلط داره و من هم در حال بهبود زبان هستم.اگه دوستانی که تجربه حضور در هر دو ایالت رو داشتن راهنمایی م کنن تا بتون جمع بندی داشته باشم ممنون میشم.
شماره کیس:**39/ تاریخ مصاحبه:25 مارچ/ محل مصاحبه: ابوظبی/ تعداد نفرات کیس:2 نفر/ وضعیت: همسرم(کیس اصلی) یک ضرب،من در انتظار کلیر/آپدیت ها: 30مارچ،17 اپریل، 5 جولای (کیس اصلی در جواب ایمیل)، 15 جولای(کیس اصلی)، 24 جولای (فقط کیس دوم)،26 جولای (کل کیس)، 27 جولای، کلیر 27 جولای
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-07-09 ساعت 06:38)adel1348 نوشته:  با سلام به دوستان و تشكر از راهنمايهايشان بخصوص آقا سعيد .من حدود ۲ سال است در رالي زندگي مي كنم و اگر دوستان ‏در خصوص رالي سئوالي داشتند در حد شناختم از اين شهر مي توانم جواب بدهم.‏
میشه ایمیلتون رو یرای من بزارین یارام ایمیل بزنید. asadi_48@yahoo.com
پاسخ
تشکر کنندگان: Fardad205
سلام
قراره 2 ماه دیگه بیام شارلوت. کسی میتونه کمک کنه یا راهنماییم کنه برا اجاره کردن خونه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-21 ساعت 02:50)pedam700 نوشته:  سلام
قراره ۲ ماه دیگه بیام شارلوت. کسی میتونه کمک کنه یا راهنماییم کنه برا اجاره کردن خونه؟

من شارلوت زندگی میکنم، هر کمکی ازم ساخته باشه در خدمتم.
dv 2013, Ankara
پاسخ
تشکر کنندگان: milaveh ، فام مج ، p.nsz
(2015-08-22 ساعت 01:46)mhb161 نوشته:  من شارلوت زندگی میکنم، هر کمکی ازم ساخته باشه در خدمتم.

میشه از این شهر بگید لطفا. چجوریه؟ آب و هواش. زندگی . هزینه ها. کار اونجا چطوره . فروشگاه ایرانی هم داره؟ و ...

مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-22 ساعت 01:46)mhb161 نوشته:  من شارلوت زندگی میکنم، هر کمکی ازم ساخته باشه در خدمتم.

من میخام در صورت قبولی در مصاحبه ( که 2 ماه دیگست) ، یکضرب بیام شارلوت.
باید قبلش هتل رزرو کنم؟ یا به محض ورودم میشه خونه مناسب اجاره کرد؟
و میشه بفرمایید لوازم ضروری چی بیارم با خودم؟
لباس گرم بیارم یا همونجا بخرم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوست عزیز
ممنون که به برخی پرسشها پاسخ دادید
میشه لطفا آدرس ایمیلتون رو بدید که بتونم اطلاعات بیشتری رو ازتون کسب کنم؟
انشالله وقتی که ما هم رسیدیم اونجا بتونم جبران کنم
ممنون

(2015-08-22 ساعت 01:46)mhb161 نوشته:  
(2015-08-21 ساعت 02:50)pedam700 نوشته:  سلام
قراره ۲ ماه دیگه بیام شارلوت. کسی میتونه کمک کنه یا راهنماییم کنه برا اجاره کردن خونه؟

من شارلوت زندگی میکنم، هر کمکی ازم ساخته باشه در خدمتم.

سلام دوست عزیز
ممنون که به برخی پرسشها پاسخ دادید
میشه لطفا آدرس ایمیلتون رو بدید که بتونم اطلاعات بیشتری رو ازتون کسب کنم؟
انشالله وقتی که ما هم رسیدیم اونجا بتونم جبران کنم
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه
دوستان من تا هفته دیگه می خوام بیام امریکا خوستم بپرسم اوضاع کار و کرایه خونه و میزان درآمد تو کارولینا چطوره مخصوصا برای کسی که متاهله و زبانش خوب نیست
2014AS18XX // ﺗﻌﺪﺍﺩ 2 ﻧﻔﺮ //
مصاحبه ﺍﺑﻮﻇﺒﯽ
تاریخ 18 دسامبر
// کلیرنس
آپدیت سیس 20 دسامبر/
آپدیت سیس 10 فوریه
آپدیت سیس 29 می
کلیر 1 جون
ویزا 12 جون
به خدا اعتماد دارم
کارساز ما به فکر کار ماست فکر ما در کار ما آزار ماست
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان نظرشونو در مورد شهر greenville هم بگن لطفا.از همه نظر؟
در مقایسه با شارلوت و رالی چه طور جایی؟دانشگاه کارولینای شرقی توی این شهره میخوام ببینم چطور شهریه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
خیلی خلوته این فروم. ،. بچه ها تو رو خدا یکم فعال بشید
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان