موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
2015-06-13 ساعت 03:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-13 ساعت 03:05 توسط frozen mind.)
(2015-06-06 ساعت 18:00)مهسا محمدی نوشته: (2015-06-06 ساعت 06:19)mhb161 نوشته: (2015-06-05 ساعت 20:28)مهسا محمدی نوشته: دوستانی که در شارلوت هستن میشه ی کم اطلاعات بدن از مردم ، و وضعیت کار در این شهر ؟ کلا این شهر رو چه طور میبینید؟
من الان بیشتر از یکساله که شارلوت هستم و اینجا فقط تو شارلوت زندگی کردم
بنابراین نمیتونم شارلوت را با شهرهای دیگه مقایسه کنم به نظرم شهر خوبیه و مردم خوبی داره برای شروع میتونه جای مناسبی باشه اما هیاهوی شهرهای بزرگو نداره اینجا تو کمتر از دو ماه کار پیدا کردم و تا الان خدارو شکر از نظر کاری وضعیت خوبی داشتم
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه
مرسی دوست عزیز میشه لطفا از آب و هواش و اجاره یک خانه یک خوابه هم چیزی بگید ؟ آیا با گواهینامه بین المللی میشه اونجا ماشین خرید ویا رانندگی کرد؟
باز هم ممنونم
جواب سوالتونو نمی دونم. فقط می دونم که ایالت کارولینای شمالی قوانین مسخره ای داره. این تجربه رو دقت کنین:
من ماشینی خریدم و تا گواهینامه کارولینای شمالی رو بگیرم خواستم اول با گواهینامه معتبر جورجیا که داشتم ماشینو به نام خودم کنم اما DMV قبول نکرد! می تونستم رانندگی کنم اما ماشینو نمی تونستم به نام خودم بکنم. به اجبار ماشینو بدون پلاک ده روز جلوی خانه پارک کردم و بلافاصله گواهینامه کارولینای شمالی رو درخواست کردم. فقط چند تا سوال تابلوهای راهنمایی رو پرسیدن و پول و عکس گرفتن و پرمیت کاغذی صادر کردن و بعد از هشت روز اصل گواهینامه رسید در خونه. و تازه بعدش تونستم برم ماشینو به نامم کنم و پلاک بگیرم.
کلا این ایالت قوانین احــمقانه و دست و پا گیری داره. نمونه دیگه اش ثبت نام بچه در مدرسه برای اولین بار است که خیلی پیچ و خم داره و باید چند بار بری اداره آموزش و پرورش و از بچه امتحان زبان بگیرن و ... اما مثلا در ایالت جورجیا همه کارها در مدرسه نزدیک خونه تون انجام میشه و همه اش یک ربع بیشتر طول نمی کشه!
از این موارد زیاد دارم که تعریف کنم. کلا از این ایالت خوشم نیامده.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ممنون از اطلاعاتت
میشه در رابطه با پیدا کردن شغل و درامد و خرج ماهانه بیشتر توضیح بدین
ممنون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان میشه یه براوردی از هزینه زندگی توی رالی یا شارلوت برای یه نفر مجرد در حد زندگی متوسط انجام بدید ؟مثلا با ماهی 800_900دلار میشه زندگی متوسط داشت البته توی محله متوسط با امنیت بالا خونه بگیری؟
گاهی گمان نمی کنی ولیکن می شود / گاهی نمی شود که نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست/ گاهی تمام شهر گدای تو می شود
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این افزایش اجاره خونه که تو چند منطقه مثل شیکاگو، اورگون و بعضی جاهای تگزاس روی داده اونجا هم اتفاق افتاده؟
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2015-06-21 ساعت 02:03)crewalfa نوشته: سلام دوستان میشه یه براوردی از هزینه زندگی توی رالی یا شارلوت برای یه نفر مجرد در حد زندگی متوسط انجام بدید ؟مثلا با ماهی 800_900دلار میشه زندگی متوسط داشت البته توی محله متوسط با امنیت بالا خونه بگیری؟
در رالی با ماهی 800 دلار میشه یک آپارتمان یک خوابه خوب در محله خوب و امن اجاره کرد.
من خودم یک خوابه متوسط رو ماهی 711 دلار گرفتم که البته هزینه Trash و برداشتن آن از در خونه هم شاملش میشه.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-23 ساعت 18:50)frozen mind نوشته: (2015-06-21 ساعت 02:03)crewalfa نوشته: سلام دوستان میشه یه براوردی از هزینه زندگی توی رالی یا شارلوت برای یه نفر مجرد در حد زندگی متوسط انجام بدید ؟مثلا با ماهی 800_900دلار میشه زندگی متوسط داشت البته توی محله متوسط با امنیت بالا خونه بگیری؟
در رالی با ماهی 800 دلار میشه یک آپارتمان یک خوابه خوب در محله خوب و امن اجاره کرد.
من خودم یک خوابه متوسط رو ماهی 711 دلار گرفتم که البته هزینه Trash و برداشتن آن از در خونه هم شاملش میشه.
frozenعزیز شنیدم قبل ژانویه بازار کار تو کارولینا گل میکنه، دسامبر برا ورود خوبه؟
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون دوست عزیز بابت راهنماییتون
گاهی گمان نمی کنی ولیکن می شود / گاهی نمی شود که نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست/ گاهی تمام شهر گدای تو می شود
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
لطفاً در مورد گاستونیا اگر اطلاعاتی دارین راهنمایی کنید بخصوص درباره مدارس اونجا دبستان و دبیرستان