کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ایالت کارولینای شمالی
(2015-06-06 ساعت 22:44)mhb161 نوشته:  
(2015-06-06 ساعت 18:00)مهسا محمدی نوشته:  
(2015-06-06 ساعت 06:19)mhb161 نوشته:  
(2015-06-05 ساعت 20:28)مهسا محمدی نوشته:  دوستانی که در شارلوت هستن میشه ی کم اطلاعات بدن از مردم ، و وضعیت کار در این شهر ؟ کلا این شهر رو چه طور میبینید؟

من الان بیشتر از یکساله که شارلوت هستم و اینجا فقط تو شارلوت زندگی کردم
بنابراین نمیتونم شارلوت را با شهرهای دیگه مقایسه کنم به نظرم شهر خوبیه و مردم خوبی داره برای شروع میتونه جای مناسبی باشه اما هیاهوی شهرهای بزرگو نداره اینجا تو کمتر از دو ماه کار پیدا کردم و تا الان خدارو شکر از نظر کاری وضعیت خوبی داشتم
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه Smile

مرسی دوست عزیز میشه لطفا از آب و هواش و اجاره یک خانه یک خوابه هم چیزی بگید ؟ آیا با گواهینامه بین المللی میشه اونجا ماشین خرید ویا رانندگی کرد؟
باز هم ممنونم
آب و هوا خوبه سرما و گرمای هوا تو این مدت بیش از حد نبوده اما خیلی متغیره مثلا خیلی اتفاق میفته که تو طول یک روز آب و هوای آفتابی و بارونی و تجربه کنید اجاره آپارتمان هم بستگی به محلش داره ولی جاهای خوب میشه آپارتمان یکخوابه بین 750 تا 950 پیدا کرد
راجع به گواهینامه بین المللی نمیدونم اما با پرمیت میشه ماشین خرید و ماشین رو بیمه کرد اما با پرمیت فقط وقتی میشه رانندگی کرد که شخصی که گواهینامه داره و سنش از 21 (اگه اشتباه نکنم ) بالاتر باشه کنار راننده نشسته باشه. گواهینامه گرفتن راحته از همین حالا میتونید کتاب قوانینشو دانلود کنید و بخونید امتحان عملی هم با یکم تمرین و آشنایی با رانندگی اینجا خیلی راحت قبول میشید
میتونید برای آشنایی بیشتر ویدیوهاشو از یوتیوب ببینید.

باتشکر از دوستانی که اطلاعات مفید میدن کسی لطفاً میتونه لینک دانلود آخرین ویرایش کتاب قوانین رانندگی رو بده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: rezahoorjandi
(2015-06-07 ساعت 08:48)sf_home81 نوشته:  
(2015-06-06 ساعت 22:44)mhb161 نوشته:  
(2015-06-05 ساعت 20:28)مهسا محمدی نوشته:  دوستانی که در شارلوت هستن میشه ی کم اطلاعات بدن از مردم ، و وضعیت کار در این شهر ؟ کلا این شهر رو چه طور میبینید؟

بنابراین نمیتونم شارلوت را با شهرهای دیگه مقایسه کنم به نظرم شهر خوبیه و مردم خوبی داره برای شروع میتونه جای مناسبی باشه اما هیاهوی شهرهای بزرگو نداره اینجا تو کمتر از دو ماه کار پیدا کردم و تا الان خدارو شکر از نظر کاری وضعیت خوبی داشتم

مرسی دوست عزیز میشه لطفا از آب و هواش و اجاره یک خانه یک خوابه هم چیزی بگید ؟ آیا با گواهینامه بین المللی میشه اونجا ماشین خرید ویا رانندگی کرد؟
باز هم ممنونم
آب و هوا خوبه سرما و گرمای هوا تو این مدت بیش از حد نبوده اما خیلی متغیره مثلا خیلی اتفاق میفته که تو طول یک روز آب و هوای آفتابی و بارونی و تجربه کنید اجاره آپارتمان هم بستگی به محلش داره ولی جاهای خوب میشه آپارتمان یکخوابه بین 750 تا 950 پیدا کرد
راجع به گواهینامه بین المللی نمیدونم اما با پرمیت میشه ماشین خرید و ماشین رو بیمه کرد اما با پرمیت فقط وقتی میشه رانندگی کرد که شخصی که گواهینامه داره و سنش از 21 (اگه اشتباه نکنم ) بالاتر باشه کنار راننده نشسته باشه. گواهینامه گرفتن راحته از همین حالا میتونید کتاب قوانینشو دانلود کنید و بخونید امتحان عملی هم با یکم تمرین و آشنایی با رانندگی اینجا خیلی راحت قبول میشید
میتونید برای آشنایی بیشتر ویدیوهاشو از یوتیوب ببینید.

باتشکر از دوستانی که اطلاعات مفید میدن کسی لطفاً میتونه لینک دانلود آخرین ویرایش کتاب قوانین رانندگی رو بده؟
http://www.ncdot.gov/download/dmv/handbo...nglish.pdf
dv 2013, Ankara
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، rezahoorjandi ، pedam700 ، golia ، rkm

باز هم ممنونم
جواب سوالتونو نمی دونم. فقط می دونم که ایالت کارولینای شمالی قوانین مسخره ای داره. این تجربه رو دقت کنین:
من ماشینی خریدم و تا گواهینامه کارولینای شمالی رو بگیرم خواستم اول با گواهینامه معتبر جورجیا که داشتم ماشینو به نام خودم کنم اما DMV قبول نکرد! می تونستم رانندگی کنم اما ماشینو نمی تونستم به نام خودم بکنم. به اجبار ماشینو بدون پلاک ده روز جلوی خانه پارک کردم و بلافاصله گواهینامه کارولینای شمالی رو درخواست کردم. فقط چند تا سوال تابلوهای راهنمایی رو پرسیدن و پول و عکس گرفتن و پرمیت کاغذی صادر کردن و بعد از هشت روز اصل گواهینامه رسید در خونه. و تازه بعدش تونستم برم ماشینو به نامم کنم و پلاک بگیرم.

کلا این ایالت قوانین احــمقانه و دست و پا گیری داره. نمونه دیگه اش ثبت نام بچه در مدرسه برای اولین بار است که خیلی پیچ و خم داره و باید چند بار بری اداره آموزش و پرورش و از بچه امتحان زبان بگیرن و ... اما مثلا در ایالت جورجیا همه کارها در مدرسه نزدیک خونه تون انجام میشه و همه اش یک ربع بیشتر طول نمی کشه!
از این موارد زیاد دارم که تعریف کنم. کلا از این ایالت خوشم نیامده.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh ، tabim4 ، hamed402 ، radman87 ، rbrb-2015 ، rezahoorjandi ، pari pariaaa ، golia ، KORYO
سلام
ممنون از اطلاعاتت
میشه در رابطه با پیدا کردن شغل و درامد و خرج ماهانه بیشتر توضیح بدین
ممنون
پاسخ

دوستان مقیم .لطفا از هزینه های اجاره مسکن و ... اطلاعات بزارین
پاسخ
سلام دوستان میشه یه براوردی از هزینه زندگی توی رالی یا شارلوت برای یه نفر مجرد در حد زندگی متوسط انجام بدید ؟مثلا با ماهی 800_900دلار میشه زندگی متوسط داشت البته توی محله متوسط با امنیت بالا خونه بگیری؟
گاهی گمان نمی کنی ولیکن می شود / گاهی نمی شود که نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست/ گاهی تمام شهر گدای تو می شود
پاسخ
(2015-06-21 ساعت 02:03)crewalfa نوشته:  سلام دوستان میشه یه براوردی از هزینه زندگی توی رالی یا شارلوت برای یه نفر مجرد در حد زندگی متوسط انجام بدید ؟مثلا با ماهی 800_900دلار میشه زندگی متوسط داشت البته توی محله متوسط با امنیت بالا خونه بگیری؟

سلام راجع به رالی نمیدونم اما شارلوت با ماهی 800-900 دلار میشه یه اتاق گرفت و یه زندگی حداقلی داشت.
البته بازهم به تعریفی که شما از زندگی متوسط دارید بستگی داره
dv 2013, Ankara
پاسخ
تشکر کنندگان: radman87 ، crewalfa ، rezahoorjandi
دوستان این افزایش اجاره خونه که تو چند منطقه مثل شیکاگو، اورگون و بعضی جاهای تگزاس روی داده اونجا هم اتفاق افتاده؟
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-21 ساعت 02:03)crewalfa نوشته:  سلام دوستان میشه یه براوردی از هزینه زندگی توی رالی یا شارلوت برای یه نفر مجرد در حد زندگی متوسط انجام بدید ؟مثلا با ماهی 800_900دلار میشه زندگی متوسط داشت البته توی محله متوسط با امنیت بالا خونه بگیری؟

در رالی با ماهی 800 دلار میشه یک آپارتمان یک خوابه خوب در محله خوب و امن اجاره کرد.
من خودم یک خوابه متوسط رو ماهی 711 دلار گرفتم که البته هزینه Trash و برداشتن آن از در خونه هم شاملش میشه.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: Abdorrezaa ، crewalfa ، storagemeter ، radman87 ، tabim4 ، rezahoorjandi ، pari pariaaa ، KORYO
(2015-06-23 ساعت 18:50)frozen mind نوشته:  
در رالی با ماهی 800 دلار میشه یک آپارتمان یک خوابه خوب در محله خوب و امن اجاره کرد.
من خودم یک خوابه متوسط رو ماهی 711 دلار گرفتم که البته هزینه Trash و برداشتن آن از در خونه هم شاملش میشه.
frozenعزیز شنیدم قبل ژانویه بازار کار تو کارولینا گل میکنه، دسامبر برا ورود خوبه؟
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
پاسخ
تشکر کنندگان: crewalfa ، tabim4 ، rezahoorjandi
(2015-06-21 ساعت 19:31)mhb161 نوشته:  [quote='crewalfa' pid='626892' dateline='1434835984']
سلام دوستان میشه یه براوردی از هزینه زندگی توی رالی یا شارلوت برای یه نفر مجرد در حد زندگی متوسط انجام بدید ؟مثلا با ماهی 800_900دلار میشه زندگی متوسط داشت البته توی محله متوسط با امنیت بالا خونه بگیری؟

سلام راجع به رالی نمیدونم اما شارلوت با ماهی 800-900 دلار میشه یه اتاق گرفت و یه زندگی حداقلی داشت.
[/
ممنون دوست عزیز بابت پاسختون منظورم از زندگی متوسط زندگیه متوسطه دیگهBig GrinBig Grin
منظورم اجاره در یک محله امن باشه چون امنیت برام مهمه و......
پاسخ
تشکر کنندگان: radman87 ، mhb161 ، rezahoorjandi
(2015-06-23 ساعت 18:50)frozen mind نوشته:  

ممنون دوست عزیز میشه بگید الان محله ای که شما هستید امنیتش چجوریه
از اینکه ملت براحتی اسلحه میخرن و براحتی استفاده میکنن واقعا ترس اوره حالا توی ایالتای جنوبی هم باشی دیگهRolleyes....
بنظرت تو محله های خوب رالی امنیت در حد ایران خودمون هست Big GrinBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: radman87 ، rezahoorjandi
(2015-06-24 ساعت 15:57)crewalfa نوشته:  
(2015-06-21 ساعت 19:31)mhb161 نوشته:  [quote='crewalfa' pid='626892' dateline='1434835984']

[/
ممنون دوست عزیز بابت پاسختون منظورم از زندگی متوسط زندگیه متوسطه دیگهBig GrinBig Grin
منظورم اجاره در یک محله امن باشه چون امنیت برام مهمه و......
زندگی متوسط بستگی به انتظار شما از زندگی داره دوست عزیز
تو جاهای امن از حدود 700 دلار به بالا میتونید یه آپارتمان یه خوابه بگیرید اینجا برای خونه گزینه های زیادی دارید
اون 800-900 دلار پست قبل هم منظورم کل هزینه های یک ماه بود
dv 2013, Ankara
پاسخ
ممنون دوست عزیز بابت راهنماییتون
پاسخ
تشکر کنندگان: mhb161 ، rezahoorjandi
لطفاً در مورد گاستونیا اگر اطلاعاتی دارین راهنمایی کنید بخصوص درباره مدارس اونجا دبستان و دبیرستان
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان