موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام جناب عادل
من دارم اومدن به رالی رو بررسی میکنم. اگر در واتس آپ، تلکرام یا imo عضو هستید لطفا بفرمایید تا با هم مشورتی داشته باشیم. ایمیلم :
fatemi1329@yahoo.com
ارادتمند- فاطمی
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز ای کاش درباره کارولینای جنوبی هم تاپیکی بود که بتونیم بیشتر بشناسیمش! ظاهرا هیچکدوم از مهاجرسرایی های محترم کارولینای جنوبی رو برای زندگی انتخاب نکردند!!
خدایا مرا آن ده که مرا آن به!
2017....... نشد!
2018 ...... حتماً میشه
رتبه:
27
5 تشکر در 3 ارسال
دوستان من سفر اولم براي گرفتن گرين كارت رو در هيوستون(تگزاس) بود. در تمام عمرم شهر و ايالتي به اين كثيفي و بي نظمي نديده بودم. البته ظاهرا ارزون بود. ولي هرگز ديگه به اونجا نخواهم رفت.
ممكنه كسي در مورد طبيعت و مزاياي زندگي در كاروليناي شمالي بگه؟
در انتخاب شهر و ايالت واقعا موندم كه كجا خوبه....آب و هوا و طبيعت و همچنين كلاس مردم يك شهر خيلي براي من اهميت داره.
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
من شارلوت زندگی میکنم حدود دو سال هست اینجا هوا خوبه طبیعت عالی
مردم شهر هم مردم خوبی هستن
از نظر کاری هم شرایط خوبه اما من نمیتونم با ایالت های دیگه مقایسه کنم چون اطلاعی ندارم
کارولینای جنوبی مالیات کمتره اما وضعیت کار به خوبی شارلوت نیست البته اطلاعات من از شهر فورت میل از کارولینای جنوبی هست که به شارلوت نزدیکه
dv 2013, Ankara
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2016-01-31 ساعت 23:00)dv2017 نوشته: (2015-05-17 ساعت 01:47)houmanmir نوشته: دوستای عزیزی که به کارولینای شمالی میایید متاسفانه من تو شارلوت نیستم که اطلاعاتی از اونجا داشته باشم ، اینو گفتم که یه موقع کم کاری یا بی محلی احساس نشه ، در محدوده رالی ، کری و موریسول اگه سوالی دارید تا جایی که بتونم کمکتون میکنم
سلام ، یه سوال دارم که قبلا در تاپیک "روشهای پیدا کردن خانه اجاره ای در آمریکا" پرسیدم اما کسی جواب نداده هنوز. اگه شما راهنماییم کنی ممنون میشم .
و اما سوال :
برای اجاره یه واحد دو خوابه در این سایت قیمتی که برای یک واحد داره (مثلا اولی) بین 768 تا 1155 متفاوته ، علت این تفاوت در چیه ؟ توی سایت اشاره ای به furnished بودن واحد ها نکرده .
به مساحت واخدها ربط داره. همه واحدهایی که گفتید «دو خوابه» هستن. اونی که ارزونتره مساحت کمتر و اونی که گرونتره مساحت بیشتری داره.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیز بالاخص عمو سعید عزیز
بالاخره 15 صفحه مربوط به ایالت کارولینای شمالی رو خوندم و از توضیحات خوب همشهری گلم آقا سعید لذت بردم و اگه ینگه دنیا مارا بطلبه حتماً یکی از انتخاب هام این ایالت هستش. من هم چون دو پسر یک و شش ساله دارم خیلی برام مهمه که جایی برم که آموزش بچه ها عالی باشه اصلا بیشتر به خاطر همیناست که قصد دارم بیام آمریکا
من فوق لیسانس مهندسی شیمی دارم و 13 ساله در شرکت نفت کار میکنم بر روی سکو های نفتی و حقوقم بد نیست
امیدوارم شانس بامن و خونوادم یا باشه تا از این مملکت خرابشده در ریم
راستی آقا سعید من هم ساکن مشهد هستم و 38 سالمه
Alireza
2015 has not been selected
2016 has not been selected
2017 has not been selected
Waiting for 2018