موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من چند تا سوال دارم...
یعنی ما باید حتما اسپانسر داشته باشیم؟؟؟
داشتن اسپانسر شانس قبولی تو مصاحبه رو بیشتر می کنه یا تاثیری نداره؟؟؟
واینکه اگر اسپانسر نداشته باشیم باید چه کنیم؟؟؟ حساب بانکی کافی هست؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-18 ساعت 09:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-18 ساعت 09:31 توسط پسرایرونی.)
با سلام و عرض تبریک به همه ی دوستان
در سایت مهاجرت اعلام شده که کسانی که از طریق لاتاری ویزا می گیرن نیازی به اسپانسر ندارن.
http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._1326.html
شما می تونین از بانک کشاورزی یا پارسیان یه گواهی موجودی بگیرین (نیازی به ترجمه هم نداره) و با خودتون ببرین
با آرزوی موفقیت برای همگی
ورود به آمریکا : 31 اکتبر 2012 ساعت 4:10 به وقت محلی
فردوسی بزرگ :"به نیکی گرای و میازار کس - ره رستگاری همین است و بس"
پسرایرونی : "عجب دنیایی داریم!"
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من توي فرمي كه تو سايت سفارت تركيه ديدم نوشته بود نامه تمكن مالي كه از بانك مي گيريم بايد شامل تاريخ افتتاح حساب،تعداد دريافت و واريز ها در طول 12 ماه گذشته و موجودي ميانگين در طول سال باشه !! اين با مطالب دوستان كه ميگن ميتوني امروز پول بريزي و فردا نامه بگيري يه خورده مغايرت داره . ممنون مي شم دوشتان نظرشونو بگن .
2013AS00004XXX
سفارت: ايروان
مصاحبه: march w1برگه آبي
تعداد : 1نفر
كليرنس : ؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-18 ساعت 09:57)farmin نوشته: سلام دوستان من توي فرمي كه تو سايت سفارت تركيه ديدم نوشته بود نامه تمكن مالي كه از بانك مي گيريم بايد شامل تاريخ افتتاح حساب،تعداد دريافت و واريز ها در طول 12 ماه گذشته و موجودي ميانگين در طول سال باشه !! اين با مطالب دوستان كه ميگن ميتوني امروز پول بريزي و فردا نامه بگيري يه خورده مغايرت داره . ممنون مي شم دوشتان نظرشونو بگن .
سلام دوست عزیز
فقط تاریخ افتتاح حساب - موجودی حساب در روزی که گواهی رو می گیرین و نرخ دلار توش باشه کافیه. من صبح پول ریختم تو حساب ساعت 10 گواهی گرفتم ساعت 12 همون روز هم پول رو برداشتم.
ورود به آمریکا : 31 اکتبر 2012 ساعت 4:10 به وقت محلی
فردوسی بزرگ :"به نیکی گرای و میازار کس - ره رستگاری همین است و بس"
پسرایرونی : "عجب دنیایی داریم!"
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
[
شما می تونین از بانک کشاورزی یا پارسیان یه گواهی موجودی بگیرین (نیازی به ترجمه هم نداره) و با خودتون ببرین
با آرزوی موفقیت برای همگی
[/quote]
با سلام دوست عزیز
میشه لطفا توضیح بدین چرا این دو بانک نیازی به ترجمه ندارند . ممنون میشم . پیروز باشید
C.N : 19XX, رویت قبولی :2می 2012، نفرات : 4 ،مصاحبه:ابوظبی ،1Nov. زمان کلیرنس:33 روز . دریافت ویزا : مقصد: نیوهمپشایر