موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-18 ساعت 10:41)honestly2002 نوشته: [
شما می تونین از بانک کشاورزی یا پارسیان یه گواهی موجودی بگیرین (نیازی به ترجمه هم نداره) و با خودتون ببرین
با آرزوی موفقیت برای همگی
با سلام دوست عزیز
میشه لطفا توضیح بدین چرا این دو بانک نیازی به ترجمه ندارند . ممنون میشم . پیروز باشید
[/quote]
تا جاییکه من اطلاع دارم فقط این دو بانک گواهی رو به زبان انگلیسی میدن که دیگه نیازی به ترجمه نیست.
ورود به آمریکا : 31 اکتبر 2012 ساعت 4:10 به وقت محلی
فردوسی بزرگ :"به نیکی گرای و میازار کس - ره رستگاری همین است و بس"
پسرایرونی : "عجب دنیایی داریم!"
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
[
بانک های دیگه هم هستند
با اطمینان می تونم به بانک سامان و بانک پاسارگاد هم اشاره کنم که به هرشعبه ای مراجعه کنید در کمتر از 15 دقیقه و به زبان انگلیسی برای شما گواهی صادر می کنند
[/quote]
afsعزیز
من به بانک رفاه مراجعه کردم .گفتن تمامی بانکها درخواست موجودی به زبان انگلیسی را میفرستن تهران ( اهواز هستم ) . من بانک سامان حساب دارم ولی میخوام ببینم میشه همونجور که گفتین در عرض 15 دقیقه این گواهی رو گرفت ؟ ممنون از راهنماییتون .
C.N : 19XX, رویت قبولی :2می 2012، نفرات : 4 ،مصاحبه:ابوظبی ،1Nov. زمان کلیرنس:33 روز . دریافت ویزا : مقصد: نیوهمپشایر
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر همه دوستان گرانقدر
سوالي دارم، اساتيد محبت كنند و بنده رو راهنمايي كنند، من با نداشتن اسپانسر، 120 ميليون تومان تمكن مالي براي خودم، همسرم و فرزندم تهيه كردم، 160 ميليون گردش حساب يك ساله و 70 ميليون مانده موجودي حساب خودم، همسرم 70 ميليون گردش حساب يك ساله و 50 ميليون مانده موجودي حساب ايشون رو از بانك تهيه كردم و به غير از 120 ميليون تومان موجودي خودم و همسرم، سند منزل مادرم و وكالت فروش بلاعزل اون، همينطور اجاره نامه منزلم به ارزش 25 ميليون تومان و سند اتوموبيل رو به عنوان تمكن مالي به سفارت انكارا ميخوام ارائه بدم.
سوالم اينه: آيا اين مقدار تمكن مالي براي افسر كفايت ميكنه و دوم اينكه آيا اين مبالغ بانكي رو بر حسب دلار 1226 تومني افسر محاسبه و در نظر ميگيره يا دلار آزاد حدود 2500 تومني رو محاسبه ميكنه و به عنوان تمكن مالي ما در نظر ميگيره؟
از راهنمايي دوستان گرامي صميمانه سپاسگزارم
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیز
آیا همه گواهی هایی (تمکن مالی ) که می بریم باید در یک تاریخ باشه؟ مثلا اگر در چند بانک حساب داشته باشیم ، امکان داره که تاریخ گواهی ها با هم دیگه اختلاف داشته باشه ؟ ( اختلاف چند روز یا هفته باشه ) .
ممنون از راهنماییتون
C.N : 19XX, رویت قبولی :2می 2012، نفرات : 4 ،مصاحبه:ابوظبی ،1Nov. زمان کلیرنس:33 روز . دریافت ویزا : مقصد: نیوهمپشایر
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-20 ساعت 09:42)honestly2002 نوشته: سلام به همه دوستان عزیز
آیا همه گواهی هایی (تمکن مالی ) که می بریم باید در یک تاریخ باشه؟ مثلا اگر در چند بانک حساب داشته باشیم ، امکان داره که تاریخ گواهی ها با هم دیگه اختلاف داشته باشه ؟ ( اختلاف چند روز یا هفته باشه ) .
ممنون از راهنماییتون
در پست های قبلی به کرات به اینن سوالتون پاسخ داده شده بود
به نظر من اصلا این کار رو نکنید
اول اینکه داشتن چندین حساب یکمی گیج کننده است برای اونها
دوم اینکه اگه هر کردوم ی تاریخ جدایی باشه براشون این شک رو بوجود میاد که موجودیتون کافی نیست و فقط از این بانک به اون بانک کردید
همه رو در یک حساب بریزید و راحت
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام
من در حال حاضر یه سند به نام هست و میخوام بدم ترجمه.
حالا این سوال رو دارم من باید اصل سند فارسی رو با خودم به سفارت آنکارا ببریم؟ چون میخواستم روش یه وام بگیرم که خیلی خوبه و پولش بزارم تو حسابم و سند به دست بانک میفته .
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم میرسی.
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز