موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-20 ساعت 16:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-20 ساعت 16:34 توسط shimoda.)
(2012-09-20 ساعت 15:25)alirezass نوشته: باسلام
من در حال حاضر یه سند به نام هست و میخوام بدم ترجمه.
حالا این سوال رو دارم من باید اصل سند فارسی رو با خودم به سفارت آنکارا ببریم؟ چون میخواستم روش یه وام بگیرم که خیلی خوبه و پولش بزارم تو حسابم و سند به دست بانک میفته .
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم میرسی.
وقتی از روی سند وام می گیرید سند توی رهن بانک میره یعنی یه توی سند ذکر می شه که این سند تا زمانی که وام بازپرداخت نشده در گرو بانک هست اما اصل سند رو به خودتون بر می گردونند
بعید می دونم مشکلی داشته باشه
ضمنا اینها رو هم ببینید
این و این
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
آقا این نامه تمکن مالی چه قدر با مصاحبه فاصله داشته باشه خوبه با توجه به کیس نامبر من؟
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها دو تا سوال:
1-من يه حساب دارم با ميانگين 10ميليون تومان و مبلغ 75ميليون و تاريخ افتتاح حساب بيش از يك سال هستش ميخواستم بدونم كه آيا براي يك نفر خوب هستش؟
2-از اونجايي كه داخل راهنماي ويزاي گوناگوني نوشته كه number and amount of deposits and withdraws ميخواستم بدونم كه چجوري ميشه number and amount را تهيه كرد(چون بعضي از بچه ها ميگفتن نيازي نيست)
مرسي بابت اطلاعات بسيار ارزشمند همه دوستان مهاجرسرايي
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام و خسته نباشید.با توجه به اینکه برنده اصلی من هستم اما ملک به نام همسرم هست مشکلی پیش نمیاد؟افیسر نمیگه چرا به نام خودت ملک نداری؟
Ca no:2013AS20xx ، ارسال مدارک 20 july زمان مصاحبه:23 januaryکنسولگری: آنکارا ,کلیرنس 2013/05/08
بزرگترین شجاعت,صبر است
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز! اینی که میگم نقل قول از یکی از دوستامه که در مورد یکی از برندگان لاتاری پارسال گفت روز مصاحبه بهش گیر داده بودن که چرا چند تا حساب داری و بنده خدا به سختی تونست لحظه آخر متقاعدش کنه و برادرش تو ایران همه موجودیشو آورد تو یه حساب و از اون حساب پرینت گرفت و واسشش فرستاد. گفتم در جریان باشین اگه خواستین موجودی حسابی نشون بدین بهتره که از یه حساب باشه تا حرف و حدیثی توش نباشه!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام،،،من دانشجوی رشتهٔ دندنپزشکی در فیلیپین هستم و قبولی ۲۰۱۳،،،میخواستم بدونم من برای حساب بانکی باید همینا داشته باشم یا ایران؟؟؟به اسم خودم باشه یا کسی که منو حمایت میکنه،،،ممنون
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها لطفا یکی راهنمایی کنه.به جای گواهی تمکن مالی میشه صورتحساب انگلیسی برد?
CN:2013as5## / کنسولگری آنکارا / تاریخ مصاحبه:5Nov / مدت زمان انتظار:85 روز(شغل دولتی و خدمت س پ ا ه بدون هیچ گونه سفر خارجی) / جمع هزینه ها: 13 میلیون تومان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-26 ساعت 01:57)MPU نوشته: (2012-09-25 ساعت 10:48)mea694 نوشته: بچه ها لطفا یکی راهنمایی کنه.به جای گواهی تمکن مالی میشه صورتحساب انگلیسی برد?
دوست عزیز اگر در مورد صورت حساب انگلیسی توضیح بیشتری دهید پاسخ کاملتری میتوان داد اما بطور کلی همان طور که میدانید گواهی تمکن مالی از طرف بانک و بنا به موجودی حساب شما (چه ارزی چه ریالی) با فرمت رسمی ان بانک به زبان انگلیسی و معمولا در سه نسخه صادر می شود و طبیعتا نیازی به ترجمه ندارد.
سلام دوستان
من گواهي سپرده از بانك گرفتم. ولي فقط يك نسخه!! به نظر شما اصل گواهي را براي سفارت آنكار بفرستم يا اينكه يك كپي براشون بفرستم و اصلشو همرام ببرم.
شماره كيس 2013asxxx-مصاحبه نوامبر آنكارا- تعداد كيس 4 - وضعيت : كليرنس 2 مرحله