موضوعها: 0
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
خوب شما نميخواد پيشنهاد رشوه بدي
فقط مشكلتو با رييس بانك مطرح كن و ببين راهي داره يا نه
اگه اهلش باشه خودش ميگه يه جوري
شايدم ادم خوبي باشهو قبول كنه
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
یه راه دیگه هم بنگاه های معاملات ملکی هست اگه آشنا داشته باشید. چون اونا معمولا یه مقدار زیادی پول دارن واسه خریدن خونه هایی قیمت پایین دارن، اونا بانک آشنا هم دارن ممکنه کمکتون کنه.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-30 ساعت 12:46)kavirr نوشته: (2012-10-30 ساعت 09:33)mitme نوشته: (2012-10-29 ساعت 12:51)peralans نوشته: ظاهرا در روند تغییر سرور سایت و کوبیدن مشت محکم به دهان استکبار، دیتابیس چند روز پیش جایگزین شده و نه دیتابیس آخر
به خاطر همین پستهای آخر من هم نیست
پس من دوباره سوالمو تکرار میکنم! من پرسیده بودم کسی از بانک ملی تا حالا گواهی تمکن گرفته؟ و آیا 70 میلیون برای دو نفر با توجه به خط فقر آمریکا کافیه یا خیر؟
که یکی از دوستان گفته بودند که از بانک ملی گواهی گرفتند و من در پاسخ گفتم که اگر ممکنه میتونند از گواهی تمکنشون یه عکس تهیه کنند و بعد از حذف قسمتهای خصوصی نامه اون رو روی سایت قرار بدن؟ چون من شنیدم نامه های بانک های دولنی که سر دستشون همین ملی است خیلی رسمی به نظر نمیرسه و حتی بعضا سیاه و سفیده و مثل یه برگ کپی میمونه!
ممنون
دوست عزیز من از ملی گرفتم در اسرع وقت براتون عکسش رو میذارم
یکی از بچه های خیلی بامرام پارسالیها به اسم vroom عکس گرفته و گذاشته http://vroom.persiangig.com/image/1236.JPG
به نظرم حتما سفرنامشو بخونید http://mohajersara.com/thread-4682-post-...#pid158204
البته این گواهی که مال دولتی ها نیستش؟ بعد این ها که به نرخ ارز 1226 حساب میکنن کسی بوده از امسال 2013 که رفته باشه مصاحبه افسر بهش بگه این دلار قیمتش این نیست و خودش حساب کنه.
از مصاحبه های امسال کسی هست؟
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کسی بوده که ته مانده حسابش کم باشه ولی با سند خونه به اون حد نصاب رسیده باشه و سفارت ازش قبول کرده باشه؟؟ شما سراغ دارین؟
2013AS19$$/سه نفر/دریافت ویزا13مارچ/ ورود به امریکا 7 می/ مقصد پورتلند اورگان
سفرنامه
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-05 ساعت 02:08)afs نوشته: (2012-11-04 ساعت 21:57)beelzebub نوشته: از امسال 2013 که رفته باشه مصاحبه افسر بهش بگه این دلار قیمتش این نیست و خودش حساب کنه.
من گواهیم به همین شکل بود
یعنی نرخ برابری رو 1226 زده بود و اسپانسر هم نداشتم
هیچ چیزی در موردش نپرسید
احتمال داره سفارت آنکارا و ایروان با هم فرق داشته باشه؟ چون تا اینجایی که معلوم شده نظر نهایی انگار به اون افسر ربط داره که چه نظری داشته باشه
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
من امروز رفتم بانک سامان، گفتن پول باید یک روز تو حسابت بمونه، گواهی رو هم فردا میمیدیم، چیزی که برای من جالب بود اینکه اول که گفت نامه موجودی به لاتین میخام گفت باشه، بعد که پرسیدم با ارز چقدر حساب میکنین گفت آهان شما نامه تمکن میخواین باید درخواست بدین آخر وقت آماده میشه کارمزدش هم 12000
2013AS000026xx
ارسال مدارک با ایمیل 30 May، کارنت: اکتبر، ایروان،
مصاحبه: Dec 10، کلیرنس: Jan 14، دریافت ویزا jan 24
College station,Texas
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
من دیروز رفتم بانک ملت و اصلا نمی فهمیدن من چی میخوام , بعد از کلی توضیح دادنو این شعبه اون شعبه رفتن,یه برگه بهم دادن که فقط موجودی داره,این نامه درسته؟ اخه نه تاریخ افتتاح حساب داره نه معادل دلاری...!!