موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلان ، دوستاني كه مشكل برينت كرفتن csc رو دارن عرض كنم ، من امروز موفق شدم ?.. از ٢ راه ميشه برينت رو تهيه كنيد ١)به صفحه اخر كه ميرسين printible version , ميرين تو word , كبي ميكنين بعدش برينت .. ٢)يا اينكه از صفحه اخر كه عرض كردم. ازش عكس بكيرين و برينت رنكي و خلاص .... البته يكي از دوستان ميكفت كه تاريخ برينت همون روز رو تو بركه برينت ميزنه ..تاريخ بيفته يا نيفته مهمه ؟؟!!
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوست
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-07 ساعت 21:18)Mehrdadordi نوشته: سلان ، دوستاني كه مشكل برينت كرفتن csc رو دارن عرض كنم ، من امروز موفق شدم ?.. از ٢ راه ميشه برينت رو تهيه كنيد ١)به صفحه اخر كه ميرسين printible version , ميرين تو word , كبي ميكنين بعدش برينت .. ٢)يا اينكه از صفحه اخر كه عرض كردم. ازش عكس بكيرين و برينت رنكي و خلاص .... البته يكي از دوستان ميكفت كه تاريخ برينت همون روز رو تو بركه برينت ميزنه ..تاريخ بيفته يا نيفته مهمه ؟؟!!
راستش منم پرینت میگیرم ولی تاریخ نمیفته.دلیلش چیه؟
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلام میشه لطفا بفرمایید برای user name و password تو سایت csc باید چی و وارد کرد ؟ ممنون
[font=Arial]
کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتی تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبر[/font]
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من وقتی ثبت نام کردم شماره پاسپورتم رو اشتباه زدم و هیچ جوره نمی تونم درستش کنم لینک های contact us آنها هم که کار نمی کنند ابوظبی هم که جواب نمی دهند ایمیل هم که نمیتونم بزنم من خیلی ناراحتم خیلی زیاد
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-07 ساعت 23:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-07 ساعت 23:59 توسط Mehrdadordi.)
دوستان user /pass وجود نداره ..شما بايد اول از همه اكانت بسازيد ، زبان فارسي رو انتخاب كنيد راحتتره .... هدف سفر خخخخخخخخخخخييييييلليييييي مهمه ! كه همون انتخاب منطقه بستي هست ...تا اخرش ميرين log out ميكنين ، دوباوارد سايت ميشين و بجاي ايجاد حساب يا اكانت log inيا ورود رو انتخاب ميكنين ....
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوست
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من تاریخ مصاحبه رو از طریق CSC عوض کردم . حالا باید به سفارت ایمیل بدم یا پاشم برم همین طوری ?
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
من تازه از ابوظبی برگشتم. ویزام رو هم یک ضرب گرفتم. هر کمکی که از دستم بربیاد براتون انجام میدم. فقط یه خواهشی ازتون دارم و اون اینکه اضطراب نداشته باشید. در صورتی که فرم ها رو درست پر کنید، امکان نداره که رد شید. حتی دوست من که 4سال پیش برنده شد و رفت آنکارا، پشت فامیلش رو ننوشته بود و کیسش رد نشد. فقط اگه کار دولتی داشته باشید یا سربازی سپاه رفته باشید یه کلیرنس ساده میخورید. ولی در این صورت هم ویزاتون رو میگیرید! البته اگه در عملیات تروریستی شرکت داشتید یا فراری هستید، میتونید یکم نگران باشید! والا به قرآن!
و اما در خصوص ثبت نام در CSC:
Important Change: All visa applicants MUST visit the website www.usvisa-info.com to create an account and register for courier delivery service BEFORE their interview
ببینید بچه ها، از اونجا که سفارت ویزا رو میفرسته به اداره پست،شما باید از طریق این سایت اداره مورد نظر رو انتخاب کنید. فقط همین!! شما وقت سفارت دارید و نیازی به وقت ندارید! فقط باید اداره پست رو مشخص کنید.
اگه هم نکردید و رفتید، بازم جای نگرانی نیست. چون اونجا توی سفارت ازتون میپرسه. اگه حتی ثبت نام نکرده باشید، اونجا بتون میگه برید تو سایت و ثبت نام کنید. ترجیحا اینجا این کار رو بکنید که اونجا هم پول اینترنت ندید هم هول نکنید
من 2شنبه وقت داشتم، 5شنبه صبح ویزام رو از پست دبی گرفتم. خواهش میکنم گول کسایی که اونجا بتون میگن بمون 150 درهم بدین تا تا فلان روز ویزاتون رو بگیریم رو نخورید. اجازه ندید این افراد سفر رو با اضطرابی که واستون درست میکنن زهرتون کنند.
از خود مسئول سفارت هم میتونید بپرسید با توجه به مساله بلیطتون ویزا کی آماده میشه.
2013AS59XX// ابوظبی// مصاحبه: اول آوریل// 1 نفر// دریافت ویزا: 4 آوریل// مقصد: کالیفرنیا (سانفرنسیسکو)