کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2013-04-07 ساعت 19:44)پویان ازاد نوشته:  دوستان عزیز
بنده در این سیستم csc ثبت نام کرده بودم ولی الان تمامی اطلاعات مربوط به ان را پس از عوض کردن ویندوزم از دست دادم به نظرتون حالا باید چی کار کنم ؟ لطفا" من بنده را راهنمایی کنید .
با سپاس فراوان .
یعنی چی اطلاعاتت را از دست دادی؟؟؟!!!!
اگه ثبت نام کردی برو داخل سایتش وارد اکانتت شو و برو پرینتشو بگیر
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: amir82 ، پویان ازاد ، Tomas ، babak_1363 ، saeid-ss
(2013-03-15 ساعت 16:17)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-03-15 ساعت 15:47)immigrant2us نوشته:  
(2013-03-15 ساعت 13:16)mohsenmohajer نوشته:  دوستان من در csc ثبت نام کردم اما ایمیلی برام نیومد این ایمیل حاوی چیه مگه؟
حالا باید چی کار کنم؟

براي من هم ايميل نيومده. اصلا مگه قراره ايميل بياد؟ فكر ميكنم همون پرينت confirmation كفايت ميكنه. لطفا مديران ودوستان با تجربه نظر بدن.

دوستان عزیز قرار نیست ایمیل بیاد ، ایمیل زمانی میاد که بخواید زمان مصاحبه رو عوض کنید
منتظر ایمیل نباشید Smile

سلام دوستان من ثبت نام کردم ولی اسم وفامیل جابجا خورده چه باید کرد
تشکر کنندگان:
سلان ، دوستاني كه مشكل برينت كرفتن csc رو دارن عرض كنم ، من امروز موفق شدم ?.. از ٢ راه ميشه برينت رو تهيه كنيد ١)به صفحه اخر كه ميرسين printible version , ميرين تو word , كبي ميكنين بعدش برينت .. ٢)يا اينكه از صفحه اخر كه عرض كردم. ازش عكس بكيرين و برينت رنكي و خلاص .... البته يكي از دوستان ميكفت كه تاريخ برينت همون روز رو تو بركه برينت ميزنه ..تاريخ بيفته يا نيفته مهمه ؟؟!!
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: amairmonre ، Tomas
(2013-04-07 ساعت 21:18)Mehrdadordi نوشته:  سلان ، دوستاني كه مشكل برينت كرفتن csc رو دارن عرض كنم ، من امروز موفق شدم ?.. از ٢ راه ميشه برينت رو تهيه كنيد ١)به صفحه اخر كه ميرسين printible version , ميرين تو word , كبي ميكنين بعدش برينت .. ٢)يا اينكه از صفحه اخر كه عرض كردم. ازش عكس بكيرين و برينت رنكي و خلاص .... البته يكي از دوستان ميكفت كه تاريخ برينت همون روز رو تو بركه برينت ميزنه ..تاريخ بيفته يا نيفته مهمه ؟؟!!
راستش منم پرینت میگیرم ولی تاریخ نمیفته.دلیلش چیه؟
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان:
سلام میشه لطفا بفرمایید برای user name و password تو سایت csc باید چی و وارد کرد ؟ ممنون
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان:
(2013-04-07 ساعت 21:39)سو سو نوشته:  سلام میشه لطفا بفرمایید برای user name و password تو سایت csc باید چی و وارد کرد ؟ ممنون

شما ابتدا بايد يك اكانت براي خودتون درست كنيد،يعني مشخصات باسبورت ، سال تولد رو ....وارد ميكنين ، منطقه بستي رو كه انتخاب كردين كه از فايل اقاي فضلي ميتونين دنبال كنيد مراحل رو، در اخر log out ميشين و مجددا با همون مشخصات كه عرض كردم ، ورود يا log in ميشين Smile) و تا صفحه اخر به printable vesion كه رسيدين يا برين تو word يا عكس از صفحه بكيرين توًهمون صفحه و رنكي برينت بكيرين ..،بعيد ميدونم تارخ مهم باشه !!؟؟؟؟ باز دوستان با تجربه نظر بدن
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، سو سو ، rezagh ، amairmonre ، Tomas
دوستان سوالات زیادی در مورد پرینت داشتن و اینکه فایلاشون نصفه پرینت میشه. در لینک زیر نمونه پرینت csc را براتون میذارم
http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1365359035
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، rezagh ، bayat_r ، Tomas ، farmiz
(2013-04-07 ساعت 20:09)mohammad fazli نوشته:  
بنده در این سیستم csc ثبت نام کرده بودم ولی الان تمامی اطلاعات مربوط به ان را پس از عوض کردن ویندوزم از دست دادم به نظرتون حالا باید چی کار کنم ؟ لطفا" من بنده را راهنمایی کنید .
با سپاس فراوان .

میشه لینکی که باید log in بشم را برام بذارید .
با سپاس
تشکر کنندگان:
بچه ها من وقتی ثبت نام کردم شماره پاسپورتم رو اشتباه زدم و هیچ جوره نمی تونم درستش کنم لینک های contact us آنها هم که کار نمی کنند ابوظبی هم که جواب نمی دهند ایمیل هم که نمیتونم بزنم من خیلی ناراحتم خیلی زیاد
تشکر کنندگان: Tomas
دوستان user /pass وجود نداره ..شما بايد اول از همه اكانت بسازيد ، زبان فارسي رو انتخاب كنيد راحتتره .... هدف سفر خخخخخخخخخخخييييييلليييييي مهمه ! كه همون انتخاب منطقه بستي هست ...تا اخرش ميرين log out ميكنين ، دوباوارد سايت ميشين و بجاي ايجاد حساب يا اكانت log inيا ورود رو انتخاب ميكنين ....
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: amairmonre ، Tomas
(2013-04-07 ساعت 23:29)پویان ازاد نوشته:  
(2013-04-07 ساعت 20:09)mohammad fazli نوشته:  
با سپاس فراوان .

میشه لینکی که باید log in بشم را برام بذارید .
با سپاس
دوست عزیز سه تا فایل در امضای بنده هست در مورد csc لطفا با دقت مطالعه کن مشکلت حل میشه.
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، rezagh ، Tomas ، yousef_eidi
(2013-04-07 ساعت 23:50)nazi1368 نوشته:  بچه ها من وقتی ثبت نام کردم شماره پاسپورتم رو اشتباه زدم و هیچ جوره نمی تونم درستش کنم لینک های contact us آنها هم که کار نمی کنند ابوظبی هم که جواب نمی دهند ایمیل هم که نمیتونم بزنم من خیلی ناراحتم خیلی زیاد

من رفتم رو لینک موس رو که نگه داشتم یک آدرس میل میاد که subject رو هم مشخص کرده مثلا آخری other هست اینکه browsere من لینکی باز نکرد احتمالا به خاطر اینه که من mail client نصب روی کامپیوترم ندارم اینو الان برای کسانی می گم که مثل من دچار اشتباه شدند در ثبت نام. ایمیلی که من میبینم این هست contactus_en_AE@visaops.com امید که مشکل من و دیگران(احتمالا) حل بشه.مواظب باشید موقع ثبت نام! که بعد مث من اینطور ناراحت نباشیدSad
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، nina22 ، Tomas
دوستان من تاریخ مصاحبه رو از طریق CSC عوض کردم . حالا باید به سفارت ایمیل بدم یا پاشم برم همین طوری ?
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-04-08 ساعت 01:19)deineath نوشته:  دوستان من تاریخ مصاحبه رو از طریق CSC عوض کردم . حالا باید به سفارت ایمیل بدم یا پاشم برم همین طوری ?
نه دوست عزیز نیازی نیست به سفارت اطلاع بدید
تشکر کنندگان: deineath ، rezagh ، shimoda ، Tomas
دوستان عزیز
من تازه از ابوظبی برگشتم. ویزام رو هم یک ضرب گرفتم. هر کمکی که از دستم بربیاد براتون انجام میدم. فقط یه خواهشی ازتون دارم و اون اینکه اضطراب نداشته باشید. در صورتی که فرم ها رو درست پر کنید، امکان نداره که رد شید. حتی دوست من که 4سال پیش برنده شد و رفت آنکارا، پشت فامیلش رو ننوشته بود و کیسش رد نشد. فقط اگه کار دولتی داشته باشید یا سربازی سپاه رفته باشید یه کلیرنس ساده میخورید. ولی در این صورت هم ویزاتون رو میگیرید! البته اگه در عملیات تروریستی شرکت داشتید یا فراری هستید، میتونید یکم نگران باشید! والا به قرآن! Smile
و اما در خصوص ثبت نام در CSC:
Important Change: All visa applicants MUST visit the website www.usvisa-info.com to create an account and register for courier delivery service BEFORE their interview
ببینید بچه ها، از اونجا که سفارت ویزا رو میفرسته به اداره پست،شما باید از طریق این سایت اداره مورد نظر رو انتخاب کنید. فقط همین!! شما وقت سفارت دارید و نیازی به وقت ندارید! فقط باید اداره پست رو مشخص کنید.
اگه هم نکردید و رفتید، بازم جای نگرانی نیست. چون اونجا توی سفارت ازتون میپرسه. اگه حتی ثبت نام نکرده باشید، اونجا بتون میگه برید تو سایت و ثبت نام کنید. ترجیحا اینجا این کار رو بکنید که اونجا هم پول اینترنت ندید هم هول نکنید Smile
من 2شنبه وقت داشتم، 5شنبه صبح ویزام رو از پست دبی گرفتم. خواهش میکنم گول کسایی که اونجا بتون میگن بمون 150 درهم بدین تا تا فلان روز ویزاتون رو بگیریم رو نخورید. اجازه ندید این افراد سفر رو با اضطرابی که واستون درست میکنن زهرتون کنند.
از خود مسئول سفارت هم میتونید بپرسید با توجه به مساله بلیطتون ویزا کی آماده میشه.
2013AS59XX// ابوظبی// مصاحبه: اول آوریل// 1 نفر// دریافت ویزا: 4 آوریل// مقصد: کالیفرنیا (سانفرنسیسکو)
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، r91 ، naarestan ، nina22 ، amairmonre ، Tomas ، amir82 ، Judy Abbott 13 ، nazi1368 ، saeid-ss ، SOROUSH2013 ، shaahinh66

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان