کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2013-04-05 ساعت 13:42)honey rahmati نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 11:03)honey rahmati نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 09:52)honey rahmati نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 16:03)Judy Abbott 13 نوشته:  [quote='honey rahmati' pid='300943' dateline='1365073746']
در cscثبت نام کردم در صفحه آخر مشخصات همه اعضای خانواده هست نوشته تعیین وقت کنید . فکر نمی کنم احتیاج باشه چون وقت ما رو قبلا تعیین کردن آیا احتیاج هست به صفحات بعدی بریم یا از همون صفحه پرینت بگیریم همون صفحه که آدرس pttو مشخصات ما هست
دوست عزیز اگه مراحل رو مثل راهنمایی که دوستان گذاشتن پیش رفتین درست رفتین ولی تا جایی که یادمه هیج جا نمیگه تعیین وقت کنید ، مینویسه که شما وقت ملاقات ندارید ولی نمیگه وقت بگیرید
من فکر میکنم شما یه جای کار رو اشتباه رفتین ،
شما هدف سفرتون رو باید ویزای مهاجرتی و گزینه ی اول که دارای register of courier هست انتخاب کنید ، به نظر میرسه شما ویزای مهاجرتی و گزینه ی لاتاری رو انتخاب کردید ،گزینه ی لاتاری رو نباید انتخاب کنید این گزینه واسه تغییر زمان مصاحبه استفاده میشه و واسه همینه که فکر کنم میگه تعیین وقت کنید

حالا چکار کنم می تونم درستش کنم یعنی میشه ادیت کنم .دوباره نگاه کردم قسمت تاییدیه رو زدم برگه قابل چاپ اومد در قسمت پایینش نوشته شما منظور از سفر راکسب اطلاعات انتخاب کردید و وقت مصاحبه برای اخذ روادید دریافت نکردید ولی در صفحات قبل بهم گفته بود شما وقت مصاحبه تون تعیین شده از مرکز NVC . راهنمای مراحل ثبت نام رو پیدا نکردم کجاست تا ببینم درست ثبت نام کردم یا نه ممنون میشم کمکم کنید .
تو رو خدا یکی بهم بگه نامه cscمن درسته اگه درست نیست چکار کنم . حداقل بگین راهنمای ثبت نام کجاست ببینم درست ثبت نام کردم یا نه

دوست عزیز مراحل رو دوست عزیز آقای فضلی زحمت کشیدن تو امضاشون قرار دادن ,دانلود کنید و مراحل رو ببنید,اگه پیدا نکردید صفحه اول همین پست رو بخونید ارسال اول آقای امیر مهاجر عزیز گذاشتن
وقت شما رو kcc تعیین کرده , هدف سفرتون اشتباهه
ببنید دوست عزیز هدف شما از ثبت نام در csc تعیین دفتر پستی برا تحویل پاسپورتی که روش ویزا خورده هست و شما باید گزینه زیر رو انتخاب کنید
بعد از اینکه گزینه ی تعیین وقت رو زدید
گزینه ی ویزای مهاجرتی رو انتخاب میکنید و بعدش اولین گزینه که داخلش register of courier رو هم داره باید انتخاب کنید
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، honey rahmati ، soruosh ، Tomas ، saeid-ss
(2013-04-05 ساعت 13:42)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 13:15)babak_1363 نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 11:44)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 11:33)babak_1363 نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 21:33)babak_1363 نوشته:  ممنونم دوست من،
آدرس اون ptt شماره 5 رو اینجا دیدم Smile اما مشکل من اینه که وقتی به سایت انتخاب ptt می رم اجازه انتخاب مجدد رو به من نمی ده!!
چطور می تونم ptt جدید رو انتخاب کنم؟
بازم ممنون
دوستان راجع به تغییر ptt که قبلاً یکبار انتخاب کردیم کسی از شما دوستان اطلاعاتی داره؟ چطور میشه ptt جدید رو جایگزین ptt قدیمی تو اون وبسایت کرد؟
ممنون از کمکتون
Ptt , گزینه edit نداره، شما تمام مراحلی که رفتین برا ثبت نام دوباره برید و وقتی به ptt رسیدید عوض کنید و مراحل رو ادامه بدید و بعد پرینت بگیرید
من خودم اینکارو کردم و درست شد،

ممنون از راهنماییتون،
1- پس اگه من نخوام ptt رو عوض کنم ، همون قبلی که برای اولین بار ثبت نام کردم و قبل از مصاحبه بود کافیه. درسته؟
2- اگه بخوامم عوض کنم دوباره باید یک حساب کاربری جدید ایجاد کنم و قبلی رو حذفد کنم؟ (اگر بله چطور میشه اینکارو کرد؟)مگه میشه با یک شماره پاسپورت دوبار حساب کاربری ایجاد کرد و مشکلی پیش نمی آد؟
ممنونم از پاسختون پیشاپیش
سلام
1- بله دوست عزیز اگه نمیخواین عوض کنید همونی که انتخاب کردید کافیه
2-نه دوست عزیز شما نمیتونی دوباره اکانت درست کنی , و قبلی رو هم نمیتونی حذف کنی , روشی که آقای فضلی گفتن یا روشی که من گفتم رو باید پیش برید

سلام و ممنونم از همه ی شما دوستان به خصوص محمد عزیز و جودی ابوت Smile
من بالاخره با این هوشم نفهمیدم چطوری میشه ptt رو تغییر دادBig Grin فکر کنم همون قبلیه باشه و روزه شک دار نگیرم بهتره...نهایتاً چند لیر ناقابل بیشتر پیاده میشمWink
بازم ممنون که راهنماییم کردین
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Judy Abbott 13 ، rezagh ، Tomas ، saeid-ss
چرا این ptt05 رو روی نقشه پیدا نمیکنم تو گوگل مپ. یکی راهنمایی کنه کجا قرارگرفته این ptt معروف؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن چرا توی برگه های صورتی نوشته که ptt رو دوباره ثبت کنیم؟؟؟؟
زودی جواب بدین که عازم سفرم Cool Big Grin متشکر
2013as4### یک نفر ,"خواستن توانستن است",مصاحبه:W2 Feb انکارا,صورتی،کلیرنس27Mar
Seattle
تشکر کنندگان: shani89 ، Soap McTavish ، Tomas
(2013-04-06 ساعت 15:40)sooso نوشته:  چرا این ptt05 رو روی نقشه پیدا نمیکنم تو گوگل مپ. یکی راهنمایی کنه کجا قرارگرفته این ptt معروف؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن چرا توی برگه های صورتی نوشته که ptt رو دوباره ثبت کنیم؟؟؟؟
زودی جواب بدین که عازم سفرم Cool Big Grin متشکر
دوباره که نمیشه ثبت نام کرد ، شما قبلاً ثبت نام کردین دوباره پرینت بگیرید
گوشه ی سمت چپ بالا تاریخ مینویسه ، اگه دوباره پرینت بگیرید تاریخش واسه همون روزی میشه که پرینت گرفتید
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، shaso ، shimoda ، rezagh ، ani_sheiton ، 3pideh ، Tomas ، saeid-ss
از دوستان کسی بوده که به زبان فارسی توی این سیستم جدید ثبت نام کرده باشه چون من انگلیسیم زیاد خوب نیست در ضمن راهنمای امضای اقای فاضلی رو هم دیدم ولی میگم نماز شک دار نخونم.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، ani_sheiton ، Tomas
(2013-04-06 ساعت 19:48)aminsh نوشته:  از دوستان کسی بوده که به زبان فارسی توی این سیستم جدید ثبت نام کرده باشه چون من انگلیسیم زیاد خوب نیست در ضمن راهنمای امضای اقای فاضلی رو هم دیدم ولی میگم نماز شک دار نخونم.

سلام
اولا فضلی نه فاضلی!!!
ثانیا فارسی و انگلیسیس فرقی باهم نداره، شما همون راهنما را مطالعه بکن بجای گزینه های انگلیسی فاریسشو انتخاب کن
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، amir82 ، rezagh ، nazi1368 ، Tomas ، deineath ، saeid-ss
(2013-04-06 ساعت 20:09)mohammad fazli نوشته:  
(2013-04-06 ساعت 19:48)aminsh نوشته:  از دوستان کسی بوده که به زبان فارسی توی این سیستم جدید ثبت نام کرده باشه چون من انگلیسیم زیاد خوب نیست در ضمن راهنمای امضای اقای فاضلی رو هم دیدم ولی میگم نماز شک دار نخونم.

سلام
اولا فضلی نه فاضلی!!!
ثانیا فارسی و انگلیسیس فرقی باهم نداره، شما همون راهنما را مطالعه بکن بجای گزینه های انگلیسی فاریسشو انتخاب کن

شرمنده و خجالت ببخشید اقای فضلی در ضمن ممنون از راهنمایی
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، ani_sheiton ، Tomas
(2013-04-06 ساعت 20:11)aminsh نوشته:  
(2013-04-06 ساعت 20:09)mohammad fazli نوشته:  

سلام
اولا فضلی نه فاضلی!!!

شرمنده و خجالت ببخشید اقای فضلی در ضمن ممنون از راهنمایی
دوست عزیز ارسالهات به 10تا رسیده میتونی امضاتو تکمیل کنی تا بچه ها بهتر بتونن کمکت کنن. در ضمن بهتره یک وقت بذاری مطالعه کامل از تاپیک های مهم انجام بدی تا کلیات دستت بیاد. مطمئن باش با یک هفته مطالعه تاپیک های 2013 بخش اعظمی از سوالات جواب داده خواهد شد
بابت اسمم شوخی کردم!!!Big Grin
موفق باشی
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: aminsh ، rezagh ، 3pideh ، soruosh ، nina22 ، Tomas ، saeid-ss
(2013-04-05 ساعت 00:39)atusa1391 نوشته:  سلام به دوستان ،ایا کسی هست در ابوظبی مصاحبه داشته و توانسته با cscتغیییر زمان مصاحبه داشته باشد؟لطفا کمک کنید.

دوستان لطفا به این دوستمون کمک کنید.
زمان مصاحبه‌شون رو از دست دادند.
باید حتما یه وقت تعیین کنند تو فرصت باقیمانده.
تشکر کنندگان: rezagh ، bayat_r ، Judy Abbott 13 ، soruosh ، atusa1391 ، Tomas ، saeid-ss
سلا دوستان / یک سوال داشتم / برای ایروان هم باید تو این وبسایت ثبت نام بشه یا نه؟؟؟ البته شنیدم برای ایروان نمیخواد ولی برای محکم کاری می پرسم / مرسی
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-04-07 ساعت 00:13)Old_Spider نوشته:  سلا دوستان / یک سوال داشتم / برای ایروان هم باید تو این وبسایت ثبت نام بشه یا نه؟؟؟ البته شنیدم برای ایروان نمیخواد ولی برای محکم کاری می پرسم / مرسی

هنوز نه...
کارت محکم شد؟
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: Old_Spider ، Judy Abbott 13 ، Soap McTavish ، soruosh ، Tomas
(2013-04-07 ساعت 00:15)bayat_r نوشته:  
(2013-04-07 ساعت 00:13)Old_Spider نوشته:  سلا دوستان / یک سوال داشتم / برای ایروان هم باید تو این وبسایت ثبت نام بشه یا نه؟؟؟ البته شنیدم برای ایروان نمیخواد ولی برای محکم کاری می پرسم / مرسی

هنوز نه...
کارت محکم شد؟

بله دیگه محکم محکم شد چون شما جواب دادید Big Grin
تشکر کنندگان: bayat_r ، Judy Abbott 13 ، Tomas
(2013-04-04 ساعت 14:48)3pideh نوشته:  سلام
من یه مشکلی دارم.وقتی که تو سایت ثبت نام کردم حرف اول شماره پاسپورتمو وارد نکردم.
الان می خوام ایمیل بزنم که واسم درستش کنن
حالا وقتی وارد قسمتت تماس با ما میشه 3 تا گزینه واسه ایمیل فرستادن داره من باید واسه کدومش بفرستم.

دوست عزیز می بررسی کردم هر سه قسمت یک ایمیل آدرس دارد یعنی فرقی نمی کند. برای امارات که اینگونه است اما ترکیه رو نمی دونم.
شماره کیس:---7-----2013/رویت قبولی: 2 می/کنسولگری:آنکارا بود شد ابوظبی/تعداد افراد :3 نفر/کارنت 11 مارس 2013/مصاحبه: اواسط می/ نتیجه برگه قرمزSad
تشکر کنندگان: 3pideh ، Tomas
(2013-04-06 ساعت 20:29)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 00:39)atusa1391 نوشته:  سلام به دوستان ،ایا کسی هست در ابوظبی مصاحبه داشته و توانسته با cscتغیییر زمان مصاحبه داشته باشد؟لطفا کمک کنید.

دوستان لطفا به این دوستمون کمک کنید.
زمان مصاحبه‌شون رو از دست دادند.
باید حتما یه وقت تعیین کنند تو فرصت باقیمانده.
با تشکر از همه دوستان مهاجر سرا بخصوص اقای مهاجر و جودی ابوت از سفارت وقت دوباره گرفتم.امیدوارم مشکل همه حل شود.
تشکر کنندگان: nina22 ، Judy Abbott 13 ، shimoda ، amir82 ، Tomas
دوستان عزیز
بنده در این سیستم csc ثبت نام کرده بودم ولی الان تمامی اطلاعات مربوط به ان را پس از عوض کردن ویندوزم از دست دادم به نظرتون حالا باید چی کار کنم ؟ لطفا" من بنده را راهنمایی کنید .
با سپاس فراوان .
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان