2013-04-05 ساعت 13:58
(2013-04-05 ساعت 13:42)honey rahmati نوشته:(2013-04-05 ساعت 11:03)honey rahmati نوشته:تو رو خدا یکی بهم بگه نامه cscمن درسته اگه درست نیست چکار کنم . حداقل بگین راهنمای ثبت نام کجاست ببینم درست ثبت نام کردم یا نه(2013-04-05 ساعت 09:52)honey rahmati نوشته:(2013-04-04 ساعت 16:03)Judy Abbott 13 نوشته: [quote='honey rahmati' pid='300943' dateline='1365073746']دوست عزیز اگه مراحل رو مثل راهنمایی که دوستان گذاشتن پیش رفتین درست رفتین ولی تا جایی که یادمه هیج جا نمیگه تعیین وقت کنید ، مینویسه که شما وقت ملاقات ندارید ولی نمیگه وقت بگیرید
در cscثبت نام کردم در صفحه آخر مشخصات همه اعضای خانواده هست نوشته تعیین وقت کنید . فکر نمی کنم احتیاج باشه چون وقت ما رو قبلا تعیین کردن آیا احتیاج هست به صفحات بعدی بریم یا از همون صفحه پرینت بگیریم همون صفحه که آدرس pttو مشخصات ما هست
من فکر میکنم شما یه جای کار رو اشتباه رفتین ،
شما هدف سفرتون رو باید ویزای مهاجرتی و گزینه ی اول که دارای register of courier هست انتخاب کنید ، به نظر میرسه شما ویزای مهاجرتی و گزینه ی لاتاری رو انتخاب کردید ،گزینه ی لاتاری رو نباید انتخاب کنید این گزینه واسه تغییر زمان مصاحبه استفاده میشه و واسه همینه که فکر کنم میگه تعیین وقت کنید
حالا چکار کنم می تونم درستش کنم یعنی میشه ادیت کنم .دوباره نگاه کردم قسمت تاییدیه رو زدم برگه قابل چاپ اومد در قسمت پایینش نوشته شما منظور از سفر راکسب اطلاعات انتخاب کردید و وقت مصاحبه برای اخذ روادید دریافت نکردید ولی در صفحات قبل بهم گفته بود شما وقت مصاحبه تون تعیین شده از مرکز NVC . راهنمای مراحل ثبت نام رو پیدا نکردم کجاست تا ببینم درست ثبت نام کردم یا نه ممنون میشم کمکم کنید .
دوست عزیز مراحل رو دوست عزیز آقای فضلی زحمت کشیدن تو امضاشون قرار دادن ,دانلود کنید و مراحل رو ببنید,اگه پیدا نکردید صفحه اول همین پست رو بخونید ارسال اول آقای امیر مهاجر عزیز گذاشتن
وقت شما رو kcc تعیین کرده , هدف سفرتون اشتباهه
ببنید دوست عزیز هدف شما از ثبت نام در csc تعیین دفتر پستی برا تحویل پاسپورتی که روش ویزا خورده هست و شما باید گزینه زیر رو انتخاب کنید
بعد از اینکه گزینه ی تعیین وقت رو زدید
گزینه ی ویزای مهاجرتی رو انتخاب میکنید و بعدش اولین گزینه که داخلش register of courier رو هم داره باید انتخاب کنید