کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
بجای اینکه لباس و وسایل بزرگ با خودتون بیارید بگردید وسایل کوچکی که به ظاهر ارزشی ندارند
مثل:
سنجاق
سوزن ته گرد
پونس
ابزار کوچک
سوزن
سنجاق سر
و....
اینها رو بیارید.
این طور اجناس اگر در ایران 500 تومن باشه اینجا مثلا زیر 4 دلار پیدا نمی کنید. گاهی هم اصلا پیدا نمی کنید (مثلا بند موبایل!!)
پاسخ
دوستان عزیز ساکن امریکا یه راهنمایی میخوام
راه اندازی یه رستوران سنتی ایرانی یا کبابی در امریکا ایده خوبیه؟درامد خوبی داره؟و استقبال ازش میشه؟قیمت غذاهای ایرانی رو کسی داره؟هر کسی از هر ایالتی اطلاعاتی داره ه من بگه ممنونش میشم Smile
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo
(2010-11-13 ساعت 09:03)msnazi نوشته:  بجای اینکه لباس و وسایل بزرگ با خودتون بیارید بگردید وسایل کوچکی که به ظاهر ارزشی ندارند
مثل:
سنجاق
سوزن ته گرد
پونس
ابزار کوچک
سوزن
سنجاق سر
و....
اینها رو بیارید.
این طور اجناس اگر در ایران 500 تومن باشه اینجا مثلا زیر 4 دلار پیدا نمی کنید. گاهی هم اصلا پیدا نمی کنید (مثلا بند موبایل!!)

البته همه این ابزارآلات رو در حد رفع احتیاج بیارید چون به مرور زمان می تونین اونها رو پیدا کنین Wink

(2010-11-15 ساعت 17:32)farshidkhalafi نوشته:  دوستان عزیز ساکن امریکا یه راهنمایی میخوام
راه اندازی یه رستوران سنتی ایرانی یا کبابی در امریکا ایده خوبیه؟درامد خوبی داره؟و استقبال ازش میشه؟قیمت غذاهای ایرانی رو کسی داره؟هر کسی از هر ایالتی اطلاعاتی داره ه من بگه ممنونش میشم Smile

این آمریکایی ها کلا عاشق خوراکی هستن! به نظر من که ایده خوبیه، کلا کارهایی که به تغذیه مربوط میشن درصد موفقیت بالایی دارن! این دفعه اگر رفتیم رستوران ایرانی از منوشون عکس میگیرم! Big Grin
کلا غذاهای ایرانی ها به مذاق آمریکایی ها خوش میاد (البته به جز جگر و کله پاچه و اینجور چیزا!)Tongue
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
پاسخ
تشکر کنندگان: اليزا ، kianoush ، farshidkhalafi ، mitr.p ، shkhmo ، آلیس-1980
(2010-11-16 ساعت 09:47)Monica نوشته:  
(2010-11-13 ساعت 09:03)msnazi نوشته:  بجای اینکه لباس و وسایل بزرگ با خودتون بیارید بگردید وسایل کوچکی که به ظاهر ارزشی ندارند
مثل:
سنجاق
سوزن ته گرد
پونس
ابزار کوچک
سوزن
سنجاق سر
و....
اینها رو بیارید.

البته همه این ابزارآلات رو در حد رفع احتیاج بیارید چون به مرور زمان می تونین اونها رو پیدا کنین Wink

(2010-11-15 ساعت 17:32)farshidkhalafi نوشته:  دوستان عزیز ساکن امریکا یه راهنمایی میخوام

این آمریکایی ها کلا عاشق خوراکی هستن! به نظر من که ایده خوبیه، کلا کارهایی که به تغذیه مربوط میشن درصد موفقیت بالایی دارن! این دفعه اگر رفتیم رستوران ایرانی از منوشون عکس میگیرم! Big Grin
کلا غذاهای ایرانی ها به مذاق آمریکایی ها خوش میاد (البته به جز جگر و کله پاچه و اینجور چیزا!)Tongue

مونيکا جون بازگشتت رو تبريک ميگممم Smile
CASE NO.:2010AS290XX
تاريخ دريافت پاکت اول:15 June
تاريخ ارسال فرمها:18 June
تاريخ کارنت شدن:آخرين بولتن
تاريخ دريافت نامه دوم:25 july
تاريخ مصاحبه: 1سپتامبر
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:آنکارا
پاسخ
ممنون از لطفت الیزا جان... والا امیدوارم واقعا برگشته باشم! Big Grin
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
پاسخ

آخ جوون بوی کباب میاد . Big Grinآدرسش رو هم بگید فرشیدخان.Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: Jav3 ، farshidkhalafi ، shkhmo
(2010-11-16 ساعت 23:15)Jav3 نوشته:  سلام به همه
یه سوال داشتیم. میخواستم بدونم کدوم یک از مواد زیر رو می تونیم همراهمون بیاریم آمریکا:
!-مواد کنسرو شده مانند تن ماهی و خورشتهای کنسرو شده
2- نان برای مصرف چند روز
3-ادویه
4-روغن سرخ کردنی
ممنون از راهنمایی شما و با آرزوی موفقیت

اینا رو کجا می خواین بذارین؟! توی بار که بهش اضافه بار می خوره (مگه اینکه جای این کنسروها رو با لوازم ضروری عوض کنین!) توی ساک دستی تون هم که سنگین میشه (حالا به فرض که بتونین حملش کنین اگر از توی باربند هواپیما افتاد روی سر یه ینده خدایی، فکر کنم یه دیه رو شاخش باشه)!

در کل تا جایی که من می دونم اینها مشکلی ندارن! اما در کل با عرض شرمندگی، کلی خندیدم! باور کنین تو آمریکا مواد غذایی پیدا میشه! Big Grin

.
.
پاسخ
تشکر کنندگان: laili ، Jav3 ، aadine ، R.F ، tata63 ، shkhmo
(2010-11-16 ساعت 23:15)Jav3 نوشته:  سلام به همه
یه سوال داشتیم. میخواستم بدونم کدوم یک از مواد زیر رو می تونیم همراهمون بیاریم آمریکا:
!-مواد کنسرو شده مانند تن ماهی و خورشتهای کنسرو شده
2- نان برای مصرف چند روز
3-ادویه
4-روغن سرخ کردنی
ممنون از راهنمایی شما و با آرزوی موفقیت
سلام دوست عزیز.هیچ کدوم رو نه یار.کل مواد غذائی رو جلو چشماتون میریزن سطل اشغال.اون چند روز اول میتونی‌ بری رستوران.اینجا رستوران و در کلّ مواد غذائی خیلی‌ ارزونتر از ایران
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: Jav3 ، peyman74 ، tata63 ، shkhmo ، pv-n
راستش ماهم خودمون کلی خندیدیم.Big Grin ولی جریان اینه که ما چند روز اول رو متل میریم و از اونجا که ماشین نداریم و فروشگاهها ممکنه دور باشن و تو آمریکا بقال سر کوجه نیست و ما هم یه خورده اصفهانی هستیم و خانمم هم خیلی شکمووه, من چاره ای نداریم جز اینکه آذوقه یکی دو روز اول رو با خودمون بیاریم. Big Grin
مونیکا خانم ! اینها رو در حد یکی دو تامیاریم که نه اضافه بار بخوریم و نه اینکه بخوره تو سر مسافرا Big Grin
به هر حال ممنون از جوابای دوستان عزیز
Impossible n'est pas français!
پاسخ
تشکر کنندگان: aadine ، R.F ، farzad24 ، Monica ، sib 24 ، laili ، peyman74 ، mitr.p ، tata63 ، shkhmo
منم یه چند تا کنسرو اوردم کاری نداشتن..فقط همه چی بسته بندی و ترو تمیز باشه.میوه و تخمه و آجیل رو سختگیری میکنن.فله ای تو کیسه گره کرده نیاریدا..Big Grin
برای همه دوستان سفر بی خطر.
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA

Nothing is impossible
پاسخ
تشکر کنندگان: farzad24 ، Jav3 ، balot ، sanaz2010 ، mitr.p ، tata63 ، shkhmo ، كاميلا ، Emad_L ، jojo_hami
(2010-11-17 ساعت 11:41)Jav3 نوشته:  راستش ماهم خودمون کلی خندیدیم.Big Grin ولی جریان اینه که ما چند روز اول رو متل میریم و از اونجا که ماشین نداریم و فروشگاهها ممکنه دور باشن و تو آمریکا بقال سر کوجه نیست و ما هم یه خورده اصفهانی هستیم و خانمم هم خیلی شکمووه, من چاره ای نداریم جز اینکه آذوقه یکی دو روز اول رو با خودمون بیاریم. Big Grin
مونیکا خانم ! اینها رو در حد یکی دو تامیاریم که نه اضافه بار بخوریم و نه اینکه بخوره تو سر مسافرا Big Grin
به هر حال ممنون از جوابای دوستان عزیز

جسارتاً دوتا سوال واسم پیش اومده.
1) شما مطمئنی اصفهانی هستی؟
2) میشه بگین این کارتون چه ربطی به اصفهانی بودنتون داره!!!؟
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
پاسخ
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، Amir78 ، Ali Sepehr ، shkhmo ، masih sh ، mrhj50
Jav3 عزیز... نگران نباشین...

اینجا تقریبا همه جا میشه غذاخوری پیدا کرد و معمولا ارزونتر هم درمیاد... آدرس متلتون رو بهم بگو (اگر خواستی پیغام خصوصی کن) من برات یه لیست در میارم از جاهایی که می تونین با قیمت خوب خرید کنین... Wink

ما خودمون تو اون 6-7 هفته ای که داشتیم از جیب می خوردیم انقدر خساست به خرج دادیم که از ذکرشون قاصرم! یه جورایی به اینجور چیزا واردم! Big Grin
.
.
پاسخ
تشکر کنندگان: Jav3 ، hana ، Linspire ، sanaz2010 ، optoelec ، tata63 ، shkhmo ، schaghayegh ، آلیس-1980
indmehd عزیز, اگه از اون جمله ای که های لایت کردی ناراحت شدی من معذرت میخوام ولی در جواب سوالاتت جسارتا
1- سه چهار سالی هست که اصفهانی شدم.Big Grin
2- کلا ارتباطی نداره. برداشت شخصی آزاد است!
(اگه باز هم نیاز به توضیح هست لطفا پیام شخصی بدین تا این تاپیک رو از موضوع منحرف نکنیم)
مونیکای عزیز, ممنون از شما و اینکه شرایط ما رو درک می کنید. تجربه نشون داده که روز اول مسافرت طولانی معمولا خسته ام و ترجیح میدم یه چیزی آماده دم دستی درست کنم و بخورم تا اینکه راه بیفتیم دنبال پیدا کردن رستوران. برای همین اون راه حل کنسروی به ذهنم رسید.Big Grin به هر حال ممنون از پیشنهادتون و موفق باشید

Impossible n'est pas français!
پاسخ
تشکر کنندگان: aadine ، Monica ، یاشار و ماری ، mary joon ، sanaz2010 ، shkhmo ، آلیس-1980
bebakhshid man farsi type nemikonam Big Grin
har vasileye barghi ke khasin biarid bacheha ba ye tabdile kochik ke voltajo tabdil mikone be 110 va hamintr doshakhe haye vasilehaye barghye maro tabdil mikone be doshakhe haye amricaee mitonin az inja begirid ke 3dollare Big Grin
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه

پاسخ
تشکر کنندگان: بنيتا ، shkhmo
(2010-11-29 ساعت 07:48)mary joon نوشته:  bebakhshid man farsi type nemikonam Big Grin
har vasileye barghi ke khasin biarid bacheha ba ye tabdile kochik ke voltajo tabdil mikone be 110 va hamintr doshakhe haye vasilehaye barghye maro tabdil mikone be doshakhe haye amricaee mitonin az inja begirid ke 3dollare Big Grin

میشه لطفا بگویید این را میشه از کدوم فروشگاه تهیه کرد؟ ممنون
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان