موضوعها: 57
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
بجای اینکه لباس و وسایل بزرگ با خودتون بیارید بگردید وسایل کوچکی که به ظاهر ارزشی ندارند
مثل:
سنجاق
سوزن ته گرد
پونس
ابزار کوچک
سوزن
سنجاق سر
و....
اینها رو بیارید.
این طور اجناس اگر در ایران 500 تومن باشه اینجا مثلا زیر 4 دلار پیدا نمی کنید. گاهی هم اصلا پیدا نمی کنید (مثلا بند موبایل!!)
موضوعها: 2
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از لطفت الیزا جان... والا امیدوارم واقعا برگشته باشم!
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-11-16 ساعت 23:15)Jav3 نوشته: سلام به همه
یه سوال داشتیم. میخواستم بدونم کدوم یک از مواد زیر رو می تونیم همراهمون بیاریم آمریکا:
!-مواد کنسرو شده مانند تن ماهی و خورشتهای کنسرو شده
2- نان برای مصرف چند روز
3-ادویه
4-روغن سرخ کردنی
ممنون از راهنمایی شما و با آرزوی موفقیت
اینا رو کجا می خواین بذارین؟! توی بار که بهش اضافه بار می خوره (مگه اینکه جای این کنسروها رو با لوازم ضروری عوض کنین!) توی ساک دستی تون هم که سنگین میشه (حالا به فرض که بتونین حملش کنین اگر از توی باربند هواپیما افتاد روی سر یه ینده خدایی، فکر کنم یه دیه رو شاخش باشه)!
در کل تا جایی که من می دونم اینها مشکلی ندارن! اما در کل با عرض شرمندگی، کلی خندیدم! باور کنین تو آمریکا مواد غذایی پیدا میشه!
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
راستش ماهم خودمون کلی خندیدیم. ولی جریان اینه که ما چند روز اول رو متل میریم و از اونجا که ماشین نداریم و فروشگاهها ممکنه دور باشن و تو آمریکا بقال سر کوجه نیست و ما هم یه خورده اصفهانی هستیم و خانمم هم خیلی شکمووه, من چاره ای نداریم جز اینکه آذوقه یکی دو روز اول رو با خودمون بیاریم.
مونیکا خانم ! اینها رو در حد یکی دو تامیاریم که نه اضافه بار بخوریم و نه اینکه بخوره تو سر مسافرا
به هر حال ممنون از جوابای دوستان عزیز
Impossible n'est pas français!
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
(2010-11-17 ساعت 11:41)Jav3 نوشته: راستش ماهم خودمون کلی خندیدیم. ولی جریان اینه که ما چند روز اول رو متل میریم و از اونجا که ماشین نداریم و فروشگاهها ممکنه دور باشن و تو آمریکا بقال سر کوجه نیست و ما هم یه خورده اصفهانی هستیم و خانمم هم خیلی شکمووه, من چاره ای نداریم جز اینکه آذوقه یکی دو روز اول رو با خودمون بیاریم.
مونیکا خانم ! اینها رو در حد یکی دو تامیاریم که نه اضافه بار بخوریم و نه اینکه بخوره تو سر مسافرا
به هر حال ممنون از جوابای دوستان عزیز
جسارتاً دوتا سوال واسم پیش اومده.
1) شما مطمئنی اصفهانی هستی؟
2) میشه بگین این کارتون چه ربطی به اصفهانی بودنتون داره!!!؟
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
Jav3 عزیز... نگران نباشین...
اینجا تقریبا همه جا میشه غذاخوری پیدا کرد و معمولا ارزونتر هم درمیاد... آدرس متلتون رو بهم بگو (اگر خواستی پیغام خصوصی کن) من برات یه لیست در میارم از جاهایی که می تونین با قیمت خوب خرید کنین...
ما خودمون تو اون 6-7 هفته ای که داشتیم از جیب می خوردیم انقدر خساست به خرج دادیم که از ذکرشون قاصرم! یه جورایی به اینجور چیزا واردم!
.
.
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
indmehd عزیز, اگه از اون جمله ای که های لایت کردی ناراحت شدی من معذرت میخوام ولی در جواب سوالاتت جسارتا
1- سه چهار سالی هست که اصفهانی شدم.
2- کلا ارتباطی نداره. برداشت شخصی آزاد است!
(اگه باز هم نیاز به توضیح هست لطفا پیام شخصی بدین تا این تاپیک رو از موضوع منحرف نکنیم)
مونیکای عزیز, ممنون از شما و اینکه شرایط ما رو درک می کنید. تجربه نشون داده که روز اول مسافرت طولانی معمولا خسته ام و ترجیح میدم یه چیزی آماده دم دستی درست کنم و بخورم تا اینکه راه بیفتیم دنبال پیدا کردن رستوران. برای همین اون راه حل کنسروی به ذهنم رسید. به هر حال ممنون از پیشنهادتون و موفق باشید
Impossible n'est pas français!
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
bebakhshid man farsi type nemikonam
har vasileye barghi ke khasin biarid bacheha ba ye tabdile kochik ke voltajo tabdil mikone be 110 va hamintr doshakhe haye vasilehaye barghye maro tabdil mikone be doshakhe haye amricaee mitonin az inja begirid ke 3dollare
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
(2010-11-29 ساعت 07:48)mary joon نوشته: bebakhshid man farsi type nemikonam
har vasileye barghi ke khasin biarid bacheha ba ye tabdile kochik ke voltajo tabdil mikone be 110 va hamintr doshakhe haye vasilehaye barghye maro tabdil mikone be doshakhe haye amricaee mitonin az inja begirid ke 3dollare
میشه لطفا بگویید این را میشه از کدوم فروشگاه تهیه کرد؟ ممنون
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.