موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ليلي خانم ..
شما شغلتون جزو مشاغل سخت حساب ميشه و زود بازنشست ميشين
(2010-10-06 ساعت 04:55)laili نوشته: منم شریک میشم........البته بلد نیستم سوهان درست کنم ولی میتونم بچشم
شماره کیس : 2010AS2607X
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
وضعيت اسپانسر : دارم --- مدارك JUN 21 2010 رسيد
تاریخ مصاحبه: 02 September
گرفتن ويزا : همون روز مصاحبه
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
راست میگیا کاوه....خب تازه میتونم سختی کار هم بگیرم علاوه بر بازنشستگی
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
من هم قول میدم جز مشتری های دائم باشم البته با تخفیف !
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
اگر تو کار سوهان میزنید لطفا درصدی از مبلغ فروش رو به عنوان کپی رایت به حساب بنده واریز فرمایید .
با تشکر
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
هوملس جان شما بیا شریک شو عزیز ما فرهنگ کپی رایت نداریم...یعنی نه اینه اصلا نداشته باشیم ها به نفعمون نیست
ظاهرا به غیر از من مدیر دیگه ای از این بخش بازدید نمیکنه ......آخ جون...آزاد باش...
ولی معامله که جوش خورد و منم قرار داد بستم این پستها رو پاک میکنم با اجازه ی همگی تا شاید محبت آیندگان کمتر عایدم بشه
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
سلام. سوهان میون کلامتون.ببخشید یه سوال در مورد تاپیک بپرسم.
وسایل برقی که اینجا داریم رو میشه آمریکا ببریم و استفاده کنیم (از نظر سیستم برق اونجا مشکل نداره؟ یا مشکلی براشون پیش نمیاد؟) میدونم میگید که اونجا همه چیز هست و حتی ارزونتره, ولی خوب اینجا کلی وسیله داریم که به درد بخور هست و میشه استفاده کرد.
شیرین کام باشید!
Impossible n'est pas français!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام ،
اگه استامینوفن کدئین ببریم مشکلی پیش نمیاد ؟
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010
مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
رزا بدو بیااااااااااا اینم کارمون جور شد
من آوردن وسایل برقی رو اصلا پیشنهاد نمیدم چون من دو تا آوردم هیچ کدوم رو نتونستم استفاده کنم....سشوارم که اگه فوت کنم موهام زودتر خشک میشه تا بخوام ازش استفاده کنم.برای همین مجبور شدم بخرم.
قرص و دوا هم تا میتونید بیارید.حالا مسکن اینجا قیمتش زیاد نیست ولی آنتی بیوتیک رو نمیتونید بدون نسخه بگیرید و قیمتش هم بالاست.
کسائی که بچه دارند پماد آنتی بیوتیک چشمی حتما بیارن. چون ظاهرا اینجا توی مدارس گل مژه و مشکلات چشمی زیاده.و یه گل مژه یا عفونت ساده ی چشمی براتون 150 دلار آب میخوره (از طرف یک مادر داغ شده )
کلا اگه میتونید بچه هاتون رو نیارید چون اینجا بچه ها 6 برابر آدم بزرگها خرج دارن
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان لیست داروهایی که من میخوام بیارم ایناست :
1. استامینوفن کدئین
2.ژلوفن3
3.آموکسی سیلین
4. استامینوفن ساده
5.سرماخوردگی بزرگسالان
6. زادیتن
5. یه دونه ماسک
6. یک جفت دست کش طبی
7. یک بتادین کوچک
9. به توصیه لیلی خانم آنتی بیوتیک چشمی هم اضافه می شه
اگه چیز دیگه ای لازمه بقیه لطفا بگن !
شاد باشید !
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010
مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ی دوستان عزیز .
خواستم یک نکته ایه رو بگم که اگر بدونید بد نیست :
قرصهای استامینوفن کدئین ورودشان به امارات و آمریکا ممنوع میباشد و اگر از شما بگیرند جرم دارد .
ممکن است وقتی آنها را آوردید کسی آنها را نبیند و یا پیدا نکند و آنها را به راحتی از فرودگاه خارج کنید ولی اگر آنها را پیدا کنند جرم دارد و برای شما مشکلاتی پیش بیاورد .
در آمریکا خیلی شدید قرصها را چک میکنند و وقتی ما در فرود گاه بودیم با دستگاههای خیلی پیشرفت چمدانها و بدن شما را چک میکنند و آن دستگاه اعلام میکند که چه مادهای همراه دارید " کناری ما مقداری ید خورده بود که ۴ مرتبه اورا بازرسی کردند و از او پرسیدند که چرا ید خوردهای ؟
ما ریسک نکردیم و قرص های استامینوفن کدئین نیاوردیم ولی ممکن است که شما بیاورید و مشکلی هم پیش نیاید ولی برعکس آن هم ممکن است .
بیایید سریال قهوه ی تلخ رو کپی نکنیم تا با این کار کمکی کرده باشیم و فرهنگ سازی را از امروز شروع کنیم .
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
2010-10-13 ساعت 23:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-14 ساعت 00:12 توسط nicole.gemini.)
جالبه... چون هنوز مادرم با بسته هایی که برایم ارسال میکنند، بسته بسته قرص های مسکن و آنتی بیوتیک میفرستند... هر چه هم میگویم من بیمه دارم، هر چه لازم باشه دکتر برایم مینویسد، فایده ایی ندارد!!!!! حالا شما یک بار ارسال با پست را هم امتحان کنید..... مطمئنتر است...
در ضمن قرصهای مسکنی که اینجا موجود است، زمین تا آسمان با آنهاییکه در ایران میخوردیم، فرق میکند... این استامینوفن ها که یک 2-1 ساعتی طول میکشید تا اول حل بشه ... بعد هم یواش یواش..... 3 ساعت بعد اثر میکرد.....ولی قرصهای مسکنی که شما اینجا خالا یا بانسخه و یا در داروخانه ها بطور آزاد تهیه میکنید، زمان اثر دهی اش کمتر از 5 ثانیه است... یعنی 5 ثانیه از زمان خوردنش تا شروع به اثر گذاشتنش طول میکشد... البته بستگی به قدرتش هم داره.. ولی من بخاطر جراحی ای که تازگی داشتم، همه مدلش را امتحان کردم... در ضمن آنهاییکه آمریکا هستند، میتونند یک سری قرصهاشون را از مغازه های 1 دلاری تهیه کنند.... مثلا مسکن advil که مسکن تقریبا قوی ایی است را میتونید از آنجا با 1 دلار بخرید... یا قرص های سرما خوردگی (بجز آنتی بیوتیک).... یا قطره های استریل چشمی خوبی، شربتهای تقویتی، بانداژ و. پماد و .... همه با 1 دلار..... من گاهی سری به این فروشگاه میزنم و برای فامیلهام در ایران این چنین دارو هایی میخرم و میفرستم... - در عوض مادرم هم هنوز برایم قرص های ایران را میفرستند...!!!!!!!
---در ضمن آنتی بیوتیک خیلی گران است. حتی بانسخه... دکتر برای من 10 تا دونه آنتی بیوتیک نوشت که تازه با بیمه شد 150 دلار...... تا میتونید آنتی بیوتیک بیاورید یا بفرستید و.....----
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.