ارسالها: 323
موضوعها: 4
تاریخ عضویت: Jan 2010
رتبه:
22
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
تا اونجا که من با این مردمونه آمریکایی سرو کار داشتم اینا اصلا غذا ندارن ..یعنی یه سری junk food دارن مثل مک دونالدو و کی اف سی و ازین قبیل که خودشون میدونن ضرر داره و پر از چربیو روغنه..اگه رو غذاها و خوراکهای ایرانی تبلیغ بشه واقعا طرفدار دارن.
به نظرم الان هرکی بره دنبال تاسیس رستوران با مواد ارگانیک و کم روغن و با استفاده از سبزیجات تازه ( شبیه subway) واقعا آینده خوبی براش تصور میشه.
نون سنگک و بربری که مثلا تو LA هم به اون کیفیت ایران نیست که حرف نداره.
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA
Nothing is impossible
ارسالها: 121
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Aug 2009
رتبه:
19
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
اب البالو تکدانه هم هست
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
ارسالها: 184
موضوعها: 2
تاریخ عضویت: May 2009
رتبه:
20
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
اینجا توی سن آنتونیوی تگزاس نون لواش و بربری از لس آنجلس میارن. ما همیشه نون لواش میخریم که خیلی عالیه ولی بربری هاش زیاد تعریفی نداره. آخه بربری باید داغ باشه!
2010AS3xxx
ارسالها: 363
موضوعها: 7
تاریخ عضویت: Dec 2009
رتبه:
37
تشکر: 0
7 تشکر در 0 ارسال
2010-12-04 ساعت 06:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-04 ساعت 20:29 توسط nicole.gemini.)
(2010-12-04 ساعت 01:16)farshidkhalafi نوشته: راستش همسایه ما صاحب نانوایی بربری هست و میتونم کارشو یاد بگیرم بیام اونجا نون بربری راه بندازم اما فکرشو کنید من بشم شاطر نونوایی به کلاسم نمیخوره همون رستورانو ترجیح میدم.یا سوهان پزی رو
اتفاقا خوب فکری است.. راجع بهش جدی فکر کنید... میتونید دستگاه نون سنگگ پزی را از تهران بیاورید و اینجا راهش بندازید... میدونید کدوم را که میگم؟ اگر در تهران باشید همونی که در محله سعادت آباد تهران کار میکنه... نانهاش عالیست... با آنهایی که در تنور پخته میشوند هیچ فرقی نمیکنه..... بعضی ها اینکار را کرده اند ولی نمیدونم کجای آمریکا کار میکنند...
البته یک آقای ارمنی در اورنج کانتی کالیفرنیا خودش همین دستگاه را همینجا درست میکنه و از آمریکا هم مجوزش را میگیره ولی خوب بنظرم خیلی گرونتر درمیاد..... شنیدم واسه نانهایی که با این دستگاه در اورنج کانتی درست میکنند باید تو صف ایستاد.....
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
ارسالها: 121
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Aug 2009
رتبه:
19
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
تو ایرواین whole some choice نون سنکک هست اما صفش4 یا 5 نفر هستن سنکک کنجدی بسته بندی هم هست توقفسه نون اونم خوشمزه است .کلا اگر می ایید LA نگران خوردنی های ایران نباشید همه چی هست
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
ارسالها: 333
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: Nov 2008
رتبه:
20
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-17 ساعت 08:04)arshiya نوشته: :cool (2010-10-15 ساعت 22:43)arshiya نوشته: دوستان عزیز سلام
اگه ما بخوایم مقداری ظرف شکستنی با خودمون ببریم ، باید توی جعبه مخصوص بزاریم یا می شه توی کارتن گذاشت و توی فرودگاه بگیم که برچسب شکستنی روش بزنن ؟
ما داریم می ریم دالاس اگه دوستان دالاس نشین اونجا دنبال چیز خاصی بودن و پیدا نکردن و آوردنش رو به ما توصیه میکنن خوشحال می شم اطلاع بدن !
سپاس
کسی جواب سوال منو نمی دونه ؟
بهترین راه ممکن فریت کردنه دوست عزیز
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
ارسالها: 1,064
موضوعها: 57
تاریخ عضویت: Jul 2009
رتبه:
59
تشکر: 0
2 تشکر در 0 ارسال
کیفیت چاپ ها که پایین نیست
فقط چون کپی رایت دارند خیلی گرون هستند. کتابی که تو ایران ده هزار تومان می خریدیم اینجا 30 دلاره. البته کاغذ مرغوبتری داره ولی قیمتش برای ما کمی زیاده ولی نسبت به درآمد استاندارد اینها خیلی زیاد نیست.
ارسالها: 173
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: May 2010
رتبه:
9
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
داغ دلم تازه شد برای کتاب هایی که به سختی ازشون دل کندم. سه تا کارتن موزی هم از کتاب هایی که یادگاری و بعضا امضا و تقدیم نویسنده و مولف داشت و نمی شد ازشون دل کند جا موند برای یه وقت نامعلوم
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم