کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
بچه ها من موندم تو فکر اینکه اینهمه وسابل رو چی کار کنم و چطوری اینهمه وسایل که بهش علاقه دارم با خودم ببرم؟اصلا چی ببرم چی نبرم هم نمیدونم .اونجا چی بدرد میخوره کسی که اینوره نمیدونه.کاش یکی از دوستانی که حالا اونجاست یه لیستی برای کسی که با همسر و بچه داره مییاد اونجا برامون بزاره.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
پاسخ
تشکر کنندگان: armanbala ، storagemeter ، hoda2012 ، MAHDI2012 ، ronmony ، كاميلا ، schaghayegh ، behfaza
(2012-03-27 ساعت 11:31)samira t نوشته:  چيزهايي را ميخوام فريت كنم فرش هست و يكسري وسايل دكوري و السلام
حيفم مياد اينهايي كه شمردم نبرم خواستم ببينم با يه مبدل ميتونم اينها رو استفاده كنم اصلا ارزشش رو داره؟

دوستان بهتر میدونند حالا حتما نظر میدهند ولی‌ فکر کنم فرش رو فریت نکنید بهتره،به جاش وسایل دیگرو فریت کنید فرش رو بذارید توی ساک بیارید.چون وقتی‌ فریت کنید حتما اینجا گمرک چک می‌کنه و چون چون ما تحریم هستیم جز اجناسی هست که جریمه میکنند قابل اینکه بتونید چیزی بگید ولی‌ اگه توی ساک باشه ممکن که ساکتون رو چک کنید و اگر هم باز کنند میتونید بگید چون سفر اوله دوستان برامون هدیه دادند(چون اینجا انگار خیلی‌ بابه).حالا باز سوال کنید بهتره
مرسي دوست عزيزم
ولي فرش ١٢ متري تو ساك جا نميشه من شش تخته فرش دارم كه يكيش بزرگه بقيه قاليچه هستند و اونها هم جا نميشن ضمنا من دو تا چيز شنيدم دوستان نظر بدن يكي اينكه فريت فرش براي ويزاي مهاجرتي ما براي دو بار خروج انجام ميدهند و بدون گمرك هست اينو مسول فريت امارات گفت
دوم اينكه قانون فريت اينه كه از اينجا ميبرند و اونجا به خودت تحويل ميدن
دوستان نظر بدن اون ليستي هم كه بالا نوشتم يادتون نره نظر بدين فروزن جون نظر داد لطفا اونايي كه اونور هستند نظر بدن
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، MAHDI2012 ، ronmony ، كاميلا ، behfaza
(2012-03-27 ساعت 11:21)cmbt نوشته:  آرمان عزیز این طور که معلومه شما همین سفر اول داری میری که بری!ما که فکر کنم باید یک دو سه باری بریم و بیایم.سفر اول هم فکر کنم لباس،وسایل نقاشی،چند اسباب بازی پسرم و سه‌ تار را ببریم .دوستان نظری دارند برای سفر اول که دوماه است چیز دیگه هم ببریم؟Smile

آره عزيزم
من اولا پسر مدرسه اي دارم و نميشه شش ماه ششماه بيام و برم ثانيا هزينه هاي رفت و آمد بالاست و رفت و آمد شش ماهه سالي حدود بيت ميليون ميشه ( دو تا ده ميليون) كه خود همين پول يهني ١٠٠٠٠ تا دلار اجاره حداقل ٦ تا ده ماه خونه هست ثالثا يك پستي در تاپيك ايده هاي كار گذاشتم كه دلايل مشخص تري ذكر كردم اين لينكشه بخونيد نظر بدبد

http://mohajersara.com/thread-5077-post-...#pid157737
پاسخ
تشکر کنندگان: cmbt ، hoda2012 ، SH1A2R3 ، ronmony ، schaghayegh ، behfaza
(2012-03-27 ساعت 13:12)SH1A2R3 نوشته:  بچه ها من موندم تو فکر اینکه اینهمه وسابل رو چی کار کنم و چطوری اینهمه وسایل که بهش علاقه دارم با خودم ببرم؟اصلا چی ببرم چی نبرم هم نمیدونم .اونجا چی بدرد میخوره کسی که اینوره نمیدونه.کاش یکی از دوستانی که حالا اونجاست یه لیستی برای کسی که با همسر و بچه داره مییاد اونجا برامون بزاره.
شایرا جان کاملا موافق هستم که فکرامون را بذاریم رو هم که چی‌ ببریم و چی‌ نباریم..فکر کنم راهش درستش اینه که کلا به وسایل علاقه پیدا نکنیم ولی‌ حالا که علاقه پیدا کردیم باید دل‌ بکنیم.من که مهمترین وسیله‌ای که بهش علاقه دارم یعنی‌ پیانو را باید بذارم و برم(خوشبحال شوهرم که هر جا میره میتونه سازش را هم ببرد).دوست دارم فرش‌ها را ببرم چون بهم آرامش میده ولی‌ فکر کنم همسرم کلا نمیخواد اصلا دست به خونه و وسایلش بزنیم و همینطور دست نخورده بذاریمش (حد آقل تا چند سال).فکر کنم اول باید مطمئن بشیم که کدوم ایالت میخواهیم زندگی‌ کنیم بد تصمیم نهایی را بگیریم.آرمان عزیز که صد در صد میره هیستون پس میدونه چه کار کنه.ما ولی‌ موندیم بین بوستون(اونجا پیشنهاد کار دارم)،لوس آنجلس(همسرم قبلان اونجا بوده و کلی‌ دوست و فامیل داریم) و دالاس(هزینه‌ها پایین تر است و با دوستان گل مهاجر سرایی اونجا احساس تنهائی‌ نمی‌کنیم).شما تصمیم نهییتان چی‌ است و آیا شما هم مثل آرمان عزیز در سفر اول می‌روید که بروید؟Wink

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، armanbala ، MAHDI2012 ، ronmony ، سمانه777 ، behfaza
(2008-10-12 ساعت 20:28)samad نوشته:  
maryam نوشته: اما وسایل خونه .. راستش ما که حدود 300 کیلو کارگو داریم میفرستین به جز اون 100 کیلویی که داریم با هواپیما میبریم
آخه اونجا وسایلی که از جنس استیل باشه خیلی گرونه . مثلا قوری کتری قاشق قابلمه .. به هر حال با این گرونی که تو امریکا شده اگه وسیله ای دارین و قرار نیست بابت خریدش پولی بدین می ارزه که با کیلویی 2/5$ بفرستین امریکا .. میدونین که فرشش تو ایران یعنی کاملا ضرر در جنس . خوب بهتره ببرینش ..

من توصیه می کنم هر چه که می توانید سبکبار سفر کنید. اصلاً هم وسایل خانه با خودتان نیاورید. این وسایل (حتی استیل ها!) کیفیت آنچه که در اینجا هست را نخواهند داشت و مهم تر از همه آنقدر وسایل خانگی با طرح ها، شکل ها و کیفیت ها مختلف اینجا خواهید دید که حتماً دلتان از اینها خواهد خواست. شما به ایالات متحده آمریکا خواهید آمد نه یک کشور آفریقایی Big Grin . به زودی دلتان از این وسایل جدید خواهد خواست اما چون با مشقت وسایل تان را از ایران آورده اید دچار عذاب وجدان خواهید شد.Wink.
مخصوصاً تنها به اندازه استفاده یکی دو هفته لباس داشته باشید. قیمت ها، مدل ها و کیفیت لباس ها اصلاً قابل مقایسه نیستند. (مخصوصاً آنهایی که به شهر هایی مثل نیویورک و یا لس آنجلس می آیند، شهر هایی که مرکز مد و لباس هستند.) مد لباس همیشه در حال تغییر است.
در کل یادتان باشد که شما می خواهید بقیه عمرتان را اینجا کار و زندگی کنید و باید از هرچه که اینجا هست استفاده کنید. آوردن مقداری وسیله از ایران کمک چندانی به شما نخواهد کرد.
یه چیزی بگم خدمت دوستای عزیز من الان هلند هستم و دانشجوم.در ضمن تازه عروسم هستم.و کلی هم هول بودم که کاسه بشقاب بار کنم بیارم .انقد زرشک آوردم که نمیدونم چیکارش کنم.ولی یه چیز خیلی مهم:
هیچییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی غیر از وسایل شخصی نیارید.اینجا شما بگید چی نیست که من بهتون بگم؟
دیگه چه برسه به امریکا...خوراکی که همه جوره هست.حتی چیتوز موتوری...شیرینی نخودچی و زبون...بستنی اکبر مشتی....لوازم خونه هم به تناسب جیبتون برای تمام اقشار جامعه وسیله هست....حالا خودتون میدونید...تو فرودگاه امستردام هر سری صدای پوکیدن چمدونهای هموطنان عزیزمون به گوش میرسه...بمبببببببببب کشک خشک.....بمب خمیردندون...بمب.....نشاسته.....هیچی کی مثه ایرونی نمیشه!!!انقد اینجا چیزهای خوشگل هست که دلتون میخواد بخرید اما چون از ایران آوردید هی میگید حالا بذار اونی که اوردم خراب بشه دوباره میام میخرم....به جاش پول بیارید و برید فروشگاه کلی هم لذت داره
خوش باشید و سالم و سربلند
پاسخ
تشکر کنندگان: cmbt ، hoda2012 ، SH1A2R3 ، armanbala ، ronmony ، SOROUSHSOFT ، odiseh ، سمانه777 ، behfaza
(2012-03-27 ساعت 15:00)booboo نوشته:  یه چیزی بگم خدمت دوستای عزیز من الان هلند هستم و دانشجوم.در ضمن تازه عروسم هستم.و کلی هم هول بودم که کاسه بشقاب بار کنم بیارم .انقد زرشک آوردم که نمیدونم چیکارش کنم.ولی یه چیز خیلی مهم:
هیچییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی غیر از وسایل شخصی نیارید.اینجا شما بگید چی نیست که من بهتون بگم؟
دیگه چه برسه به امریکا...خوراکی که همه جوره هست.حتی چیتوز موتوری...شیرینی نخودچی و زبون...بستنی اکبر مشتی....لوازم خونه هم به تناسب جیبتون برای تمام اقشار جامعه وسیله هست....حالا خودتون میدونید...تو فرودگاه امستردام هر سری صدای پوکیدن چمدونهای هموطنان عزیزمون به گوش میرسه...بمبببببببببب کشک خشک.....بمب خمیردندون...بمب.....نشاسته.....هیچی کی مثه ایرونی نمیشه!!!انقد اینجا چیزهای خوشگل هست که دلتون میخواد بخرید اما چون از ایران آوردید هی میگید حالا بذار اونی که اوردم خراب بشه دوباره میام میخرم....به جاش پول بیارید و برید فروشگاه کلی هم لذت داره
خوش باشید و سالم و سربلند
بوبوو جان عزيز من هلند بودم هم دن هاخ و هم آمستردام
راستش اونجا لوازم آشپزخانه خيلي گرون بود مثلا بشقاب رو دونه اي داشتند ميفروختند كه يه چيز خوب بود دوازده يورو!! ديگه در پيت ترين بشقاب بود شش يورو همين رو ضربدر شش ضربدر دو و پونصد كني بعبارتي يه دست بشقاب در ميآيد صد هزار تومن و خوبش ميشه دويست هزار تومن!!!
همين جوري بريم با قابلمه و تابه و قاشق چنگال و ميوه خوري و سوپ خوري فكر كنم دو سه ميليوني پياده ايم نظر شما چيه مخصوصا نظر خانمها ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: hoda2012 ، SH1A2R3 ، ronmony ، behfaza
(2012-03-27 ساعت 15:43)armanbala نوشته:  بوبوو جان عزيز من هلند بودم هم دن هاخ و هم آمستردام
راستش اونجا لوازم آشپزخانه خيلي گرون بود مثلا بشقاب رو دونه اي داشتند ميفروختند كه يه چيز خوب بود دوازده يورو!! ديگه در پيت ترين بشقاب بود شش يورو همين رو ضربدر شش ضربدر دو و پونصد كني بعبارتي يه دست بشقاب در ميآيد صد هزار تومن و خوبش ميشه دويست هزار تومن!!!
همين جوري بريم با قابلمه و تابه و قاشق چنگال و ميوه خوري و سوپ خوري فكر كنم دو سه ميليوني پياده ايم نظر شما چيه مخصوصا نظر خانمها ؟

دو حالت داره:
1- هر چی گرونه ببریم.
2-فقط وسایل خودمونو ببریم.
والا من گه سری به IKEAوBloker میزنم میبینم که قیمت هاش خیلی بهتره از ایرانه و جوری هم هست که اگه دل زده بشین ازش میتونید عوضش کنید.حالا از اصل مبحث دور نشیم به نظر من تا اون اندازه که جا دارین ببرین.
پاسخ
تشکر کنندگان: hoda2012 ، SH1A2R3 ، armanbala ، ronmony ، behfaza
(2012-03-27 ساعت 14:11)cmbt نوشته:  
(2012-03-27 ساعت 13:12)SH1A2R3 نوشته:  بچه ها من موندم تو فکر اینکه اینهمه وسابل رو چی کار کنم و چطوری اینهمه وسایل که بهش علاقه دارم با خودم ببرم؟اصلا چی ببرم چی نبرم هم نمیدونم .اونجا چی بدرد میخوره کسی که اینوره نمیدونه.کاش یکی از دوستانی که حالا اونجاست یه لیستی برای کسی که با همسر و بچه داره مییاد اونجا برامون بزاره.
شایرا جان کاملا موافق هستم که فکرامون را بذاریم رو هم که چی‌ ببریم و چی‌ نباریم..فکر کنم راهش درستش اینه که کلا به وسایل علاقه پیدا نکنیم ولی‌ حالا که علاقه پیدا کردیم باید دل‌ بکنیم.من که مهمترین وسیله‌ای که بهش علاقه دارم یعنی‌ پیانو را باید بذارم و برم(خوشبحال شوهرم که هر جا میره میتونه سازش را هم ببرد).دوست دارم فرش‌ها را ببرم چون بهم آرامش میده ولی‌ فکر کنم همسرم کلا نمیخواد اصلا دست به خونه و وسایلش بزنیم و همینطور دست نخورده بذاریمش (حد آقل تا چند سال).فکر کنم اول باید مطمئن بشیم که کدوم ایالت میخواهیم زندگی‌ کنیم بد تصمیم نهایی را بگیریم.آرمان عزیز که صد در صد میره هیستون پس میدونه چه کار کنه.ما ولی‌ موندیم بین بوستون(اونجا پیشنهاد کار دارم)،لوس آنجلس(همسرم قبلان اونجا بوده و کلی‌ دوست و فامیل داریم) و دالاس(هزینه‌ها پایین تر است و با دوستان گل مهاجر سرایی اونجا احساس تنهائی‌ نمی‌کنیم).شما تصمیم نهییتان چی‌ است و آیا شما هم مثل آرمان عزیز در سفر اول می‌روید که بروید؟Wink

دوست خوبم منم موافقم فکرامونو رو هم بزاریم.ما فعلا تصمیم نهاییمون تگزاسه چون به نظر من ادم باید واقع بین باشه ما در بدو ورود باید جایی رو انتخاب کنیم که هزینه های زیاد بالایی نداشته باشه چون اونوقت بد جوری میخوره تو ذوقمون.من شدیدا دنبال کار در تگزاسم.ولی برای اینکه چی ببریم چی نبریم نمیتونم تصمیمی بگیرم.همسر منم میگه در سفر اول خونه و مطبها رو دست نزنیم تا بعد که اگه همه چی اوکی بود بیایم تکلیفشونو روشن کنیم.
راستش بعضی وقتها با خودم میگم اینهمه اینجا زحمت بکش برا خودت مریض جمع کن حالا یه شبه ولش کن برو از اول شروع کن .البته من سالهاست که در انتظار چنین روزی بودم ولی احساس عجیبیه ادم باید تجربه کنه تا بفهمه این احساسو.
ببخشین روده درازی شدBig Grin
من برای چند روز نیستم .میرم مسافرت تا قوا تازه کنم بیام بچسبم به یادگیری زبان.البته اگه تونستم سایت سر میزنم امیدوارم وقتی برگشتم هورای بچه ها انرژی برامون بده.
2012as55XXX
پاسخ
تشکر کنندگان: armanbala ، hoda2012 ، cmbt ، MAHDI2012 ، MPU ، ronmony ، كاميلا ، schaghayegh ، behfaza
(2012-03-27 ساعت 08:49)armanbala نوشته:  دوستان لطفا در اين مواردي كه ميشمارم نظر بدهبد كه ببريم يا نبريم؟
١-پرينتر ليزري اچ پي
٢-پرينتر سه كاره سوزني اپسون(پرينتر اسكنر و كوپيير)
٣-مونيتور ال سي دي هفده اينچ
دي وي دي پلير كوچولو موچولو
٤-رسيور ماهواره
٥-ارگ يا همان كيبورد متوسط
مرسي

اين سوال ما موند رو زمين - دوستان اونوري بابا يه حركت پيليز
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، MAHDI2012 ، ronmony ، كاميلا ، behfaza

دوستان لطفا در اين مواردي كه ميشمارم نظر بدهبد كه ببريم يا نبريم؟
١-پرينتر ليزري اچ پي
٢-پرينتر سه كاره سوزني اپسون(پرينتر اسكنر و كوپيير)
٣-مونيتور ال سي دي هفده اينچ
دي وي دي پلير كوچولو موچولو
٤-رسيور ماهواره
٥-ارگ يا همان كيبورد متوسط
مرسي
-----
دوست عزیز بردن وسایل برقی از ایران اشتباهه اونجا وسایل برقی با بهترین کیفیت موجوده ,ضمنا چون برق ما 110 نیست بعدا در تبدیل آنها مشکل پیدا می کنید حتی برخی از دوستان از مبدل استفاده کرده بودند و سشوار از ایران برده بودند اما سرعت دستگاه پایین تر از وسایلهای خودشون بود.درمورد وسایل برقی معمولا تا 15 سال ضمانت دارند و میتونید هر مشکلی پیش بیاد از خدمات پس از فروششون استفاده کنید.
پاسخ
دوستانی که رفتن چطور از لپ تابشون استفاده میکنن؟ایا مبدل بخریم از ایران؟
2012as55XXX
پاسخ
تشکر کنندگان: ronmony ، behfaza
(2012-04-03 ساعت 09:03)SH1A2R3 نوشته:  دوستانی که رفتن چطور از لپ تابشون استفاده میکنن؟ایا مبدل بخریم از ایران؟

نیاز به مبدل نیست، روی آداپتور تمام وسایل برقی نوشته چه رنجی برق بهش میخوره، معمولا تمامی وسایل میخوره غیر از وسایلی که برق زیادی میکشند، مثل اتو، سشوار، پلو پز
من لپ تاپ، هارد اکسترنال، دستگاه وایرلس، گوشی نوکیا و ریشتراشم رو آوردم و کار میکنه.
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، hoda2012 ، frozen mind ، maz1359 ، maka2 ، ronmony ، كاميلا ، roze ، schaghayegh ، behfaza
(2012-04-03 ساعت 09:16)rbadboy85 نوشته:  
(2012-04-03 ساعت 09:03)SH1A2R3 نوشته:  دوستانی که رفتن چطور از لپ تابشون استفاده میکنن؟ایا مبدل بخریم از ایران؟

نیاز به مبدل نیست، روی آداپتور تمام وسایل برقی نوشته چه رنجی برق بهش میخوره، معمولا تمامی وسایل میخوره غیر از وسایلی که برق زیادی میکشند، مثل اتو، سشوار، پلو پز
من لپ تاپ، هارد اکسترنال، دستگاه وایرلس، گوشی نوکیا و ریشتراشم رو آوردم و کار میکنه.

دوست من یعنی وایرلس رو بیاریم ؟اونجا بدرد میخوره؟میشه یه لیستی از چیزهایی که حتما باید بیاریم رو برام بگید؟
ممنونم
2012as55XXX
پاسخ
تشکر کنندگان: كاميلا ، ronmony ، behfaza
(2012-04-03 ساعت 09:27)SH1A2R3 نوشته:  دوست من یعنی وایرلس رو بیاریم ؟اونجا بدرد میخوره؟میشه یه لیستی از چیزهایی که حتما باید بیاریم رو برام بگید؟
ممنونم

اگه فکر میکنی اینجا نیازت میشه بیار، به نظر من هرچی میتونی و جا داری و نیازت میشه بردار بیار، درسته همه چی اینجا هست، ولی بابتش باید پول بدی و بخری و به نظر من برای ما تازه مهاجر ها که اول کاری، کار نداریم و از جیب میخوریم بهتره این پول ها رو ذخیره کنیم برای چیزهای ضروری تر.
من یک 23 کیلو بار از تهران آوردم، مثل پتو، یه دست قاشق چنگال، لپ تاپ، وایرلس، ریش تراش، هارد اکسترنال، لباس رسمی و خانه، دوربین عکاسی و شارژر، موبایل ( که بدردم نخورد) حوله
اگر میتونی لیوان و بشقاب هم یه کوچولو بیار و حتما دارو هم همرات باشه
پاسخ
(2012-04-05 ساعت 04:49)rbadboy85 نوشته:  
(2012-04-03 ساعت 09:27)SH1A2R3 نوشته:  دوست من یعنی وایرلس رو بیاریم ....
اگه فکر میکنی اینجا نیازت میشه بیار،....
....
.... موبایل ( که بدردم نخورد)
میشه بفرمائید چرا موبایل به دردتون نخورد ؟ مگه سیستم موبایل های ما با اونجا فرق میکنه؟
Smile
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
پاسخ
تشکر کنندگان: vroom ، ronmony ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان