موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما داریم یک مقداری سبزی خشک با خودمون میاریم. فرودگاه LAX لوس آنجلس می رسیم. به نظر شما اجازه می دن که با خودمون بیاریم یا ازمون می گیرن؟
چند مورد دیگه هم هست که یکیش عسل موم داره و یکی دیگه هم که حتما میدونید، آجیل
لطفا دوستایی که اخیرا این فرودگاه رفتن و یا از قوانین اطلاع دارن ما رو بی نصیب نذارن.
ارادتمند
یاشار و ماری
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-03 ساعت 09:23)laili نوشته: (2011-10-03 ساعت 08:06)یاشار و ماری نوشته: سلام دوستان
ما داریم یک مقداری سبزی خشک با خودمون میاریم. فرودگاه LAX لوس آنجلس می رسیم. به نظر شما اجازه می دن که با خودمون بیاریم یا ازمون می گیرن؟
لطفا دوستایی که اخیرا این فرودگاه رفتن و یا از قوانین اطلاع دارن ما رو بی نصیب نذارن.
ارادتمند
یاشار و ماری
کاری به اینهائی که گفتین ندارن ..فقط میوه و گیاههای تازه و هسته دار نیارین ..مثل لیمو و آلو و این چیزها ..میوه های خشک و آجیل و سبزی خشک اشکالی نداره ..عسل هم من همسرم 6 ماه پیش آورد چیزی نگفتن .البته بهش داده بودن که بیاره برای کسی چون ایجا عسلهای عالی با قیمتهای کمتر از ایران هست و اصلا نیازی نیست که با خودتون بیارید ..ولی سبزی خشک و آجیل رو بیارید ..
همه چیز میتونید ببرید به جز:
1- تخمه 2- لیمو عمانی 3- هرچیزی که غیر وکیوم باشه
یعنی به غیر از تخمه و لیمو عمانی همه چیز ببرید به شرطی که وکیوم باشه. بهتره این موادتون رو ببرید به ی فروشگاهی که توی پاکت خوشگل بذاره و وکیوم کنه....وگرنه جلوی چشم خودتون میندازند دور.....مثل خرمای من که باز بود ولی با بقیه کاری نداشتند
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوست عزیز من حدود 3 ماهه که اومدم. میخوام خیلی دوستانه و راحت بگم که دوست من هیچ کدوم از اینهایی که گفتی رو نیار و بار خودت رو سنگین نکن. داری میای کالیفرنیا / لس آنجلس. به اینجا میگن تهران جلس. دوست من تمام این چیزهایی که میخوای بیاری اینجا هست همه شون. یه کم گرونتر هست اما به این فکر کن که مگه چقدر میتونی بیاری؟ بالاخره تموم میشه و باید بری از همون فروشگاهها بخری. پس اصلا نیار و از اول بخر. به جاش لوازمی رو که دوستشون داری با خودت بیار. چیزهایی که احساسی بهت بیشتر حال میده. من اگر میدونستم اینها همه جورش اینجا هست والا به خدا همه عکسها و آلبومهام رو میاوردم تا سبزی خشک و میوه خشک و ....
من در مورد این جور چیزها میگم فقط زعفران اعلا هر چقدر میخوای بیار. چون اختلاف قیمت زعفرون خیلی زیاده. من خودم 25 بسته آوردم و پشیمون نیستم. اما بقیه رو نیار که بیخود میاری. بارت رو سنگین برای واجبات بکن.
موفق باشی
(2011-10-03 ساعت 08:06)یاشار و ماری نوشته: سلام دوستان
ارادتمند
یاشار و ماری
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما در نهایت اومدیم. الان ۱۲ ساعته که رسیدیم. مرسی از دوستی عزیز. راستش ما حرفِ شما رو گوش کردیم و عسل و این چیزا رو فقط سوغاتی آوردیم. ساکها مون تو هم اصلا باز نکردند. باز هم ممنونم.
ارادتمند،
یاشار و ماری
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2011-10-13 ساعت 09:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-20 ساعت 22:36 توسط parviz.)
یه تجربه
آخرین باری که از ایران برگشتیم به آمریکا، توی فرودگاه یکی از این سگهای پلیس که داشت با صاحبش از اونطرف سالن رد میشد، اومد طرف من و کوله پشتی من رو بو کشید. مامورین محترم پرسیدند میوه تازه یا بذر گیاه داری؟ همه چمدان های ما رو گشتند. خوشبختانه میوه تازه نداشتیم. بالاخره یه مقدار زیره داشتیم (کلا فراموش کرده بودیم که زیره همراهمون هست) که اون رو از ما گرفت و گفت ممنوعه. زیره مثل بذر گیاه می مونه و شاید علتش همین باشه. جهت اطلاع باید بگم که در آمریکا توی همه فروشگاه های ایرانی یا عرب، میتونید زیره بخرید.
راستی اگه آجیل همراه داشتید، تخمه نباید داشته باشه.
یه چیز جالب اینکه: مامور محترم پرسید زرشک دارید (این کلمه زرشک را به فارسی گفت. یعنی اینقدر دیده بود و پرسیده بود که اسمش رو هم بلد بود). همراه داشتن زرشک، برگه زردآلو، قیسی و ... (میوه خشک شده) مشکلی نیست و مجاز است.
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان تخمه تف خورده که یه عالمه روش نمکیه هم ممنوعه؟
بنظر شما دونه اون تخمه میتونه رشد کنه؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-13 ساعت 13:36)free_free نوشته: دوستان تخمه تف خورده که یه عالمه روش نمکیه هم ممنوعه؟
سوال خوبیه ! دلیلی نداره که ممنوع باشه
به هر حال اگر هم موفق به آوردنش بشیم تموم میشه بنابر این سوال مهمتره اینه که تو آمریکا تخمه هست؟ چون تو بعضی کشورها مثل ما ایرانیها تخمه مصرف نمیکنن ؟ و وقتی یه ایرانی را میبینن که داره تخمه میشکنه کلی تعجب میکنن!
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2011-10-14 ساعت 10:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-14 ساعت 10:43 توسط soheilbadami.)
(2011-10-13 ساعت 13:36)free_free نوشته: دوستان تخمه تف خورده که یه عالمه روش نمکیه هم ممنوعه؟
به نظر اینها میتونه ! ولی در کل اینها اینستراکشن خودشون رو عمل میکنن و به چیزی فکر نمیکنن وقتی مینویسه تخمه ممنوعه میگن ممنوعه مگه نسخه جدیدی بیاد که بگه تازه اش ممنوعه.
در ضمن هر رقم تخمه هم در این بلاد یافت میشه و در مغازه ایرانی بسیار هست.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز
موضوع اینه که هویت اصلی " تخمه" ممنوعه دیگه اینها کاری ندارند که نمکیه یا فلفلی....
همونطور که دوستمون هم گفتند انواع و اقسام تخمه اینجا (کالیفرنیا - لوس آنجلس) موجوده.
در مارکتهای ایرانی و عرب
بار خودتون رو سنگین این چیزا نکنید
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-27 ساعت 15:44)cmbt نوشته: دوستان عزیز سلام.سوال من مربوط میشه اگه نتونیم یک چیزی با خودمون ببریم چه کار کنیم.راستش من جونم به پیانوام بستست.خیلی ناراحتم که باید بذارمش برم.میخواستم بدونم در آمریکا میشه با قیمت مناسب یک پیانو خوب خرید یا رنت کرد؟
لطفا نگید تو اول برو ویزا تو بگیر بد بیا تو این تاپیک
میتونی در ebay یا amazon قیمت بگیری..... موثقتر است...
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.