کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
(2011-10-27 ساعت 13:59)free_free نوشته:  یک سوال غیر ورزشی:

با توجه به قیمت سرسام آور سیگار در بلاد کفر چقدر سیگار میتونیم از پورت ایران خارج کنیم و قانون ورود سیگار به آمریکا چقدره؟

من از فرودگاه امام سوال کردم میگن تا یک باکس میشه برد بیرون کسی تا حالا بیشتر برده؟ . کسی تجربه ای از ورودی آمریکا داره که 2 تا باکس میشه وارد کرد یا نه؟

اصلا ما تو مهاجرسرا دودی داریم یا نه؟Wink

سلام
من 2 باکس همراهم بود و چند تا پاکت هم توی کیف دستیم داشتم.
از امام خمینی که اصلأ مشکلی نیست و محدودیت نداره و توی امریکا هم به ما چیزی نگفتن
(2011-10-27 ساعت 19:08)nicole.gemini نوشته:  
(2011-10-27 ساعت 15:44)cmbt نوشته:  دوستان عزیز سلام.سوال من مربوط می‌شه اگه نتونیم یک چیزی با خودمون ببریم چه کار کنیم.راستش من جونم به پیانو‌ام بستست.خیلی‌ ناراحتم که باید بذارمش برم.می‌خواستم بدونم در آمریکا می‌شه با قیمت مناسب یک پیانو خوب خرید یا رنت کرد؟

لطفا نگید تو اول برو ویزا تو بگیر بد بیا تو این تاپیکSmile

میتونی در ebay یا amazon قیمت بگیری..... موثقتر است...

سلام
خوب با خودت ببرش .. یکی از دوستان مهاجر سرائی پیانوی دخترشو فریت کرد امریکا ولی یادم نمیاد چه کسی بود میتونی سرچش کنی اینطوری اگه پیانوی خوبی داشته باشی خیلی هم به صرفه تره

پاسخ
تشکر کنندگان: cmbt ، SH1A2R3 ، Ali Sepehr ، behzadb57 ، maaref ، tamanna ، shkhmo ، schaghayegh ، سمانه777

با توجه به قیمت سرسام آور سیگار در بلاد کفر چقدر سیگار میتونیم از پورت ایران خارج کنیم و قانون ورود سیگار به آمریکا چقدره؟
.......
1 خورده بستگی به ایالت هم داره من 5-6 تا قاطی بارم که فریت کردم (پارسال) بود و اینجا دالاس چیزی نگفتن چون سیگاری اینجا زیاده !
ما میخواستیم مثلا بیایم اینجا ترک کنیم فعلا ضرب در 2 کردیم (گور پدر ماهی 100 دلار Big Grin )
ولی اخیرا فهمیدم که توی دیستریکت عزیزان سرخپوست ! سیگار بدون تکس یعنی به قیمت وطن (ولی با کیفیت کفار ) فروخته میشه.
یکیشون با من 1 ساعت فاصله داره شاید همین روزها برم ببینم قضیه چیه روی نت چیزی دستگیرم نشد چون تبلیغات اینجا در سایتهای داخلی ممنوعه.
و سایتهای خارجی هم هست که میگه میفرستیم در خونه ولی میدونم که دروغه چون هیچ سرویس پستی توی امریکا سیگار رو قبول نمیکه مگه با کبوتر بفرسته !

آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ

من از فرودگاه امام سوال کردم میگن تا یک باکس میشه برد بیرون کسی تا حالا بیشتر برده؟ . کسی تجربه ای از ورودی آمریکا داره که 2 تا باکس میشه وارد کرد یا نه؟

اصلا ما تو مهاجرسرا دودی داریم یا نه؟Wink
سلام free-free
ما خودمون 3 باکس از free shop خریدیم و آوردیم، کاری نداشتن. فکر می کنم هر نفر حداکثر 2 باکس می تونه وارد کنه. وقتی که ما داشتیم می اومدیم تو گمرک به یه زن و مرد چینی که 6 باکس سیگار داشتن گیر داده بودن (حالا نمی دونم فقط به سیگارا گیر داده بودن یا مسئله دیگه ای هم بوده). کلاً تو گمرک (طبق مشاهدات محدود ما) معمولاً گیر نمی دن ولی اگه گیر بدن که دیگه ول کن نیستن و همش غر غر می کنن. در ضمن جاهای دیگه رو نمی دونم ولی اینجایی که ما هستیم سیگار کشیدن رو خیلی بد می دونن و هیچ کس بیرون سیگار نمی کشه به غیر از بعضی از مکزیکی ها و بعضی از ایرانی ها که ظاهراً مثل ما تازه اومدن و خبر ندارن. من که خودم بیرون سیگار نمی کشم و مصرفم از یه بسته در روز شده 3 تا 5 نخ در روز. این هم از فوائد مهاجرت Wink در ضمن قیمت سیگار در اینجا معمولاً بین 6 تا 7 دلاره (البته اگه باکس بگیری)
ارادتمند
یاشار دودی و ماری second hand smoker
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

پاسخ
سلام دوستان برای بچه های زیر 12 سال هم میتونیم 2 چمدان 23 کیلویی ببریم؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، maaref ، ronmony ، shkhmo ، سمانه777
(2011-10-30 ساعت 09:53)SH1A2R3 نوشته:  سلام دوستان برای بچه های زیر 12 سال هم میتونیم 2 چمدان 23 کیلویی ببریم؟

بله.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، یاشار و ماری ، behzadb57 ، maaref ، armanbala ، ronmony ، shkhmo ، سمانه777 ، godot
(2011-10-30 ساعت 10:23)sib 24 نوشته:  
(2011-10-30 ساعت 09:53)SH1A2R3 نوشته:  سلام دوستان برای بچه های زیر 12 سال هم میتونیم 2 چمدان 23 کیلویی ببریم؟

بله.

من اگر یک چمدان سیگار هم با خودم می آوردم کسی با من کاری نداشت ولی حیف که سه سال بود که سیگار را ترک کرده بودم. نه در ایستگاه خروجی قطار ایران و نه در فرودگاه آنکارا و نه در استانبول و نه در آلمان و نه در آمریکا هیچکس وسایل من را نگاه هم نکرد و چیزهایی با خودم داشتم که هیچکس جرات حتی صحبت کردن درباره اش را در این سایت هم ندارد چه برسد به آوردنش. ولی البته به خاطر همان چیزها در المان دستگاهشان بوق زد و از من خواستند چمدانم را باز کنم و چهار کیلو روغن حیوانی نازنین من راهی سطل آشغال شد و آلمانها گمان کردند دستگاه به خاطر روغن ها بوق زده است و به سلامت رد شدم. و البته در هیچ جا هم به خاطر اضافه بار گیر نکردم. ولی اگر یک روز زودتر یعنی شش شش پرواز داشتم در هر چهار فرودگاه گیر می کردم.
پاسخ
با سلام
به نظر دوستان من از اونجا کفش بخرم یا اینکه از همین ایران یکی دو جفت بخرم و با خودم ببرم.
ممنون
شماره کیس: 2011AS00030xxx
وضعیت کیس من
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ronmony ، shkhmo ، سمانه777
(2011-11-09 ساعت 15:26)alirezamk نوشته:  با سلام
به نظر دوستان من از اونجا کفش بخرم یا اینکه از همین ایران یکی دو جفت بخرم و با خودم ببرم.
ممنون

اولا"وسایل مورد نیاز خود را هرچه بتوانید از تهران بیاورید بهتر است چون در تهران ریال پرداخت می کنید ودلار هائی که آوردید اینجا بیشتر برای کارهای ضروری بکار خواهد رفت. ضمنا" کفش چرم و کیفیت خوب را تهران ارزانتر می توانید تهیه کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezamk ، SH1A2R3 ، cmbt ، armanbala ، Serendipity ، ronmony ، shkhmo ، سمانه777 ، godot
(2012-03-23 ساعت 17:29)mansour*** نوشته:  با درود
قیمت زعفران درآمریکا مثقالی چند است؟

من نخریدم ولی‌ تا جایی‌ که دیدم زعفران صدف مثقالی ۱۵$ بود، یه جا هم دیدم یکی‌ خودش سحرخیز آورد بود از ایران مثقالی ۲۵$ قیمت گذشته بود که بعید به نظر میاد کسی‌ بخره(آگهی‌ بود)
ARRIVAL DATE: JAN 14
CATEGORY: DV LOTTERY
پاسخ
تشکر کنندگان: mansour*** ، ronmony ، shkhmo ، سمانه777 ، behfaza ، آلیس-1980
دوستان لطفا در اين مواردي كه ميشمارم نظر بدهبد كه ببريم يا نبريم؟
١-پرينتر ليزري اچ پي
٢-پرينتر سه كاره سوزني اپسون(پرينتر اسكنر و كوپيير)
٣-مونيتور ال سي دي هفده اينچ
دي وي دي پلير كوچولو موچولو
٤-رسيور ماهواره
٥-ارگ يا همان كيبورد متوسط
مرسي
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، SH1A2R3 ، MAHDI2012 ، ronmony ، shkhmo ، سمانه777 ، behfaza
(2012-03-27 ساعت 08:49)armanbala نوشته:  دوستان لطفا در اين مواردي كه ميشمارم نظر بدهبد كه ببريم يا نبريم؟
١-پرينتر ليزري اچ پي
٢-پرينتر سه كاره سوزني اپسون(پرينتر اسكنر و كوپيير)
٣-مونيتور ال سي دي هفده اينچ
دي وي دي پلير كوچولو موچولو
٤-رسيور ماهواره
٥-ارگ يا همان كيبورد متوسط
مرسي

به لیستتون اضافه کنین:
6- پراید هاچ بک
7- سونای یک نفره
8- ست درامز
TongueBig Grin

شوخی کردم Big Grin
یعنی شما وسایل ضروریتون اینقدر کمه که از ظرفیت بار مجازتون زیادی میاد و می خواین اینایی که گفتینو (یا دست کم بعضی از اینا رو، مثل مانیتور " LCD 17) با خودتون ببرین؟!!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: mavarfan ، MAHDI2012 ، MPU ، anikoo ، New York ، maka2 ، ronmony ، shkhmo ، victorygo ، سمانه777 ، behfaza
(2012-03-27 ساعت 09:25)frozen mind نوشته:  به لیستتون اضافه کنین:
6- پراید هاچ بک
7- سونای یک نفره
8- ست درامز
TongueBig Grin

شوخی کردم Big Grin
یعنی شما وسایل ضروریتون اینقدر کمه که از ظرفیت بار مجازتون زیادی میاد و می خواین اینایی که گفتینو (یا دست کم بعضی از اینا رو، مثل مانیتور " LCD 17) با خودتون ببرین؟!!

سلاااااااااام فروزن جان
بابا كجايي ما كلير شديم جشن گرفتيم كلي سرو صدا ورقص و آواز .نبودي ... !!!
والله راستش ما سه نفريم به عبارتي شش تا ٢٣ كيلو با سه تا هشت كيلو چيزي ١٦٢ كيلو!!!!
من خودم فريتم داداش
لباس ها رو كه ريختيم دور
چيزهايي را ميخوام فريت كنم فرش هست و يكسري وسايل دكوري و السلام
حيفم مياد اينهايي كه شمردم نبرم خواستم ببينم با يه مبدل ميتونم اينها رو استفاده كنم اصلا ارزشش رو داره؟
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، SH1A2R3 ، MAHDI2012 ، ronmony ، shkhmo ، schaghayegh ، سمانه777 ، behfaza ، farid_ns
(2012-03-27 ساعت 09:35)armanbala نوشته:  سلاااااااااام فروزن جان
بابا كجايي ما كلير شديم جشن گرفتيم كلي سرو صدا ورقص و آواز .نبودي ...!!!
والله راستش ما سه نفريم به عبارتي شش تا ٢٣ كيلو با سه تا هشت كيلو چيزي ١٦٢ كيلو!!!!
من خودم فريتم داداش
لباس ها رو كه ريختيم دور
حيفم مياد اينهايي كه شمردم نبرم خواستم ببينم با يه مبدل ميتونم اينها رو استفاده كنم اصلا ارزشش رو داره؟
جواب مفصلتر رو در پیام خصوصی دادم.

آرمان بلا جان، از کلیر شدنت خیلی خوشحال شدم اما شرمنده ام که مدتی مسافرت بودم و نتونستم اینجا سر بزنم و خبردار بشم.

درباره وسایلی که گفتی دوستان ساکن بلاد کفر باید نظر بدن. نظر اجمالی من هم اینه:
هر وسیله ای که با ولتاژ 110 ولت هم کار میکنه رو می تونی با خودت ببری اما اگر فقط با 220 ولت کار کنه اصلا فکر بردنشو نکن. مبدلهای 110 به 220 ولت حتی اگر توان کمی بخوای ازش بکشی خیلی حجیم و سنگین هستن و بردنشون به صرفه نیست.

اما یک کار دیگه هم بکن: برای هر وسیله ای که با 110 ولت هم کار میکنه فاکتورهایی مثل 1- عمر مفید باقیمانده، 2- وزن و مقدار پولی که بابت فریت اون باید بدی، و 3- قیمت آکبند همون وسیله در آمریکا رو برآورد کن.
اگر دیدی مثلا دستگاه پرینترت مثلا 2 سال کار کرده پس عمر مفید کمی ازش مونده + پولی که بابت فریت باید براش بدی نمی صرفه و می تونی همونو با قیمت مناسب اون هم نو از آمریکا بخری، پس همینجابه یکی از آشناهات هدیه کن و دلشو شاد کن!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
آرمان عزیز این طور که معلومه شما همین سفر اول داری میری که بری!ما که فکر کنم باید یک دو سه باری بریم و بیایم.سفر اول هم فکر کنم لباس،وسایل نقاشی،چند اسباب بازی پسرم و سه‌ تار را ببریم .دوستان نظری دارند برای سفر اول که دوماه است چیز دیگه هم ببریم؟Smile
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، SH1A2R3 ، armanbala ، MAHDI2012 ، ronmony ، shkhmo ، behfaza

دوستان بهتر میدونند حالا حتما نظر میدهند ولی‌ فکر کنم فرش رو فریت نکنید بهتره،به جاش وسایل دیگرو فریت کنید فرش رو بذارید توی ساک بیارید.چون وقتی‌ فریت کنید حتما اینجا گمرک چک می‌کنه و چون چون ما تحریم هستیم جز اجناسی هست که جریمه میکنند قابل اینکه بتونید چیزی بگید ولی‌ اگه توی ساک باشه ممکن که ساکتون رو چک کنید و اگر هم باز کنند میتونید بگید چون سفر اوله دوستان برامون هدیه دادند(چون اینجا انگار خیلی‌ بابه).حالا باز سوال کنید بهتره
ARRIVAL DATE: JAN 14
CATEGORY: DV LOTTERY
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، SH1A2R3 ، armanbala ، hoda2012 ، mavarfan ، MAHDI2012 ، ronmony ، shkhmo ، سمانه777 ، behfaza ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان