کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
آفيسر گمرك خودش فرم را با قرون و دو زاري و ... حساب مي كنه و يك جايي پرت مي كنه. ولي چيزي دست ما نداد.
مثلا من ريال را با قيمت آزاد چنج كردم. قبول نكرد و رفت از توي گوگل چنج را درآورد و عدد اعلامي من مثلا 11.230$ را تبديل كرد به 11.450$
شما يك ميليون دلار هم ببري گير بهت نمي دهند كه هيچ، برات رد كارپت هم مي اندازند.
2012, Bay Area, CA
پاسخ
(2013-02-23 ساعت 12:17)peyman1355 نوشته:  درود بر دوستان گرامي

[align=justify]هنگام ورود به خاك آمريكا تا جايي كه من خبر دارم هر فرد مي تونه 10000 دلار به همراه داشته باشه و نيازي به پر كردن فرم مالياتي نيست، مي خواستم بدونم آيا كودك 11 ماهه هم ميتونه 10000 دلار به همراه داشته باشه ي
يك دنيا سپاسگزارم
بنا به چیزی که توی فرم نوشته بیش از10 هزار دلار برای هر خانواده رو باید اعلام کنین نه هر نفر. فرم اگر باشه و دانلود کنید متوجه میشید.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: ali234 ، frz61 ، frozen mind ، kasrafo ، mahdip ، farshadsh ، 3pideh ، behfaza ، آلیس-1980
سلام دوستان
من می خواستم 50 60 تا کیف ببرم با خودم که یه جورایی صنایع دستی به حساب می یادشش ایا گیر میدن تو گمرک انجا
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضربCool
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
پاسخ
تشکر کنندگان: farshadsh ، amairmonre ، 3pideh ، mohammadrezah ، behfaza
دوستان من تاپیکهای زیادی را خوندم حتی همین تاپیکو اما یکی میگه میشه نفری بیشتر از 10000 دلار برد یکی میگه بهتره نبریم یکی میگه نمیشه گیر میدن یکی دیگه میگه هر خانواده 10000 میخواستم بدونم بالاخره میشه برد یا نه ؟ اگه 70 80 هزار دلار ببریم مشکلی پیش نمیاد؟
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
پاسخ
تشکر کنندگان: 3pideh ، mohammadrezah ، behfaza
(2013-03-08 ساعت 17:13)babak82 نوشته:  من دیشب یه سوالی اینجا کرده بوده الان اومدم ببینم جواب دادن یا نه دیدم پستم پاک شده آخه چرا اینکارو میکنی ؟؟؟ سوال من کاملا مرتبط به این تاپیک بود. دوباره سوالمو میپرسم امیدوارم که اینبار خواستی دکمه دیلیتو بزنی اول متنو بخونی

دوستان من تاپیکهای زیادی را خوندم حتی همین تاپیکو اما یکی میگه میشه نفری بیشتر از 10000 دلار برد یکی میگه بهتره نبریم یکی میگه نمیشه گیر میدن یکی دیگه میگه هر خانواده 10000 میخواستم بدونم بالاخره میشه برد یا نه ؟ اگه 70 80 هزار دلار ببریم مشکلی پیش نمیاد؟

تا به حال در تاپیکهای مختلف، حتی همین تاپیک ، دهها بار در این مورد توضیح داده شده. اما چون شما ظاهرا پاسختون رو هنوز پیدا نکردید، جواب اینه:

بله می تونید خانواده ای بیش از 10000 دلار همراه ببرید. مشکل در فرودگاه ایران هست که بالای 5000 دلار غیر قانونی است. اگر می تونید از فرودگاه های ایران این پول رو رد کنید ، در آمریکا که رسیدید باید اعلام کنید دقیقا چند دلار همراه دارید. فرمی رو پر می کنید و همین. هیچ مشکلی در آمریکا نخواهید داشت. به ویژه اگر سفر اولتان باشد یا حتی در سفر دوم وقتی هنوز شاغل نیستید و درآمدی در آمریکا ندارید.
پاسخ
ممنون بالاخره جوابمو گرفتم باور کنید خیلی خونده بودم اما این بهترین جواب بود
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، hasti_banoo ، 3pideh ، tooska68 ، mohammadrezah ، behfaza
(2013-01-25 ساعت 04:36)girl نوشته:  شوید: make
جعفری: parsley
گشنیز: coriander
اسفناج: spinach
نعناع: mint
ریحان: basil
از دیکشنری در اوردم نمیدونم چقدر درستن :p

دوست عزیز از دیکشنری سایت گوگل استفاده کن...از شیر مرغ داره تا جون آدمیزاد D:
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
پاسخ
تشکر کنندگان: 3pideh ، mohammadrezah ، behfaza
سلام دوستان.

من تو قسمت پرواز با ایرلاین های خارجی یه سوال پرسیدم هیچکس جوابمو نداد. گفتم شاید جاش اونجا نبوده. به هر حال بیشترین جایی که بعد از اون بهش می خوره این جاست. سوالم اینه که :
شاید برای بار اول نخواهیم بریم و بمونیم و لذا نخواهیم بار را فریت کنیم. بلکه بخواهیم یکی دو ماه بریم و برگردیم. پس مسلماً بار بیشتری نسبت به مسافرت های معمولی باید با خود ببریم و این طوری مشمول جریمه می شیم که خیلی هم سنگینه (جریمه رو می گم). چارۀ این مشکل کجاست؟ آیا در این مورد تفاوتی در ایرلاین ها هست؟
متشکرم.
پاسخ
تشکر کنندگان: 3pideh ، behfaza
من که اینهمه این تاپیک و بالا و پایین کردم نفهمیدم
1- میشه فرش برد یا نه؟ مال ما 2.5*3.5 ماشینیه + یک قالیچه 1*1.5 ماشینی! واقعا نمیشه برد؟؟ از کجا میشه فهمید؟
2- همه فریت کردناشون از تهران بوده ما که مشهدیم کسی در جریان هست میشه فریت کرد یا نه؟ البته یکی از دوستامون تقریبا 1 سال پیش بارشونو به مونترئال کانادا فریت کردن، ولی اینکه به هیوستون میشه یا نه نمیدونم؟؟
3- به نظرتون اگه غیر از باری که میشه ببریم یا خودون ( نفری 2*23 کیلو + 7 کیلو به ازای هر نفر با ترکیش) 50-60 کیلو اضافه بار داشته باشیم بهتره فریت کنیم یا اضافه بار بخوریم و با خودمون ببریم؟

اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا کمممممممممممممممممممممممممممممک ....
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
پاسخ
(2013-03-10 ساعت 01:13)مانترا نوشته:  من که اینهمه این تاپیک و بالا و پایین کردم نفهمیدم
1- میشه فرش برد یا نه؟ مال ما 2.5*3.5 ماشینیه + یک قالیچه 1*1.5 ماشینی! واقعا نمیشه برد؟؟ از کجا میشه فهمید؟
2- همه فریت کردناشون از تهران بوده ما که مشهدیم کسی در جریان هست میشه فریت کرد یا نه؟ البته یکی از دوستامون تقریبا 1 سال پیش بارشونو به مونترئال کانادا فریت کردن، ولی اینکه به هیوستون میشه یا نه نمیدونم؟؟
3- به نظرتون اگه غیر از باری که میشه ببریم یا خودون ( نفری 2*23 کیلو + 7 کیلو به ازای هر نفر با ترکیش) 50-60 کیلو اضافه بار داشته باشیم بهتره فریت کنیم یا اضافه بار بخوریم و با خودمون ببریم؟

اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا کمممممممممممممممممممممممممممممک ....

با سلام
1- با توجه به اینکه قوانین فریت بار در نتیجه تحریمها متغیر هست و گاه ازاد هست و گاه نه پس بهترین روش این هست که از سایت فرودگاه امام شماره تلفن شرکتهایی که فریت بار انجام میدن مثلا امارات رو در بیارین و با یک تماس تلفنی ساده 100 درصد جواب میگیرید.(کاری که خودم انجام دادم)
2-من کاملا توضیح دادم که چجوری بارم رو فریت کردم حالا شاید شما پستب که من گذاشتم رو ندید.من بارم رو از تبریز فریت کردم و نیازی نشد برم تهران .حالا این رو از کجا فهمیدم؟خوب با فرودگاه بین المللی تماس گرفتم و گفتم میخوام بار بفرستم به امریکا پس از چند تماس مکرر بالاخره شماره کسی رو دادن و گفتن ایشون نماینده کارگوی شرکت هواپیمایی ترکیش هست و فقط این شرکت از تبریز بار به امریکا ارسال میکنه.
نهایتا که تونستید شرکتی که فریت رو انجام میده رو پیدا کنید از اونها قوانین دقیق رو میتونید بپرسید که چه چیز هایی فریت میکنن و چه چیزهایی ممنوع هست.
خوب من شخصا فرش دستباف و قالیچه ماشینی داشتم که فریت کردم و هیچ مشکلی هم پیش نیامد البته 6 ماه پیش.

(2013-03-10 ساعت 01:05)lingni نوشته:  سلام دوستان.

من تو قسمت پرواز با ایرلاین های خارجی یه سوال پرسیدم هیچکس جوابمو نداد. گفتم شاید جاش اونجا نبوده. به هر حال بیشترین جایی که بعد از اون بهش می خوره این جاست. سوالم اینه که :
شاید برای بار اول نخواهیم بریم و بمونیم و لذا نخواهیم بار را فریت کنیم. بلکه بخواهیم یکی دو ماه بریم و برگردیم. پس مسلماً بار بیشتری نسبت به مسافرت های معمولی باید با خود ببریم و این طوری مشمول جریمه می شیم که خیلی هم سنگینه (جریمه رو می گم). چارۀ این مشکل کجاست؟ آیا در این مورد تفاوتی در ایرلاین ها هست؟
متشکرم.
ما بلیطمون رو از هواپیمایی ترکیش گرفتیم البته بیزینس که نفری دو تا 32 کیلو تونستیم به قسمت بار بفرستیم و حدودا نفری نزدیک 17 کیلو (کوله پشتی و کیف دستی بزرگ و کیف لب تاب و جعبه شیرینی) هم به داخل بردیم.
***2012As41
مصاحبه ١٢جون
كليرنس ٨ اگوست
دريافت ويزا ١٧اگوست
كلا ٢نفر
اولين ورود :27 آگوست
ایالت ویرجینیا
پاسخ
عزیزان لطف کردید همه قیمتها رو گذاشتید ولی این قیمتها کلا قدیمی هست العان دلار 3500 هست ایا ما خیلی چیزارو از ایران بیاریم بهتر نیست اکه انجا مپلا یه شلوار پارچه ای 40 دلاره تهران بهترین شلوار 80000 تومان هست یا لوتزم برقی لطفا کمک کنید و قیمتها رو اپدیت کنیییییییییییییییییییید
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضربCool
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
پاسخ
تشکر کنندگان: سمانه777 ، mohammadrezah ، behfaza
(2013-03-15 ساعت 03:50)taha_jam_co نوشته:  عزیزان لطف کردید همه قیمتها رو گذاشتید ولی این قیمتها کلا قدیمی هست العان دلار 3500 هست ایا ما خیلی چیزارو از ایران بیاریم بهتر نیست اکه انجا مپلا یه شلوار پارچه ای 40 دلاره تهران بهترین شلوار 80000 تومان هست یا لوتزم برقی لطفا کمک کنید و قیمتها رو اپدیت کنیییییییییییییییییییید
قیمتهای اینجا که در خیلی موارد زیاد نشده یا کمی شده
پس شما باید اپدیت کنید Smile
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، Saeedv13 ، کامیلا ، parsush ، kasrafo ، mdna ، mohammadrezah ، behfaza
دوستان این تجربه من از اوردن وسایل که براتون میگم و بعد که امدم دیدم کار درستی کردم و انتخاب هام درست بوده و قیمتها را هم به روز خدمتتون میگم سوالی بود در حد توان جواب میدم .
الف- وسایلی که اوردیم : 1 - لباس اگر کم و کسری بود خریدیم به خصوص کمربند و کیف چرمی یا منسوجات چرمی و طبیعتا نسبت به فصل محل مسافرت تفاوت میکند 2 - حتما و حتما دارو بیاورید ما مقداری مسکن مانند ژلوفین و غیر کدئین و انتی بیوتیک هایی که به کاربردشان اشنا بودم و پمادهای ضد درد عضلانی و... اوردیم.3- لوازم شخصی در حد اولیه مانند لیف و شامپو سفری و... ولی لوازم ارایش تازه ام را هم اوردم ولی موارد رو به اتمام یا نصفه را صرف نظر کردم. در نظر داشته باشید وزن قابل حمل محدود است و مطمئنا چیزهای با ارزشتر از شامپوها ی سنگین در اولویت است. 4 - کمی ادویه مانند زعفران و هل و نعنا خشک و زرشک در حد چند صد گرم 5 -ما مجبور بودیم به خاطر کارمان و امتحانات پیش رو کتابهای دانشگاهی مان را بیاوریم +چند کتاب زبان مفید 6- یک ست ملافه سبک و حوله و یک پتو سفری سبک 7 - سی دی های خاص و مورد علاقه در حد 10 تا 8- کمی کیک و کلوچه و چای و قند و کارد و چنگال یکبار مصرف و لیوان کاغذی برای وعده های اولیه پس از رسیدن(مهم است به درد می خورد) در پست بعدی قیمتها را مینویسم. با تشکر
[/quote]
برنده 2012

پاسخ
در این بخش میخوام در مورد چیزی هایی اوردم و خریدم با قیمتهاشون صحبت کنم . این قیمتها در هیوستون تگزاس بوده و میتونه در ایالات دیگه بیشتر باشه چون کلا هزینه زندگی از نظر اماری در تگزاس پایین تر است البته به همان میزان درامد هم عدد پایینتری داره.( اجناس زیر همه دارای کیفیت بالایی هستند)
1- ادویه جات : در ظروف53 گرم بین 2.3 - 6$ 2- حوله استخری 7$ به همان نسبت حوله های کوچکتر 3-4$ 3- ست ملافه کوئین سایز شامل رو تشک و دو تا رو بالش و یک ملافه 50$ 5- پتو دو نفره کوئین 26-50 $ ( ما ارزانتر را خریدیم خیلی هم راضی هستم مخملی است و کاملا گرم ) 6- سرویس قابلمه و کفگیر تفال 18 پارچه حدود 75$(که برای اشپزی واقعا کافیه ) 7 - کارد اشپزخانه از دانه ای 6$ تا سرویس کامل که دارای ظرف مخصوص است بین 60 - 100$ بنا به مدل 6- سرویس 4 نفره سرامیکی برای غذا خوردن شامل بشقاب میوه خوری و کاسه سوپ و برنج خوری و لیوان 50$
در قسمت بعدی مواد غذایی و مبلمان را اضافه میکنم .
اگر تاپیک نامناسبی را انتخاب کرده ام مدیران راهنمایی کنند. با تشکر
برنده 2012

پاسخ
به مناسبت سال نو اقلام هفت سین رو هم خواستم اضافه کنم به لیست قیمت هاWink 1 - سیر حدود 5 تاش 2$ 2- سیب قرمز پوندی 2.60$ 3- سمنو کوچیک 2 $ 4 - سنبل اعلا دو شاخه تمام گل 2 $ 4- سبزی عید 2$ 5- سماق که مقدارش برا ی مصرف یک سال کافیه 3.5$ 6- سنجد در حد بسته کوچیک برا ی هفت سین 1.5$ 7 - سرکه در بطری و بنا به نوع و برند سرکه اش از 2.5$ تا 25$ قیمت ماهی قرمز رو ندارم چون شرایط نگهداری ماهی رو نداریم و نمیخواهیم یک ماهی مرده اول سالی رو دستمون بمونه و سکه که معرف حضورتون هست و خودش ارزش خودش رو بهتر می دونه . سال همگی به نیکی و شادی و سلامتی و عید نوروز پیشاپیش مبارک.
برنده 2012

پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان