موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-26 ساعت 23:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-27 ساعت 01:04 توسط nedaUSA.)
موضوع جالب شد!!!!!!
راست میگی، ممکنه حساسیت ایجاد بشه. نمیشه از قوطی خارجشون کرد؟
اگه میشه که موضوع حله، اگه نمیشه که به احتمال قوی نمیشه، چاره ای نیست جز اینکه مدارکت و نسخه هات که اونام لاتین نوشته شده همرات باشه، اگه بدونن تو هر شیشه دوتا قرص بیشتر نیست مشکلی پیش نمیاد. با خیال راحت برو. بیخود نبود که نوشتم ندای با اراده و حساس!!!!!!
[/quote]
خوب به نظر من که میشه توی هر شیشه ده یا حتی بیشتر از اون قرص رو جا داد. اما توی نسخه دکتر نوشته داروی فلان در بسته بندی دو تایی.
(ضمنن از نظر لطف شما ممنونم)
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-27 ساعت 00:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-27 ساعت 00:46 توسط smu.)
میشه بیشتر در مورد این ترافیک پرواز خارجی توضیح بدین؟ دسترسی بهشون چطوریه؟
دوست عزیز مدیر ترافیک هر خط هوایی در فرودگاه بین المللی شهر و بخصوص در ساعات پرواز ان خط هوایی حضور داره . مثلا رئیس ترافیک قطر و امارات در تهران در فرودگاه امام و مستقر هستند میتونید با تماس با فرودگاه امام به اپراتور بگید ترافیک قطر رو می خواهید وصل میکنند یا از دفتر هواپیمایی قطر تلفن ترافیک را بخواهید .از وظایف رئیس ترافیک حل مشکلات این چنینی مسافران هنگام چک این و کنترل و کلا هندل کردن پروازهای ان خط هوایی است. و در مورد قوانینی فرودگاهی اطلاعات کافی دارند .
برنده 2012
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میدونم سوالم تکراری قبلا دیدم تو این تاپیک در این مورد پاسخ داده شده ولی الان پیدا نمکنم پستهای مربوطه رو
اگه بخوایم آجیل و خشکبار ببریم حتما باید بسته بندی باشه مثلا پسته بو داده و بادوم و این جور چیزا رو نمیشه بدون بسته بندی ببریم؟!!
مرسی
2013AS19$$/سه نفر/دریافت ویزا13مارچ/ ورود به امریکا 7 می/ مقصد پورتلند اورگان
سفرنامه
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-26 ساعت 22:43)smu نوشته: (2013-03-26 ساعت 21:19)IN.USA@2013 نوشته: طلا سفید خوبه یا زرد برای فروش اونجا؟
با سلام تا انجا که میدونم اکثر طلا و نقره جات ما عیار پایینتری(18 عیار) از عیار اینجا (24 عیار)داره در نتیجه یا فروخته نمی شه یا به قیمت بسیار پایین . در ضمن حتما فاکتور خرید معتبر میخوان . مگر اینکه طلاتون رو ازخارج با فاکتور معتبر خریده باشید زیرا طلاهای ساخت بسیاری از کشورها عیار 24 است. در ضمن من اینجا هر دو نوع طلا را به یک میزان دیدم ولی زرد بیشتر بوده.
در مورد سکه 24 عیاره چطور؟ فکر کنم بهتر باشه برای فروش اونجا!؟
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-31 ساعت 00:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-21 ساعت 15:19 توسط usa lover.)
(2013-03-30 ساعت 21:20)mitme نوشته: دوستان میدونم سوالم تکراری قبلا دیدم تو این تاپیک در این مورد پاسخ داده شده ولی الان پیدا نمکنم پستهای مربوطه رو
اگه بخوایم آجیل و خشکبار ببریم حتما باید بسته بندی باشه مثلا پسته بو داده و بادوم و این جور چیزا رو نمیشه بدون بسته بندی ببریم؟!!
مرسی
دوست عزیز
اینجور موارد با توجه به تحقیقات من سلیقه ای عمل میشه
من تو همین تاپیک خوندم که برای فرودگاه لوس آنجلس باید بسته بندی داشته باشه ولی یکی از دوستان ما که تقریبا سالی 4 بار داره از طریق همین فرودگاه می ره گردوی که براشون برده بودیم گفتیم باید بسته بندیش کنید که ایشون گفتن نه اگر بسته بندی باشه و راحت نشه باز کرد و داخلش رو دید مشکل ساز میشه و با کیسه فریزر بردن
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
موضوعها: 2
رتبه:
97
5 تشکر در 0 ارسال
یکی از دوستان محترم در پیام خصوصی از من در مورد آوردن کتابهای درسی برای تافل و GRE سوال کردند که آیا بیارن بهتره یا اینجا می تونن جایی رو پیدا کنند که رایگان بشه کتاب تهیه کرد. از اونجا که ممکنه دغدغه خیلی از مهاجرین باشه، پاسخی که به ایشون دادم رو اینجا می نویسم:
"
کتاب اصلا لازم نیست همراه بیارید . اولا اکثر شهرها کتابخونه داره که می تونید عضو بشید و برای ساکنان اون شهر یا شهرهای اطراف رایگانه. ثانیا اگر هم کتابخونه نخواهید برید که ممکنه کتابهای جدید یا هر کتابی رو نداشته باشه کافیه نزدیک ترین شعبه کتابفروشی Barnes and noble رو پیدا کنید و تشریف ببرید. محیطش بسیار بزرگه. کتابفروشی است ولی مثل کتابخونه است. جدیدترین کتابها رو در هر زمینه ای اونجا پیدا می کنید. با خیال راحت بشینید و کتاب رو بخونید ، اینترنت مجانی هم داره، قهوه فروشی استارباکس هم داره که اگه دوست داشتید قهوه،چای ، بستنی یا ساندویچ کوچک هم می تونید بخرید و لذت ببرید.
من خودم تا مدتها که اومده بودم کارم این بود که هر روز صبح می رفتم کتابفروشی تا عصر اونجا بودم. هر کتابی که می خواستم برمیداشتم و می خوندم. کلا شیوه کارشون همینه. کتاب رو می برید سر میزتون می خونید ، هر وقت هم کارتون تموم شد می ذارید همونجا، خودشون میان جمع می کنن. بدون پرداخت حتی یک سنت. اگر هم مایل بودید که کتاب رو می خرید.خیلی ها بین قفسه های کتاب می شینن رو زمین و راحت کتابشون رو می خونن. جدیدترین مجلات روز رو هم داره در هر زمینه که فکر کنید.
این محیط برای کتابخونها بهشته. می تونید سایتشون رو ببینید. هر کتابی که تو سایتشون هست تو کتابفروشی هم پیدا میشه. آدرس نزدیک ترین شعبه به محل زندگیتون رو هم از اونجا می تونید پیدا کنید.
یک نکته هم در مورد کتابخونه اضافه کنم که اکثر کتابخونه ها زنجیره ای هستند یعنی مثلا اگر کتابی در اون محل نباشه می تونید در صورت موجود بودن در یکی از کتابخونه های همکار، اون رو سفارش بدید که براتون بیارن. اکثرا هم مجانی انجام میشه یا با هزینه بسیار ناچیز.
به طور کلی کتابخونها اینجا هیچ مشکلی از نظر دسترسی رایگان به آخرین کتابها و مجلات نخواهند داشت :-)
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-30 ساعت 23:44)IN.USA@2013 نوشته: (2013-03-26 ساعت 22:43)smu نوشته: (2013-03-26 ساعت 21:19)IN.USA@2013 نوشته: طلا سفید خوبه یا زرد برای فروش اونجا؟
با سلام تا انجا که میدونم اکثر طلا و نقره جات ما عیار پایینتری(18 عیار) از عیار اینجا (24 عیار)داره در نتیجه یا فروخته نمی شه یا به قیمت بسیار پایین . در ضمن حتما فاکتور خرید معتبر میخوان . مگر اینکه طلاتون رو ازخارج با فاکتور معتبر خریده باشید زیرا طلاهای ساخت بسیاری از کشورها عیار 24 است. در ضمن من اینجا هر دو نوع طلا را به یک میزان دیدم ولی زرد بیشتر بوده.
در مورد سکه 24 عیاره چطور؟ فکر کنم بهتر باشه برای فروش اونجا!؟
من راجع به فروش طلا و سكه از دوستم در سياتل سوال كردم،ايشون بعد از پرس و جو بهم گفت در سياتل صنف طلا معمولا دست هندي هاست كه اونها هم طلاي با عيار پائين خريداري مي كنند و خلاصه كلام اينكه : اگر طلا رو در ايران بفروشيم و پولش رو ببريم ظاهرا به صرفه تره ( البته اين مطلب مربوط به سياتل ميشه و ممكنه در ايالتهاي ديگه به غير از اين و برعكس باشه )
شاد و تندرست باشيد
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز
یک سوال داشتم من می خوام همراه خودم مقداری زعفران با نیت فروش در امریکا بیارم، می خواستم بدونم از دوستان کسی تجربه به صرفه بودن آوردن زعفران و فروشش اطلاعاتی دارند، گویا تفاوت قیمت بین ایران و امریکا زیاد هست
البته می دونم که از نظر گمرک ایران خروج بیش از 100 گرم زعفران ممنوع هست، که این موضوع رو یک جوری حلش می کنم
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
موضوعها: 1
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
از اونجايي كه من هم دارم جمع و جور ميكنم ، رسيدم به تاپيك جذاب چه چيزهايي با خودمون ببريم،
تاپيك را تا حدي خوندم اما دقيقا در اين موارد به جواب قانع كننده نرسيدم ،و البته ممنون از اطلاعات خوب تو موارد مختلف
مورد اول:
اينكه شنيدم از سه ماده غذايي به طور خاص از ايرانيها ميپرسند ١- زرشك ٢- تخمه و ٣- ليمو عماني، يعني اگر همراه داشته باشيم دور ميريزند و يا اگر بگيم داريم و پنهان نكنيم كاري ندارند؟ چه جور تخمه اي؟ يعني مثلا تخمه ژاپني بوداده و نمك زده شده رو ميگيرند؟؟ سوال بعدي اينكه اگه ليمو عماني رو درسته نياريم و هسته همراه نداشته باشه ( تقريبا پودر شده ) باز هم ايراد ميگيرند؟
مورد دوم: من در اين مورد هم تاپيك رو مرور كردم اما سريع و به جمع بندي كه رسيدم اين بود
وسايلي كه با برق ٢٢٠ در ايران كار ميكنند و روي انها رنج ١١٠ تا ٢٢٠ ننوشته، به هيچ طريقي نميشه ازشون در امريكا استفاده كرد؟؟
ممنون
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-16 ساعت 08:49)پروا نوشته: سلام دوستان
از اونجايي كه من هم دارم جمع و جور ميكنم ، رسيدم به تاپيك جذاب چه چيزهايي با خودمون ببريم،
تاپيك را تا حدي خوندم اما دقيقا در اين موارد به جواب قانع كننده نرسيدم ،و البته ممنون از اطلاعات خوب تو موارد مختلف
مورد اول:
اينكه شنيدم از سه ماده غذايي به طور خاص از ايرانيها ميپرسند ١- زرشك ٢- تخمه و ٣- ليمو عماني، يعني اگر همراه داشته باشيم دور ميريزند و يا اگر بگيم داريم و پنهان نكنيم كاري ندارند؟ چه جور تخمه اي؟ يعني مثلا تخمه ژاپني بوداده و نمك زده شده رو ميگيرند؟؟ سوال بعدي اينكه اگه ليمو عماني رو درسته نياريم و هسته همراه نداشته باشه ( تقريبا پودر شده ) باز هم ايراد ميگيرند؟
مورد دوم: من در اين مورد هم تاپيك رو مرور كردم اما سريع و به جمع بندي كه رسيدم اين بود
وسايلي كه با برق ٢٢٠ در ايران كار ميكنند و روي انها رنج ١١٠ تا ٢٢٠ ننوشته، به هيچ طريقي نميشه ازشون در امريكا استفاده كرد؟؟
ممنون
1- پروا جون شما داری میری که برای همیشه اونجا زندگی کنی دیگه یک بسته تخمه ژاپنی نمک زده به کجا میرسه دیگه قید این چیزها رو بزن
در مورد زرشک و لیمو عمانی هم همینطور
یکی از دوستان توی این تاپیک یا تاپیک اولین سفر راجع به لیمو عمانی پرسیده بود که لیمو رو بدون پوست و هسته خریده البته پودر شده نباید باشه که ببینن چیه؟ و می خواست ببره دیگه بعدش هم نیومد خبری بده ببینیم بدون مشکل برد یا نه
لوازم برقی هم گویا راهی هست ولی تبدیلش خیلی سنگین و بردنش ارزش نداره
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا