کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
(2013-03-26 ساعت 21:21)nedaUSA نوشته:  [quote='kasrafo' pid='297085' dateline='1364311426']
[quote='nedaUSA' pid='296981' dateline='1364304997']
دوستان این تاپیک خوبه ولی من میخوام مطمئن شم دارویی که میخوام با خودم ببرم توی فرودگاه مشکلی نداشته باشه. چون تعدادش زیاده. میخوام مطمئن شم که هر فرودگاهی چه داروهایی رو منع میکنه. هم فرودگاه امام هم فرانکفورت و هم شیکاگو. میشه لطفن یه نفر بگه که این اطلاعات که موثق باشن رو از کجا میشه آورد؟
آخه داروی من توی شیشه های کوچیکه که توی هر شیشه دو تا دونه اش رو میذارن. من باید یه چیزی حدود سی تا از این شیشه های کوچیک ببرم که دربشون هم فلزیه و حتمن توی بار دیده میشن و سوال برانگیزن. از طرفی دکترم رو نمیتونم تا بعد از تعطیلات پیدا کنم که بتونم ترجمه نسخه را با خودم ببرم.
دیگه نمیدونم این تعداد زیاده یا برای اونها ممکنه عادی باشه.
دوست عزیز احتمالا داروی شما داروی خاصی هست چون بسته بندی خاصی هم داره ولی من داروهای معمول و انتی بیوتیک ها رو همگی با جعبه های 100 تا 200 تایی اوردم مشکلی پیش نیامد. که شامل قطره های چشمی ارتلاک و ازیترومایسین و اموکسی و ژلوفین و کلد استاپ و مد فورمین و فلوکسیتین اوردم و حتی یک کیت کوچولوی دندان پزشکی که سر همگی فلزی بود موردی پیش نیامد باز هم نکردن . البته میدانم داروهای من جنرال بوده شما میتوانید از ترافیک پرواز خارجی خود استعلام کنید و معمولا ترافیک هواپیمایی قطر و امارات حتی اگر با انها پرواز ندارید جوابگو هستند و از نظر حساسیت در قوانین فرودگاهی اگاهی کافی دارند.ترکیش نه !چون سیستم انها به حساسیت و سختگیری قطر و امارات نیست.
برنده 2012

پاسخ
موضوع جالب شد!!!!!!
راست میگی، ممکنه حساسیت ایجاد بشه. نمیشه از قوطی خارجشون کرد؟
اگه میشه که موضوع حله، اگه نمیشه که به احتمال قوی نمیشه، چاره ای نیست جز اینکه مدارکت و نسخه هات که اونام لاتین نوشته شده همرات باشه، اگه بدونن تو هر شیشه دوتا قرص بیشتر نیست مشکلی پیش نمیاد. با خیال راحت برو. بیخود نبود که نوشتم ندای با اراده و حساس!!!!!!
[/quote]
خوب به نظر من که میشه توی هر شیشه ده یا حتی بیشتر از اون قرص رو جا داد. اما توی نسخه دکتر نوشته داروی فلان در بسته بندی دو تایی.
(ضمنن از نظر لطف شما ممنونم)
وبلاگم
سفرنامه1
سفرنامه2
تاریخ ورود به آمریکا 4/4/2013
شهر اقامت: Houston, Texas
پاسخ
تشکر کنندگان: kasrafo ، peyman1355 ، پروا ، mohammadrezah ، behfaza ، آلیس-1980
میشه بیشتر در مورد این ترافیک پرواز خارجی توضیح بدین؟ دسترسی بهشون چطوریه؟

دوست عزیز مدیر ترافیک هر خط هوایی در فرودگاه بین المللی شهر و بخصوص در ساعات پرواز ان خط هوایی حضور داره . مثلا رئیس ترافیک قطر و امارات در تهران در فرودگاه امام و مستقر هستند میتونید با تماس با فرودگاه امام به اپراتور بگید ترافیک قطر رو می خواهید وصل میکنند یا از دفتر هواپیمایی قطر تلفن ترافیک را بخواهید .از وظایف رئیس ترافیک حل مشکلات این چنینی مسافران هنگام چک این و کنترل و کلا هندل کردن پروازهای ان خط هوایی است. و در مورد قوانینی فرودگاهی اطلاعات کافی دارند .
برنده 2012

پاسخ
دوستان میدونم سوالم تکراری قبلا دیدم تو این تاپیک در این مورد پاسخ داده شده ولی الان پیدا نمکنم پستهای مربوطه رو
اگه بخوایم آجیل و خشکبار ببریم حتما باید بسته بندی باشه مثلا پسته بو داده و بادوم و این جور چیزا رو نمیشه بدون بسته بندی ببریم؟!!
مرسی
2013AS19$$/سه نفر/دریافت ویزا13مارچ/ ورود به امریکا 7 می/ مقصد پورتلند اورگان
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: peyman1355 ، mohammadrezah ، behfaza ، آلیس-1980
(2013-03-26 ساعت 22:43)smu نوشته:  
(2013-03-26 ساعت 21:19)IN.USA@2013 نوشته:  طلا سفید خوبه یا زرد برای فروش اونجا؟
با سلام تا انجا که میدونم اکثر طلا و نقره جات ما عیار پایینتری(18 عیار) از عیار اینجا (24 عیار)داره در نتیجه یا فروخته نمی شه یا به قیمت بسیار پایین . در ضمن حتما فاکتور خرید معتبر میخوان . مگر اینکه طلاتون رو ازخارج با فاکتور معتبر خریده باشید زیرا طلاهای ساخت بسیاری از کشورها عیار 24 است. در ضمن من اینجا هر دو نوع طلا را به یک میزان دیدم ولی زرد بیشتر بوده.
در مورد سکه 24 عیاره چطور؟ فکر کنم بهتر باشه برای فروش اونجا!؟
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
پاسخ
تشکر کنندگان: peyman1355 ، پروا ، godot ، mohammadrezah ، behfaza
(2013-03-30 ساعت 21:20)mitme نوشته:  دوستان میدونم سوالم تکراری قبلا دیدم تو این تاپیک در این مورد پاسخ داده شده ولی الان پیدا نمکنم پستهای مربوطه رو
اگه بخوایم آجیل و خشکبار ببریم حتما باید بسته بندی باشه مثلا پسته بو داده و بادوم و این جور چیزا رو نمیشه بدون بسته بندی ببریم؟!!
مرسی
دوست عزیز
اینجور موارد با توجه به تحقیقات من سلیقه ای عمل میشه
من تو همین تاپیک خوندم که برای فرودگاه لوس آنجلس باید بسته بندی داشته باشه ولی یکی از دوستان ما که تقریبا سالی 4 بار داره از طریق همین فرودگاه می ره گردوی که براشون برده بودیم گفتیم باید بسته بندیش کنید که ایشون گفتن نه اگر بسته بندی باشه و راحت نشه باز کرد و داخلش رو دید مشکل ساز میشه و با کیسه فریزر بردن
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: mitme ، bayat_r ، hana_fd ، peyman1355 ، parsush ، پروا ، mohammadrezah ، behfaza ، آلیس-1980
(2013-03-30 ساعت 21:20)mitme نوشته:  دوستان میدونم سوالم تکراری قبلا دیدم تو این تاپیک در این مورد پاسخ داده شده ولی الان پیدا نمکنم پستهای مربوطه رو
مرسی

دوست عزیز در مورد من من در بسته بندی وکیوم و جعبه اجیل فروشی اوردم هیج موردی نبود در مورد مواد و اجیل بو داده در مقادیر پایین مشکلی نیست . تا جایی که من میدونم . ولی بهتره بسته بندی نشون بده چی در بسته هست یا مشخصات بسته بندی با مشخصات مواد داخل یکسان باشه و در مورد دانه های بوداده هم همین طور.
برنده 2012

پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، usa lover ، mitme ، Saeedv13 ، bayat_r ، peyman1355 ، ASALI ، parsush ، 3pideh ، پروا ، mohammadrezah ، behfaza ، آلیس-1980
یکی از دوستان محترم در پیام خصوصی از من در مورد آوردن کتابهای درسی برای تافل و GRE سوال کردند که آیا بیارن بهتره یا اینجا می تونن جایی رو پیدا کنند که رایگان بشه کتاب تهیه کرد. از اونجا که ممکنه دغدغه خیلی از مهاجرین باشه، پاسخی که به ایشون دادم رو اینجا می نویسم:

"
کتاب اصلا لازم نیست همراه بیارید . اولا اکثر شهرها کتابخونه داره که می تونید عضو بشید و برای ساکنان اون شهر یا شهرهای اطراف رایگانه. ثانیا اگر هم کتابخونه نخواهید برید که ممکنه کتابهای جدید یا هر کتابی رو نداشته باشه کافیه نزدیک ترین شعبه کتابفروشی Barnes and noble رو پیدا کنید و تشریف ببرید. محیطش بسیار بزرگه. کتابفروشی است ولی مثل کتابخونه است. جدیدترین کتابها رو در هر زمینه ای اونجا پیدا می کنید. با خیال راحت بشینید و کتاب رو بخونید ، اینترنت مجانی هم داره، قهوه فروشی استارباکس هم داره که اگه دوست داشتید قهوه،چای ، بستنی یا ساندویچ کوچک هم می تونید بخرید و لذت ببرید.

من خودم تا مدتها که اومده بودم کارم این بود که هر روز صبح می رفتم کتابفروشی تا عصر اونجا بودم. هر کتابی که می خواستم برمیداشتم و می خوندم. کلا شیوه کارشون همینه. کتاب رو می برید سر میزتون می خونید ، هر وقت هم کارتون تموم شد می ذارید همونجا، خودشون میان جمع می کنن. بدون پرداخت حتی یک سنت. اگر هم مایل بودید که کتاب رو می خرید.خیلی ها بین قفسه های کتاب می شینن رو زمین و راحت کتابشون رو می خونن. جدیدترین مجلات روز رو هم داره در هر زمینه که فکر کنید.

این محیط برای کتابخونها بهشته. می تونید سایتشون رو ببینید. هر کتابی که تو سایتشون هست تو کتابفروشی هم پیدا میشه. آدرس نزدیک ترین شعبه به محل زندگیتون رو هم از اونجا می تونید پیدا کنید.

یک نکته هم در مورد کتابخونه اضافه کنم که اکثر کتابخونه ها زنجیره ای هستند یعنی مثلا اگر کتابی در اون محل نباشه می تونید در صورت موجود بودن در یکی از کتابخونه های همکار، اون رو سفارش بدید که براتون بیارن. اکثرا هم مجانی انجام میشه یا با هزینه بسیار ناچیز.

به طور کلی کتابخونها اینجا هیچ مشکلی از نظر دسترسی رایگان به آخرین کتابها و مجلات نخواهند داشت :-)
پاسخ
(2013-03-30 ساعت 23:44)IN.USA@2013 نوشته:  
(2013-03-26 ساعت 22:43)smu نوشته:  
(2013-03-26 ساعت 21:19)IN.USA@2013 نوشته:  طلا سفید خوبه یا زرد برای فروش اونجا؟
با سلام تا انجا که میدونم اکثر طلا و نقره جات ما عیار پایینتری(18 عیار) از عیار اینجا (24 عیار)داره در نتیجه یا فروخته نمی شه یا به قیمت بسیار پایین . در ضمن حتما فاکتور خرید معتبر میخوان . مگر اینکه طلاتون رو ازخارج با فاکتور معتبر خریده باشید زیرا طلاهای ساخت بسیاری از کشورها عیار 24 است. در ضمن من اینجا هر دو نوع طلا را به یک میزان دیدم ولی زرد بیشتر بوده.
در مورد سکه 24 عیاره چطور؟ فکر کنم بهتر باشه برای فروش اونجا!؟
من راجع به فروش طلا و سكه از دوستم در سياتل سوال كردم،ايشون بعد از پرس و جو بهم گفت در سياتل صنف طلا معمولا دست هندي هاست كه اونها هم طلاي با عيار پائين خريداري مي كنند و خلاصه كلام اينكه : اگر طلا رو در ايران بفروشيم و پولش رو ببريم ظاهرا به صرفه تره ( البته اين مطلب مربوط به سياتل ميشه و ممكنه در ايالتهاي ديگه به غير از اين و برعكس باشه )

شاد و تندرست باشيد
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
پاسخ
سلام به دوستان عزیز
یک سوال داشتم من می خوام همراه خودم مقداری زعفران با نیت فروش در امریکا بیارم، می خواستم بدونم از دوستان کسی تجربه به صرفه بودن آوردن زعفران و فروشش اطلاعاتی دارند، گویا تفاوت قیمت بین ایران و امریکا زیاد هست
البته می دونم که از نظر گمرک ایران خروج بیش از 100 گرم زعفران ممنوع هست، که این موضوع رو یک جوری حلش می کنم
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، IN.USA@2013 ، parsush ، سانازی ، Saiban ، mohammadrezah ، behfaza
(2013-04-08 ساعت 15:35)seperelia نوشته:  سلام به دوستان عزیز
یک سوال داشتم من می خوام همراه خودم مقداری زعفران با نیت فروش در آمریکا بیارم، می خواستم بدونم از دوستان کسی تجربه به صرفه بودن آوردن زعفران و فروشش اطلاعاتی دارند، گویا تفاوت قیمت بین ایران و آمریکا زیاد هست
البته می دونم که از نظر گمرک ایران خروج بیش از 100 گرم زعفران ممنوع هست، که این موضوع رو یک جوری حلش می کنم
من فقط قیمتش رو پرسیدم در میامی قیمت یک مثقال زعفران 25 دلار بود.
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
پاسخ
(2013-01-24 ساعت 16:40)mitr.p نوشته:  دوستان سلام
چند سوال از دوستاني كه جديدا وارد شدند..مخصوصا دلاس و مخصوصا با پرواز عمارات
1- ميدونم كه بردن استامينفن كدئين ممنوعه....ميگن براي عمارت شديد تره و دبي خيلي گير ميده. ما كه ميخواهيم ساكمون رو در دلاس تحويل بگيريم. ايا به دارو هاي ديگر هم گير ميدند؟؟
2- لب تاپ رو اجازه داريم در چمدونمون بذاريم تا در دالاس تحويل بگيريم؟؟ و يا اينكه خلافه و حتما بايد در ساك دستيمون باشه تا چك شود؟؟
3- اخيرا كسي با بالاي 10 هزار تا دلار وارد شده و در فرم هاي هواپيما عنوان كنه؟
4-پارسال مواد خوراكي زياد بردم اما با بسته بندي آرم دار و گير هم ندادند. اما امسال فقط بسته بنديه و ارم نداره. به نظتون گير ميدند؟؟؟
مرسي
ما بالای 10000 تا بردیم (برای هر خانواده یک فرم آبی رنگ باید پر شود) در فرم هم نوشتم مامور گمرک هم پرسید چقدر همراهتونه(اون هم در مجموع پرسید) من هم عدد دقیق رو گفتم چیزی نگفت فرم دیگه ای هم نخواست.
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: parsush ، bayat_r ، پروا ، Soap McTavish ، Saiban ، mohammadrezah ، behfaza ، EKAM ، آلیس-1980
سلام دوستان
از اونجايي كه من هم دارم جمع و جور ميكنم ، رسيدم به تاپيك جذاب چه چيزهايي با خودمون ببريم،
تاپيك را تا حدي خوندم اما دقيقا در اين موارد به جواب قانع كننده نرسيدم ،و البته ممنون از اطلاعات خوب تو موارد مختلف
مورد اول:
اينكه شنيدم از سه ماده غذايي به طور خاص از ايرانيها ميپرسند ١- زرشك ٢- تخمه و ٣- ليمو عماني، يعني اگر همراه داشته باشيم دور ميريزند و يا اگر بگيم داريم و پنهان نكنيم كاري ندارند؟ چه جور تخمه اي؟ يعني مثلا تخمه ژاپني بوداده و نمك زده شده رو ميگيرند؟؟ سوال بعدي اينكه اگه ليمو عماني رو درسته نياريم و هسته همراه نداشته باشه ( تقريبا پودر شده ) باز هم ايراد ميگيرند؟
مورد دوم: من در اين مورد هم تاپيك رو مرور كردم اما سريع و به جمع بندي كه رسيدم اين بود
وسايلي كه با برق ٢٢٠ در ايران كار ميكنند و روي انها رنج ١١٠ تا ٢٢٠ ننوشته، به هيچ طريقي نميشه ازشون در امريكا استفاده كرد؟؟

ممنون  
پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، سمانه777 ، mohammadrezah ، behfaza ، آلیس-1980
(2013-04-16 ساعت 08:49)پروا نوشته:  سلام دوستان
از اونجايي كه من هم دارم جمع و جور ميكنم ، رسيدم به تاپيك جذاب چه چيزهايي با خودمون ببريم،
تاپيك را تا حدي خوندم اما دقيقا در اين موارد به جواب قانع كننده نرسيدم ،و البته ممنون از اطلاعات خوب تو موارد مختلف
مورد اول:
اينكه شنيدم از سه ماده غذايي به طور خاص از ايرانيها ميپرسند ١- زرشك ٢- تخمه و ٣- ليمو عماني، يعني اگر همراه داشته باشيم دور ميريزند و يا اگر بگيم داريم و پنهان نكنيم كاري ندارند؟ چه جور تخمه اي؟ يعني مثلا تخمه ژاپني بوداده و نمك زده شده رو ميگيرند؟؟ سوال بعدي اينكه اگه ليمو عماني رو درسته نياريم و هسته همراه نداشته باشه ( تقريبا پودر شده ) باز هم ايراد ميگيرند؟
مورد دوم: من در اين مورد هم تاپيك رو مرور كردم اما سريع و به جمع بندي كه رسيدم اين بود
وسايلي كه با برق ٢٢٠ در ايران كار ميكنند و روي انها رنج ١١٠ تا ٢٢٠ ننوشته، به هيچ طريقي نميشه ازشون در امريكا استفاده كرد؟؟

ممنون  
1- پروا جون شما داری میری که برای همیشه اونجا زندگی کنی دیگه یک بسته تخمه ژاپنی نمک زده به کجا میرسه دیگه قید این چیزها رو بزنBig Grin
در مورد زرشک و لیمو عمانی هم همینطور
یکی از دوستان توی این تاپیک یا تاپیک اولین سفر راجع به لیمو عمانی پرسیده بود که لیمو رو بدون پوست و هسته خریده البته پودر شده نباید باشه که ببینن چیه؟ و می خواست ببره دیگه بعدش هم نیومد خبری بده ببینیم بدون مشکل برد یا نه
لوازم برقی هم گویا راهی هست ولی تبدیلش خیلی سنگین و بردنش ارزش نداره
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، پروا ، pr.kia ، behzadb57 ، mohammadrezah ، behfaza
(2013-04-16 ساعت 08:49)پروا نوشته:  سلام دوستان
مورد اول:
اينكه شنيدم از سه ماده غذايي به طور خاص از ايرانيها ميپرسند ١- زرشك ٢- تخمه و ٣- ليمو عماني، يعني اگر همراه داشته باشيم دور ميريزند و يا اگر بگيم داريم و پنهان نكنيم كاري ندارند؟ چه جور تخمه اي؟ يعني مثلا تخمه ژاپني بوداده و نمك زده شده رو ميگيرند؟؟ ... 

من مادرم اینا که اومده بودن ایران به سفارش یکی از فامیل های نزدیک اونور براش 3 کیلو تخمه گرفته بودن و زرشک و لیمو هم خریده بودن. موقع برگشتن به آمریکا، توی فرم ننوشته بودن که اینها رو دارن. وقتی ننویسی معمولن به ایرانیها با سابقه ای که تو بردن این چیزها دارن شک می کنن و می گردن. بعد هم بارشون رو گشتن و تخمه و لیمو عمانی ها رو گرفتن و انداختن دور و 300 دلار هم جریمه شون کردن چون توی فرم ننوشته بودن. اگر هم می نوشتن می گرفتن و می انداختن دور ولی جریمه نمی شدن. به زرشک کاری نداشتن. این جریان مال کریسمس همین امساله.
در ضمن تا جاییکه من میدونم به نوع تخمه ربطی نداره، میگن چیزی که دانه (Seed) داره نباید ببرین داخل کشورشو. حالا هر چی seed داره نبرید دیگه!
Doctor of Audiology Student
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، bayat_r ، usa lover ، پروا ، pr.kia ، amir82 ، سمانه777 ، nooshshahnar ، mohammadrezah ، ranebr ، behfaza ، EKAM ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان