کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
(2013-06-09 ساعت 11:12)marjani نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 23:23)bayat_r نوشته:  دوستان خاكشير مجازه؟
بیان جان اینجا و اینجا رو ببین شاید بهت کمکی بکنه

خانم معلم، شاگردات هم یه سئوال کنن کتاب میذاری جلوشون میگی برو بگرد؟
خوب جواب رو حاضر و آماده باید بگیBig GrinBig GrinBig Grin
خاکشیر میشه Daphnia؟
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: farshadsh ، سمانه777 ، mohammadrezah ، ابی هانی ، behfaza ، سو سو ، A_A ، nasam ، آلیس-1980
(2013-06-09 ساعت 11:33)bayat_r نوشته:  
(2013-06-09 ساعت 11:12)marjani نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 23:23)bayat_r نوشته:  دوستان خاكشير مجازه؟
بیان جان اینجا و اینجا رو ببین شاید بهت کمکی بکنه

خانم معلم، شاگردات هم یه سئوال کنن کتاب میذاری جلوشون میگی برو بگرد؟
خوب جواب رو حاضر و آماده باید بگیBig GrinBig GrinBig Grin
خاکشیر میشه Daphnia؟
مهندس جان هر گونه دونه ی خام بردنش ممنوعه
خاکِشیر:London rocket seeds
اینو Daphnia تو گوگل ایمیج هم وارد کردی؟؟Big Grin
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، mnpnus ، NedaE ، boshra ، farshadsh ، سمانه777 ، mohammadrezah ، manila ، ابی هانی ، behfaza ، A_A ، آلیس-1980
اگه یک سرچ در آمازون بفرمایید،می‌بینید که حتی لیمو عمانی هم اونجا پیدا می‌شه.پس انقدر به خودمون سختی ندیم Big Grin

(2013-05-17 ساعت 13:12)bayat_r نوشته:  دوستان خوب من دارم سفرنامه ها و سفارشات امسال و سالهای قبل رو میخونم و یک لیست از "چه چیزهایی ببریم و نبریم" تهیه میکنم که در تاپیک مربوطه بذارم ولی تا تکمیل شدند از شما هم نظر میخواهم که کامل بشه:

ببریم (اعلام کنید)

خوراکی
لیمو امانی خرد شده
زعفران ساییده - برخی دوستان میگن ساییده و برخی مثل شیمودای عزیز میگه نساییده !
ادویه
سبزی خشک (مرزه و ترخون و نعنا)
زرشک نیم کیلو
رب انار کم
عناب
برگه
انجیر
عرقیات
خرمای خشک
غذای آماده
پسته
هل
چای
قند به میزان کافی

پوشاک و ...
لباس زیر (())
جوراب
کمربند چرمی
دمپایی
ملحفه
روبالشی
پتوی سفری
کت و شلوار
تشک به میزان کافی

دارو
ژلوفن
استامینوفن
آنتی بیوتیک
آموکسی سیلین
کلد استاپ

لوازم آشپزخانه
کارد و چنگال یکبار مصرف
لیوان کاغذی
کاسه بشقاب برای روزها یا ماههای اول - که البته مامان سایه می فرمایند ارزونه و نبرید
قوری چینی
گوشت کوب

نبریم
لیمو امانی سالم
گردو
تخمه 50-50
نارنج
کشمش
سبزی تازه
میوه تازه
خرمای تازه
برنج اصلاً نبرید

فعلاً تا همینجا تا کامل بشه
لباس زیر و جوراب چرا تاکید کردین که با خودمون ببریم؟ آیا گرونه در آمریکا یا چی‌؟
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: سمانه777 ، mohammadrezah ، FMANIS ، sce ، behfaza ، babak_1363 ، Aida.s ، AOC Kermani
(2013-06-13 ساعت 23:12)NedaE نوشته:  اگه یک سرچ در آمازون بفرمایید،می‌بینید که حتی لیمو عمانی هم اونجا پیدا می‌شه.پس انقدر به خودمون سختی ندیم Big Grin

(2013-05-17 ساعت 13:12)bayat_r نوشته:  دوستان خوب من دارم سفرنامه ها و سفارشات امسال و سالهای قبل رو میخونم و یک لیست از "چه چیزهایی ببریم و نبریم" تهیه میکنم که در تاپیک مربوطه بذارم ولی تا تکمیل شدند از شما هم نظر میخواهم که کامل بشه:
لباس زیر و جوراب چرا تاکید کردین که با خودمون ببریم؟ آیا گرونه در آمریکا یا چی‌؟

منم یه مطلبی رو بگم Smile
اینا رو بعنوان یه مهاجر نصفه و نیمه مینویسم. چون الان آمریکام ولی نیومدم که بمونم. اینجا خوشبختانه همه چی پیدا میشه. فرمایش شما و مهندس بیات عزیز هر دو درسته.
چیزایی که اینجا هست عمدتا ارزونه، ولی در قیاس با درآمدی که مردم دارن. بعنوان مثال اینجا رستورانی هست که واسه بزرگسال 9 دلار و بچه 8 ساله 5 دلار میدی و میری هر چقدر خواستی میخوری. وقتی حداقل حقوق تو این ایالت ساعتی 8 دلاره پس میبینیم که کاملا ارزون و بصرفست. ولی اگه همین مبلغ رو واسه سه نفر به ریال حساب کنی میشه 80 هزار تومن. آدم با خودش میگه خوراک مرغ آماده از ایران میخریم ذونه ای 6 تومن، 5 تاش رو میخوریم به حد ترکیدن میشه 30 تومن Smile
به نظر من تا جایی که میتونیم وسیله بیاریم بد نیست. چون حداقل 2-3 ماه رو باید به بیکاری فکر کنیم و چه بهتر که تو این مدت پولی که از ایران آوردیم رو خرج نکنیم. بعد هم که رفتیم سر کار تا چند وقت بعدش میشه همون لباسها و کاسه بشقاب رو استفاده کرد و قسمتی از درآمد رو ذخیره کرد!
ضمن اینکه اینجا اگه بگردیم آفرهای خوبی پیدا میشه. همسر من یه کت مجلسی و خیلی شیک رو از فروشگاه Belk خرید 20 دلار. قیمتش قبل از آفر بود حدود 110 دلار.
در نهایت ایکه من شخصا زمانیکه خواستم بیام تا جایی که بتونم وسیله با خودم میارم. واسه حمل و نقل و اثاث کشی هم کرایه یک تراک با بیمه و تکس و ... روزی 30-40 دلار میشه که کلی وسیله میشه گذاشت توش.
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
پاسخ
سلام
خسته نباشد.
2 تا سوال داشتم :
سوالم در مورد فرمی است که باید در فرودگاه پر کنیم.
من 20 صفحه آخر تاپیک را خواندم و متوجه شدم باید در فرم نام چیزهایی که داریم را بنویسیم حالا.
1-باید همه را بنویسیم؟ مثلا زرشک.عینک.جوراب.نعناو.......
اینا که میشه 2 تا برگه A4
2-باید انگلیسی باشه دیگه؟
ممنون

(2013-06-09 ساعت 12:46)marjani نوشته:  مهندس جان هر گونه دونه ی خام بردنش ممنوعه
خاکِشیر:London rocket seeds
اینو Daphnia تو گوگل ایمیج هم وارد کردی؟؟Big Grin
معلوم نیست چه موجودیه...Big Grin فکر کنم میگو باشه.
2013AS000061##، دیدن قبولی: 8 می ، ارسال فرمهای اولیه: 15 می، کنسولگری: ابوظبی، افراد کیس: 3 نفر، مصاحبه:هفته سوم آپريل:کلیر 43 روز.
پاسخ
تشکر کنندگان: mnpnus ، behzadb57 ، behfaza ، آلیس-1980
دوستان جان،من يه چيزى ميپرسم،نه بهم بخندين،نه بهم فحش بدين،خوب؟؟ آقا به نظرتون يه ظرف كوچولو،مثلن در حدنيم كيلو، روغن كرمونشاهىBig GrinTongueRolleyes با خودم ببرم لوس انجلس اشكال داره؟ ميگيرن ازم؟ قرار شد مسخره م نكنين هاااااشيكموم خب!!!! خخخخخخ
کیس نامبر: 2013AS000003xx ‫ •تعداد افراد 2نفر • دیدن قبولی: 1 می • ارسال فرمها: 16جون با ایمیل • زمان مصاحبه : 11دسامبر• کنسولگری: ابوظبی • ویزای یک ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، milad_aae ، Saiban ، behfaza ، Mahshiid ، sal0811
(2013-06-18 ساعت 15:44)ranebr نوشته:  دوستان جان،من يه چيزى ميپرسم،نه بهم بخندين،نه بهم حرف زشت بدين،خوب؟؟ آقا به نظرتون يه ظرف كوچولو،مثلن در حدنيم كيلو، روغن كرمونشاهىBig GrinTongueRolleyes با خودم ببرم لوس انجلس اشكال داره؟ ميگيرن ازم؟ قرار شد مسخره م نكنين هاااااشيكموم خب!!!! خخخخخخ

دوست عزیز تجربه های قبلی می گن نمی تونید ببرید از کاوشگرنت توی فرودگاه گرفتن و جلوی روش انداختند سطل آشغال حالا شما که اظهار می کنین شکمو هستین کاری نکنید که این طوری زجرتون بدن و جلوی روتون اونا رو صاف . . . دیگه بقیه ش را نمی گم که توی تصوراتتون هم اذیت نشید

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
پاسخ
تشکر کنندگان: ranebr ، *NASIM* ، milad_aae ، rozelo ، behfaza ، ani_sheiton ، آلیس-1980
(2013-06-17 ساعت 03:25)mohammadrezah نوشته:  سلام
خسته نباشد.
2 تا سوال داشتم :
سوالم در مورد فرمی است که باید در فرودگاه پر کنیم.
من 20 صفحه آخر تاپیک را خواندم و متوجه شدم باید در فرم نام چیزهایی که داریم را بنویسیم حالا.
1-باید همه را بنویسیم؟ مثلا زرشک.عینک.جوراب.نعناو.......
اینا که میشه 2 تا برگه A4
2-باید انگلیسی باشه دیگه؟
ممنون

دوست عزیز
شما خودتان چیزی نمی نویسید. وقتی عازم آمریکا شدید، داخل هواپیما فرمی به شما می دهند که باید تکمیل کنید که بسیار هم ساده و مختصر است. در آن فرم چند گزینۀ کلی وجود دارد که اگر متعلقات هر یک از آنها را به همراه دارید باید مشخص کنید. مثل مواد غذایی، میوه ها، دانه ها، گیاهان، گوشت و مشتقات، حلزون و حشرات و سلول های قابل کشت... هر کدام از آنها را که همراه داشته باشید فقط باید گروه مورد نظر را مشخص کنید. بدیهی ست که اقلامی که جز هیچ کدام از این گروه ها نیستند مثل جوراب و عینکی که خودتان مثال زدید، گزارش داده نمی شوند.
بر همین اساس شما هر نوع مادۀ غذایی که همراه داشته باشید الزاماً باید گزینۀ مواد غذایی را تیک بزنید اما نمی نویسید که دقیقاً چه چیزی است، یک به یک نام نمی برید، فقط در فرم اعلام می کنید که مشتقات آن گروه را با خود دارید و هنگام ورود در فرودگاه به احتمال خیلی زیاد در مورد جزئیات مواد غذایی که همراه دارید از شما پرس و جو خواهند کرد و آنجاست که به طور دقیق باید بگویید که چه نوع مادۀ غذایی همراه دارید که اگر جز گروه مجاز باشند بدون هیچ مشکلی از آن مرحله خواهید گذشت. من گزینه مواد غذایی را مشخص کرده بودم و فقط زعفران، پسته و شیرینی خشک همراه داشتم. واقعیت را گفتم که گفتند مشکلی نیست و می توانی بروی.

فرم مذکور در این لینک قابل دسترسی است.
که البته اخلاقاً موظف هستم که اشاره کنم این لینک وام گرفته از یکی از پست های achi686 عزیز است.
موفق باشید.
[font=Arial]گر به هم آویزیم
ما دو سرگشتۀ تنها... چون موج
به پناهی که تو می جویی،
خواهیم رسید
اندر آن لحظۀ جادوییِ اوج!
[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: mnpnus ، mohammadrezah ، nora ، parsush ، nooshshahnar ، aghaghia ، FMANIS ، nina22 ، amir0_0amir ، sce ، behfaza ، آلیس-1980 ، ani_sheiton ، Mahshiid ، A_A ، sal0811 ، asbebarfi
دوستان عزیز من من حدود 4 ماهه اینجام و یک لیستی تهیه کردم که بعد چند ماه که میرم ایران چی بیارم چون هم قیمت و هم مقدار مصرف روزانه بعضی اقلام منو به این نتیجه رسوند که با اینکه چیزهای مفیدی اورده بودم و استفاده کردم و تمام شد و اینجا هم پیدا کردم موقع سفر بعدی حتما بیارم. شاید این لیست من هم با وجود مشابهت ها با لیست سفر اولی ها باعث حذف و اضافه بعضی اقلام دوستان بشه.

زعفران و زرشک و هل و سبزی خشک خورشتی بخصوص نعنا و شنبلیله و تره و شوید خشک بصورت ترکیبی و جدا جدا. گل سرخ خشک شده چه بصورت گلبرگ یا غنچه یا پودر(در اشپزی و معطر کردن چای کاربرد فراوان داره) .
رشته اش و خشکبار در حد معقول بخصوص زغال اخته و برگه هلو خشک و لیموی عمانی پرک شده (مجازااست) - نبات چوب دار و قند شکسته
مقداری ژلوفین و انتی بیوتیک و قطره چشمی و کلدینیوم سی (حتما ببریدکه مسکن معده است ) و پماد های ضد عفونی کننده.(خداییش ژلوفین و مسکن های دیگه اینا رو میگرن من بی تاثیره)
دم کنی برای سر قابلمه و چای صاف کن غیر فلزی برای داخل قوری (از استفاده حوله بجای دم کنی خلاص میشم )
باتری قلمی اگرگیر ندن .(چون باتری قلمی به نسبت ایران گرون هست)
برای خانوم ها :سنجاق سر یا همون پنس های سیاه ( نخندین اینجا هست من هم گرفتم حتی گرونش رو هم گرفتم. ولی اصلا خوب نیستن شل هستند و مو نگه نمی دارند مخصوصا اگر قرار باشه موهارو در محل کار بصورت فورمال جمع کنیدو مثل من موهاتون خیلی نرم نباشه)
در ضمن برای سفرتون حتما در کیفتان دو بسته دستمال مرطوب ضد عفونی کننده و ژل ضد باکتری داشته باشید که در پرواز و فرودگاه بسیار مفید است.
بازم چیزی به ذهنم برسه میگم
با ارزوی سفر خوب و خوشی برای همه دوستان
برنده 2012

پاسخ
(2013-06-21 ساعت 09:37)vahid_ce نوشته:  سلام دوستان
من پاییز امسال دارم میرم تگزاس- هیوستون، قبلا یک ماه اونجا بودم ولی این سری به قصد موندن دارم می رم. اگه کسی می خواد هم خونه شه لطفا اعلام کنه تا با هم در این مورد بیشتر صحبت کنیم.

شما سوالتون رو توی چندین و چند تاپیک مطرح کردید که نیازی به این کار نبود
.ولی این تاپیک همونطوری که از اسمش پیداست هیچ همخونی با خواسته ی شما نداره ..اگه هر کسی قرار باشه هر سوالی رو هر جائی که دلش میخواد مطرح کنه بعد از مدت کمی این سایت غیر قابل استفاده میشه .
برای استفاده از سایت لطفا قوانین رو رعایت کنید .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: vahid_ce ، Saeedv13 ، yalda91 ، golesang ، Saiban ، soheilbadami ، el333 ، hasti_banoo ، mohammadrezah ، amir82 ، sce ، behfaza ، نوروز ، A_A ، آلیس-1980 ، jojo_hami
با سلام و خسته نباشيد به همه دوستان عزيز. شوهر من برنده اصلی هستش و من چیز زیادی نمیدونم. ميشه منو راهنمايي كنيد و بگيد در موقع رفتن به آمريكا در وحله ی اول چه وسايلي لازمه كه با خودمون ببريم که اونجا درمونده نشیم. ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد.
**CN: AS2013000073 /تعداد نفرات کیس:2 /شهر : تبریز /رویت قبولی:Sep 1 , 2012 /ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL /مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی /کلیر 24 Jun /مدت انتظار : 42 روزRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-06-21 ساعت 22:28)vahideh.jo نوشته:  با سلام و خسته نباشيد به همه دوستان عزيز. شوهر من برنده اصلی هستش و من چیز زیادی نمیدونم. ميشه منو راهنمايي كنيد و بگيد در موقع رفتن به آمريكا در وحله ی اول چه وسايلي لازمه كه با خودمون ببريم که اونجا درمونده نشیم. ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد.
لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت
پاسخ
سلام دوستان
بردن برنج و حبوبات مثل عدس را كسي ميدونه كه ميشه ببريم يا نه ؟
هر رفتي رسيدن نيست اما براي رسيدن راهي بجز رفتن نيست.
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، Mahshiid ، آلیس-1980
سلام
ما دو روزه امدیم که چند چیز را براتون بگم بد نیست.
اولین تجربه:
اصلا چمدون ها را باز نمی کنند!!!!!!!
دومین تجربه:
ما 2 کیلو زرشک 1 کیلو کشک چند مثقال زعفران و.... آوردیم.
سومین تجربه:
اینجا همه چیر هست : کتری قوری پسته و ..... و .....
چهارمین تجربه:
تو کیف دستی آب و مقداری خوراکی مثل مغز پسته و... بذارید.
سوالی بود در خدمتم.
2013AS000061##، دیدن قبولی: 8 می ، ارسال فرمهای اولیه: 15 می، کنسولگری: ابوظبی، افراد کیس: 3 نفر، مصاحبه:هفته سوم آپريل:کلیر 43 روز.
پاسخ
تشکر کنندگان: usa lover ، FMANIS ، rozelo ، naarestan ، سمانه777 ، behfaza ، sal0811 ، آلیس-1980 ، jojo_hami
(2013-06-23 ساعت 23:08)mohammadrezah نوشته:  سلام
ما دو روزه امدیم که چند چیز را براتون بگم بد نیست.
اولین تجربه:
اصلا چمدون ها را باز نمی کنند!!!!!!!
دومین تجربه:
ما 2 کیلو زرشک 1 کیلو کشک چند مثقال زعفران و.... آوردیم.
سومین تجربه:
اینجا همه چیر هست : کتری قوری پسته و ..... و .....
چهارمین تجربه:
تو کیف دستی آب و مقداری خوراکی مثل مغز پسته و... بذارید.
سوالی بود در خدمتم.

رسیدنتون بخیر ، در پناه خدا باشید .
لطفا بعد از جابجا شدن ، در اولین فرصت بنویسید وارد کدام ایالت و کدام شهر شده اید و منزل چکار کردید .
با توجه باینکه یک خانواده سه نفره هستید بفرمائید چند کیلو بار تونستید ببرید و با کدام خط هوایی .
سپاسگزارم
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadrezah ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان