کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
(2013-06-23 ساعت 23:08)mohammadrezah نوشته:  سلام
ما دو روزه امدیم که چند چیز را براتون بگم بد نیست.
اولین تجربه:
اصلا چمدون ها را باز نمی کنند!!!!!!!
دومین تجربه:
ما 2 کیلو زرشک 1 کیلو کشک چند مثقال زعفران و.... آوردیم.
سومین تجربه:
اینجا همه چیر هست : کتری قوری پسته و ..... و .....
چهارمین تجربه:
تو کیف دستی آب و مقداری خوراکی مثل مغز پسته و... بذارید.
سوالی بود در خدمتم.

دوست عزیز خوش اومدید.
در مورد اولین تجربتون عرض کنم کاملا شانسیه. یا باز نمیکنن (واسه مارو که از زیر دستگاه هم رد نکردن) ولی اگر باز کنن چمدونا رو کن فیکن میکنن.
چهارمین تجربه هم بردن بطری آب داخل کابین ممنوعه مگر ایتکه از زیر دستشون در بره Smile
موفق باشید
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
پاسخ
تشکر کنندگان: *NASIM* ، naarestan ، mohammadrezah ، Danoosh ، enchantress_boy ، sce ، behfaza ، Aida.s ، آلیس-1980
(2013-06-23 ساعت 16:44)neda62 نوشته:  سلام دوستان
بردن برنج و حبوبات مثل عدس را كسي ميدونه كه ميشه ببريم يا نه ؟

سلام دوست عزیز Smile
در مورد برنج از مطالب دوستان دیگه میدونم که نمیشه برد گیر میدن و در مورد حبوبات هم یا باید پخته باشه یا به صورت کنسرو Shy حبوبات رو اصلا نمیشه به صورت خام بردRolleyesCoolRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadrezah ، milad_aae ، sce ، behfaza ، Aida.s ، Mahshiid ، آلیس-1980
من کاشت ناخن بلدم می‌تونم سوهان برقی بیرم گیر نمیدان
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری

پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، Aida.s
(2013-06-24 ساعت 09:10)2013selectee نوشته:  
(2013-06-23 ساعت 23:08)mohammadrezah نوشته:  سلام
ما دو روزه امدیم که چند چیز را براتون بگم بد نیست.
اولین تجربه:
اصلا چمدون ها را باز نمی کنند!!!!!!!
دومین تجربه:
ما 2 کیلو زرشک 1 کیلو کشک چند مثقال زعفران و.... آوردیم.
سومین تجربه:
اینجا همه چیر هست : کتری قوری پسته و ..... و .....
چهارمین تجربه:
تو کیف دستی آب و مقداری خوراکی مثل مغز پسته و... بذارید.
سوالی بود در خدمتم.

دوست عزیز خوش اومدید.
در مورد اولین تجربتون عرض کنم کاملا شانسیه. یا باز نمیکنن (واسه مارو که از زیر دستگاه هم رد نکردن) ولی اگر باز کنن چمدونا رو کن فیکن میکنن.
چهارمین تجربه هم بردن بطری آب داخل کابین ممنوعه مگر ایتکه از زیر دستشون در بره Smile
موفق باشید

دقیقا همینطوره که دوست عزیزمون گفتن باز کردن چمدونها کاملا شانسیه ما دفعه اول که رفتیم چمدونهامونو باز نکردن زیر دستگاه هم نبردن ولی دفعه دوم بردن زیر دستگاه و به یکی از چمدونهامون گیر دادن و بازش کردن

بردن آب و هرگونه مایعات به داخل هواپیما ممنوعه ببینن صد درصد میندازنش دور مگر اینکه از سال ترانزیت بخریدش یا اینکه مربوط به کودک باشه
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh ، Saiban ، naarestan ، milad_aae ، behfaza ، آلیس-1980
(2013-06-23 ساعت 23:56)FMANIS نوشته:  رسیدنتون بخیر ، در پناه خدا باشید .
لطفا بعد از جابجا شدن ، در اولین فرصت بنویسید وارد کدام ایالت و کدام شهر شده اید و منزل چکار کردید .
با توجه باینکه یک خانواده سه نفره هستید بفرمائید چند کیلو بار تونستید ببرید و با کدام خط هوایی .
سپاسگزارم
ممنون.
ایالت اورگان شهر پرتلند.فعلا" منزل دوستمون آقا حمید هستیم.
ما 6 تا چمدون 23 کیلویی (شاید 24 کیلو هم بودند) با 2 تا کوله پشتی (فکر کنم 14 کیلو و 12 کیلو بودند) 1 لبتاب 1 کیف دستی و 1 کیف هم برای مدارک داشتیم.ترکیش.
(اصولا" هر نفر باید 2 تا چمدون 23 کیلویی و 1 کیف دستی 7 کیلویی داشته باشه)
نکته:در مورد کیف دستی باید بگم فقط سایزش مهمه (من خودم 1 کیف کوه نوردی بزرگ آردم) و دیگه اینکه کیف های ما را جایی وزن نکردند نه در ایران نه آمریکا(ما یک پرواز از واشنگتن به اورگان داشتیم).
2013AS000061##، دیدن قبولی: 8 می ، ارسال فرمهای اولیه: 15 می، کنسولگری: ابوظبی، افراد کیس: 3 نفر، مصاحبه:هفته سوم آپريل:کلیر 43 روز.
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh ، milad_aae ، Nasimmmm ، godot ، sce ، behfaza ، tajhizgaran ، Aida.s ، آلیس-1980
سلام
آیا اگر با خود کنسرو می بریم باید در فرمی که در هواپیما می دهند گرینه ی a را تیک بزنیم؟ a.fruits, plants, food, or insects
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-06-25 ساعت 15:59)mandana2013 نوشته:  سلام
آیا اگر با خود کنسرو می بریم باید در فرمی که در هواپیما می دهند گرینه ی a را تیک بزنیم؟ a.fruits, plants, food, or insects

ببله ولی بعدا که ازتون سوال میکنند باید بگید که کنسرو هست. هر چیزی که خوردنی حساب بشه اسمش food هست دوست عزیز
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadrezah ، mandana2013 ، manila ، Saiban ، behfaza ، Aida.s ، آلیس-1980
(2013-06-25 ساعت 02:25)mohammadrezah نوشته:  
(2013-06-23 ساعت 23:56)FMANIS نوشته:  [quote='mohammadrezah' pid='363525' dateline='1372012738']
رسیدنتون بخیر ، در پناه خدا باشید .
لطفا بعد از جابجا شدن ، در اولین فرصت بنویسید وارد کدام ایالت و کدام شهر شده اید و منزل چکار کردید .
با توجه باینکه یک خانواده سه نفره هستید بفرمائید چند کیلو بار تونستید ببرید و با کدام خط هوایی .
سپاسگزارم
ممنون.
ایالت اورگان شهر پرتلند.فعلا" منزل دوستمون آقا حمید هستیم.
ما 6 تا چمدون 23 کیلویی (شاید 24 کیلو هم بودند) با 2 تا کوله پشتی (فکر کنم 14 کیلو و 12 کیلو بودند) 1 لبتاب 1 کیف دستی و 1 کیف هم برای مدارک داشتیم.ترکیش.
(اصولا" هر نفر باید 2 تا چمدون 23 کیلویی و 1 کیف دستی 7 کیلویی داشته باشه)
نکته:در مورد کیف دستی باید بگم فقط سایزش مهمه (من خودم 1 کیف کوه نوردی بزرگ آردم) و دیگه اینکه کیف های ما را جایی وزن نکردند نه در ایران نه آمریکا(ما یک پرواز از واشنگتن به اورگان داشتیم).

سلام دوست خوبم امیدوارم به شادی در اونجا زندگی کنید.من زنگ زدم ایرلاین گفتن 2 تا 23 کیلو از اینجا میتونید ببرید ولی چمدان دوم در آمریکا جریمه داره لطفا راهنمایی کنید.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadrezah ، milad_aae ، manila ، behfaza ، آلیس-1980
اگر بلیط یکسره باشه نباید پولشو بدید
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-06-25 ساعت 21:24)boshra نوشته:  اگر بلیط یکسره باشه نباید پولشو بدید

منظورتون از پرواز مستقیم چیه؟پرواز شوهر من اول به ابوظبی بعد شیکاگو بعد لی انجلس.سپاس از راهنماییتون.جریمه چمدان 23 کیلویی دوم چقدره؟
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، آلیس-1980
(2013-06-25 ساعت 20:55)romance33 نوشته:  سلام دوست خوبم امیدوارم به شادی در اونجا زندگی کنید.من زنگ زدم ایرلاین گفتن 2 تا 23 کیلو از اینجا میتونید ببرید ولی چمدان دوم در آمریکا جریمه داره لطفا راهنمایی کنید.
سلام ممنون.
ما از شیکاگو به اورگان آمدیم با ایرلاین یونایتد که برای هر نفر برای چمدان اول 25 $ و برای چمدان دوم 35 $ دادیم.(هیچ چمدانی رایگان نبودSad)
2013AS000061##، دیدن قبولی: 8 می ، ارسال فرمهای اولیه: 15 می، کنسولگری: ابوظبی، افراد کیس: 3 نفر، مصاحبه:هفته سوم آپريل:کلیر 43 روز.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، milad_aae ، afshinghwink ، behfaza ، آلیس-1980
بسته به ایرلاین ها باید چک کنید که جریمه چقدر هست اما اگر خود ترکیش مثلا براتون پرواز کامل رو گرفته باشه طبیعتا نباید هزینه بابت ساک ها بدید اما اگر هر تیکه رو اژانس براتون گرفته باید هزینه رو پرداخت کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، parsush ، mohammadrezah ، behfaza ، Aida.s
با سلام به همه دوستان
ما یه پسر کوچولوی 1 ساله هم داریم که میتونیم اونم با خودمون ببریم Big GrinTongueBig Grin
میشه لطفا راهنمایی کنید که چه چیزهای براش ببرم و اگه اطلاعات بیشتری راجع به ساپورت بچه در اونجا دارید بگید خیلی ممنون میشم Smile
آخه هیچکس اطلاعات کاملی راجع به کوچولوها نداده . خیلی نگرا نشمBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: Nasimmmm ، mohammadrezah ، behfaza ، Aida.s
(2013-06-27 ساعت 00:47)میخک سفید نوشته:  با سلام به همه دوستان و مانترای عزیز
دوست عزیز از مطالب خوبتون خیلی متشکرم خیلی بهم کمک کرد Smile
ما یه پسر کوچولوی 1 ساله هم داریم که میتونیم اونم با خودمون ببریم Big GrinTongueBig Grin
میشه لطفا راهنمایی کنید که چه چیزهای براش ببرم و اگه اطلاعات بیشتری راجع به ساپورت بچه در اونجا دارید بگید خیلی ممنون میشم Smile
چیز خاصی لازم نداره. بهترین چیزی که میتونین براش ببرین مامان یزرگش هست Smile که مثل بچه ما (یا همه بچه ایرانی های مهاجر ) احساس بیکسی نکنه. البته ما یکدونه دروغیشو پیدا کردیم Big Grin
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh ، bayat_r ، r91 ، manila ، marjani ، Saiban ، sce ، behfaza ، Aida.s ، سو سو ، امير جو
(2013-06-27 ساعت 00:47)میخک سفید نوشته:  با سلام به همه دوستان و مانترای عزیز
دوست عزیز از مطالب خوبتون خیلی متشکرم خیلی بهم کمک کرد Smile

دوست عزیز اگه بچتون شیر خشک میخوره حتما یه مقدار قابل توجهی باخودتون ببرید چون شیر خشک تو آمریکا فوق العاده گرونه همچنین یه مقدار دارو برای تب و سرما خوردگی و اینها هم ببرید حالا تا وقتی که بیمه بشه برای داخل هواپیما هم یه مقدار خوراکی و چند تا اسباب بازی کوچیک برای سرگرمی و لباس راحتی بردارید
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان