کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
(2013-05-22 ساعت 19:38)poopak نوشته:  این فرم را داخل هواپیما میدن باید پر کنید.
http://www.cbp.gov/xp/cgov/travel/vacati...n_form.xml

سلام،

ممنون بابت لینکی که گذاشتین ، تو فرم نوشته که اگه بیش از 10.000 دلار همراه دارین یک فرم دیگه رو هم باید پر کنیم (Form 4790).
اینجا می تونید این فرم رو دانلود کنید:

www.unclefed.com/IRS-Forms/1998/f4790.pdf

اون قسمت گیفت رو گفته تا 800 دلار معاف هست ، یعنی اگه فرش هم ببریم و بنویسیم که گیفت هست و ارزشش کمتر از 800 دلار هست مشکلی پیش نمی آد؟
با سپاس
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: mnpnus ، yalda91 ، rouzbehdarvishi ، farshadsh ، dariushfa ، آنی ، mohammadrezah ، sce ، behfaza ، kouroshd ، آلیس-1980
(2013-05-22 ساعت 21:39)ابی هانی نوشته:  [quote='bardia9' pid='332086' dateline='1368000270']
[quote='soheilbadami' pid='332020' dateline='1367994411']
بعد از یکماه رو چیکار کنیم؟
هیچی دیگه مثل ما کمش میکنی و بعدشم 20 مایل رانندگی میکنی میری از یک دهاتی جایی و ارزون برای یک ماهت میخری Big Grin و دعا میکنی یکروز اراده خوب نصیبت بشه !
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: babak_1363 ، rouzbehdarvishi ، laili ، ابی هانی ، farshadsh ، saied-k ، آنی ، sce ، mohammadrezah ، behfaza
(2013-05-20 ساعت 11:58)babak_1363 نوشته:  سلام دوستان ،

من میرم LA اگه خدا قبول کنه!Big Grin دارم با خودم تابلو فرش و گبه می برم. اگه اظهار کنم تو فرم کذایی همه چیز حله و مشکلی نیست؟
راستی راجع به پول نقد همراه، اگه بیش از 10.000 تا همراه ببریم و اظهار کنیم مشکلی پیش نمی آد؟ یا اینکه بزاریم از ایران وقتی لازم داشتیم ، حواله کنن؟

ممنون میشم از راهنماییتون

سلام میشه اگه فرش بردید اینجا بگید که ایرادی نگرفتن وایا از کدوم فرودگاه بردید.
مامان سایه جون شما از کسی که تازه بیاد چیزی شنیدید؟آخه یکی از بچه ها همین جا گفته بود که مثل اینکه تازگی ها ایراد گرفتن ونذاشتن ببرن.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mnpnus ، farshadsh ، آنی ، mohammadrezah ، sce ، behfaza ، آلیس-1980
میشه در حد 3یا4 کیلو برنج برد LA ؟
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، farshadsh ، rouzbehdarvishi ، kouroshd ، sce ، behfaza
(2013-05-23 ساعت 21:29)yalda91 نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 11:58)babak_1363 نوشته:  سلام دوستان ،

من میرم LA اگه خدا قبول کنه!Big Grin دارم با خودم تابلو فرش و گبه می برم. اگه اظهار کنم تو فرم کذایی همه چیز حله و مشکلی نیست؟
راستی راجع به پول نقد همراه، اگه بیش از 10.000 تا همراه ببریم و اظهار کنیم مشکلی پیش نمی آد؟ یا اینکه بزاریم از ایران وقتی لازم داشتیم ، حواله کنن؟

ممنون میشم از راهنماییتون

سلام میشه اگه فرش بردید اینجا بگید که ایرادی نگرفتن وایا از کدوم فرودگاه بردید.
مامان سایه جون شما از کسی که تازه بیاد چیزی شنیدید؟آخه یکی از بچه ها همین جا گفته بود که مثل اینکه تازگی ها ایراد گرفتن ونذاشتن ببرن.
سلام
من از كسي در اين مورد چيزي نشنيدم . به طور كلي تابحال نشنيدم كه فرش كسي رو ازش گرفته باشن .
در مورد اينكه اگر بيش از ١٠٠٠٠ هزار دلار ببرين بايد يه فرم ديگه پر كنيد ، اين براي ماها صدق نميكنه . ما بايد فقط همون فرم ابي رنگ رو پر كنيم .
برنج رو هم فراموش كنيد . به خدا اينجا برنجهاي خوب هم هست . برنج يكي از چيزاييه كه سريع ميندازن تو سطل . باور كنيد اون ٤ كيلو فقط بار سنگيني ميشه و دردي رو هم دوا نميكنه . با نون غذاتون رو بخورين . وقتي توي فروشگاه ميرين حواستون رو به حراجي هاي خوراكي ها جمع كنيد . ممكنه اعلام نكرده باشن ولي توي قسمت نون و يا گوشت و كالباس چيزاي ارزون خوبي پيدا ميكنيد . من يك بسته نون ٣ و نيم دلاري رو ٥٠ سنت خريدم چون فقط يك روز تاريخ مصرف داشت . براي يك و نيم روز كفاف داد . نيم روزش رو قاچاقي خورديم Tongue
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
(2013-05-25 ساعت 00:45)hassan1358arab نوشته:  میشه در حد 3یا4 کیلو برنج برد LA ؟

نبر حسن........... Big Grinبرنج خطرناکه حسن ...میریزن دور حسن....Big Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
پاسخ
مامان سایه و بیات عزیز خدا خیرتون بده که راهنمایی میکنید دوستای گلمون رو . . .
برنج رو بعید میدونم بزارن ببرین . البته به نظر منم لزومی نداره . استرس اونجا چیکار کنیم چی بخوریم رو نداشته باشید حداقل چیزی که به نظرم اونجا لنگش نخواهید موند خوراکی و غذا هست !
Lottery 2011 =Failed
Lottery 2014 =Failed
Lottery 2015 =Failed
Lottery 2016 =Failed
پاسخ
Question 
دوستان من با خودم ميخوام تو هواپيما چندتا ظروف شکستنی ببرم ميخواستم ببينم کسی تا بحال چنين کاری کرده
اجازه چنين کاريو دارم
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، behfaza
(2013-05-27 ساعت 23:46)giantstar نوشته:  دوستان من با خودم ميخوام تو هواپيما چندتا ظروف شکستنی ببرم ميخواستم ببينم کسی تا بحال چنين کاری کرده
اجازه چنين کاريو دارم

ببينين من پارسال مادرشوهرم واسه دخترش يه سرويس ١٢ نفره بشقاب تخت و گود بسته بندى كرده بود كه ببره نيويورك،ميخواست ببره تو هواپيما بهش گير دادن تو همين فرودگاه اينجا،گفتن چون تعدادش خيلى زياده نميشه بايد بدى به بار، كه اونهم چون اضافه بار داشت نبرد، منظورم اينه كه اگه زياده بايد بدين به بار، وگرنه در حد معمولى و طبيعى( ونه٢٤ تا بشقاب كاسه!!!!!) ميتونين ببرين تو هواپيما
کیس نامبر: 2013AS000003xx ‫ •تعداد افراد 2نفر • دیدن قبولی: 1 می • ارسال فرمها: 16جون با ایمیل • زمان مصاحبه : 11دسامبر• کنسولگری: ابوظبی • ویزای یک ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، mohammadrezah ، sce ، behfaza ، nasam ، آلیس-1980
(2013-05-28 ساعت 03:30)ranebr نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 23:46)giantstar نوشته:  دوستان من با خودم ميخوام تو هواپيما چندتا ظروف شکستنی ببرم ميخواستم ببينم کسی تا بحال چنين کاری کرده
اجازه چنين کاريو دارم

ببينين من پارسال مادرشوهرم واسه دخترش يه سرويس ١٢ نفره بشقاب تخت و گود بسته بندى كرده بود كه ببره نيويورك،ميخواست ببره تو هواپيما بهش گير دادن تو همين فرودگاه اينجا،گفتن چون تعدادش خيلى زياده نميشه بايد بدى به بار، كه اونهم چون اضافه بار داشت نبرد، منظورم اينه كه اگه زياده بايد بدين به بار، وگرنه در حد معمولى و طبيعى( ونه٢٤ تا بشقاب كاسه!!!!!) ميتونين ببرين تو هواپيما

ممنون از لطفت دوست عزيز ،فقط يه سؤال ديگه من کار عکاسی ميکنم دوربين 2،3 تا دارم ميخواستم ببينم اونارو ميتونم ببرم داخل
پاسخ
تشکر کنندگان: kasrafo ، ranebr ، mohammadrezah ، sce ، behfaza ، آلیس-1980
(2013-05-28 ساعت 17:03)giantstar نوشته:  
اجازه چنين کاريو دارم

ممنون از لطفت دوست عزيز ،فقط يه سؤال ديگه من کار عکاسی ميکنم دوربين 2،3 تا دارم ميخواستم ببينم اونارو ميتونم ببرم داخل
فكر نميكنم ايرادى داشته باشه، بالاخره وسيله كارتونه ديگه، البته اين موضوع شايد خيلى ربطى به موضوع شما نداشته باشه اما من خودم سرى قبل كه رفتم دو تا از سازهامو بردم با خودم تو هواپيما و بهم گير ندادن، اين دفعه هم ميخوام يك ساز ديگه خودمو و همسرمو ببرم،و اگه هم گير بدن ميگم موزيسينم اينم وسيله كارمه، اينطور چيزاى حساسو كه نميشه به بار داد، حالا باز هم دوستان باتجربه تر نظر بدن ولى بنظر من كه دوشوارى نداره!
کیس نامبر: 2013AS000003xx ‫ •تعداد افراد 2نفر • دیدن قبولی: 1 می • ارسال فرمها: 16جون با ایمیل • زمان مصاحبه : 11دسامبر• کنسولگری: ابوظبی • ویزای یک ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: sasbk ، Saiban ، mohammadrezah ، sce ، behfaza ، Mahshiid ، آلیس-1980
(2013-05-28 ساعت 17:03)giantstar نوشته:  
اجازه چنين کاريو دارم

دوست عزیز اکثرا دوربینشو میبرن داخل ما هم همیشه دوربین عکاسی و فیلمبرداریمونو میبریم داخل کاری ندارن اینا رو که نمیشه به بار داد در ضمن آدم تو هواپیما و تو فرودگاه هم عکس و فیلم میگیره معمولا
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان: usa lover ، kasrafo ، mnpnus ، kouroshd ، mohammadrezah ، sce ، behfaza ، آلیس-1980
سئوال:
خاکشیر هم میتونیم ببریم؟
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، kasrafo ، سمانه777 ، mohammadrezah ، sce ، آلیس-1980
(2013-05-30 ساعت 00:51)bayat_r نوشته:  سئوال:
خاکشیر هم میتونیم ببریم؟

من همسرم هر وقت میاید 1 کیلو خاکشیر می دم میبره .تاحالا هم موردی پیش نیومده.آخه اونجا واقعا لازمه به خاطر گرما
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kasrafo ، mnpnus ، bayat_r ، mohammadrezah ، iman63ir ، sce ، nasam ، آلیس-1980
يه چيزي كه اينجا خيلي گرونه ، زرشكه Wink يه بسته خيلي كوچولو ، يعني اندازه يه وعده كه من درست ميكردم ، ١٠ دلار ، پس اگر زياد مصرف دارين حتماً با خودتون بيارين . گز هم به نظرم گرون اومد . تخمه قيمتش مثل ايران بود . پسته هم اينجا ارزونتره . زعفران هم مثقالي ٢٥ دلار . راستي من تو فروشگاه ايراني ها ابكش ديدم ولي خيلي گرون بود . بالاي بيست دلار . دقيق يادم نيست Cool
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان