کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
(2013-07-03 ساعت 15:18)Nasimmmm نوشته:  سلام...
میخواستم بدونم که ابعاد چمدون برای بار چقدر باید باشه، اصلا آیا محدودیتی وجود داره؟

یه سوال دیگه هم دارم..

من یه مخلوط کن(food processor) دارم که 6-7 ماهه خریدم و خیلی برام کاربرد داره...
از لحاظ تبدیل برقش اونجا میتونم کاری بکنم یا نه؟؟؟

سلام نسیم جان به تاپیک خرید چمدان مراجعه کن ،اونجا کامل دوستان توضیح دادن، اما بهتره که ابعاد چمدون رو برای پروازی که می خواین باهاش تشریف ببرین امریکا از سایت خودشون چک کنین ...
در خصوص مخلوط کن هم اگر پشت مخلوط کن ، نوشته باشه که برق 110-220 ولت رو ساپورت می کنه، می تونین یه تبدیل دوشاخه بخرین و با خودتون ببرینش ... ولی اگر فقط با 220 ولت کار کنه، عملا براتون اونجا کاربردی نداره Wink
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
پاسخ
تشکر کنندگان: ojee ، mohammadrezah ، Nasimmmm ، parsush ، marjani ، godot ، ابی هانی ، sce ، behfaza ، Aida.s ، nasam ، آلیس-1980
سلام دوستای عزیز، ما حدود 6 ماهه آمریکا هستیم یه چیزایی به ذهنم رسید گفتم براتون بنویسم. ما 4تا چمدون 32 کلیویی با خودمون اوردیم اینجا ولی الان میفهمم که خیلی از چیزایی که اوردیم بی فایده بوده ولی خیلی چیزای ضروری تر رو میتونستیم بیاریم.
از مواد خوراکی ضروری میتونید سبزی خشک، سویا خشک، ادویه جات رو بیارید، اشتباهات من: برنج اوردم که خیلی سنگین بود در صورتی که اینجا برنج بسمتی هست که به همون کیفیت برنج خودمون توی ایران نیست ولی مزه اش خوبه، شکر و نمک اوردم که اونا هم خیلی سنگین بودن، تن ماهی و حبوبات اوردنش کاملا بی فایده بود اینجا توی فروشگاه لامارت بهترش پیدا کردم... خلاصه اگه خیلی اصرار دارید این چیزها رو بیارید فقط برای مصرف یه هفته بیارید که بارتون بیخودی سنگین نشه
از لوازم خونه چیزای برقی نیارین، هم سنگینه هم به زحمتش نمیارزه، همه چی رو ازای بی میتونید با قیمت خوب بخرید، مثل ما نمیارزه که کلی پول اضافه بار بدین براشون، اگر وسیله شخصی برقی دارید اگه برق 110 میخوره بیارید، تبدیل ولتاژ رو به کلی فراموش کنید، فقط یه تبدیل پریز برای دوشاخه بیارید. ما با 9 دلار اتو خریدیم با 10 دلار سشوار!
لوازم آشپزخونه یکی دوتا بشقاب، یه قابلمه، یه چندتا قاشق، یه چاقو اوردیم که به درد خورد، بیشتر از این نیارید
اشتباه بزرگ ما اوردن یه جعبه ابزار بود، فکر کردیم خیلی ضروریه ولی نیست، آچار پیچ گوشتی سالی یه بار به کارتون بیاد تازه اونم اینجا خیلی ارزونه
به نظر من تا میتونید لباس با خودتون بیارید، هم سبکه هم تا مدتها از شر خریدن لباس راحت میشین، لباس خوب اینجا بخواین بخرید خیلی گرونه، حتما لباس رسمی مثل کت و شلوار، لباسهای زمستونی مثل پالتو و کاپشن و این چیزا هر چی دارید بیارید که برای یه کاپشن 200 دلار پیاده میشید
بازم چیزی یادم اومد میگم
موفق باشید
هانی
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
پاسخ
همه اینها بستگی به ایالت داره اینجا در دالاس من اصلا پیشنهاد نمیکنم کسی لباس بیاره. این قدر که برندهای معروف رو مینونید ارزون بخرید.
پاسخ
بله درسته، ما ویرجینیا هستیم، برای دوستایی که میان اینجا.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
پاسخ
تشکر کنندگان: boshra ، yalda91 ، bayat_r ، ابی هانی ، mohammadrezah ، behfaza ، Aida.s ، آلیس-1980
(2013-07-03 ساعت 15:18)Nasimmmm نوشته:  سلام...
میخواستم بدونم که ابعاد چمدون برای بار چقدر باید باشه، اصلا آیا محدودیتی وجود داره؟

یه سوال دیگه هم دارم..

من یه مخلوط کن(food processor) دارم که 6-7 ماهه خریدم و خیلی برام کاربرد داره...
از لحاظ تبدیل برقش اونجا میتونم کاری بکنم یا نه؟؟؟

برق اونجا 110 ولته اگه با این ولتاژ کارکنه فقط تبدیل سوکت میخواید ولی اگه کار نکنه وفقط 220 باشه باید یه مبدل ولتاژم بخرید که ظاهرا یکم قیمت این یکی زیاده اونجا !
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: Nasimmmm ، sce ، behfaza
همسفرای خوبمSmile

گیتار رو می تونیم با خودمون ببریم؟ کسی تجربه ای در این زمینه داشته ؟

ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: parsush ، behfaza ، babak_1363
(2013-07-06 ساعت 13:25)afshinghwink نوشته:  همسفرای خوبمSmile

گیتار رو می تونیم با خودمون ببریم؟ کسی تجربه ای در این زمینه داشته ؟

ممنون

سلام دوست خوبم.تا اونجایی که من میدونم بردن ساز و آلات موسیقی هیچ مانعی نداره.شما هم میتونید تحویل بار بدید یا اینکه با خودتون به داخل هواپیما ببرید.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: afshinghwink ، میخک سفید ، mirzamemar ، mohammadrezah ، ikamaly ، behfaza ، Aida.s
آقا چه سريه كه مثلن از نيويورك ميشه سبزى سرخ كرده برد اما از لوس انجلس نه؟ همين هفته پيش عموم وارد نيويورك شد، منم آنچه كه در توان داشتم سبزى قرمه سبزى سرخ كرده و پياز داغ دادم بهش واسم برد، كه بعد در يك سفر به لوس آنجلس واسم بياردشون اونجا، و صد البته كه در نيويورك بهش گير نداده بودن!!
پى نوشت: خخخخ، يعنى حال كردين تمامى پست هاى من در اين تاپيك در ارتباط با شكمه ؟!!!!Big Grin
کیس نامبر: 2013AS000003xx ‫ •تعداد افراد 2نفر • دیدن قبولی: 1 می • ارسال فرمها: 16جون با ایمیل • زمان مصاحبه : 11دسامبر• کنسولگری: ابوظبی • ویزای یک ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: el333 ، marjani ، godot ، سمانه777 ، afshinghwink ، ghafari88 ، reza6966 ، behfaza ، Aida.s ، Mahshiid
(2013-07-06 ساعت 17:24)ranebr نوشته:  آقا چه سريه كه مثلن از نيويورك ميشه سبزى سرخ كرده برد اما از لوس انجلس نه؟ همين هفته پيش عموم وارد نيويورك شد، منم آنچه كه در توان داشتم سبزى قرمه سبزى سرخ كرده و پياز داغ دادم بهش واسم برد، كه بعد در يك سفر به لوس آنجلس واسم بياردشون اونجا، و صد البته كه در نيويورك بهش گير نداده بودن!!
پى نوشت: خخخخ، يعنى حال كردين تمامى پست هاى من در اين تاپيك در ارتباط با شكمه ؟!!!!Big Grin

عزیز دلم ،چون کالیفرنیا ایالت کشاورزی در آمریکاست شرایط ورود مواد غذایی به اونجا سخت گیرانه تره
دوست عزیز به همین ترتیب کرم ساقه خوار برنج و مگس درخت زیتون و ............وارد گیلان شد و کشاورزی ایران را مختل کردSad
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
پاسخ
برنج اگه میخواهید بخرید فقط Royal Basmati رو بگیرید مزه اش تقریبا با برنجهای ایرانی یکیه ...میتونید از اینترنت بگیرید که 20 پوندیش که میشه 9 کیلو حدود 24 دلار درمیاد ..مغازه های ایرونی اورنج کانتی هم بسته های 4.5 کیلوئیش رو 12 دلار میدن .فقط هم گونی آبی و قرمزش رو بگیرید. تفاوت قیمتش رو با ایران نمیدونم ولی حتی اگه بیشتر از ایران هم باشه بازم می ارزه ..چون برنج یه چیز دائمی نیست و زود تموم میشه ..چیزهای مهمتر بیارید .

(2013-06-27 ساعت 00:47)میخک سفید نوشته:  با سلام به همه دوستان و مانترای عزیز
دوست عزیز از مطالب خوبتون خیلی متشکرم خیلی بهم کمک کرد Smile
ما یه پسر کوچولوی 1 ساله هم داریم که میتونیم اونم با خودمون ببریم Big GrinTongueBig Grin
میشه لطفا راهنمایی کنید که چه چیزهای براش ببرم و اگه اطلاعات بیشتری راجع به ساپورت بچه در اونجا دارید بگید خیلی ممنون میشم Smile
آخه هیچکس اطلاعات کاملی راجع به کوچولوها نداده . خیلی نگرا نشمBig Grin

دوست عزیز البته کوچولوی شما هنوز خیلی کوچولوئه ولی بهتون پیشنهاد میکنم این تاپیک رو بخونین و اگه سوالی داشتید اونجا مطرح کنید تا دوستان بتونن راهنمائیتون کنن .

http://mohajersara.com/thread-2341.html?...8%A7%D9%86
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
شما قانونا اینارو می تونید از کشور از نظر گمرکی خارج کنید
خاویار 125 گرم
فرش یک تخته 20 متر مربع
نقره حداکثر 3 کیلو گرم
طلا به حد عرف مثلا گواشواره گردنبند و .... یکی النگو حداکثر 6 تا و کلا حداکثر 150 گرم
ارزم که می دونید هر نفر 5000 دلار یا معادلش
واسه ورود به ایرانم نفری دو بکس سیگار میشه /اورد به شرطی که فرد سنش به سیگار بخوره
تو پاسپورتتونم حق ندارن چیزی بنویسه گمرک فقط یک مهر ( معاف، فاقد ارزش و سهمیه )
فعلا اینا یادم اومد
کلا هر چی میخاین ببرین اگر فکر می کنین شک بر انگیز از نظر ارزش فرهنگی، هنری، تاریخی قبلش برین گمرک تا بفرستتون سازمان مربوطه واسه کارشناسی قانونا حتی می تونن واسه سی دی همچین گیری بدن
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
پاسخ
تشکر کنندگان: afshinghwink ، amin arefi ، romance33 ، sce ، yalda91 ، ghafari88 ، amir82 ، behfaza ، AOC Kermani
سلام دوستان
ما قصد داریم یک تابلو فرش با قاب به اندازه 50 در 75 برای دوستمون در امریکا کادو ببریم. آیا در هر بازرسی باید بسته بندی آن را باز کنیم؟! میتونیم آن را با خودمون ببریم داخل هواپیما؟ به نظر شما بردن تابلو فرش با قاب عاقلانه است؟
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، ikamaly ، behfaza ، Aida.s ، AOC Kermani ، EKAM ، آلیس-1980
سلام دوستان
ما قصد داریم یک تابلو فرش با قاب به اندازه 50 در 75 برای دوستمون در آمریکا کادو ببریم. آیا در هر بازرسی باید بسته بندی آن را باز کنیم؟! میتونیم آن را با خودمون ببریم داخل هواپیما؟ به نظر شما بردن تابلو فرش با قاب عاقلانه است؟
دوست گرامى، من حالا تابلو فرش نبردم، اما قاب آينه شمعدونم رو با خودم بردم تو هواپيما، نه تو فرودگاه تهران، نه دبى و نه مقصد بازش نكردن. اما يه نوار چسب با خودم گذاشته بودم تو كيف دستيم كه اگه احيانن گير دادن آمادگى اينو داشته باشيم كه بسته بنديش كنيم مجدد. در هر حال من بعيد ميدونم اينجا و فرودگاه كانكشن بهتون كارى داشته باشن( فقط در يه صورت فرودگاه اينجا ممكنه بهتون گير بده اونم اينكه متراژ كل فرش هايي كه با خودتون ميبرين از حد مجاز خارج كردنى از مملكت بيشتر باشه يعنى همين تابلو فرشتون بعلاوه بقيه فرشايي كه ميبرين) واگه بهتون گير بدن تو فرودگاه مقصده، كه اونهم نگين بهيچ وجه كادو ميبرم بگين جزو وسايل زندگيتون بوده و شماهم دارين بعنوان مهاجر وسايل زندگيتونو واسه مصرف شخصى ميارين. در مورد قابش هم به مقدار بار خودتون بستگى داره،اگه وزنش بهتون اجازه ميده خب ببرين. اما اينو هم در نظر داشته باشين كه با قاب ممكنه بيشتر جلب توجه بكنه[/align]
کیس نامبر: 2013AS000003xx ‫ •تعداد افراد 2نفر • دیدن قبولی: 1 می • ارسال فرمها: 16جون با ایمیل • زمان مصاحبه : 11دسامبر• کنسولگری: ابوظبی • ویزای یک ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، Nasimmmm ، fariba_a ، n51 ، el333 ، behfaza ، Aida.s ، morvarid2191 ، AOC Kermani ، آلیس-1980
(2013-06-18 ساعت 15:44)ranebr نوشته:  دوستان جان،من يه چيزى ميپرسم،نه بهم بخندين،نه بهم حرف زشت بدين،خوب؟؟ آقا به نظرتون يه ظرف كوچولو،مثلن در حدنيم كيلو، روغن كرمونشاهىBig GrinTongueRolleyes با خودم ببرم لوس انجلس اشكال داره؟ ميگيرن ازم؟ قرار شد مسخره م نكنين هاااااشيكموم خب!!!! خخخخخخ

بخدا مردم از خندهBig Grin
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: amir0_0amir ، bayat_r ، romance33 ، ranebr ، کاوه شیز ، smpf ، behfaza ، Aida.s ، AOC Kermani ، sal0811
دوستان کسی میدونه که وزن فرش به وزن چمدان اضافه میشه یا اضافه بر 2*23 میتوانیم تا 20 متر مربع فرش هم ببریم؟
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، bayat_r ، behfaza ، Aida.s

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان