موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای عزیز، ما حدود 6 ماهه آمریکا هستیم یه چیزایی به ذهنم رسید گفتم براتون بنویسم. ما 4تا چمدون 32 کلیویی با خودمون اوردیم اینجا ولی الان میفهمم که خیلی از چیزایی که اوردیم بی فایده بوده ولی خیلی چیزای ضروری تر رو میتونستیم بیاریم.
از مواد خوراکی ضروری میتونید سبزی خشک، سویا خشک، ادویه جات رو بیارید، اشتباهات من: برنج اوردم که خیلی سنگین بود در صورتی که اینجا برنج بسمتی هست که به همون کیفیت برنج خودمون توی ایران نیست ولی مزه اش خوبه، شکر و نمک اوردم که اونا هم خیلی سنگین بودن، تن ماهی و حبوبات اوردنش کاملا بی فایده بود اینجا توی فروشگاه لامارت بهترش پیدا کردم... خلاصه اگه خیلی اصرار دارید این چیزها رو بیارید فقط برای مصرف یه هفته بیارید که بارتون بیخودی سنگین نشه
از لوازم خونه چیزای برقی نیارین، هم سنگینه هم به زحمتش نمیارزه، همه چی رو ازای بی میتونید با قیمت خوب بخرید، مثل ما نمیارزه که کلی پول اضافه بار بدین براشون، اگر وسیله شخصی برقی دارید اگه برق 110 میخوره بیارید، تبدیل ولتاژ رو به کلی فراموش کنید، فقط یه تبدیل پریز برای دوشاخه بیارید. ما با 9 دلار اتو خریدیم با 10 دلار سشوار!
لوازم آشپزخونه یکی دوتا بشقاب، یه قابلمه، یه چندتا قاشق، یه چاقو اوردیم که به درد خورد، بیشتر از این نیارید
اشتباه بزرگ ما اوردن یه جعبه ابزار بود، فکر کردیم خیلی ضروریه ولی نیست، آچار پیچ گوشتی سالی یه بار به کارتون بیاد تازه اونم اینجا خیلی ارزونه
به نظر من تا میتونید لباس با خودتون بیارید، هم سبکه هم تا مدتها از شر خریدن لباس راحت میشین، لباس خوب اینجا بخواین بخرید خیلی گرونه، حتما لباس رسمی مثل کت و شلوار، لباسهای زمستونی مثل پالتو و کاپشن و این چیزا هر چی دارید بیارید که برای یه کاپشن 200 دلار پیاده میشید
بازم چیزی یادم اومد میگم
موفق باشید
هانی
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
همه اینها بستگی به ایالت داره اینجا در دالاس من اصلا پیشنهاد نمیکنم کسی لباس بیاره. این قدر که برندهای معروف رو مینونید ارزون بخرید.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
بله درسته، ما ویرجینیا هستیم، برای دوستایی که میان اینجا.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
آقا چه سريه كه مثلن از نيويورك ميشه سبزى سرخ كرده برد اما از لوس انجلس نه؟ همين هفته پيش عموم وارد نيويورك شد، منم آنچه كه در توان داشتم سبزى قرمه سبزى سرخ كرده و پياز داغ دادم بهش واسم برد، كه بعد در يك سفر به لوس آنجلس واسم بياردشون اونجا، و صد البته كه در نيويورك بهش گير نداده بودن!!
پى نوشت: خخخخ، يعنى حال كردين تمامى پست هاى من در اين تاپيك در ارتباط با شكمه ؟!!!!
کیس نامبر: 2013AS000003xx •تعداد افراد 2نفر • دیدن قبولی: 1 می • ارسال فرمها: 16جون با ایمیل • زمان مصاحبه : 11دسامبر• کنسولگری: ابوظبی • ویزای یک ضرب
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-06 ساعت 23:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-06 ساعت 23:43 توسط marjani.)
(2013-07-06 ساعت 17:24)ranebr نوشته: آقا چه سريه كه مثلن از نيويورك ميشه سبزى سرخ كرده برد اما از لوس انجلس نه؟ همين هفته پيش عموم وارد نيويورك شد، منم آنچه كه در توان داشتم سبزى قرمه سبزى سرخ كرده و پياز داغ دادم بهش واسم برد، كه بعد در يك سفر به لوس آنجلس واسم بياردشون اونجا، و صد البته كه در نيويورك بهش گير نداده بودن!!
پى نوشت: خخخخ، يعنى حال كردين تمامى پست هاى من در اين تاپيك در ارتباط با شكمه ؟!!!!
عزیز دلم ،چون کالیفرنیا ایالت کشاورزی در آمریکاست شرایط ورود مواد غذایی به اونجا سخت گیرانه تره
دوست عزیز به همین ترتیب کرم ساقه خوار برنج و مگس درخت زیتون و ............وارد گیلان شد و کشاورزی ایران را مختل کرد
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-17 ساعت 00:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-17 ساعت 00:53 توسط batigoal_189.)
شما قانونا اینارو می تونید از کشور از نظر گمرکی خارج کنید
خاویار 125 گرم
فرش یک تخته 20 متر مربع
نقره حداکثر 3 کیلو گرم
طلا به حد عرف مثلا گواشواره گردنبند و .... یکی النگو حداکثر 6 تا و کلا حداکثر 150 گرم
ارزم که می دونید هر نفر 5000 دلار یا معادلش
واسه ورود به ایرانم نفری دو بکس سیگار میشه /اورد به شرطی که فرد سنش به سیگار بخوره
تو پاسپورتتونم حق ندارن چیزی بنویسه گمرک فقط یک مهر ( معاف، فاقد ارزش و سهمیه )
فعلا اینا یادم اومد
کلا هر چی میخاین ببرین اگر فکر می کنین شک بر انگیز از نظر ارزش فرهنگی، هنری، تاریخی قبلش برین گمرک تا بفرستتون سازمان مربوطه واسه کارشناسی قانونا حتی می تونن واسه سی دی همچین گیری بدن
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما قصد داریم یک تابلو فرش با قاب به اندازه 50 در 75 برای دوستمون در امریکا کادو ببریم. آیا در هر بازرسی باید بسته بندی آن را باز کنیم؟! میتونیم آن را با خودمون ببریم داخل هواپیما؟ به نظر شما بردن تابلو فرش با قاب عاقلانه است؟
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما قصد داریم یک تابلو فرش با قاب به اندازه 50 در 75 برای دوستمون در آمریکا کادو ببریم. آیا در هر بازرسی باید بسته بندی آن را باز کنیم؟! میتونیم آن را با خودمون ببریم داخل هواپیما؟ به نظر شما بردن تابلو فرش با قاب عاقلانه است؟
دوست گرامى، من حالا تابلو فرش نبردم، اما قاب آينه شمعدونم رو با خودم بردم تو هواپيما، نه تو فرودگاه تهران، نه دبى و نه مقصد بازش نكردن. اما يه نوار چسب با خودم گذاشته بودم تو كيف دستيم كه اگه احيانن گير دادن آمادگى اينو داشته باشيم كه بسته بنديش كنيم مجدد. در هر حال من بعيد ميدونم اينجا و فرودگاه كانكشن بهتون كارى داشته باشن( فقط در يه صورت فرودگاه اينجا ممكنه بهتون گير بده اونم اينكه متراژ كل فرش هايي كه با خودتون ميبرين از حد مجاز خارج كردنى از مملكت بيشتر باشه يعنى همين تابلو فرشتون بعلاوه بقيه فرشايي كه ميبرين) واگه بهتون گير بدن تو فرودگاه مقصده، كه اونهم نگين بهيچ وجه كادو ميبرم بگين جزو وسايل زندگيتون بوده و شماهم دارين بعنوان مهاجر وسايل زندگيتونو واسه مصرف شخصى ميارين. در مورد قابش هم به مقدار بار خودتون بستگى داره،اگه وزنش بهتون اجازه ميده خب ببرين. اما اينو هم در نظر داشته باشين كه با قاب ممكنه بيشتر جلب توجه بكنه[/align]
کیس نامبر: 2013AS000003xx •تعداد افراد 2نفر • دیدن قبولی: 1 می • ارسال فرمها: 16جون با ایمیل • زمان مصاحبه : 11دسامبر• کنسولگری: ابوظبی • ویزای یک ضرب
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی میدونه که وزن فرش به وزن چمدان اضافه میشه یا اضافه بر 2*23 میتوانیم تا 20 متر مربع فرش هم ببریم؟
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013