کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
(2013-08-24 ساعت 20:49)User نوشته:  به عنوان قاعده اي كلي. هر چيزي كه ميريد از مغازه مي خريد با خودتون نياوريد!
اياثناها
طلا اينجا عيارش معمولا ١٤هستش. اگر خانم هاي عزيز حتما بايد طلا و جواهراتشون ١٨ و ٢١ باشه با خودتون بياريد. يادتون باشه جواهراتتون رو بپوشبد وقتي وارد فرودگاه مي شويد.

خوراكي براي بار چندم. هيچي نياوريد بخصوص به سمت كاليفرنيا مي اييد. مگر واقعا نتوانيد بدون زرشك و برنج ايراني زندكي كنيد.
اصلا گيرم هم كه تونستيد چند كيلو برنج محلي وارد كرديد خوب زودي تموم ميشه. بعدش چي؟ بالاخره بايد عادت كنيد به برنج هاي اينجا. كه بد نيستند. برويد كاستكو برنج خوبي دارد. يك گوني پنجاه پوندي بخريد زير بيست دلار تا شيش ماه بي نياز مي شيد.

راكت تنيس و لباس ورزشي و كلا وسايل ورزشي نياوريد!
سي دي نرم افزار و غير هم به نظرم نياوريد. اگر هنوز مي خواهيد مثل ايران معتاد به نرم افزار مجاني باشيد همه را مي توانيد از اينتر نت دانلود كنيد. اگر هم حتما نياز داريد بياوريد همه را بريزيد توي يك هارد ديسك اكسترنال.

دارو و وسايل پزشكي فبلا توضيح داده ام.
پوشاك رو با مقصد چك كنيد. اينجا وقتي برويد سر كار متوجه ميشيد كه مردم هر روز لباسشون رو عوض مي كنند پس نياز به تعداد معتنابهي دست لباس داريد. از آنجايي كه نمي توانيد همه را با خود بياوريد به نظرم دودست بياوريد.
اقايان: كراوات و كت شلوار اينجا كاربردي ندارد. بهتان قول مي دهم تعداد دفعاتي كه كت شلوار کراوات بپوشيد بسيار كمتر از ايران خواهد لود.

پيوست نامه: غلط هاي املايي را ببخشيد. اگر دوستي تصحيح كرد مزسي. روي مبايل بهتر از اين نميشه

الترا جان

كلاس زبان رو بايد نسبت به مقصدت چك كني. كجا مي خواي بري؟ برو توي تابية مربوطش و بپرس

(2013-08-24 ساعت 16:07)ultra نوشته:  از دوستانن کسی تجربه بردن برنج محلی رو نداره.می خوام 3-4کیلو سوغاتی ببرم.
دوستانی که به تازگی به لس انجلس رفتن.در مورد کلاس زبان چی می کنید.

دوست عزیز در مورد دارو میشه دوباره بگید لطفا؟
شماره کیس:2013AS7$#*مصاحبه: ماه می
تعداد افراد کیس:2
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، nasim ، AOC Kermani ، nasam
(2013-08-22 ساعت 07:17)سمانه777 نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 22:12)ramin888 نوشته:  دوستان سوهان برقی و یو وی برای کار انجام ناخن بردنش ایرادی داره؟؟

من با خودم اوردم اما هنوز امتحان نکردم اخه از این دو شاخه ها هنوز پیدا نکردم از امازونم که سفارش دادم هنوز نرسیده اما کار کاشت ناخن اینجا عالیه . همه جا سالن ناخن رو میبینید.

دوست عزیز: من کاشت بلدم ولی خیلی خوب نه یعنی دوست ندارم! ولی مانیکور پدیکور خوب بلدم؟ اونجا ناخن کار می تونه تنها واسه یکی از اینا هم کار کنه یعنی اینجا استخدام شه؟ یا مثل ایران باید هر دو رو خوب وارد باشه؟
بعد تبدیلشو اینجا بخرم؟
شماره کیس:2013AS7$#*مصاحبه: ماه می
تعداد افراد کیس:2
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سمانه777 ، behfaza ، AOC Kermani
(2013-08-21 ساعت 22:12)ramin888 نوشته:  دوستان سوهان برقی و یو وی برای کار انجام ناخن بردنش ایرادی داره؟؟

من با خودم اوردم اما هنوز امتحان نکردم اخه از این دو شاخه ها هنوز پیدا نکردم از امازونم که سفارش دادم هنوز نرسیده اما کار کاشت ناخن اینجا عالیه . همه جا سالن ناخن رو میبینید.
[/quote]

دوست عزیز: من کاشت بلدم ولی خیلی خوب نه یعنی دوست ندارم! ولی مانیکور پدیکور خوب بلدم؟ اونجا ناخن کار می تونه تنها واسه یکی از اینا هم کار کنه یعنی اینجا استخدام شه؟ یا مثل ایران باید هر دو رو خوب وارد باشه؟
بعد تبدیلشو اینجا بخرم؟
[/quote
تبدیل ایران ارزونتر هست و خب راحت ترم پیدا مبشه
راستش من هنوز در این زمبنه هیچ تلاشی از خودم مشون ندادم و جز گشتن توی مغازه ها برای ابزار ناخن درمورد سالن ها خبر ندارم اما حتما میخوان . وسایل اینجا خیای ارزونتر و با کیفیت تر از ایران هم هستن .

دوستان اینجا داروها واقعا بهتر از ایران هستم اما له نظرم اوردن چند بسته خشک کننده . قرص سرما خوردگی بدنباشه . کدیین دار نباشه فقط .
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سانازی ، hana_fd ، behfaza ، AOC Kermani ، pari pariaaa ، آلیس-1980
دوستان اگه مثل من حتما بايد كنار غذاتون ماست باشه يه قابلمه كوچيك روحي يا رويي با خودتون بياريد.قيمت شير اينجا در دالاس خيلي مناسبه ولي ماست كمي گرونه.بهتره خودتون درست كنيد.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
پاسخ
سلام دوستای عزیز.همسر من 24 آگوست برگشت آمریکا از مسیر ابوظبی،شیکاگو،لس انجلس.چیزهایی که همراه داشت از قبیل مقداری سبزی خشک و نخودچی و کشمش و سفیداب و زعفران و زرشک و بیسکوئیت و گز و پولکی و مقداری روغن حیوانی خانگی Big Grin البته هیچ کدومشم غیر از گز و پولکی و بیسکوئیت ها مال خودش نبود Big Grin همه اش زحمت دوستان بود و بار کشیش واسه اونBig Grin که به راحتی همه رو برد الا اون روغن که ازش تو شیکاگو گرفتن وبه هیچ وجه نگذاشتن ببره با وجود اینکه من سایتشون رو چک کرده بودم و نوشته بود که روغن زیتون و حیوانی و خوراکی مجازه خلاصه دردسرتون ندم هر چی گفته بود نگذاشتن ببره و داغ خوردنش به دل صاحبش حسابی موندBig Grin.در رابطه با دارو مقدار و نوع داروهاش رو میگم محض اطلاع:قرص چربی به نام آتوسترول یا نام تجاری آتورواستاتین به اندازه 10 ورق،سرماخوردگی 2 ورق،ژلوفن 2 ورق،آموکسی سیلین 6 ورق،شربت دیفن هیدرامین 2 شیشه که همش هم در چمدان بار کارگو هواپیما بود و هیچ کاری هم نداشتن.موفق باشید.Cool
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
سلام منمقصدم کارولینا شمالی است ایا می توانم قالیچه ام را با خودم ببرم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، romance33 ، AOC Kermani ، mohamad92
من 10 صفحه آخر رو خوندم ولی جواب سوالم رو نگرفتم اگه کسی میدونه کمک کنه لطفا. بردن چند قطعه طلا که مصرف شخصی داره توی کیف داخل کابین امنتر هست یا ساکهایی که به بار تحویل میدیم
۲۰۱۳
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، behfaza ، AOC Kermani
(2013-08-27 ساعت 19:55)raam12000 نوشته:  من 10 صفحه آخر رو خوندم ولی جواب سوالم رو نگرفتم اگه کسی میدونه کمک کنه لطفا. بردن چند قطعه طلا که مصرف شخصی داره توی کیف داخل کابین امنتر هست یا ساکهایی که به بار تحویل میدیم

دوست عزیز عاقلانه اینه که در کیف دستیتون باشه.ولی باز اگر زیاد نیست بهتره بهتون آویز باشه که دیگه اصلاً هیچکسی کاری نداره.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، raam12000 ، afshinghwink ، behfaza ، AOC Kermani ، EKAM ، pari pariaaa ، آلیس-1980
دوستان کسی می دونه من قالیچه ام را می توانم ببرم یا نه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، AOC Kermani
(2013-08-27 ساعت 21:13)neda_coop نوشته:  دوستان کسی می دونه من قالیچه ام را می توانم ببرم یا نه؟

قالیچه تو ساک گذاشتن بردن مشکلی پیش نیومده عزیز
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، neda_coop ، سمانه777 ، behfaza ، AOC Kermani ، EKAM ، pari pariaaa ، آلیس-1980
(2013-08-24 ساعت 20:49)User نوشته:  به عنوان قاعده اي كلي. هر چيزي كه ميريد از مغازه مي خريد با خودتون نياوريد!
اياثناها
طلا اينجا عيارش معمولا ١٤هستش. اگر خانم هاي عزيز حتما بايد طلا و جواهراتشون ١٨ و ٢١ باشه با خودتون بياريد. يادتون باشه جواهراتتون رو بپوشبد وقتي وارد فرودگاه مي شويد.

خوراكي براي بار چندم. هيچي نياوريد بخصوص به سمت كاليفرنيا مي اييد. مگر واقعا نتوانيد بدون زرشك و برنج ايراني زندكي كنيد.
اصلا گيرم هم كه تونستيد چند كيلو برنج محلي وارد كرديد خوب زودي تموم ميشه. بعدش چي؟ بالاخره بايد عادت كنيد به برنج هاي اينجا. كه بد نيستند. برويد كاستكو برنج خوبي دارد. يك گوني پنجاه پوندي بخريد زير بيست دلار تا شيش ماه بي نياز مي شيد.

راكت تنيس و لباس ورزشي و كلا وسايل ورزشي نياوريد!
سي دي نرم افزار و غير هم به نظرم نياوريد. اگر هنوز مي خواهيد مثل ايران معتاد به نرم افزار مجاني باشيد همه را مي توانيد از اينتر نت دانلود كنيد. اگر هم حتما نياز داريد بياوريد همه را بريزيد توي يك هارد ديسك اكسترنال.

دارو و وسايل پزشكي فبلا توضيح داده ام.
پوشاك رو با مقصد چك كنيد. اينجا وقتي برويد سر كار متوجه ميشيد كه مردم هر روز لباسشون رو عوض مي كنند پس نياز به تعداد معتنابهي دست لباس داريد. از آنجايي كه نمي توانيد همه را با خود بياوريد به نظرم دودست بياوريد.
اقايان: كراوات و كت شلوار اينجا كاربردي ندارد. بهتان قول مي دهم تعداد دفعاتي كه كت شلوار کراوات بپوشيد بسيار كمتر از ايران خواهد لود.

پيوست نامه: غلط هاي املايي را ببخشيد. اگر دوستي تصحيح كرد مزسي. روي مبايل بهتر از اين نميشه

الترا جان

كلاس زبان رو بايد نسبت به مقصدت چك كني. كجا مي خواي بري؟ برو توي تابية مربوطش و بپرس

(2013-08-24 ساعت 16:07)ultra نوشته:  از دوستانن کسی تجربه بردن برنج محلی رو نداره.می خوام 3-4کیلو سوغاتی ببرم.
دوستانی که به تازگی به لس انجلس رفتن.در مورد کلاس زبان چی می کنید.

کفش اسکیت چطور؟من یه کفش roller blad تفریحی دارم.اونجا قیمتش چقدر هست؟
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، AOC Kermani
با سلام
ببخشيد من يه فرش 6 متري ماشيني (طرح ابريشم) دارم كه خيلي نازكه ميتونم تاش كنم و توي چمدون بزارمش به نظرتون تو فرودگاه گير ميدن؟
اصلا ميتونيم بهشون بفهمونيم كه اين ماشينيه و دستي نيست؟

ممنونم
كيس نامبر:2013AS000059xx
تعداد نفرات كيس : 2
روز مصاحبه : 9 آوريل
روز مديكال : 7 آوريل در NMC
تمكن مالي : 23 اسفند 130000000 تومان
ويزاي يكضرب : 9 آوريل ابوظبي
مقصد : پنسيلوانيا
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، romance33 ، AOC Kermani ، pari pariaaa ، mohamad92
دوستان برای بار چندم من هم قالیچه دستباف اوردم توی چمدون داخل بار گذاشتم طلاهارو هم داخل کیف دستیج گذاشتم هیچ کجا از من نپرسیدن اینا چیه یا کیفتو باز کن .
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
پاسخ
(2009-09-14 ساعت 19:14)laili نوشته:  بیتا و سارای عزیز برای کسانی که بار اوله میرن آمریکا و ویزای مهاجرت دارن به شرط اینکه اعلام کرده باشند که همراهشون چی هست مشکلی بوجود نمیاد..................مثلا شما قالیچه ی ابریشم یا طلاها تون و اعلام میکنید که همراه دارید و ارزشش و باید مشخص کنید و چون مهاجرید مسئله ای نیست .............و گمرک به مهاجرین کاری نداره..............فقط نباید وسائل غیر مجاز همراه داشته باشید مثل تخم گل و خوراکیهای هسته دار و .............

خوراکی هسته دار ؟؟ چراااااا ؟ ایراد داره ؟ میترسن تخمشو بکاریم ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، behfaza ، afshinghwink ، AOC Kermani ، pari pariaaa ، mohamad92
(2013-08-29 ساعت 09:52)سمانه777 نوشته:  دوستان برای بار چندم من هم قالیچه دستباف اوردم توی چمدون داخل بار گذاشتم طلاهارو هم داخل کیف دستیج گذاشتم هیچ کجا از من نپرسیدن اینا چیه یا کیفتو باز کن .

ریسک هستش... و بستگی داره... شما شاید مثبت هستین بهتون چیزی نگفتن... ما از این شانسا نداریم.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سمانه777 ، behfaza ، AOC Kermani ، EKAM ، pari pariaaa ، mohamad92

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان