موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-24 ساعت 20:49)User نوشته: به عنوان قاعده اي كلي. هر چيزي كه ميريد از مغازه مي خريد با خودتون نياوريد!
اياثناها
طلا اينجا عيارش معمولا ١٤هستش. اگر خانم هاي عزيز حتما بايد طلا و جواهراتشون ١٨ و ٢١ باشه با خودتون بياريد. يادتون باشه جواهراتتون رو بپوشبد وقتي وارد فرودگاه مي شويد.
خوراكي براي بار چندم. هيچي نياوريد بخصوص به سمت كاليفرنيا مي اييد. مگر واقعا نتوانيد بدون زرشك و برنج ايراني زندكي كنيد.
اصلا گيرم هم كه تونستيد چند كيلو برنج محلي وارد كرديد خوب زودي تموم ميشه. بعدش چي؟ بالاخره بايد عادت كنيد به برنج هاي اينجا. كه بد نيستند. برويد كاستكو برنج خوبي دارد. يك گوني پنجاه پوندي بخريد زير بيست دلار تا شيش ماه بي نياز مي شيد.
راكت تنيس و لباس ورزشي و كلا وسايل ورزشي نياوريد!
سي دي نرم افزار و غير هم به نظرم نياوريد. اگر هنوز مي خواهيد مثل ايران معتاد به نرم افزار مجاني باشيد همه را مي توانيد از اينتر نت دانلود كنيد. اگر هم حتما نياز داريد بياوريد همه را بريزيد توي يك هارد ديسك اكسترنال.
دارو و وسايل پزشكي فبلا توضيح داده ام.
پوشاك رو با مقصد چك كنيد. اينجا وقتي برويد سر كار متوجه ميشيد كه مردم هر روز لباسشون رو عوض مي كنند پس نياز به تعداد معتنابهي دست لباس داريد. از آنجايي كه نمي توانيد همه را با خود بياوريد به نظرم دودست بياوريد.
اقايان: كراوات و كت شلوار اينجا كاربردي ندارد. بهتان قول مي دهم تعداد دفعاتي كه كت شلوار کراوات بپوشيد بسيار كمتر از ايران خواهد لود.
پيوست نامه: غلط هاي املايي را ببخشيد. اگر دوستي تصحيح كرد مزسي. روي مبايل بهتر از اين نميشه
الترا جان
كلاس زبان رو بايد نسبت به مقصدت چك كني. كجا مي خواي بري؟ برو توي تابية مربوطش و بپرس
(2013-08-24 ساعت 16:07)ultra نوشته: از دوستانن کسی تجربه بردن برنج محلی رو نداره.می خوام 3-4کیلو سوغاتی ببرم.
دوستانی که به تازگی به لس انجلس رفتن.در مورد کلاس زبان چی می کنید.
دوست عزیز در مورد دارو میشه دوباره بگید لطفا؟
شماره کیس:2013AS7$#*مصاحبه: ماه می
تعداد افراد کیس:2
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-22 ساعت 07:17)سمانه777 نوشته: (2013-08-21 ساعت 22:12)ramin888 نوشته: دوستان سوهان برقی و یو وی برای کار انجام ناخن بردنش ایرادی داره؟؟
من با خودم اوردم اما هنوز امتحان نکردم اخه از این دو شاخه ها هنوز پیدا نکردم از امازونم که سفارش دادم هنوز نرسیده اما کار کاشت ناخن اینجا عالیه . همه جا سالن ناخن رو میبینید.
دوست عزیز: من کاشت بلدم ولی خیلی خوب نه یعنی دوست ندارم! ولی مانیکور پدیکور خوب بلدم؟ اونجا ناخن کار می تونه تنها واسه یکی از اینا هم کار کنه یعنی اینجا استخدام شه؟ یا مثل ایران باید هر دو رو خوب وارد باشه؟
بعد تبدیلشو اینجا بخرم؟
شماره کیس:2013AS7$#*مصاحبه: ماه می
تعداد افراد کیس:2
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه مثل من حتما بايد كنار غذاتون ماست باشه يه قابلمه كوچيك روحي يا رويي با خودتون بياريد.قيمت شير اينجا در دالاس خيلي مناسبه ولي ماست كمي گرونه.بهتره خودتون درست كنيد.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام منمقصدم کارولینا شمالی است ایا می توانم قالیچه ام را با خودم ببرم؟
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
من 10 صفحه آخر رو خوندم ولی جواب سوالم رو نگرفتم اگه کسی میدونه کمک کنه لطفا. بردن چند قطعه طلا که مصرف شخصی داره توی کیف داخل کابین امنتر هست یا ساکهایی که به بار تحویل میدیم
۲۰۱۳
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی می دونه من قالیچه ام را می توانم ببرم یا نه؟
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-27 ساعت 21:13)neda_coop نوشته: دوستان کسی می دونه من قالیچه ام را می توانم ببرم یا نه؟
قالیچه تو ساک گذاشتن بردن مشکلی پیش نیومده عزیز
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-24 ساعت 20:49)User نوشته: به عنوان قاعده اي كلي. هر چيزي كه ميريد از مغازه مي خريد با خودتون نياوريد!
اياثناها
طلا اينجا عيارش معمولا ١٤هستش. اگر خانم هاي عزيز حتما بايد طلا و جواهراتشون ١٨ و ٢١ باشه با خودتون بياريد. يادتون باشه جواهراتتون رو بپوشبد وقتي وارد فرودگاه مي شويد.
خوراكي براي بار چندم. هيچي نياوريد بخصوص به سمت كاليفرنيا مي اييد. مگر واقعا نتوانيد بدون زرشك و برنج ايراني زندكي كنيد.
اصلا گيرم هم كه تونستيد چند كيلو برنج محلي وارد كرديد خوب زودي تموم ميشه. بعدش چي؟ بالاخره بايد عادت كنيد به برنج هاي اينجا. كه بد نيستند. برويد كاستكو برنج خوبي دارد. يك گوني پنجاه پوندي بخريد زير بيست دلار تا شيش ماه بي نياز مي شيد.
راكت تنيس و لباس ورزشي و كلا وسايل ورزشي نياوريد!
سي دي نرم افزار و غير هم به نظرم نياوريد. اگر هنوز مي خواهيد مثل ايران معتاد به نرم افزار مجاني باشيد همه را مي توانيد از اينتر نت دانلود كنيد. اگر هم حتما نياز داريد بياوريد همه را بريزيد توي يك هارد ديسك اكسترنال.
دارو و وسايل پزشكي فبلا توضيح داده ام.
پوشاك رو با مقصد چك كنيد. اينجا وقتي برويد سر كار متوجه ميشيد كه مردم هر روز لباسشون رو عوض مي كنند پس نياز به تعداد معتنابهي دست لباس داريد. از آنجايي كه نمي توانيد همه را با خود بياوريد به نظرم دودست بياوريد.
اقايان: كراوات و كت شلوار اينجا كاربردي ندارد. بهتان قول مي دهم تعداد دفعاتي كه كت شلوار کراوات بپوشيد بسيار كمتر از ايران خواهد لود.
پيوست نامه: غلط هاي املايي را ببخشيد. اگر دوستي تصحيح كرد مزسي. روي مبايل بهتر از اين نميشه
الترا جان
كلاس زبان رو بايد نسبت به مقصدت چك كني. كجا مي خواي بري؟ برو توي تابية مربوطش و بپرس
(2013-08-24 ساعت 16:07)ultra نوشته: از دوستانن کسی تجربه بردن برنج محلی رو نداره.می خوام 3-4کیلو سوغاتی ببرم.
دوستانی که به تازگی به لس انجلس رفتن.در مورد کلاس زبان چی می کنید.
کفش اسکیت چطور؟من یه کفش roller blad تفریحی دارم.اونجا قیمتش چقدر هست؟
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
ببخشيد من يه فرش 6 متري ماشيني (طرح ابريشم) دارم كه خيلي نازكه ميتونم تاش كنم و توي چمدون بزارمش به نظرتون تو فرودگاه گير ميدن؟
اصلا ميتونيم بهشون بفهمونيم كه اين ماشينيه و دستي نيست؟
ممنونم
كيس نامبر:2013AS000059xx
تعداد نفرات كيس : 2
روز مصاحبه : 9 آوريل
روز مديكال : 7 آوريل در NMC
تمكن مالي : 23 اسفند 130000000 تومان
ويزاي يكضرب : 9 آوريل ابوظبي
مقصد : پنسيلوانيا
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای بار چندم من هم قالیچه دستباف اوردم توی چمدون داخل بار گذاشتم طلاهارو هم داخل کیف دستیج گذاشتم هیچ کجا از من نپرسیدن اینا چیه یا کیفتو باز کن .
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان