کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
دوستایی که الان آ م ر ی ک ا هستن میشه بگین چیا با خودتون بردین؟ چیا نبردین و خوشحالین که نیردین؟ چیا بردین و ناراحتین که بردین؟ و چیا نبردین و ناراحتین که نبردیییین؟
چه چیزهایی فکر می کنین لازم باشه که حتما بیاریم؟ مرسی از راهنماییتون
شماره کیس:2013AS7$#*مصاحبه: ماه می
تعداد افراد کیس:2
پاسخ
تشکر کنندگان: mz64 ، golesang ، yalda91 ، behfaza ، romance33 ، parsush ، marjani ، پدی ، morvarid1364 ، ikamaly ، nasim ، shoshina ، pari pariaaa ، nasam
من می خواهم به عنوان سوغات کمی زیتون پرورده که بی هسته است ببرم. ممکنه؟ یا ایراد داره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، behfaza ، fariba_a ، romance33 ، پدی ، morvarid1364 ، mehdi110 ، ikamaly ، سانازی ، powerb ، pari pariaaa
(2013-08-17 ساعت 22:38)azadnj نوشته:  من می خواهم به عنوان سوغات کمی زیتون پرورده که بی هسته است ببرم. ممکنه؟ یا ایراد داره؟

راضی به زحمت نبودم......مشکل نداره بیار بدون هسته...
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
پاسخ
با درود
من اینجا برداشت خودم را با توجه تجربه شخصی خود میگویم.مواد خوراکی تقریبا با اینجا هم قیمت است.ولی لوازم جانبی الکتریکی و کامپوتر را یا خود ببرید بطور مثال تبدیل برق در آنجا از 8دلار به بالاست.کابل HDMIبه مراتب گرانتر از اینجاست . بسیاری از چیزها مثل لوازم خانگی و ... را آنجا میتوانید با قیمت مناسب پیدا کنید
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
پاسخ
دوستان سوهان برقی و یو وی برای کار انجام ناخن بردنش ایرادی داره؟؟
شماره کیس:2013AS7$#*مصاحبه: ماه می
تعداد افراد کیس:2
پاسخ
تشکر کنندگان: morvarid1364 ، ikamaly ، behfaza ، powerb
(2013-08-21 ساعت 22:12)ramin888 نوشته:  دوستان سوهان برقی و یو وی برای کار انجام ناخن بردنش ایرادی داره؟؟

فکر نمیکنم ایرادی داشته باشه ولی حواستون به تفاوت ولتاژ برق باشه.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter ، morvarid1364 ، ikamaly ، behfaza ، afshinghwink ، powerb ، pari pariaaa
(2013-08-21 ساعت 22:12)ramin888 نوشته:  دوستان سوهان برقی و یو وی برای کار انجام ناخن بردنش ایرادی داره؟؟

من با خودم اوردم اما هنوز امتحان نکردم اخه از این دو شاخه ها هنوز پیدا نکردم از امازونم که سفارش دادم هنوز نرسیده اما کار کاشت ناخن اینجا عالیه . همه جا سالن ناخن رو میبینید.
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
پاسخ
سلام دوستان خوبم
می تونم ادویه مخلوط و ترکیب زیره رازیونه با خودم ببرم؟لازمه توی چمدون باشه یا می شه توی ساک دستی ببرم توی هواپیما؟ بسته بندیش باید چطور باشه؟ میشه توی کیسه فریزر باشه؟یا باید پلمپش کنم؟
کیس نامبر: 56xx ‫(1 نفر) • کنسولگری: ابوظبی • مقصد: تگزاس• کارنت: Feb • مصاحبه: 7 آپریل •ویزای یک ضربBig Grin لینک سفرنامه ام
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، romance33 ، yalda91 ، morvarid1364 ، behfaza ، powerb ، آلیس-1980
(2013-08-23 ساعت 12:07)arminaa نوشته:  سلام دوستان خوبم
می تونم ادویه مخلوط و ترکیب زیره رازیونه با خودم ببرم؟لازمه توی چمدون باشه یا می شه توی ساک دستی ببرم توی هواپیما؟ بسته بندیش باید چطور باشه؟ میشه توی کیسه فریزر باشه؟یا باید پلمپش کنم؟

من چند مدل ادویه اوردم توی چمدون و توی بار گذاشتم اتفاقا همراهش زرشک و زعفرونم بود ولی همه بسته بندی جدا داشت و البته زیره یا دونه و بذر نداشتم . ویه چیز دیگه که سبزی خشک هام داخل پلاستیک فریزر بود همه جام فقط در چمدون و باز کردن و بس .
من فکر نمیکنم مشکل ساز بشه البته به فرودگاه ورودی هم بستگی داره که ته تهش میندازن بیرون میای اینجا با کیفیت ترش و میخریBig Grin
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
پاسخ
دوستان یک سئوال در مورد بردن طلا داشتم:
من تو سایت گمرک ایران دیدم که هر نفر می تونه 150 گرم طلا با خودش ببره حالا از بچه هایی که رفتن و با خودشون طلا بردن می خوام بپرسم آیا اونجا راحت تونستن بفروشن ؟ آیا به پولش مالیات می خوره؟ اگه اینجا بفروشیم و پولش رو بیاریم بیشتر به نفعه یا اینکه خودش رو بیاریم اونجا؟
Ca no: 2013AS65xx/مصاحبه: آنکارا /تاریخ مصاحبه2 مي/ نتيجه برگه صورتي/ تعداد اعضا: 3نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، محبت ، morvarid1364 ، afshin4749 ، behfaza ، mino2013 ، ffrfar ، powerb ، pari pariaaa
یک توصیه به تنیس بازان محترم
ما به سفارش دوستان راکت تنیس همراه خودمون بردیم امریکا که نمیشد داخل هواپیما برد و خلاصه مشکلی شده بود . اونجا رفتیم فروشگاه والمارت راکت مشابه رو ارزونتر از ایران زده بود . خلاصه نبرید
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، kouroshd ، elmira_fa ، nasim ، behfaza ، afshinghwink ، EKAM ، mrpahlevani ، powerb ، آلیس-1980
از دوستانن کسی تجربه بردن برنج محلی رو نداره.می خوام 3-4کیلو سوغاتی ببرم.
دوستانی که به تازگی به لس انجلس رفتن.در مورد کلاس زبان چی می کنید.
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، behfaza ، powerb ، pari pariaaa ، آلیس-1980
به عنوان قاعده اي كلي. هر چيزي كه ميريد از مغازه مي خريد با خودتون نياوريد!
اياثناها
طلا اينجا عيارش معمولا ١٤هستش. اگر خانم هاي عزيز حتما بايد طلا و جواهراتشون ١٨ و ٢١ باشه با خودتون بياريد. يادتون باشه جواهراتتون رو بپوشبد وقتي وارد فرودگاه مي شويد.

خوراكي براي بار چندم. هيچي نياوريد بخصوص به سمت كاليفرنيا مي اييد. مگر واقعا نتوانيد بدون زرشك و برنج ايراني زندكي كنيد.
اصلا گيرم هم كه تونستيد چند كيلو برنج محلي وارد كرديد خوب زودي تموم ميشه. بعدش چي؟ بالاخره بايد عادت كنيد به برنج هاي اينجا. كه بد نيستند. برويد كاستكو برنج خوبي دارد. يك گوني پنجاه پوندي بخريد زير بيست دلار تا شيش ماه بي نياز مي شيد.

راكت تنيس و لباس ورزشي و كلا وسايل ورزشي نياوريد!
سي دي نرم افزار و غير هم به نظرم نياوريد. اگر هنوز مي خواهيد مثل ايران معتاد به نرم افزار مجاني باشيد همه را مي توانيد از اينتر نت دانلود كنيد. اگر هم حتما نياز داريد بياوريد همه را بريزيد توي يك هارد ديسك اكسترنال.

دارو و وسايل پزشكي فبلا توضيح داده ام.
پوشاك رو با مقصد چك كنيد. اينجا وقتي برويد سر كار متوجه ميشيد كه مردم هر روز لباسشون رو عوض مي كنند پس نياز به تعداد معتنابهي دست لباس داريد. از آنجايي كه نمي توانيد همه را با خود بياوريد به نظرم دودست بياوريد.
اقايان: كراوات و كت شلوار اينجا كاربردي ندارد. بهتان قول مي دهم تعداد دفعاتي كه كت شلوار کراوات بپوشيد بسيار كمتر از ايران خواهد لود.

پيوست نامه: غلط هاي املايي را ببخشيد. اگر دوستي تصحيح كرد مزسي. روي مبايل بهتر از اين نميشه

الترا جان

كلاس زبان رو بايد نسبت به مقصدت چك كني. كجا مي خواي بري؟ برو توي تابية مربوطش و بپرس

(2013-08-24 ساعت 16:07)ultra نوشته:  از دوستانن کسی تجربه بردن برنج محلی رو نداره.می خوام 3-4کیلو سوغاتی ببرم.
دوستانی که به تازگی به لس انجلس رفتن.در مورد کلاس زبان چی می کنید.
پاسخ
userجان ممنون از جوابت.من فقط می خوام 2کیلو سوغاتی ببرم .واسه برادر شوهرم.اخه جا داریم.خوشبختانه هیچ اعتیادی هم به برنج نداریم.
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، behfaza ، pari pariaaa
(2013-08-12 ساعت 11:24)bayat_r نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 08:16)marjani نوشته:  سلام و صبح بخیر
از کجا میتونم تو تهران یه سشوار با برق 110 تهیه کنم ،میدونم میگید سشوار اونجا ارزون تره ولی من ترجیح میدم از اینجا با خودم ببرم چون معلوم نیست چند روز طول میکشه تا به یه فروشگاه بریم ؟ ممنون

يعني واقعا مشكل جووناي ما سشواره؟اينجا كه بياي روز اول مي برنتون فروشكاهها رو بهتون نشون ميدن. نخر
خوب می توننی یه کانورتور برق بخری فکر کنم 8 دلار ه ارزون ترینش . من توی سایت آمازون دیدم . البته دوستان مهاجرسرایی با تجربه ، قبلا دربارش مفصلا توضیح دادن Smile به امید روزی که منم بیام توی این صفحه به زودی زود Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، behfaza ، powerb ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان