موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستایی که الان آ م ر ی ک ا هستن میشه بگین چیا با خودتون بردین؟ چیا نبردین و خوشحالین که نیردین؟ چیا بردین و ناراحتین که بردین؟ و چیا نبردین و ناراحتین که نبردیییین؟
چه چیزهایی فکر می کنین لازم باشه که حتما بیاریم؟ مرسی از راهنماییتون
شماره کیس:2013AS7$#*مصاحبه: ماه می
تعداد افراد کیس:2
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من می خواهم به عنوان سوغات کمی زیتون پرورده که بی هسته است ببرم. ممکنه؟ یا ایراد داره؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با درود
من اینجا برداشت خودم را با توجه تجربه شخصی خود میگویم.مواد خوراکی تقریبا با اینجا هم قیمت است.ولی لوازم جانبی الکتریکی و کامپوتر را یا خود ببرید بطور مثال تبدیل برق در آنجا از 8دلار به بالاست.کابل HDMIبه مراتب گرانتر از اینجاست . بسیاری از چیزها مثل لوازم خانگی و ... را آنجا میتوانید با قیمت مناسب پیدا کنید
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سوهان برقی و یو وی برای کار انجام ناخن بردنش ایرادی داره؟؟
شماره کیس:2013AS7$#*مصاحبه: ماه می
تعداد افراد کیس:2
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوبم
می تونم ادویه مخلوط و ترکیب زیره رازیونه با خودم ببرم؟لازمه توی چمدون باشه یا می شه توی ساک دستی ببرم توی هواپیما؟ بسته بندیش باید چطور باشه؟ میشه توی کیسه فریزر باشه؟یا باید پلمپش کنم؟
کیس نامبر: 56xx (1 نفر) • کنسولگری: ابوظبی • مقصد: تگزاس• کارنت: Feb • مصاحبه: 7 آپریل •ویزای یک ضرب لینک سفرنامه ام
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یک سئوال در مورد بردن طلا داشتم:
من تو سایت گمرک ایران دیدم که هر نفر می تونه 150 گرم طلا با خودش ببره حالا از بچه هایی که رفتن و با خودشون طلا بردن می خوام بپرسم آیا اونجا راحت تونستن بفروشن ؟ آیا به پولش مالیات می خوره؟ اگه اینجا بفروشیم و پولش رو بیاریم بیشتر به نفعه یا اینکه خودش رو بیاریم اونجا؟
Ca no: 2013AS65xx/مصاحبه: آنکارا /تاریخ مصاحبه2 مي/ نتيجه برگه صورتي/ تعداد اعضا: 3نفر
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
یک توصیه به تنیس بازان محترم
ما به سفارش دوستان راکت تنیس همراه خودمون بردیم امریکا که نمیشد داخل هواپیما برد و خلاصه مشکلی شده بود . اونجا رفتیم فروشگاه والمارت راکت مشابه رو ارزونتر از ایران زده بود . خلاصه نبرید
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستانن کسی تجربه بردن برنج محلی رو نداره.می خوام 3-4کیلو سوغاتی ببرم.
دوستانی که به تازگی به لس انجلس رفتن.در مورد کلاس زبان چی می کنید.
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
userجان ممنون از جوابت.من فقط می خوام 2کیلو سوغاتی ببرم .واسه برادر شوهرم.اخه جا داریم.خوشبختانه هیچ اعتیادی هم به برنج نداریم.
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس