کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
(2013-08-10 ساعت 15:27)soul نوشته:  دوستان عزیز آیا به همراه داشتن مثلاً 50 عدد سی دی کپی، توی فرودگاه باعث دردسر میشه یا نه؟
سی دی های موزیک و برنامه های مختلف کامپیوتری.
سوالتون تکراری لطفا تاپیک رو بخونید . نه هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه .
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان: H Pier ، romance33 ، User ، sce ، behfaza ، soul ، ikamaly ، نوروز ، powerb ، pari pariaaa
سلام و صبح بخیر
از کجا میتونم تو تهران یه سشوار با برق 110 تهیه کنم ،میدونم میگید سشوار اونجا ارزون تره ولی من ترجیح میدم از اینجا با خودم ببرم چون معلوم نیست چند روز طول میکشه تا به یه فروشگاه بریم ؟ ممنون
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، romance33 ، پدی ، sce ، behfaza ، powerb ، pari pariaaa
(2013-08-12 ساعت 08:16)marjani نوشته:  سلام و صبح بخیر
از کجا میتونم تو تهران یه سشوار با برق 110 تهیه کنم ،میدونم میگید سشوار اونجا ارزون تره ولی من ترجیح میدم از اینجا با خودم ببرم چون معلوم نیست چند روز طول میکشه تا به یه فروشگاه بریم ؟ ممنون

يعني واقعا مشكل جووناي ما سشواره؟اينجا كه بياي روز اول مي برنتون فروشكاهها رو بهتون نشون ميدن. نخر
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
پاسخ
(2013-08-12 ساعت 11:24)bayat_r نوشته:  

يعني واقعا مشكل جووناي ما سشواره؟اينجا كه بياي روز اول مي برنتون فروشكاهها رو بهتون نشون ميدن. نخر
من کسی رو اونجا ندارم بیات جان ،پس میام خونه تون خودت منو می بری فروشگاه و سشوارو به عنوان شیرینی ویزای یک ضربت که بهمون ندادی برام می خری Big Grin
پاسخ

Frys Electronics
Target
Walmart و حتا Good Will که کالای دست دوم می فروشدمی تونید سشوار های خوب پیدا کنید. (کمتر از 10 دلار در گودویل)

کلا هر وسیله الکترونیکی که قابل حمل باشد (لپ تاپ، شارژر موبایل، سشوار و وسایل آرایش مثل ریش تراش) با هر دو ولتاژ کار می کنند. فقط نگران مبدل دو شاخه ایران (که معروف است به European plug) به دوشاخه آمریکایی باشید.

این مبدل ها را م یتوانید از Frys Electronics پیدا کنید با قیمت یکی دو دلار.
پاسخ
(2013-08-12 ساعت 14:56)marjani نوشته:  من کسی رو اونجا ندارم بیات جان ،پس میام خونه تون خودت منو می بری فروشگاه و سشوارو به عنوان شیرینی ویزای یک ضربت که بهمون ندادی برام می خری Big Grin
@استــــــــــــــــــــــــــــــــاد کجایی؟؟؟
بیا ببین چقدر شاگرد داری!!!!!! ی سور بمن زده Big GrinBig Grin
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، yalda91 ، AsemanAbee ، marjani ، ikamaly ، parsush ، usa lover ، romance33 ، sce ، behfaza ، kouroshd ، soruosh ، babak_1363 ، سو سو ، mohsenmb ، powerb ، pari pariaaa
مرجاني امروز برات قيمت كردم. جانسون مدل خوبش 26 دلار

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، usa lover ، sce ، romance33 ، behfaza ، marjani ، parsush ، پدی ، tajhizgaran ، kouroshd ، soruosh ، powerb ، pari pariaaa
(2013-08-12 ساعت 19:17)User نوشته:  

Frys Electronics
Target
Walmart و حتا Good Will که کالای دست دوم می فروشدمی تونید سشوار های خوب پیدا کنید. (کمتر از 10 دلار در گودویل)

کلا هر وسیله الکترونیکی که قابل حمل باشد (لپ تاپ، شارژر موبایل، سشوار و وسایل آرایش مثل ریش تراش) با هر دو ولتاژ کار می کنند. فقط نگران مبدل دو شاخه ایران (که معروف است به European plug) به دوشاخه آمریکایی باشید.

این مبدل ها را م یتوانید از Frys Electronics پیدا کنید با قیمت یکی دو دلار.
دوست عزیز اینا کدوم شهرند و برای ماشین ریش تراش در ال ای نظرتون چیه ؟ اینجا حدوده 200-300 هزار پیدا میشه
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، behfaza ، پدی ، powerb
(2013-08-13 ساعت 09:57)bayat_r نوشته:  مرجاني امروز برات قيمت كردم. جانسون مدل خوبش 26 دلار

دستت درد نکنه داداشی، پس لطف کن یکی سورمه ایشو بخر سر راه میام ازت می گیرم Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، parsush ، bayat_r ، sce ، پدی ، behfaza ، Soap McTavish ، kouroshd ، soruosh ، rezajoon ، سو سو ، powerb ، pari pariaaa
(2013-08-08 ساعت 09:18)bayat_r نوشته:  همه جور اتصالاتي رو ميتوند تو
Home depot
بيابيد

(2013-08-08 ساعت 11:29)soheilbadami نوشته:  نه بیات جان شما اگر سه راهی 3/4 به 1/2 و دوسر رزوه در فروشگاهی در آمریکا پیدا کنی من از شما 100 دلار میخرم Smile

سلام سهیل جانBig GrinBig GrinBig Grin
آقا میدونم که از من بهتر آمریکا رو میشناسی اما من رشته تحصیلیم IT یعنی فناوری اطلاعات میدونی من 17 ساله دارم کار بانکهای اطلاعاتی میکنم پس اطلاعاتی که میگم الکی نیست. میدونی الکی بیش از 40 هزار بار دوستام ازم تشکر نکردند که.....حتماً بعضی هاش مفید بوده

ببین 5 دلار بده این رو بخر و 95 دلار رو شماره حساب میدم بریزی به حسابم حداقل پول بنزینم که بخاطر کمک به تو رفتم home depot رو بده.

[عکس: 49023350791261566418.jpg]

ببخشید اگر عکس بزرگه خواستم واضح باشه Smile
دوستت دارم

پاسخ
(2013-08-16 ساعت 07:06)bayat_r نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 09:18)bayat_r نوشته:  همه جور اتصالاتي رو ميتوند تو
Home depot
بيابيد

(2013-08-08 ساعت 11:29)soheilbadami نوشته:  نه بیات جان شما اگر سه راهی 3/4 به 1/2 و دوسر رزوه در فروشگاهی در آمریکا پیدا کنی من از شما 100 دلار میخرم Smile

سلام سهیل جانBig GrinBig GrinBig Grin
آقا میدونم که از من بهتر آمریکا رو میشناسی اما من رشته تحصیلیم IT یعنی فناوری اطلاعات میدونی من 17 ساله دارم کار بانکهای اطلاعاتی میکنم پس اطلاعاتی که میگم الکی نیست. میدونی الکی بیش از 40 هزار بار دوستام ازم تشکر نکردند که.....حتماً بعضی هاش مفید بوده

ببین 5 دلار بده این رو بخر و 95 دلار رو شماره حساب میدم بریزی به حسابم حداقل پول بنزینم که بخاطر کمک به تو رفتم home depot رو بده.

دوستت دارم
خوب مهندس 95 دلار کاسب شدی
همینطور ادامه بدی لازم نیست دنبال کار بگردی Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، soheilbadami ، romance33 ، behfaza ، bayat_r ، kouroshd ، ikamaly ، soruosh ، babak_1363 ، سو سو ، AOC Kermani ، powerb ، uranus88
(2013-08-16 ساعت 10:17)marjani نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 07:06)bayat_r نوشته:  [quote='bayat_r' pid='388995' dateline='1375937291']']
نه بیات جان شما اگر سه راهی 3/4 به 1/2 و دوسر رزوه در فروشگاهی در آمریکا پیدا کنی من از شما 100 دلار میخرم Smile

سلام سهیل جان

دوستت دارم

بیات جان منم کم لوله کش نبودم ! البته لوله و اتصالات خیلی بزرگ تر
اما قرارمون سه راهی بود مهندس جان Tongue Big Grin پس 1 بار دیگه پست رو بخون و دوباره یک هوم دیپو برو Big Grin اینبار به خاطر خودت که بدونی پیدا نمیشه ولی بازم رو حرفم هستم اما یکجور دیگه باهات شرط میبندم که خاطرت جمع بشه اگر پیدا کردی پول بنزینتم اضافه بر 100 دلار با من ولی اگر پیدا نکردی 10 دلار بریز به حساب من که حرف یزرگتر رو گوش بدی Big Grin و پستها رو هم بخونی.
اگه با این اتصال میشد بیده درست کرد که من همه دالاس رو به بیده مهمون میکردم ! حالا اگر شد چیزی که با بدبختی برای خونه خودم سر هم کرده بودم عکسش رو میگذارم که ببینی من چند ساله لوله کش هستم Smile
منم دوستت دارم هم خودت و هم دست و دلبازیتو Big Grin
پاسخ
(2013-08-16 ساعت 11:37)soheilbadami نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 10:17)marjani نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 07:06)bayat_r نوشته:  [quote='bayat_r' pid='388995' dateline='1375937291']']
نه بیات جان شما اگر سه راهی 3/4 به 1/2 و دوسر رزوه در فروشگاهی در آمریکا پیدا کنی من از شما 100 دلار میخرم Smile

سلام سهیل جان

دوستت دارم

بیات جان منم کم لوله کش نبودم ! البته لوله و اتصالات خیلی بزرگ تر
اما قرارمون سه راهی بود مهندس جان Tongue Big Grin پس 1 بار دیگه پست رو بخون و دوباره یک هوم دیپو برو Big Grin اینبار به خاطر خودت که بدونی پیدا نمیشه ولی بازم رو حرفم هستم اما یکجور دیگه باهات شرط میبندم که خاطرت جمع بشه اگر پیدا کردی پول بنزینتم اضافه بر 100 دلار با من ولی اگر پیدا نکردی 10 دلار بریز به حساب من که حرف یزرگتر رو گوش بدی Big Grin و پستها رو هم بخونی.
اگه با این اتصال میشد بیده درست کرد که من همه دالاس رو به بیده مهمون میکردم ! حالا اگر شد چیزی که با بدبختی برای خونه خودم سر هم کرده بودم عکسش رو میگذارم که ببینی من چند ساله لوله کش هستم Smile
منم دوستت دارم هم خودت و هم دست و دلبازیتو Big Grin
این خوبه؟

[عکس: 44671704281753138994.jpg]

پاسخ
تشکر کنندگان: سمانه777 ، soheilbadami ، behfaza ، romance33 ، kouroshd ، Saeedv13 ، mehdi110 ، ffrfar ، soruosh ، powerb ، sal0811
(2013-08-16 ساعت 07:06)bayat_r نوشته:  ...من رشته تحصیلیم IT یعنی فناوری اطلاعات میدونی من 17 ساله دارم کار بانکهای اطلاعاتی میکنم پس اطلاعاتی که میگم الکی نیست. میدونی الکی بیش از 40 هزار بار دوستام ازم تشکر نکردند که.....حتماً بعضی هاش مفید بوده..

آی تی چه ربطی به لوله کشی و سه راهی و زانو دارد!؟ یک زمانی هم کسی می گفت من مهندسم و مسایل را تجزیه تحلیل می کنم پس فلان کشور حمله نمی کند! ;-)
ذاشتم شوخی می کردم باهات اما سهیل خان از صبح تا حالا داره می گه سه راهی 3/4 به 1/2 رزوه شده! نه هر چیزی که توی لوله کشی بکار برود! اینو گفتم یه وقت تمام این تاپیک تبدیل نشود به عکس زانو و تبدیل و شیرآلات و کلا هر چی که هوم دیپو دارد ;-)
پاسخ
بیات جان اینو اضافه کنم که جدای از مزاح من شبهه ای به مفید بودن اطلاعات و پستهای تو ندارم فقط اون پست رو زدم که کسی اشتباه منو نکنه و شلنگ و سه راهی 1/2 از ایران بار کنه به هوای اینکه اینجا تبدیلش کنه. من از روی لجبازی اینکارو کردم و این تبدیل رو انجام دادم و بالای 20 دلار چیزای مختلف رو سر هم کردم و کار هم کرد ولی نه بدون نشتی اما کار عاقلانه ای نبود چون شیر پیسوار من هم تازه 3/8 بود ! چون خونه کمی قدیمی بود (عکسش رو پیدا نکردم پاکش کردم احتمالا).
نه تنها هوم دیپو که لوز و گرین شاپ و حتی همه ای بی رو برای اون سه راهی مورد نظر زیرو کردم (بخاطر همون لجبازی) و اینو بهت قول میدم که تا بحال هیچ مطلبی رو که ازش اطمینان نسبی نداشتم پست نکردم.
این شیر فلکه هم که گذاشتی طرف چپش درسته طرف راستش باید مهره ماسوره نباشه و قسمت فلکه اش رو باید باز بشه تا ببینی رزوه کافی داره برای مغزی 1/2 (مشابه قطعه ای که قبلا گذاشتی) ولی خب این قطعت خیلی نزدیک تره ! و مثل اینکه هر جور شده میخوای 100 دلارو کاسب بشی Big Grin ولی بازم میگم اگر پیسوار 3/8 باشه باز داستان چیز دیگه ای هست و به دردسر میافتی برای نصبش.

*** لطفا یک مدیر عزیز این پستها رو بعد چند روز پاک بفرماین چنانچه مطابق موضوع نیست .
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان