موضوعها: 0
رتبه:
80
0 تشکر در 0 ارسال
ALNB نوشته است: سفرنامه – بخش سوم –
..... ......... ایشون درباره بارها از من چند تا سؤال پرسید مثل این که تو بارت خوراکی داری یا نه و فرش و هرنوع زیرانداز پارچه ای داری یا نه که پاسخ من به تمام اونها منفی بود. همونجا من از ایشون که آدم بسیار آروم و مهربونی بود پرسیدم اگه فرش با خودم داشتم چه اتفاقی می افتاد و ایشونم پاسخ داد اداره گمرک اونها رو ضبط و منهدم می کرد (!) چون طبق قانون واردات هرنوع زیرانداز بافته شده از ایران به آمریکا ممنوعه (که البته من از پیش و به لطف خوندن لینک هایی که در مهاجرسرا دیده بودم، این موضوع رو می دونستم اما پرسش من از اون خانوم این بود که حالا اگه کسی ندونه و این کارو بکنه چه اتفالی می افته که ایشون گفت باز هم فرقی نمی کنه و گمرک فرش ها رو ضبط و منهدم می کنه).....................
بچه ها میخواستم بدونم یه قالیچه کوچیک توی بار همراه هم دچار همین مشکل میشه ؟
ممنون میشم اگه کسی برده یا تجربه ای داره بگه ، یا اگه رفرنسی در مورد اقلام ممنوعه هست بگین . چون واسه خودم نیست ، یه عزیزی درخواست کرده میخوام اگه ممنوعه ، رفرنس بدم بهش که یه وقت سو تفاهم نشه براش .
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
من هم قصد دارم یک قالیچه با خودم ببرم.
تو سفرنامه ی دوستان خوندم که چند نفر قالیچه برده بودن و اتفاقی نیفتاده بود. خودم تو سفر قبلی یه تابلو فرش بردم و البته هیچکس نخواست که از بسته بندیش خارجش کنیم و نشونشون بدیم. حالا نمیدونم این بار چکار کنم. قالیچه را بخرم یا نه؟!!! از دوستان اگر کسی تجربه ی جدیدی داره لیفا بگه. ممنون
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من این اطلاعاتو از سایت گمرک در آوردم برای سفر به آمریکا بردن این وسایل مجازه برای هر نفر
1-هر نفر 10 کیلو گرم خشکبار مثل پسته
2-زعفران 100 گرم
3-فرش 20 متر مربع
4-طلا 150 گرم
5- ظروف نقره3 کیلو گرم
اینم لینکش
http://www.irica.gov.ir/Portal/Home/Defa...da6bd044a1
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
از این طرف که معمولا مشکلی نیست. نگرانی ما از بابت بردن فرش دستبافت در پورت ورودی آمریکاست که ممکنه آنها ضبطش کنند.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به عزیزان سفر کرده.
دوستان عزیز کسی تا حالا کیس کامپیوتر با خودش برده؟ یا اینکه از ایران فرستاده باشه؟ یا اینکه قطعات کیسشو (مادربرد و سی پی یو و ...) باز کرده باشه و برده باشه؟
لطفا اگه کسی خود کیسو برده یا فرستاده، بفرمایید قیمتش چقدر شده؟ و اگر قطعات رو باز کردین و بردین، توی چمدون گذاشتین یا داخل کیف دستی که داخل کابین میبرین با خودتون؟ و اینکه تو فرودگاه به مشکلی بر نخوردین؟ گیر ندادن بهتون؟
مرسی از همه دوستان عزیز.
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013
خدایا شکرت...
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان رب انار و کشمش و مویز می شه برد ؟
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
چمدون سایز کوچیک رو که میبریم تو هواپیما چقد میتونه وزنش باشه؟ کوله پشتی چه طور؟ ینی نفری دو تا 23 کیلو میشه داد به بار و یه ساک دستی ؟ اون ساک دستی چقد میتونه وزن بگیره؟