کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
سلام.لطفا نخندین بذار پاتون به اینجا برسه یه پشه‌هایی‌ میزنتتون و اصلا جاشو نباید بخرونید چونکه زخم می‌شه و فردای اون روز دوباره میخاره.اینجا وقتی‌ پشه می‌زنه فقط باید تحمل کنید.پشه بند خیلی‌ هم خوبه.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، shkhmo ، كاميلا ، sam11 ، Emad_L ، pv-n ، آلیس-1980
دوستان گرامی اگر می توانید مقداری حشره کش با خودتان بیاورید. همان طور که دوستان اشاره کردند پشه های این جا (تگزاس بقیه ایالت ها را نمی دانم) خیلی وحشتناکند و پشه کش های این جا هم با نهایت محبت فقط اگر به صورت مستقیم روی پشه بزنید پشه را اندکی گیج می کند بنابراین اگر می خواهید کمی از شرشان در امان باشید مقداری از حشره کش های وطنی که آدم را نیز نیمه جان می کند با خودتان بیاورید.
پاسخ
ولی من از روزی که اومدم یک دونه پشه هم ندیدم.Smile
انواع و اقسام حشره های ریز و درشت دیدم ولی پشه نه.............
هدی جون اسپری و یا حشره کش وطنی که نمیشه آورد ...فکر نکنم بذارند تو هواپیما ببری.
من از تارگت دو تا اسپری گرفتم برای این جک و جونورها خیلی خوب بوده .به محض اینکه بزنی نابود میشن ...یکیشون Raid اون یکی هم Hot shot
که اولی مثل پیف پاف خودمون ولی در رنگهای مختلف و دومی مثل اسپری شیشه شور می مونه!!!!!
میتونید از این کرمهای دفع پشه هم استفاده کنید.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
(2010-08-04 ساعت 22:57)sara77 نوشته:  
(2010-07-31 ساعت 08:19)bita-p نوشته:  دوستان عزيز آيينه و شمعدان عروسي من كار دسته واصطلاحا بهش ميگن فيروزه كوب و ارزشش الان 2 ميليون من ميخوام حتما با خودم ببرم.كسي ميدونه توي فرودگاه موقع خروج يا اونجا موقع ورود چه مشكلي ممكنه پيش بياد؟
آینه و شمعدون من هم نقره بود و همین حدود قیمتش. راحت اوردمش . اما آینه رو از قاب دراوردم و فقط قاب و دو تا شمعدون رو اوردم .اگر تو فرمی که تو هواپیما میدن ننویسی که چقدر ارزش داره کاری بهت ندارن. تو ایران لازم نیست بگی چقدر ارزش داره
ممنون از دوستان عزيز و پاسخ هاشون ولي سارا جان شما كه ايينه رو دراوردين اونجا تونستين با همون سايز قاب آيينه پيدا كنيد؟سوالم اينه كه اونجا هم مثل ايران شيشه بري وجود داره؟!
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، sam11
(2010-08-04 ساعت 02:38)Gina نوشته:  
(2010-07-31 ساعت 00:37)@Š!M نوشته:  
(2010-07-29 ساعت 13:47)Gina نوشته:  بردن سبزی فریز شده اصلا به صرفه نیست! سالها خاله ی من مرتب میبرد سوئد،هم برای ما دردسر داشتن که براش تهیه کنیم هم بردنش دردسر داشت و ممکن بود گیر بده، حالا چند ساله که اونجا کنسرو سبزی پیدا کرده ، به قول خودش خیلی به صرفه تر و دردسرش کمتره...

جینا جون یه زحمتی برام میکشی ادرس ین سبزی کنسروی رو از خاله تون بپرسین.....من سوئد رو زیر و رو کردم نیافتمSad.(استکهلم هستم)

ببخشید دیر جواب دادم شیما جون، وقت نشده بود با خالم حرف بزنم Shy البته خاله ی من گاوله زندگی میکنه، ولی گفت استکهلم که باید خیلی بیشتر باشه، باید از فروشگاه های خارجی بخرید که چیز هایی مثل برنج و ... از ایران و کشور های عربی و ... دارن،گفت که یه منطقه هم داره استکهلم به اسم رینکیبی(فکر کنم اشتباه نوشتم البتهTongue ) اونجا بیشتر از این مغازه ها هست، گفت توی شهرشون حتی فروشگاه های willy:s هم از این کنسرو ها میارن... هم به صورت قرمه سبزی با لوبیا و ... دارن هم کنسرو سبزیشWink

مرسی عزیزم..درسته اینجا پر از فروشگاه های ایرانیه اما بعضی چیزا نیست البته این سبزیهای کنسروی رو که میگی دیدم ولی چون ایرانی نبود تا حالا نگرفتم چون نمیدونم واقعا طعمش همونی باشه که مدنظرمه یا نه حالا ظاهرا مجبورم امتحان کنم

راستی اون منطقه بیشتر نمایندگی فروشگاه های خیلی بزرگ مثل نایک و ایکیا و لوازم الکتریکی و........ست البته چند تا هیپرمارکت هم هست شاید اونا مدنظر خالتون بوده
پاسخ
تشکر کنندگان: farzad24 ، shkhmo ، sam11
دوستان اگه ممکنه بگید همراه بردن قلیان ممنوعه یا آزاد؟؟؟

بعد اگه میشه برد چند تا میشه ؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo
(2010-08-11 ساعت 00:40)ata_ata نوشته:  دوستان اگه ممکنه بگید همراه بردن قلیان ممنوعه یا آزاد؟؟؟

ما اول گفتیم برامون قلیان رو پست کنن . پست گفته بود اگر نو باشه مشکلی نیست ولی بعد دیدیم به راحتی میشه قلیان خوب با قیمت ایران رو از فروشگاههای ایرانی و عرب خرید.
خوبیش اینه هرچندتا بخواهید میتونین بخرین!!!
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
پاسخ
تشکر کنندگان: ata_ata ، Ali Sepehr ، aadine ، shkhmo ، sam11
(2010-08-11 ساعت 10:21)babakped نوشته:  
(2010-08-11 ساعت 00:40)ata_ata نوشته:  دوستان اگه ممکنه بگید همراه بردن قلیان ممنوعه یا آزاد؟؟؟

ما اول گفتیم برامون قلیان رو پست کنن . پست گفته بود اگر نو باشه مشکلی نیست ولی بعد دیدیم به راحتی میشه قلیان خوب با قیمت ایران رو از فروشگاههای ایرانی و عرب خرید.

دقیقا همینطوره که بابک میگه قیمت قلیون های اینجا با ایران حدودا یکی هستش
من با خودم قلیون، توتون و حتی ذغال آوردم و هیچ مشکلی هم برام پیش نیومد
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: OMID_R ، ata_ata ، Ali Sepehr ، laili ، aadine ، shkhmo ، sam11 ، مانترا
(2010-08-11 ساعت 10:21)babakped نوشته:  ما اول گفتیم برامون قلیان رو پست کنن . پست گفته بود اگر نو باشه مشکلی نیست ولی بعد دیدیم به راحتی میشه قلیان خوب با قیمت ایران رو از فروشگاههای ایرانی و عرب خرید.

اونوقت قیمتش توی اون فروشگاه ها حدودا چقدره؟
پاسخ
(2010-08-11 ساعت 20:46)ata_ata نوشته:  
(2010-08-11 ساعت 10:21)babakped نوشته:  ما اول گفتیم برامون قلیان رو پست کنن . پست گفته بود اگر نو باشه مشکلی نیست ولی بعد دیدیم به راحتی میشه قلیان خوب با قیمت ایران رو از فروشگاههای ایرانی و عرب خرید.

اونوقت قیمتش توی اون فروشگاه ها حدودا چقدره؟

بستگی به اندازه و کیفیت داره حدودا" 30 از هزار تومان به بالا
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
پاسخ
Smile 
آقا جان خانم جان، کسی نخنده ها این لیستارو چند تا از رفقای Student که رفتن USA جمع آوری کردن یه نگاهی بندازین جالبه..Big Grin

فایل‌های پیوست
.pdf   needful things.pdf (اندازه 251.28 KB / تعداد دانلود: 855)
.pdf   What to Bring.pdf (اندازه 30.16 KB / تعداد دانلود: 657)
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA

Nothing is impossible
پاسخ
سلام بچه ها در مورد اینکه چقدر پول میتونیم ببریم کدوم تاپیک رو باید بخونیم؟
پاسخ
منو یاد پشه های دوران خدمت ننداز ... من اولا نمیدونستم پشه ها شبا کجا میرن ... وقتی که رفتم خدمت فهمیدم که پشها میان میرن زیر تخت ما و شبا هم دسته جمعی میریزن سر ما ... منم تا صدا پشه میاد یقد میپرم هوا و خودمو به انواع حشره کش ها مجهز میکنم...

آقا تو همون بحث گفته بود اون دوستمون که یه پشه هست که به زیر پوست نفوذ میکنه اگه تو پارکا بری ... باور کن به خاطر اون پشه 17% از محبوبیت آمریکا پیش من کم شد Big Grin

(2010-08-12 ساعت 22:36)Hossein81 نوشته:  آقا جان خانم جان، کسی نخنده ها این لیستارو چند تا از رفقای Student که رفتن USA جمع آوری کردن یه نگاهی بندازین جالبه..Big Grin

حسین جان اینا واقعاً عالی هستن به نظر من بچپونش تو امضات ...

(2010-08-15 ساعت 23:36)mina_s نوشته:  سلام بچه ها در مورد اینکه چقدر پول میتونیم ببریم کدوم تاپیک رو باید بخونیم؟
همین جمله ی چقد پول میتونیم با خودمون ببریم رو سرچ کن پیدا میشه مینا خانوم
پاسخ
تشکر کنندگان: Hossein81 ، frozen mind ، shkhmo ، SH1A2R3
طبق برنامه ایی که خانم دکتر آلاله کامران- وکیل رسمی دادگاههای کالیفرنیا- در رادیو داشتند و منهم شنیدم: از هفته پیش براساس تحریم های جدید، آوردن هر گونه فرش، پسته، تنقلات، پول بیشتر از 10000 تای مجاز، زعفران و .... از ایران به آمریکا ممنوع و اگر اینها را از مسافر بگیرند، حتی ممکنه پرونده جنایی،... هم علیه مسافر فایل شود.... اینهم لینک مربوطه که آخرین تحریم ها 16 آگوست یعنی هفته پیش اعلام شده........ این قانون جدید است..... تمام گایدلاینها را بخونید... این قانون برای همه است.. چه آنهاییکه اینجا زندگی میکنند چه فقط برای ویزیت میایند....

http://ustreas.gov/offices/enforcement/ofac/programs/
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
پاسخ
تشکر کنندگان: پرستو ، indmehdi ، aadine ، shaan ، peyman74 ، mitr.p ، shkhmo ، SH1A2R3 ، سمانه777
یعنی زعفران 10 گرم هم نمیشه؟در حد مصرف شخصی؟؟؟
زندگی ساخته ی افکار شماست و فردا همان خواهد شد که امروز اندیشیده ای.

موریس مترلینگ
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان