کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
دلمون لک زده برای قلیون های قهوه خونه.دوسیب البالو.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
پاسخ
تشکر کنندگان: msar ، hosseinix
(2014-07-26 ساعت 09:32)ali3875 نوشته:  دوستان ممکنه بفرمایید که من میتونم مصرف یک ماه سیگارم رو هراه داشته باشم؟ با پرواز امارات مقصد سانفرانسیسکو
قانون بین المللی میگه هر نفر میتونه ۲ باکس سیگار با خودش داشته باشه.
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، msar ، Memolk
مرسي از اطلاعات

پاسخ
تشکر کنندگان: msar
من این دفه که میخام برم میخان پسته و گردو و آلوچه و لواشک ببرم اگه لواشک و آلوچه بهداشتی باشه مشکلی نداره ؟

پاسخ
(2015-04-05 ساعت 13:25)rainyboy نوشته:  من این دفه که میخام برم میخان پسته و گردو و آلوچه و لواشک ببرم اگه لواشک و آلوچه بهداشتی باشه مشکلی نداره ؟
ما که همه اینها رو آوردیم و مشکلی نداشت
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، rainyboy ، msar ، sib 24
سلام دوستان. حبوبات میشه برد؟
شماره کیس: 2015ASXXXX1XXX تاریخ رویت قبولی:14 May کنسولگری: Ankara ---->Abu Dhabi تعداد افراد منظور در کیس : 1 ارسال فرمهای سری اول: 27 may
کارنت شدن کیس: 12 Augest مصاحبه: Nov هفته سوم دریافت کلیرنس: هفته سوم March دریافت ویزا: سه هفته بعد ورود به آمریکا: May دریافت گرین کارت: Big Grin

پاسخ
(2015-04-08 ساعت 15:52)Goldenstar نوشته:  سلام دوستان. حبوبات میشه برد؟
فکر نمیکنم بشه ولی اگر هم بشه، زیره به کرمون بردنه
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: rzjrh ، nora-nora ، Goldenstar ، msar ، m.memari
پسته ، بادام، کازو و گردو تو آمریکا زیاده و در بسته بندی های مختلف لازم نیست بیارید.
به دنبال یک زندگی خوبترBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، nora-nora ، Goldenstar ، msar ، sib 24
سلام دوستان.
دو تا سوال دارم
يكي اينكه توي فرمي كه ميدهند طبق گفته ي دوستان مبلغ بيشتر از ده هزار دلار رو بايد وارد كنيم ؟! و اينكه بچه چون بليط كامل شاملش نميشه نميتونم ١٠٠٠٠٠دلار براي اونم بهمراه بيارم؟!
بعد اينكه من پسته و بادوم و لواشك و الو وزعفرون اينا ميخوام سوغاتي ببرم، يعني كاري ندارم كه اونجا ارزونتره و اينا. فقط ميخوام ببينم كه يكي از اين اقلام مثلا زياد شد، ايراد داره؟ (منظورم اينه مثلا پنج بسته زعفرون يا ٥كيلو پسته ايراد ميگيرن؟!)
اگه دوستان با تجربه جواب بدن خيلي خيلي ممنون ميشم Smile
كيس نامبر:29xx-رويت قبولي:نيمه مي-نامه دوم: نيمه اكتبر-مصاحبه:نيمه نوامبر-تعداد افراد:٣نفر-وضعيت كليرنس:همسر فرد قبول با شغل دولتي و معافيت خاص سربازي- اپديت :حدودا ٦بار، دقيقشو يادم نيس دو تاي اخر ٢٣اوريل شب و ٢٧اوريل روز. ايميل كلير شدن همسر:٢٩اوريل
"من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک / چرخ بر هم زنم ار غير مرادم گردد"
پاسخ
1- هیچ محدودیتی در ورود ارز به آمریکا وجود نداره ولی به ازای بیش از 10000 دلار در خانواده باید اعلام کنید. کاری هم ندارند اعلام میکنید 10001 دلار یا یک میلیارد دلار. فقط مهم اینه که اعلام کنید و ثبت بشه (جهت جلوگیری از پولشویی) ضمنا اگر کمتر اعلام کنید (که واقعا علتش رو نمیفهمم) و بگیرند براتون دردسر میشه و از شما میپرسن که چرا دروغ گفتید ( تنها دلیلی منطقی برای قایم کردنش استفاده در راه خلافه) ضمنا اگر قصر در رفتید و مثلا 100000 دلار داشتید و بهشون گفتید 10000 تا وقتی بانک رفتید و 100000 تا رو گذاشتید بانک ممکنه بخوان جواب پس بدید از کجا آوردید! پس راست بگید. فقط از ایران بردن نفری بیش از 5000 دلار غیر قانونیه که تاحالا جلوی کسی رو نگرفتن با 20-30 هزار دلار!

2- مقدارش مهم نیست اما بعضی چیزها 100 گرمش هم ایراد داره. اگر پسته و بادوم شما تفت داده باشه ایراد نداره . کلا چیزی که قابلیت کشت داره رو ممکنه گیر بدهند اما اگر قابلیت کشت نداره رو معمولا کاری ندارند.
چون گفتیم کاری ندارین اونجا ارزونتره منم نمیگم که پسته قیمتش اونجا از نصف اینجاهم کمتره Big Grin
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: asher ، Aghaman ، negar6043 ، Samia ، sh_mm10 ، inanna ، kaamiran ، Mahmood129 ، msar ، sib 24 ، reza.aa ، amindv15 ، matin86 ، samane1363 ، Memolk ، Alex 2014
(2015-04-20 ساعت 13:43)behdadK نوشته:  1- هیچ محدودیتی در ورود ارز به آمریکا ...
2- مقدارش مهم نیست اما بعضی چیزها 100 گرمش هم ایراد داره. اگر پسته و بادوم شما تفت داده باشه ایراد نداره . کلا چیزی که قابلیت کشت داره رو ممکنه گیر بدهند اما اگر قابلیت کشت نداره رو معمولا کاری ندارند.
چون گفتیم کاری ندارین اونجا ارزونتره منم نمیگم که پسته قیمتش اونجا از نصف اینجاهم کمتره Big Grin

آقاى بهداد ممنون از توضيحاتتون، فقط منظورتون از اينجا و اونجا كجاست؟ Big Grin امريكا يا ايران؟ من تا ويزاتونو خبر دارم، اما نميدونم تشريف برديد يا نه؟
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
(2015-04-20 ساعت 13:43)behdadK نوشته:  1- هیچ محدودیتی در ورود ارز به آمریکا وجود نداره ولی به ازای بیش از 10000 دلار در خانواده باید اعلام کنید. کاری هم ندارند اعلام میکنید 10001 دلار یا یک میلیارد دلار. فقط مهم اینه که اعلام کنید و ثبت بشه (جهت جلوگیری از پولشویی) ضمنا اگر کمتر اعلام کنید (که واقعا علتش رو نمیفهمم) و بگیرند براتون دردسر میشه و از شما میپرسن که چرا دروغ گفتید ( تنها دلیلی منطقی برای قایم کردنش استفاده در راه خلافه) ضمنا اگر قصر در رفتید و مثلا 100000 دلار داشتید و بهشون گفتید 10000 تا وقتی بانک رفتید و 100000 تا رو گذاشتید بانک ممکنه بخوان جواب پس بدید از کجا آوردید! پس راست بگید. فقط از ایران بردن نفری بیش از 5000 دلار غیر قانونیه که تاحالا جلوی کسی رو نگرفتن با 20-30 هزار دلار!

بهداد جان مرسي مثل هميشه كامل و جامع جواب دادين
پسته و همه چيز رو دارم قيمتشو ، شما هم احتمالا مث همسرم ميگين برو از همونجا بخر؛) البته اون بنده خدا بابا باري كه من و دخترم مجبوريم ببريم و تنهاييم ميگه. ولي خب منم ميگم نميتونم به دوستان و ميزبان و اينا بگيم يه مقدار صبر كنيد ما بريم فروشگاه بخريم بياريم خدمتتون ؛) سوغاتيه ديگه
كيس نامبر:29xx-رويت قبولي:نيمه مي-نامه دوم: نيمه اكتبر-مصاحبه:نيمه نوامبر-تعداد افراد:٣نفر-وضعيت كليرنس:همسر فرد قبول با شغل دولتي و معافيت خاص سربازي- اپديت :حدودا ٦بار، دقيقشو يادم نيس دو تاي اخر ٢٣اوريل شب و ٢٧اوريل روز. ايميل كلير شدن همسر:٢٩اوريل
"من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک / چرخ بر هم زنم ار غير مرادم گردد"
پاسخ
تشکر کنندگان: msar ، nora-nora ، sib 24
دوستان اگه شهرهای بزرگ میرید اصلا چیزی باخودتون نبرید مهمترین چیز دلار هستش

خواستید اینجا http://www.sadaf.com/persian-foods چک کنید با قیمتش براتون ارسال هم می‌کنن
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
پاسخ
تشکر کنندگان: behjat ، nora-nora ، sib 24 ، maria2000
دوستان من يك گليم فرش ٢ در ١ ميخوام ببرم، توى بار دستى باشه ايراد ميگيرن؟ البته تا ميشه خيلى كوچيك و جمع و جور ميشه
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام کسانی که سفر با هواپیمایی لوفتانزا به فرانکفورت و از اونجا به سیاتل رو دارن ما 4 نفریم دو تا بچه داریم و 4 چمدون . فکر کنم هر چمدون با وزنش باید 23 کیلو بار توش بریزیم.در اینصورت وسیله زیادی نمیشه برد و یک سری Cd داریم مربوط به عکس های خانوادگی میتونیم با خودمون ببریم .
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان