کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
بسته به هواپیمایی شما و کلاس بلیط داره.
از یک چمدان 23 کیلویی پرواز اکونومی یک هواپیمایی ارزان که بلیطش آفر خورده داریم تا دو چمدان 30 کیلویی و دو ساک دستی 10 کیلویی بیزینس کلاس مثلا امارات. گمرک کاری نداره که شما به عنوان مسافر چقدر بار میارید همین که بارتون تجاری و اجناس ممنوعه نباشه براش کفایت میکنه.
ضمنا اگر بارتون زیاده فکر کنم الان امکان فریت هست.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
می دونید ترشی می شود برد آیا یا نه؟
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: maryam.azad
سلام
من براي 2و3 هفته اي كه اونجا هستم مي خواستم يكم برنج ايراني ببرم.
برنج مي تونم ببرم؟ گير نمي دن؟
ممنون
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
پاسخ
(2014-11-05 ساعت 12:32)negarin60 نوشته:  می دونید ترشی می شود برد آیا یا نه؟

فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه من یک شیشه الو جنگلی با اون مایع قرمز رنگش اوردم اصلا گیر ندادن بیشتر به دانه و چیزهای هسته دار ممکنه گیر بدن.اما از من میشنوی بار خودت رو با این چیزا سنگین نکن.من الان جرجیام تو فروشگاه ایرانیا همه جور ترشی پیدا میشه.

(2014-11-06 ساعت 00:35)مهدی 2014 نوشته:  سلام
ممنون

تا اونجایی که من شندیدم به برنج گیر میدن .اینجا برنج ایرانی گیرتون میاد لازم نیست بیارید
نوع ویزا:CR1
اولین اقدام:february2013
تکمیل مدارک:22jun2014
دریافت نامه دوم وتاریخ مصاحبه:29jun2014
انتقال سفارت از ابوظبی به ایروان
تاریخ مصاحبه 5 اگوست
دریافت ویزا 7 اگوست
ورود به امریکا 29 اگوست 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، Danoosh ، maryam.azad
این قضیه برنج شایعست گمونم. برنج که دانه کاشتنی نیست که.
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
پاسخ
(2014-11-05 ساعت 12:32)negarin60 نوشته:  می دونید ترشی می شود برد آیا یا نه؟

دوست عزیز ترشی به علت داشتن سرکه از ممنوعات در هواپیما هست و شرکتهای هوایی اگه بفهمن جلوی شمارو میگیرن مگر اینکه سرکه ترشی کاملا خالی شده باشه که اونم نمیشه بهتره که با خودتون نیارید اینجا هم ترشی هست هم تمام مواد ترشی که خودتون بتونید درست کنید
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، storagemeter ، negarin60 ، آلیس-1980 ، Danoosh ، maria2000 ، sib 24 ، kasrafo ، maryam.azad
(2014-11-06 ساعت 20:32)negarin60 نوشته:  این قضیه برنج شایعست گمونم. برنج که دانه کاشتنی نیست که.

به خاطر افاتی که میتونه باهاش باشه ممنوعه
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، amjad ، Danoosh ، maryam.azad ، Memolk
در سایت گمرک امریکا (لینک زیر) میتونید لیست مواد غذایی که میشه به امریکا وارد کرد رو ببینید:
https://help.cbp.gov/app/answers/detail/...rsonal-use

مثلا در مورد برنج ذکر شده که پوست نداشته باشه و در واقع کامل و قابل کشت نباشه!
شخصا موافق سفر با بار سبک هستم ولی اگه کسی به هر دلیلی تمایل داره مواد غذایی با خودش ببره که توی لیست گمرک ممنوعیتی نداره و ضمنا برای حمل با هواپیما هم همینطور، ایده من اینه که میشه این لیست رو از سایت گمرک پرینت کرد و مواردی که همراهمون هست هایلایت کنیم تا مامور گمرک ببینه که ما از قوانین اطلاع داریم و دقیقا چه چیزهایی همراهمون هست و احتمالا دیگه سلیقه ای جلوی ورود وسایلمون رو نمیگیرن.
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadg846 ، maria2000 ، farshad varaste ، kasrafo ، امین 13 ، m.ghoreishi
ممنون
با سلام خدمت دوستان من نزذیک به هفت کیلو برنج دودی با خودم اوردم .دیدن و مشکلی نبود.
CASE NUMBER:2013AS000011##
   *  تعداد افراد کیس:4نفر
  * تاریخ کارنتی:13اگست
اعلام تاریخ مصاحبه:19اکتبر*تاریخ مصاحبه:W2دسامبر    
محل مصاحبه:انکارا           *ایالت انتخابی:کارولینای شمالی
محل سکونت فعلی :سن خوزه کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: kasrafo ، taherifar ، maryam.azad
(2014-12-23 ساعت 13:21)amirhr123 نوشته:  
ممنون
با سلام خدمت دوستان من نزذیک به هفت کیلو برنج دودی با خودم اوردم .دیدن و مشکلی نبود.

منم با شما موافقم.۲ بار با خودم برنج آوردم حتی نگاهم کردند ولی ایراد نگرفتند
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: nora-nora ، Danoosh ، taherifar ، yalii ، maryam.azad
در اینمورد هم وحدت رویه نیست مثل خیلی چیزای دیگه و شانسی و سلیقه ای هست. سال پیش خانم گمرکی در چمدان من در به در دنبال گلپر و برنج میگشت ! و تنها باری بود که اصلا چمدان من رو باز میکردن.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: nora-nora ، farshad varaste ، maryam.azad
سلام دوستان
آیا کسی اطلاعاتی درمورد اینکه میشه داروهای ام اس رو برد امریکا داره؟ و اگر بله کدام دارو و چه میزان.
من اطلاعات FDA و سایت گمرکات آمریکا رو مطالعه کردم ولی فقط صحبت در مورد داروهای عادی هست که نوشتن اگر "نسخه پزشک" و "شرح بیماری" همراه داشته باشی به میزان مصرف شخصی برای 3 ماه امکان همراه داشتن دارو هست ولی سوال من اینه که چون داروهای ام اس داروهای بیولوژیکی هستند (پروتئین مصنوعی) ممکنه تابع شرایط دیگری باشند.
لطفا اگر اطلاعات و یا تجربه ای دارید راهنمایی بفرمایید.
متشکرم
پاسخ
سلام دوستان
کسی اطلاعی داره که در مورد الوچه خورشی ممنوعیتی وجود داره یا نه؟
در مورد جوشانده های گیاهی چی که توشون دانه دارن؟
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
پاسخ
(2015-01-22 ساعت 08:27)امین 13 نوشته:  سلام دوستان
کسی اطلاعی داره که در مورد الوچه خورشی ممنوعیتی وجود داره یا نه؟
در مورد جوشانده های گیاهی چی که توشون دانه دارن؟
مشکلی ندارن میتونید بیارید، ما که آوردیم Big Grin
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: امین 13
سلام دوستان من اولین بار که به این سایت اومدم اگه سوالمو جای مناسبی نمیپرسم عذر خواهی میکنم دوستان کسی تجربه بردن حیوان خانگی به امریکا رو از طریق کارگو داره ممنون میشم راهنماییم کنه من یه سگ 7 کیلویی دارم که میخواستم همراه خودم به داخل کابین ببرم اما نشد وبه من گفته شده که باید با کارگو بفرستم من اصلا نمیدونم این کارگو چی هست وهر جی هم تو اینترنت سرچ میکنم چیزیو که میخوام متوجه نمیشم که ایا حیوان همزمان با من میاد تو تاریخی که من میام یا جدا ودر زمان دیگه ای فرستاده میشه دوستان خیلی استرس دارم لطفا اگه تجربه ای دارین رو بیان کنید واینکه حدودا چقدر هزینه داره ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان