کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﻳﺰ ﺑﻪ ﻫﻮاﭘﻴﻤﺎﻳﻲ اﻣﺎﺭاﺕ ﺯﻧﮓ ﺑﺰﻥ اﻭﻧﺎ اﻳﻨﻜﺎﺭﻭ ﻣﻴﻜﻨﻦ ﺧﻴﻠﻲ ﻫﻢ ﺭاﺣﺖ ﻫﺴﺖ.ﻣﻦ ﻳﻜﻲ اﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﻢ ﺳﮕﺸﻮ ﻣﺎﻩ ﭘﻴﺶ اﻭﺭﺩ ﺧﻴﻠﻲ ﻫﻢ ﺭاﺣﺖ ﺑﻮﺩ اﻣﺎ ﺣﺪﻭﺩ ﻳﻚ ﻣﻴﻠﻴﻮﻧﻮ ﭼﻬﺎﺭﺻﺪ ﻫﺰﻳﻨﻪ ﻛﺮﺩ.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
پاسخ
تشکر کنندگان:
ممنون از اطلاعاتی که دادین دوست عزیز اما من پروازم از ترکیه است با اینحال از نگرانیم کاسته شد خبر خوبی بود امیدوارم من هم به همین راحتی که دوستتون اورد بیارمش باز هم مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان: maryam.azad
ﻳﺎﺩﻡ ﻣﻴﺎﺩ ﺗﺮﻛﻴﺶ ﻧﺪاﺷﺖ ولي ﻣﻴﺘﻮﻧﻴﺪ ﺳﮕﺘﻮﻧﻮ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻢ ﺑﻔﺮﺳﺘﻴﻦ ﭼﻮﻥ ﺩﻭﺳﺖ ﻣﻦ اﻭﻝ ﺧﻮﺩﺵ اﻭﻣﺪ ﺑﻌﺪﻱ ﺳﮕﺸﻮ ﺑﺎ اﻣﺎﺭاﺕ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩ
پاسخ
تشکر کنندگان:
ممنون دوست عزیز
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان کسی تا حالا قلیان با خودش برده؟ اجازه میدن یا نه؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: alireza62
دوستان کسی که بخواد با خودش وسیله برقی مثل سشوار و ریشتراش وبیاره باید برای حل کردن ولتاژ چیکار کنه اونجا 110 اینجا 220 و تو ایران هم که لوازم 110 ولت نیست
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
پاسخ
تشکر کنندگان:
ﻣﻦ ﻗﻠﻴﻮﻥ اﻭﺭﺩﻡ ﻫﻴﭻ ﻛﺎﺭﻱ ﻧﺪاﺭﻥ.
پاسخ
تشکر کنندگان: ali3875
Alireza62دمت گرم دادآش
خیالمونو راحت کردی Smile

{{زندگی به من یاد داده، برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بر دارم، و فردا را به او بسپارم …}}
Smile زندگی زیباست Smile
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

پاسخ
ﺩاﺩاﺵ ﺗﻨﺒﺎﻛﻮﻱ ﺧﻮﺏ ﻫﻢ ﺑﺰاﺭﻡ ﻛﺎﺭﻱ ﻧﺪاﺭﻥ ﻣﻦ ﺧﻮﺩﺩاﺭﻱ 15 ﺗﺎ ﺑﺴﺘﻪ ﺁﻭﺭﺩﻥ.اﻟﺒﺘﻪ ﺷﺎﻳﺪ ﮔﻴﺮ ﺑﺪﻥ ﻭﻟﻲ ﺑﻪ ﻣﺎ نﺩاﺩﻥ.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-03-28 ساعت 13:28)aghamilad نوشته:  دوستان کسی که بخواد با خودش وسیله برقی مثل سشوار و ریشتراش وبیاره باید برای حل کردن ولتاژ چیکار کنه اونجا 110 اینجا 220 و تو ایران هم که لوازم 110 ولت نیست
میلاد جان اگه نیاری به نظر من بهتره چون اینجا میتونی جنس خوبش رو با قیمت مناسب بخری و دیگه زحمت خرید و حمل به اینجا و استفاده با دردسر زیاد مبدل رو نداری
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، sib 24 ، aghamilad
دوستان یه سوال ذهنمو درگیر کرده
تو بلاد ک ف ر هم قهوه خونه هست !؟ Smile
قلیون بساطشون جوره Smile
راستی قلیون پیدا میشه!؟ با عکس ناصرالدین شاه :-D

{{زندگی به من یاد داده، برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بر دارم، و فردا را به او بسپارم …}}
Smile زندگی زیباست Smile
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr

چک ویزا امارات

سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، blue honey
ﻗﻬﻮﻩ ﺧﻮﻧﻪ ﻫﻢ ﭘﻴﺪا ﻣﻴﺸﻪ.ﻣﺎ ﺩﻳﺸﺐ ﺭﻓﺘﻴﻢ 1 ﺟﺎ ﻗﻠﻴﭙﻦ ﺯﺩﻳﻢ 25 ﺩﻻﺭ.
پاسخ
تشکر کنندگان: Iaccept ، romance33
(2015-03-28 ساعت 23:48)alireza62 نوشته:  ﻗﻬﻮﻩ ﺧﻮﻧﻪ ﻫﻢ ﭘﻴﺪا ﻣﻴﺸﻪ.ﻣﺎ ﺩﻳﺸﺐ ﺭﻓﺘﻴﻢ 1 ﺟﺎ ﻗﻠﻴﭙﻦ ﺯﺩﻳﻢ 25 ﺩﻻﺭ.
بابا چ خبره Smile ما با رفیقمون رفتیم یه قهوه خونه آث با کلی تعکسیدرمی Smile یه قیلون ناصرالدین شاهی با طعم انگور سیاه و دوتا چایی هل قنپهلو زدیم ۲ و نیم دلار Smile Smile
وطنم پاره ی تنم ... Smile

Smile زندگی زیباست Smile

چک ویزا امارات

سفرنامه

پاسخ
موزیک زنده داشتن و رقص عربی جاشم هم خیلی مثلا شیک بود ما هم به اصرار دوستان رفتیم وگرنه قلیون خونرو کی با اینا عوض میکنه.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2015-03-29 ساعت 23:07)alireza62 نوشته:  موزیک زنده داشتن و رقص عربی جاشم هم خیلی مثلا شیک بود ما هم به اصرار دوستان رفتیم وگرنه قلیون خونرو کی با اینا عوض میکنه.
ه ه
از ما ک هر کسی میومد تو قهوه خونه از هیبت ۳۰بیلاش خوف تمام وجودتو میگرفت Smile
رقص عربی کجا بود [emoji6]

Smile زندگی زیباست Smile

چک ویزا امارات

سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: alireza62 ، leader-m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان