موضوعها: 4
رتبه:
119
0 تشکر در 0 ارسال
يكي از راه هايي كه ميتونين محله هاي خوب يك شهر رو پيدا اينه كه سايت greatschools رو باز كنيد ، شهر مورد نظرتون رو توي اون تايپ كنيد ، بعد ببينيد كدوم مدرسه شماره ١٠ داره ، اون رو انتخاب كنيد و بعد توي همون جا يه قسمت هست كه ميتونين خونه هاي اجاره اي و يا براي فروش رو در اطراف اون مدرسه پيدا كنيد و قيمت ها رو ببينيد ، مدرسه هايي كه شماره ١٠ هستن يعني مدرسه هاي خوبي هستن و مدرسه هاي خوب هميشه تو محله هاي خوبه ! من همينطوري يه نگاهي به پرتلند كردم ، قيمتهاش واقعاً بالا بود !
موضوعها: 0
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
آقای هادی میشه لطفا قیمت بلیطتون رو هم بفرمایید ممنونم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-01 ساعت 19:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-01 ساعت 19:18 توسط hadi472.)
(2014-09-01 ساعت 13:21)sayeh_m نوشته: فكر ميكنم يكي از مهمترين دلايلش محيطه و ارزوني ، مركز شهر پرتلند هم خيلي پر رفت و امده و هم نا امنه بخصوص شبها ، نميشه خيلي مقايسه كرد ولي مثلاً فكر كنيد وقتي شما ميتونين تو لواسان يه خونه بگيرين چرا برين مركز شهر تهران ! شهرهاي اطراف پرتلند با مزرعه ها بهم وصل شدن ، شهراي امن با خونه هاي بزرگ ولي خود پرتلند خيلي ترافيكه و اپارتمان هم زياد داره كه البته شارژ هاي بالايي هم دارن ، باز هم بستگي به خودتون داره ، اينجا براي مردم خيلي عاديه كه مسيرهاي طولاني رو براي رسيدن به محل كار رانندگي كنن و يا اتوبوس سوار بشن ، يكي از همكاراي من تازگي ها يه خونه خريده كه تا محل كارش يكساعت و نيم فاصله داره ، يعني هر روز تقريباً بايد سه ساعت رانندگي كنه ، ولي براش مهم نيست چون اون خونه رو دوست داشته
يكي ديگه رو ميشناسم كه با اينكه واقعاً پولش از پارو بالا ميره ، يعني خونه اش مثل قصر ميمونه ، ولي ترجيح ميده سه ساعت در روز رانندگي كنه ولي نزديك محل كارش خونه نگيره !
باز هم به نظر من اگر خونه اي پيدا كنيد كه ماه به ماه اجاره بگيره خيلي عاليه ، يا حداقل ٦ ماهه اجاره كنيد تا بتونين با ديد بازتري تصميم بگيرين .
صد در صد همین فرمایش شما رو اجرا میکنیم و بصورت ماهیانه خونه اجاره میکنیم تا زمانی که با شرایط و محیط بیشتر خو بگیربم. ضمن تشکر از توضیحات مفیدتون یه سوال دیگه دارم، وضعیت حمل و نقل عمومی شهر و حومه اش چطوره؟
در جواب بهجت عزیز هم باید عرض کنم قیمت بلیط برای دو نفرمون شد 7.150.000 تومان.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
موضوعها: 4
رتبه:
119
0 تشکر در 0 ارسال
در پرتلند هم اتوبوس هست و هم مكس ، توي شهرهاي اطراف فقط ميدونم يه شهري هست به اسم Clackamas كه تقريباً بزرگترين مركز خريد اورگان هم همونجاست يه ايستگاه بزرگ مكس داره كه تا ونكور واشنگتن ميره ، اتوبوس تو شهرهاي اطراف هست فقط خب بايد نزديك ايستگاه خونه بگيريد .
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
آقای هادی عزیز از پاسختون ممنونم من و شوهرم هم برای اوایل سال آینده به پرتلند میهییم امیدوارم از راهنماییهیی شما و خانم سایه و شهلا بی نصیب نمونیم البته من 55 و شوهرم 64 سال داریم و حتما شرایط برای ما سخت تر خواهد بود ولی من خیلی امیدوارم مرسی
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
باید یاد بگیرم که تا چیزی قطعی نشده خیلی امیدوارانه حرف نزنم با اتفاقاتی که برای دوستان 2014 افتاده بهتره بگم اگر خدا صلاح دونست برای سال دیگه میام پس به امید خدا
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
با سلام دوستان عزیز پرتلندی حتما همتون گرفتار زندگی روزمره خودتون هستید ولی اگر هر وقت حوصله و وقت داشتید برای ما که پرتلند رو برای زندگی انتخاب کردیم هر اطلاعات مفیدی که به نظرتون میرسه بنویسید ممنون میشم
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-11 ساعت 17:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-11 ساعت 18:42 توسط battosai.)
اگر فکر کنید که بدون ماشین میشه زندگی کرد اشتباه بزرگی میکنین ... اتوبوسی که به زحمت 30 دقیقه 30 دقیه میاد ... شما به کارت میرسید ? بدون ماشین خیلی سخته
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2014-09-13 ساعت 11:10)hs6467 نوشته: (2014-09-02 ساعت 16:08)behjat نوشته: آقای هادی عزیز از پاسختون ممنونم من و شوهرم هم برای اوایل سال آینده به پرتلند میهییم امیدوارم از راهنماییهیی شما و خانم سایه و شهلا بی نصیب نمونیم البته من 55 و شوهرم 64 سال داریم و حتما شرایط برای ما سخت تر خواهد بود ولی من خیلی امیدوارم مرسی
سلام به همه دوستان عزیز و بهجت گل
بهجت جان بهت تبریک میگم ،چون اراده قوی داری...
من خودم با خانومم عهد کردیم هرموقع و توهر سنی شد از ایران مهاجرت کنیم و طعم یه زندگی تازه در یه محیط باز و آزاد رو بچشیم... اگرچه میدونیم سختی هایی هم داره... بازهم به خاطر اراده قویت بهت تبریک میگم...و به خاطر وجود کسانی مثل شما به خودم میبالم... موفق و پیروز باشی...
ممنونم از لطف شما حرفهای شما به من هم قوت قلب میده من خیلی امیدوارم برای شما و همسر نازنینتون آرزوی موفقیت میکنم
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. کمی اطلاعات میخواستم در مورد مهمترین شهرهای ایالت اورگان (به جز پرتلند) از نظر کار و هزینه. البته خودم یه تحقیقاتی کردم توی اینترنت اما تجربه ی دوستانی که اونجا زندگی میکنند قطعا مهمتر خواهد بود. سپاس.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
از دوستان عزیز پرتلند میخواهیم که هر اطلاعات مفیدی که به نظرشون میرسه برای ما بنویسید ممکنه به نظر شما ساده باشه ولی برای ما مفید خواهد بود با تشکر