کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پورتلند، ایالت اورگون
فكر ميكنم يكي از مهمترين دلايلش محيطه و ارزوني ، مركز شهر پرتلند هم خيلي پر رفت و امده و هم نا امنه بخصوص شبها ، نميشه خيلي مقايسه كرد ولي مثلاً فكر كنيد وقتي شما ميتونين تو لواسان يه خونه بگيرين چرا برين مركز شهر تهران ! شهرهاي اطراف پرتلند با مزرعه ها بهم وصل شدن ، شهراي امن با خونه هاي بزرگ ولي خود پرتلند خيلي ترافيكه و اپارتمان هم زياد داره كه البته شارژ هاي بالايي هم دارن ، باز هم بستگي به خودتون داره ، اينجا براي مردم خيلي عاديه كه مسيرهاي طولاني رو براي رسيدن به محل كار رانندگي كنن و يا اتوبوس سوار بشن ، يكي از همكاراي من تازگي ها يه خونه خريده كه تا محل كارش يكساعت و نيم فاصله داره ، يعني هر روز تقريباً بايد سه ساعت رانندگي كنه ، ولي براش مهم نيست چون اون خونه رو دوست داشته Smile
يكي ديگه رو ميشناسم كه با اينكه واقعاً پولش از پارو بالا ميره ، يعني خونه اش مثل قصر ميمونه ، ولي ترجيح ميده سه ساعت در روز رانندگي كنه ولي نزديك محل كارش خونه نگيره !
باز هم به نظر من اگر خونه اي پيدا كنيد كه ماه به ماه اجاره بگيره خيلي عاليه ، يا حداقل ٦ ماهه اجاره كنيد تا بتونين با ديد بازتري تصميم بگيرين .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: hadi472 ، Danoosh ، شهلا 1346 ، shoshina ، Abdorrezaa ، pari pariaaa ، barfi1 ، copol ، mrlzdh
ما تو ايران ميگيم ژانويه تعطيله ، ولي در اصل زمان هاليدي ٢٢ دسامبر تا ٢ ژانويه است و شما روز اخر تعطيلات بليط گرفتين و بايد هم با قيمت پايين ميگرفتين !
براتون سفر بيخطري رو ارزو ميكنم Rolleyes
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: hadi472 ، شهلا 1346 ، pari pariaaa ، copol
يكي از راه هايي كه ميتونين محله هاي خوب يك شهر رو پيدا اينه كه سايت greatschools رو باز كنيد ، شهر مورد نظرتون رو توي اون تايپ كنيد ، بعد ببينيد كدوم مدرسه شماره ١٠ داره ، اون رو انتخاب كنيد و بعد توي همون جا يه قسمت هست كه ميتونين خونه هاي اجاره اي و يا براي فروش رو در اطراف اون مدرسه پيدا كنيد و قيمت ها رو ببينيد ، مدرسه هايي كه شماره ١٠ هستن يعني مدرسه هاي خوبي هستن و مدرسه هاي خوب هميشه تو محله هاي خوبه ! من همينطوري يه نگاهي به پرتلند كردم ، قيمتهاش واقعاً بالا بود !
پاسخ
تشکر کنندگان: hadi472 ، battosai ، tabim4 ، pari pariaaa ، barfi1 ، feidom30 ، copol
آقای هادی میشه لطفا قیمت بلیطتون رو هم بفرمایید ممنونم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
پاسخ
تشکر کنندگان: hadi472
(2014-09-01 ساعت 13:21)sayeh_m نوشته:  فكر ميكنم يكي از مهمترين دلايلش محيطه و ارزوني ، مركز شهر پرتلند هم خيلي پر رفت و امده و هم نا امنه بخصوص شبها ، نميشه خيلي مقايسه كرد ولي مثلاً فكر كنيد وقتي شما ميتونين تو لواسان يه خونه بگيرين چرا برين مركز شهر تهران ! شهرهاي اطراف پرتلند با مزرعه ها بهم وصل شدن ، شهراي امن با خونه هاي بزرگ ولي خود پرتلند خيلي ترافيكه و اپارتمان هم زياد داره كه البته شارژ هاي بالايي هم دارن ، باز هم بستگي به خودتون داره ، اينجا براي مردم خيلي عاديه كه مسيرهاي طولاني رو براي رسيدن به محل كار رانندگي كنن و يا اتوبوس سوار بشن ، يكي از همكاراي من تازگي ها يه خونه خريده كه تا محل كارش يكساعت و نيم فاصله داره ، يعني هر روز تقريباً بايد سه ساعت رانندگي كنه ، ولي براش مهم نيست چون اون خونه رو دوست داشته Smile
يكي ديگه رو ميشناسم كه با اينكه واقعاً پولش از پارو بالا ميره ، يعني خونه اش مثل قصر ميمونه ، ولي ترجيح ميده سه ساعت در روز رانندگي كنه ولي نزديك محل كارش خونه نگيره !
باز هم به نظر من اگر خونه اي پيدا كنيد كه ماه به ماه اجاره بگيره خيلي عاليه ، يا حداقل ٦ ماهه اجاره كنيد تا بتونين با ديد بازتري تصميم بگيرين .
صد در صد همین فرمایش شما رو اجرا میکنیم و بصورت ماهیانه خونه اجاره میکنیم تا زمانی که با شرایط و محیط بیشتر خو بگیربم. ضمن تشکر از توضیحات مفیدتون یه سوال دیگه دارم، وضعیت حمل و نقل عمومی شهر و حومه اش چطوره؟

در جواب بهجت عزیز هم باید عرض کنم قیمت بلیط برای دو نفرمون شد 7.150.000 تومان.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
پاسخ
تشکر کنندگان: sayeh_m ، behjat ، barfi1 ، copol
در پرتلند هم اتوبوس هست و هم مكس ، توي شهرهاي اطراف فقط ميدونم يه شهري هست به اسم Clackamas كه تقريباً بزرگترين مركز خريد اورگان هم همونجاست يه ايستگاه بزرگ مكس داره كه تا ونكور واشنگتن ميره ، اتوبوس تو شهرهاي اطراف هست فقط خب بايد نزديك ايستگاه خونه بگيريد .
پاسخ
تشکر کنندگان: behjat ، hadi472 ، barfi1 ، moqadam ، copol
آقای هادی عزیز از پاسختون ممنونم من و شوهرم هم برای اوایل سال آینده به پرتلند میهییم امیدوارم از راهنماییهیی شما و خانم سایه و شهلا بی نصیب نمونیم البته من 55 و شوهرم 64 سال داریم و حتما شرایط برای ما سخت تر خواهد بود ولی من خیلی امیدوارم مرسی
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
پاسخ
تشکر کنندگان: sayeh_m ، hadi472 ، tabim4 ، hs6467 ، شهلا 1346 ، barfi1 ، copol
باید یاد بگیرم که تا چیزی قطعی نشده خیلی امیدوارانه حرف نزنم با اتفاقاتی که برای دوستان 2014 افتاده بهتره بگم اگر خدا صلاح دونست برای سال دیگه میام پس به امید خدا
پاسخ
تشکر کنندگان: sayeh_m ، hadi472 ، copol
با سلام دوستان عزیز پرتلندی حتما همتون گرفتار زندگی روزمره خودتون هستید ولی اگر هر وقت حوصله و وقت داشتید برای ما که پرتلند رو برای زندگی انتخاب کردیم هر اطلاعات مفیدی که به نظرتون میرسه بنویسید ممنون میشم
پاسخ
تشکر کنندگان: hadi472
اگر فکر کنید که بدون ماشین میشه زندگی کرد اشتباه بزرگی میکنین ... اتوبوسی که به زحمت 30 دقیقه 30 دقیه میاد ... شما به کارت میرسید ? بدون ماشین خیلی سخته
پاسخ
تشکر کنندگان: tabim4 ، behjat ، hadi472 ، barfi1
(2014-09-02 ساعت 16:08)behjat نوشته:  آقای هادی عزیز از پاسختون ممنونم من و شوهرم هم برای اوایل سال آینده به پرتلند میهییم امیدوارم از راهنماییهیی شما و خانم سایه و شهلا بی نصیب نمونیم البته من 55 و شوهرم 64 سال داریم و حتما شرایط برای ما سخت تر خواهد بود ولی من خیلی امیدوارم مرسی

سلام به همه دوستان عزیز و بهجت گل
بهجت جان بهت تبریک میگم ،چون اراده قوی داری...
من خودم با خانومم عهد کردیم هرموقع و توهر سنی شد از ایران مهاجرت کنیم و طعم یه زندگی تازه در یه محیط باز و آزاد رو بچشیم... اگرچه میدونیم سختی هایی هم داره... بازهم به خاطر اراده قویت بهت تبریک میگم...و به خاطر وجود کسانی مثل شما به خودم میبالم...CoolCool موفق و پیروز باشی...
پاسخ
تشکر کنندگان: hadi472 ، behjat ، شهلا 1346
(2014-09-13 ساعت 11:10)hs6467 نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 16:08)behjat نوشته:  آقای هادی عزیز از پاسختون ممنونم من و شوهرم هم برای اوایل سال آینده به پرتلند میهییم امیدوارم از راهنماییهیی شما و خانم سایه و شهلا بی نصیب نمونیم البته من 55 و شوهرم 64 سال داریم و حتما شرایط برای ما سخت تر خواهد بود ولی من خیلی امیدوارم مرسی

من خودم با خانومم عهد کردیم هرموقع و توهر سنی شد از ایران مهاجرت کنیم و طعم یه زندگی تازه در یه محیط باز و آزاد رو بچشیم... اگرچه میدونیم سختی هایی هم داره... بازهم به خاطر اراده قویت بهت تبریک میگم...و به خاطر وجود کسانی مثل شما به خودم میبالم...CoolCool موفق و پیروز باشی...

ممنونم از لطف شما حرفهای شما به من هم قوت قلب میده من خیلی امیدوارم برای شما و همسر نازنینتون آرزوی موفقیت میکنم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-13 ساعت 16:19)behjat نوشته:  
(2014-09-13 ساعت 11:10)hs6467 نوشته:  

ممنونم از لطف شما حرفهای شما به من هم قوت قلب میده من خیلی امیدوارم برای شما و همسر نازنینتون آرزوی موفقیت میکنم

خواهش می کنم بهجت جان،از صمیم قلب برای شما و همسرتون آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم مهاجرتی باطعم شادی و نشاط داشته باشید،رفتی ماروهم فراموش نکن خانوم..! زنده باشید.CoolShy
پاسخ
تشکر کنندگان: شهلا 1346
سلام. کمی اطلاعات میخواستم در مورد مهمترین شهرهای ایالت اورگان (به جز پرتلند) از نظر کار و هزینه. البته خودم یه تحقیقاتی کردم توی اینترنت اما تجربه ی دوستانی که اونجا زندگی میکنند قطعا مهمتر خواهد بود. سپاس.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
پاسخ
تشکر کنندگان: sayeh_m
از دوستان عزیز پرتلند میخواهیم که هر اطلاعات مفیدی که به نظرشون میرسه برای ما بنویسید ممکنه به نظر شما ساده باشه ولی برای ما مفید خواهد بود با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان